Gebruikers over webshop Coolblue.nl

Ik was altijd heel enthousiast over Coolblue maar mijn laatste ervaring was minder. Ik had Apple Airpods besteld, ik kreeg een DHL track&trace, de volgende dag stond het busje voor de deur. De bezorger was 5 minuten aan het zoeken achterin de bus, en net toen ik heen wilde lopen sprong hij weer achter het stuur en reed verder. De track & trace status veranderde 's avonds naar "vertraagd / planning wordt gemaakt" en dit veranderde daarna niet meer. MIjn interpretatie: het pakketje is kwijtgeraakt. Coolblue houdt echter dit zelf niet in de gaten, je moet er zelf achteraan bellen (zie klantenservice hieronder). Uiteindelijk is het wel door Coolblue opgelost.

Coolblue gebruikt DHL. Mijn ervaringen met PostNL zijn beter, maar met DHL ging het tot nu toe altijd ook wel goed. In dit geval is het pakketje kwijtgeraakt / gejat, maar zie je dit niet terug in de Track & Trace, die blijft dagenlang staan op "uw pakket heeft 1 of 2 dagen vertraging"

Het vervelende is dat je tegenwoordig alleen maar via Coolblue kan communiceren met een AI chatbot (die heel empathisch probeert te zijn maar niks zelf oplost), en telefonisch (met een gemiddelde wachttijd van 10-15 minuten). Ik heb twee keer met ze aan de telefoon gehangen, de eerste keer was het vrij waardeloos (de medewerker las letterlijk voor wat er op de DHL track & trace stond, en zei: "ja u moet dus nog 1 of 2 dagen wachten", en hij gooide het op de hittegolf van alweer bijna 2 weken geleden), twee dagen later weer gebeld en nu wordt de bestelling opnieuw opgestuurd.

Al met al heeft de hele bestelling een dikke week vertraging opgelopen, en vraag ik me af of ik weer voor Coolblue kies (m.n. omdat het contact leggen zo lastig is).

(update: beoordeling iets aangepast, bij het tweede contact is alles snel en adequaat opgelost. Ook kwam ik er achter dat als je de chatbot er expliciet om vraagt, je ook met een medewerker kunt chatten, scheelt weer wachttijd)

Waardeloze afhandeling na een reeks kapotte tv's: van goede service in het verleden naar een slepend geschil

Jarenlang ben ik een tevreden klant van Coolblue geweest vanwege de goede service. Helaas is de aankoop van mijn nieuwe televisie volledig anders verlopen.

Na een TCL met slecht beeld (tv 1) en vervolgens een Samsung met meerdere deuken (tv 2), zat ik opnieuw met het probleem dat ik voor een volgende omruiling weer hulp moest regelen om de televisie van de muur te halen en een nieuwe op te hangen (77 inch). Ik heb daarom gevraagd of Coolblue hierin iets voor mij kon betekenen. Vervolgens werd de ophangservice ingepland. Tijdens het telefoongesprek is met geen woord gesproken over kosten. Ik ging er daarom vanuit dat dit, gezien alle eerdere problemen, een service was.

Tot mijn verbazing bleek ook tv 3 meerdere deuken te hebben én ontving ik achteraf een factuur van €119,- voor de ophangservice.

Coolblue heeft inmiddels schriftelijk bevestigd dat de kosten vooraf niet met mij zijn besproken. Toch blijft het bedrijf van mening dat de factuur verschuldigd is. Daar ben ik het niet mee eens, omdat ik vind dat je niet achteraf met kosten geconfronteerd mag worden waarover vooraf geen duidelijkheid is gegeven. Een aangeboden cadeaubon van €50 heb ik daarom niet geaccepteerd. Daarnaast zou ik bij de omruiling naar tv 4 opnieuw een muurbeugel geleverd krijgen, terwijl ik die al in bezit heb. Ook dat voelde voor mij als een onnodig gevolg van de manier waarop dit dossier is afgehandeld.

De omruiling naar tv 4 is voorlopig uitgesteld en het geschil over de factuur ligt inmiddels bij Thuiswinkel.org.

Wat mij het meest teleurstelt, is niet dat er iets mis kan gaan. Fouten kunnen gebeuren. Maar na drie televisies met gebreken en een discussie over kosten die vooraf niet zijn genoemd, had ik verwacht dat Coolblue deze situatie zonder verdere discussie zou oplossen. Helaas is dat niet gebeurd.

product informatie is goed, betaling via iDeal is prima.
communicatie over voortgang is tot dan toe goed, maar ja dan komt de daadwerkelijke levering.. want ja "vóór 23:59u besteld is morgen in huis", en dat is toch fijn als je een vaderdag cadeau besteld voor €930...

De ochtend van levering komt er een mail binnen "wegens problemen op de inpak afdeling, bezorgen wij vandaag niet, maar morgen (op zondag (en vaderdag)) de track&trace code volgt...

Bellen met klantenservice op zaterdag; 20 minuten in de wacht!..
"ja, klopt het is druk in het magazijn, maar ja de order wordt echt op zondag geleverd met DHL. houdt de mail in de gaten voor de track&trace code"

--Zondag geen levering, geen communicatie'

--Maandag geen levering, geen communicatie

--Dinsdag; Bellen met klantenservice; 20 minuten in de wacht!.. wederom de mededeling dat het druk is in het magazijn, en wel sneu dat het vaderdag cadeau niet is geleverd, maar we doen ons best om de order uiterlijk komende vrijdag(!) te verzenden, dan heeft u het in het weekend!"
"Wilt u misschien een excuusbrief van ons die u aan uw vader kunt laten zien?!"

--woensdag; geen levering, geen communicatie

--Donderdag; mail! We weten dat je nog steeds op je bestelling wacht en we hebben je niet goed op de hoogte gehouden over de vertraging. Sorry hiervoor.

--Vrijdag: track&trace code in de mail en zaterdagmiddag eindelijk de levering; een week te laat.

Resume: ik koop mijn spullen voor belangrijke momenten niet meer bij Coolblue, want 'de volgende dag leveren' kunnen ze blijkbaar niet meer waarmaken.

medewerkers kunnen geen extra onderbouwing geven waarom de uitlevering van mijn order zo lang duurt o.i.d., terwijl artikel op de website al die tijd gewoon als 'morgen geleverd' staat.

De site werkt goed. Dat is het enige positieve wat ik over mijn ervaring met Coolblue kan zeggen

Wasmachine, koelkast en gasplaat bestelt op 18/06. allemaal producten met het label "vandaag bestelt, morgen in huis". Na de bestelling word dat al meteen veranderd naar dat het de 21ste aan zou komen. Vervolgens komt mijn bestelling de 21ste ook niet, uren gebeld met de klantenservice en ze verzekerden mij dat het echt dan de 23ste wel zou komen. De 23ste komt mijn bestelling weer niet aan. Ik besluit maar om naar een fysieke Coolblue winkel te gaan omdat de bel-kantenservice waardeloos is. In de winkel word ik geholpen door een aardige medewerker die belt met het magazijn waar mijn bestelde producten nu al een week liggen. Na het bellen verzekert hij mij dat het nu ECHT de 26ste eindelijk aan zou komen. Vervolgens heb ik vandaag, de 26ste, weer de hele dag thuis gezeten en weer is er niks aangekomen. Weer naar de coolblue winkel en daar geven ze me als enige oplossing dat ik maar beter mijn order kan cancellen, mijn geld terug neem en ergens anders maar moet bestellen.

Ik heb in totaal 5 dagen vrij moeten houden van werk waardoor ik heel veel geld heb misgelopen en daardoor nu geld moet lenen om mijn huur van deze maand te kunnen betalen. Als coolblue nou gewoon eerlijk was geweest en had gezegd dat mijn bestelling pas over meer dan een week zou komen dan had ik me daar op voor kunnen bereiden, maar inplaats daarvan komen ze met valse, lege beloftes. Het voelt heel erg alsof de medewerkers gewoon snel van mij af wouden komen terwijl ik juist met een serieus probleem zit. Ik heb in totaal met meer dan 8 verschillende medewerkers gesproken en ben denk ik meer dan 11 uur kwijt geraakt aan bellen en praten op locatie met coolblue medewerkers. Allemaal hadden ze geen echte oplossing coor mij.

Uiteindelijk was mijn oplossing maar de order cancellen en ergens anders bestellen, wat ik pas kan doen als mijn geld weer terug word gestort en dat duurt 5 dagen voor het weer op mijn rekening is. Ik heb dus nu bijna twee weken verspilt voor een bestelling die binnen 24 uur had moeten aankomen, en nogsteeds zit ik in een huis zonder gasplaat, koelkast en wasmachine.

Ik was al meer dan 5 jaar trouw klant van Coolblue maar ik ga hier nooit meer iets kopen!

De bel-klantenservice van coolblue is waardeloos slecht. 45+ minuten wachttijd en alleen maar belgen aan de lijn die niet snappen wat mijn problemen zijn en een van de belmedewerkers had een nieuw levermoment voor mij moeten inplannen, maar heeft dan uiteindelijk nooit gedaan of niet goed in het systeem had gezet waardoor ik weer een dag voor niets vrij heb moeten vragen en thuis heb moeten zitten.

De medewerkers in de winkel waren wel beleefd en aardig , maar kwamen ook met false oplossingen die niet werkte maar waarvan ze wel heilig beweerden dat het deze keer wel echt opgelost ging worden (dus niet)

De enige die aangaf dat het product op voorraad was en direct de volgende dat uitgeleverd. Bij anderen geven ze hetzelfde aan totdat je gaat kijken waar het blijf, komt het antwoord niet op voorraad

Prima, volgende werkdag geleverd, zoals beloofd. Tevreden meer woorden heb ik er niet voor

Geen contact mee hoeven hebben met de klantenservice en dan is het voor uitstekend

Tot aan de winkelwagen ging alles oké, maar onder het motto "vandaag besteld, morgen in huis".

Op 22 juni heb ik een monitor besteld onder het motto "vandaag besteld, morgen in huis". Tot op heden heb ik echter maar één bericht ontvangen, waarin stond dat de levering een dag was uitgesteld.

Dat kan natuurlijk gebeuren en daar heb ik ook alle begrip voor. Ook snap ik dat het door het warme weer soms wat langer kan duren. Wat ik jammer vind, is dat ik daarna niets meer heb gehoord. Een vertraging is niet erg, maar een korte update had ik wel gewaardeerd. Juist omdat Coolblue bekendstaat om de goede service en de glimlach, voelt dit toch een beetje teleurstellend en maak ik mij enigszins zorgen over de vele reacties met hetzelfde probleem...

Geen commuicatie over de verdere voortgang van de bestelling en/of situatie bij de pakketdienst.

Update: Op 25 juni heb ik een nette e-mail ontvangen met de belofte dat mijn bestelling uiterlijk diezelfde week verstuurd zou worden. Die belofte is nagekomen en ik heb het pakket inmiddels in goede orde ontvangen. Fijn dat dit uiteindelijk netjes is opgelost.

Niet meer bereikbaar voor een klacht. Het sterke punt van coolblue is verloren gegaan. Zijn nu wat mij betreft gewoon een dozenschuiver, niets meer.

Betaal voor avondbezorging, maar krijg deze service niet, en coolblue?? onbereikbaar!!!!!!

Niet te bereiken, gewoon slecht dus, wat is er met de service van coolblue gebeurd??

Een switch 2 besteld via de website.
Hier geen problemen.
Tijdens het halen in de winkel had ik het idee dat ik op een basis school rond liep.
De verkoper sprak met mij of ik een gelijke was.
Dit terwijl ik zijn vader had kunnen zijn.
Volgens mij was deze wel toe aan een training in hoe met klanten om te gaan.
Voelde erg kleinerend tot het afzeiken aan toe.

Volgende keer maar weer laten bezorgen al gaat dat ook niet altijd goed.

Niet alleen €185 kwijt, maar ook mijn vertrouwen! Dat is een uitkomst die ik als trouwe klant nooit had verwacht.

Ik bestelde een Apple TV én een HDMI-kabel. Bij ontvangst bleek alleen de HDMI-kabel in de verpakking te zitten. Dat was al een vervelende verrassing, zeker omdat het om een bedrag van €185 gaat, maar wat mij vooral heeft geraakt is de manier waarop mijn melding werd behandeld.

Ik had sterk het gevoel dat ik moest bewijzen dat ik de waarheid sprak, alsof er werd getwijfeld aan mijn verhaal. Als klant voelde ik mij niet serieus genomen en moest ik steeds opnieuw aantonen dat ik de Apple TV daadwerkelijk niet had ontvangen. Dat gaf mij een groot gevoel van onrecht.

Fouten kunnen overal gebeuren, ook in een magazijn of tijdens het verzendproces. Juist daarom verwacht je dat een bedrijf luistert naar een trouwe klant en samen naar een oplossing zoekt. Helaas heb ik dat niet zo ervaren.

Het gaat niet alleen om de ontbrekende Apple TV en het feit dat ik €185 kwijt ben, maar vooral om het gebrek aan vertrouwen en de manier waarop ik als klant ben behandeld. Uiteindelijk heb ik geen Apple TV ontvangen, ben ik €185 kwijt en is ook mijn vertrouwen in Coolblue verdwenen. Dat is een uitkomst die ik als trouwe klant nooit had verwacht.

De Coolblue website is zoals altijd overzichtelijk en bieden voldoende filters aan om het product met de gewenste specificaties te vinden. Het vergelijken van producten kreeg ik lastiger voor elkaar, op dat soort momenten val ik dan liever terug op Tweakers.

Het plaatsen van een bestelling is ook duidelijk: De bestelflow helpt je duidelijk door de opties (zoals voor de deur bezorgen vs. Installeren) en vervolgens kun je de gewenste bezorgdatum kiezen en betalen.

Ik had o.a. een wasdroger, koelkast en koffiezetapparaat besteld voor onze nieuwe woning. We wonen daar nog niet, en aangezien we van Zuid-Holland naar Gelderland verhuizen en de reisafstand meer dan 100km is, was het zorgvuldig plannen van de levering belangrijk. Je bent niet effe zomaar heen en weer. Gelukkig was er in de bestelflow de mogelijkheid om de leverdatum te kiezen.

Logistiek proces & website (0/5)

Helaas is de ervaring met het logistieke proces en de informatie op de Coolblue website niet best te noemen. In 1 woord: Erbarmelijk.

De belofte van Coolblue is dat ze avond voor de levering een mail sturen (rond ca 22:00) met een tijdblok van 4 uur, en later in de nacht nog een tweede mail met een tijdblok van 1 uur.

De avond voor de levering (maandag) ontving ik een mail waar werd aangegeven dat er in de middag (dinsdag 13:00-17:00) zou worden bezorgd. Op de website bleef echter 7:30-17:30 staan. Voor de zekerheid dus maar maandagavond die kant op gereden. De tweede mail met een tijdblok van een uur heb ik nooit ontvangen. De volgende ochtend gaf de website nog steeds 7:30-17:30 aan. Om 8:00 direct de klantenservice gebeld en die konden (na enig uitzoekwerk) melden dat de levering was uitgesteld, omdat 1 onderdeel van de bestelling (een flesje ontkalkingsmiddel voor het koffieapparaat) vertraagd was en daardoor de complete levering is tegengehouden.

Op zich heb ik geen problemen met het feit dat een bestelling alleen compleet uitgeleverd wordt, maar dan moet dat wel op tijd worden gecommuniceerd. Voor niets 2x 110km gereden, zonde van de tijd, geld, benzine en CO2 uitstoot (gelukkig rijd m'n Honda Civic Hybrid best zuinig <3).

De levering daarna samen met de klantenservice (prima service! geen kwaad woord daarover, zie volgend blok) opnieuw gepland voor een paar dagen later (vrijdag).

Om nog even aan te geven hoe verwarrend en incorrect de Coolblue mailtjes zijn, kreeg ik nog de volgende mails:
- Dinsdag (de dag dat bleek dat de levering is uitgesteld): "Onze bezorgers zouden vandaag langskomen met je bestelling. Door problemen onderweg gaat ze dat helaas niet lukken." (Hoezo problemen onderweg?)
- Woensdagochtend: "Hoera! Een deel van je bestelling is verstuurd en we bezorgen 'm met CoolblueBezorgt.". In de mail staat vervolgens de datum van gisteren (dinsdag). De link naar de Coolblue website komt uit bij de bestelling waar gewoon de afgesproken dag op vrijdag staat
- Woensdagavond: "Je verwachte bezorgmoment is donderdag 18 juni 2026 tussen 09.25 en 13.25 uur". De Coolblue website zegt gewoon weer vrijdag.
- Donderdagavond: "Je bezorgdag morgen, vrijdag 19 juni 2026". Geen dagdeel genoemd, geen blok van 4 uur. Online op de Coolblue website staat alleen "vrijdag 7:30-17:30". Daar zit je dan, veel onzekerheid, dus laat op de avond maar weer de auto in, 1:15 uur rijden, om zeker te zijn dat je er op tijd bij bent.
- Vrijdagochtend: (het mailtje was op de nacht van donderdag op vrijdag gestuurd, rond half 4): "Je verwachte bezorgmoment   vrijdag 19 juni 2026 tussen 12.30 en 13.30 uur". ... ah, in de middag. Was fijn geweest als ik dat donderdagavond had geweten, maargoed, in dit stadium ben ik al blij dat de spullen er aan gaan komen.

Wat ook nog gemeld moet worden is dat alle dagen het systeem online aangaf dat ik nog moest betalen. Bij de bestelling heb ik gewoon netjes alles met Ideal betaald, dus de order is in feite gewoon betaald geplaatst. Echter gaf het systeem aan dat ik een klein (niet herleidbaar bedrag, 23 euro zoveel) had betaald, en de rest nog niet. De klantenservice medewerker kon gelukkig bevestigen dat ik had betaald, maar als er al zoveel fout is gegaan, dan verlies je op een gegeven moment ook het vertrouwen. Dus ondertussen zat ik al te fantaseren dat op de dag van levering de bezorgers nog even een pinautomaat onder m'n neus zouden duwen alvorens uit te laden.

Ironisch genoeg bleek ondertussen ook nog eens dat de boosdoener, het flesje ontkalkingsmiddel, NIET door Coolblue geleverd zou worden. Inmiddels had ik vrijdagochtend een DHL bericht in de mailbox dat er op Vrijdag een pakket van Coolblue aan zou komen. Op de website stond het toen ook duidelijk: 5 onderdelen kwamen via CoolblueBezorgt, het ontkalkingsmiddel via DHL. Toch mooi dat het onderdeel dat de bestelling dinsdag had vertraagd, uiteindelijk NIET mee kwam in daarvoor uitgestelde levering.

Inmiddels kan ik er wel om lachen, maar eigenlijk is dit natuurlijk 1 grote blamage, ik kan er niks anders van maken. 0 sterren voor het gehele logistieke systeem.

Levering & plaatsing (5/5)

De Coolblue jongens waren vriendelijk en behulpzaam en waren op tijd c.q. binnen het geplande venster. Ze belden ook 20 min voor de aankomst op om te vertellen dat ze onderweg waren. Ik had betaald voor leveren over de drempel + aansluiten. Het was super warm die dag, dus was hard werken voor ze, maar ze hebben de spullen voorzichtig naar binnen gebracht, netjes uitgepakt en aangesloten en nog even kort de belangrijkste dingen uitgelegd. Prima ervaring op dit vlak, 5 sterren voor het bezorgteam.

Toen dinsdagochtend zoveel onduidelijk was heb ik direct de klantenservice gebeld. Kudos voor de medewerker, die direct aanvoelde dat dit verre van oke was en direct alles is gaan uitzoeken. Na ca. 10 minuten kwam hij weer in de lucht en legde duidelijk uit wat het probleem was.

We zijn toen op zoek gegaan naar een nieuwe leverdatum en na intern onderzoek en navragen kon hij uiteindelijk de herplanning bevestigen. Parallel daaraan kreeg ik ook wat mailtjes daarover.

De klantenservice medewerker vond het erg vervelend wat er was gebeurd en naast vele malen excuses heeft hij zich ook hardgemaakt voor een compensatie, die ik inmiddels ook heb ontvangen (een Coolblue tegoedbon van 50 euro). De beste man krijgt van mij een 5/5. Niet vanwege de tegoedbon, maar gewoon de oprechtheid waarmee hij mijn probleem heeft proberen op te lossen.

De klantenservice in zijn geheel geef ik een iets lager cijfer, omdat we bijna een uur aan de telefoon hebben gezeten, wat ik aan de hoge kant vind voor het achterhalen van de orderstatus en het herplannen. Gezien de andere ervaringen met het logistieke systeem ook niet geheel verrassend, en voor mij een duidelijk teken dat er iets echt niet goed zit bij Coolblue.

vaker bij Coolblue besteld afgelopen jaar met name huishoud artikelen en deze een MacBook Air. Algemeen zeer tevreden.
Prijs was ook goedkoper dan anderen, direct besteld en kon in de middag al ophalen bij lokale vestiging.
Goede service aan de winkel.

2e kans MacBook Air besteld, in nieuwstaat volgens Coolblue. Snel bezorgd dat wel, maar dan blijkt beschadigingen, ook op het scherm, en vol met druppels(snot?) Teruggebracht naar vestiging Breda en niet eens excuus.

Dag 1 besteld en dag 2 geleverd. Daar dus niets mis mee.

Ik heb in januari de grove fout gemaakt om hier een wasmachine te bestellen en werkelijk alles is fout gegaan bij deze bestelling. Van problemen met de factuur, problemen met levering, incomplete levering tot aan verkeerde communicatie.

Telkens ook 45 minuten in de wacht moeten staan voor de telefonische klantenservice, anders is er alleen een droevig slechte AI chat beschikbaar. Vriendelijke klantenservice-medewerkers, maar Coolblue heeft duidelijk z'n interne processen niet op orde.

Uiteindelijk hebben ze mij overigens een tegoedbon van 40 euro gegeven ter tegemoetkoming, wat ik echt belachelijk vond, als ik kijk naar alle moeite die ik erin heb moeten steken om uiteindelijk deze order te mogen ontvangen. Het factuurbedrag was 1800 euro! Van de week een dumbphone aangeschaft met deze tegoedbon, maar ik ga hierna nooit, maar dan ook nooit meer bij deze nachtmerrie van een bedrijf bestellen.

Meerdere keren zijn ze niet komen opdagen, om verschillende redenen. Uiteindelijk arriveerde de wasmachine zonder de benodigde accessoires. Ik heb voor deze bestelling 4x (!) thuis moeten blijven van m'n werk. Er kon overigens ook geen excuses van af. Er lijkt geen enkele communicatie te bestaan tussen de verschillende bedrijfsonderdelen in hun order-afhandeling.

Vriendelijk, doch incompetent. En het feit dat de wachttijd minimaal 45 minuten is om een mens te kunnen spreken is op zichzelf al zeer frustrerend.

Projectiescherm besteld. Je begrijpt wel waarom. Af te halen op ochtend van eerste wedstrijd Om risico's te vermijden voor 'ophalen' te Amsterdam gekozen. Ik om 10 uur als tweede binnen. Niet uit het centrale magazijn gekomen. Dus zou niet worden geleverd die dag. Had ik geen bericht van gehad. Enige optie was een groter formaat te Den Haag ophalen. 66 euri duurder en géén enkele coulance. Oh nee, een tegoedbon van 15 euro voor de benzine. Mijn Subaru WRX komt daar niet ver mee. Twee uur extra reistijd rekenen ze natuurlijk niet, want tijden nemen ze so-wie-so niet zo serieus.

Ooit een prima tent, nu alleen maar handel. Waardeloos.

Product is niet aangekomen en zal nooit aankomen, want moest noodgedwongen 100 kilometer omrijden om een niet-gewenst groter en duurder scherm op te halen. Prutsers.

Complete fout van Coolblue maar geen coulance door de filiaalmanager tav meerprijs a 66 euri (noodgedwongen) groter scherm en 2 uur / 100 km extra inspanning. Dat was echt ooit anders. Prutsers!

BP Karma 897

Voor 23.59 besteld, na 10 dagen niet bezorgd - Coolblue en DHL is geen goede combi

Vaker besteld in het verleden, ook zakelijk, bij Coolblue. Bezorging was prima, alles maakte een betrouwbare indruk. Bij deze bestelling van een robotmaaier gaat het echt niet goed‎, en hij is, ondanks meerdere toezeggingen, nog steeds niet bezorgd.

Update: net bericht gekregen dat bezorging morgen zal plaatsvinden. Ik ben benieuwd.

Bezorgd - veel te laat, houd er rekening mee dat de bezorgingstermijn soms verre van accuraat is.

De klantenservice is beleefd en begripvol, maar blijkbaar volslagen machteloos. Met geruststellende woorden en beloftes word ik nu al een week ‘aan het lijntje’ gehouden. Zaterdag is een onderzoek gestart door/bij DHL, vandaag zou ik uitsluitsel ontvangen. Er verandert al 4 dagen niets aan de status die aangeeft dat mijn pakket verkeerd gesorteerd is. Nog even wachten dan maar want de Coolblue medewerker verzekert me dat het snel bezorgd gaat worden!

Altijd snel geleverd zelf als ik laat bestel, goede klantenservice toen ik deze nodig had en leuke mails met wachttips en producttips als je je bestelling binnen hebt.

Voor middernacht besteld volgende dag in huis altijd behaald, zelfs toen ik om 23 uur nog bestelde.

Bij een actie een maand na het aanschaffen van mijn product alsnog deze actie kunnen gebruiken door de snelle en goede klantenservice van coolblue.

pvr Karma 15,5K

Coolblue, jullie zeggen het pakketje binnen 24 uur te leveren, maar zelfs nu lukt het jullie ook niet.
Meerdere spullen vroeger bestelt, en ik dacht, probeer het weer, maar helaas.
En dan Post.nl de schuld geven.
Zeg dan gewoon in 48 uur.
Vandaag de melding dat het pakket vertraagd is, en ik het 05-06-2026 toegezonden krijg, (3 dagen te laat)dit is wel slecht.
Volgende keer een andere webwinkel.

Dure robotstofzuiger besteld op donderdagmiddag - zou vrijdag worden bezorgd. Ruim op voorraad, zelfs in de winkels... Had 'm ook bij Bol.com of Amazon voor hetzelfde geld kunnen kopen (ook volgende dag in huis), maar koos wegens het "goede imago" voor Coolblue. De volgende ochtend kreeg ik een mail dat het nog niet verzonden was, en pas een dag later zou komen. De pagina liet echter nog altijd zien dat ik het vrijdag ging krijgen. Op zaterdag nog steeds geen zending of update te zien, en klantenservice had een kwartier wachttijd (want die domme bot heb je niks aan). Gelukkig ging het annuleren wel makkelijk - dan maar bij Bol.com besteld waar ik veel bestel, en zij bezorgen wél altijd de volgende dag.

Vorig jaar had ik trouwens ook al een slechte ervaring. Ik kocht een tweedekans kookplaat en die bleek defect (was ook niet getest door ze)! Dan kan je al niet koken, en koop je z.s.m. een nieuwe zodat je verder kan, en dan is dit het laatste waar je op wacht. Ik moest dan zelf maar een andere plaat kopen en voorschieten voor ik het geld hiervan terug kreeg...

Na 2 dagen vertraging nog altijd niet verzonden, dus er heeft geen levering plaatsgevonden.

Een wachttijd van een kwartier om iemand te spreken, nadat je je door een bot heb geworsteld, kan ik geen service noemen.

Na een onderzoek op de website gekozen voor een externe harde schijf van 4 TB, niet helemaal zeker welk merk. In de winkel in Amsterdam keurig geholpen om uit de verschillende types een definitieve keuze te maken.

Op basis van mijn eerste onderzoek heeft de verkoper de verschillende types laten zien en geholpen bij de keuze door het elimineren van bepaalde types, de keuze gemaakt, en op basis daarvan de aankoop gedaan

De producten zijn makkelijk te vinden, de bestelknop is duidelijk en ook het betaalproces verloopt gemakkelijk en zonder problemen.

"Voor 23:59 besteld, morgen in huis" is het motto van Coolblue.
Inmiddels ben ik twee dagen verder en heb ik nog steeds niets in mijn handen. Normaal bezorgt Coolblue met eigen koeriers, maar blijkbaar vonden ze het beter om mijn bestelling aan de grillen van DHL over te laten. Als ik dit had geweten, dan had ik in de afgelopen twee dagen wel een moment kunnen vinden om het zelf af te halen in de winkel.

Scorekaart voor Coolblue.nl