AlgemeenIk had een onderdeel besteld waarvan de voorraadindicator helaas niet bleek te kloppen. De eerste werkdag kreeg ik netjes een mail met de melding dat het onderdeel waarschijnlijk pas over twee weken beschikbaar zou zijn, inclusief de optie om kosteloos te annuleren. Prima en transparant.
Ik besloot de bestelling toch door te laten gaan en stuurde een dag later een bevestiging terug. Tot mijn verrassing kreeg ik binnen een paar uur antwoord dat ze het onderdeel tóch al diezelfde week konden leveren. En inderdaad: snel en netjes in huis.
Kortom: ondanks een kleine hapering in de voorraadinfo ben ik zeer tevreden over de communicatie en de snelle oplossing. Topservice.
Product doos in extra doos met luchtzakjes ingepakt, netjes gedaan.
KlantenserviceIk had een onderdeel besteld waarvan de voorraadindicator helaas niet bleek te kloppen. De eerste werkdag kreeg ik netjes een mail met de melding dat het onderdeel waarschijnlijk pas over twee weken beschikbaar zou zijn, inclusief de optie om kosteloos te annuleren. Prima en transparant.