Gebruikers over webshop KommaGo
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenIk heb een bestelling geplaatst bij mobielverbinden.nl (van KommaGo). En ben positief verrast over de snelheid van het leveren van een preorder (Ubiquiti 5G backup).
VerzendingVeel sneller dan verwacht geleverd bij mij thuis en goed verpakt.
AlgemeenKommaGo is een fijne webshop. Heb hier al veel Unifi spul gekocht, over het algemeen hebben ze daarop een scherpe prijs. Soms zelfs onder de prijs die op de Unifi website zelf staat.
De enige twee punten waar ik nog iets op aan te merken heb is de UX van de website zelf. Alle zoek resultaten staan in een popup, maar die is dus weg als je een item hebt open geklikt. En soms krijg je bij een bestelling een kortingscode voor de volgende keer. Ja dat is dus helemaal vervelend.
Je kan bij KommaGo kiezen op welke dag het verstuurd moet worden. Dus je kan vrij goed plannen wanneer ze komen bezorgen (als het geen top drukte is bij PostNL).
Je krijgt hier altijd een zo klein mogelijke doos en als vul materiaal gebruiken ze hard papier, dus de verpakkingen zijn altijd keurig beschermd
AlgemeenSnelle levering en goede service. En ze zijn als een van de weinige webshops gewoon goed telefonisch bereikbaar.
Besteld bij VoipShop, onderdeel van Kommago.
Vandaag besteld morgen in huis. En garantie afhandeling is ook gewoon prima.
KlantenserviceZijn goed telefonisch bereikbaar en de RMA afhandeling is ook prima
AlgemeenPrima. Product snel gevonden, betaald en besteld. Hier nog meer tekst omdat er minimaal 10 woorden moeten staan :-)
VerzendingProduct al de volgende dag in huis. Was brievenbuspakketje (wist ik niet) dus ietwat verbaasd de notificatie ‘bezorgd’ te zien terwijl ik geen deurbel gehoord heb. Uiteraard het pakketje op de deurmat gevonden. Netjes verpakt, zoals het hoort.
AlgemeenSnel bezorgd goede kwaliteit goed verpakt Helaas was één antenne missend maar snel opgelost top
VerzendingPerfect verpakt de webshop heeft het snel afgehandeld met succes
KlantenserviceIk heb geen contact gehad met de klantenservice al zal het wel heel leuk kunnen zijn want het is een mooi bedrijf wat goede service verleid
AlgemeenDe service is gewoon geweldig, ze denken met je mee.
en helpen met alternatieven als het moet.
Verzending gaat snel en vlekkeloos, en werd meteen verstuurd omdat het op voorraad was.
Klantenserviceze denken met je mee.
en helpen met alternatieven als het moet.
Algemeenbestellen ging makkelijk en snel, genoeg informatie op de website over de artikelen en levertijd, kwam die daadwerkelijk na
VerzendingMaandag laat op de middag besteld, dinsdag geleverd. waar anderen met hetzelfde adverteerden, maar uiteindelijk ik geen bevestiging kreeg of uitstel van levering.
prijs was hetzelfde als bij deze specifieke concurrenten, dus op basis van service zeker goed
ik had geen klacht, het zou prettig zijn als ze een optie toevoegen met betaling zoals Achteraf betalen
AlgemeenDE PRODUCTEN ZIJN NIET OP VOORRAAD !
dus niet adverteren met de goedkoopste prijzen, als je niet kan leveren!
AlgemeenIk koop regelmatig mobiele apperatuur bij Kommago zowel consument als zakelijk.
Het beste aan de winkel vind ik dat je snel aan de lijn krijgt en ook bij moeilijkere 4g/5g backup vragen ze hulp en advies bieden zonder upsell.
Unifi producten worden niet altijd even snel geleverd, maar dit komt meer door unifi zover ik weet.
KlantenserviceUit persoonlijke ervaring is dit een van de beste klanten service ervaringen.
AlgemeenIk ben erg tevreden over Netcamshop.nl. De website is duidelijk ingericht en het assortiment aan beveiligingscamera’s en accessoires is uitgebreid. Het is makkelijk om producten te vergelijken en door de heldere productinformatie weet je precies wat je koopt. De combinatie met KommaGo geeft ook extra vertrouwen.
VerzendingDe verzending was snel en netjes verzorgd. Wat ik erg prettig vind, is dat ze altijd duidelijk en op tijd communiceren over de levertijden via e-mail. Je wordt goed op de hoogte gehouden en komt niet voor verrassingen te staan. Mijn bestelling werd goed verpakt geleverd en was direct klaar voor gebruik.
KlantenserviceDe klantenservice is professioneel en vriendelijk. Bij vragen krijg je snel een duidelijk antwoord en ze denken goed met je mee om tot de beste oplossing te komen. Dat geeft een gerust gevoel en maakt dat ik hier in de toekomst zeker opnieuw zal bestellen.
AlgemeenMakkelijk om te bestellen en het is ook snel leverbaar ook producten die zo snel niet op voorraad bij andere kon vinden zoals deze UniFi viewer.
VerzendingHet de volgende dag al geleverd en dat is gewoon echt heel snel.
AlgemeenOp de kommago site kon ik goed vinden wat ik wilde hebben. Het bestellen van het product verliep soepel evenals de betaling. Wat ik erg goed vind is dat ik snel een telefoontje kreeg met de vraag of mijn bestelling wel klopte daar ik 1 stuks communicatiemiddel had besteld en je daar niets mee kan zonder een tweede. Erg attent! Menig bedrijf maakt het niets uit of je er wat aan hebt en verkoopt om de winst.
VerzendingDe verzending was prima, op tijd zoals afgesproken. Ophalen bij een post afhaalpunt verliep goed, de juiste code gekregen en een herinnering na.een dag.
KlantenserviceWat ik erg goed vind is dat ik snel een telefoontje kreeg met de vraag of mijn bestelling wel klopte daar ik 1 stuks communicatiemiddel had besteld en je daar niets mee kan zonder een tweede. Erg attent! Menig bedrijf maakt het niets uit of je er wat aan hebt en verkoopt om de winst.
AlgemeenPrima snelle afhandeling van bestelling en snel geleverd via afgitepunt waardoor ik het product op kon halen wanneer het mij uitkwam.
Netjes een factuur en verder geen op of aanmerkingen.
Verzending was via pakketafhaalpunt goed en snel geregeld en lag met 1 dag al klaar. Prima levering.
KlantenserviceKan ik geen oordeel over geven omdat ik het product besteld heb en hier geen gebruik heb hoeven maken van de klantenservice. Alles sprak voor zich dus voorzover prima
AlgemeenEigenlijk is het vrij simpel, de website is duidelijk en het bestellen loopt vlot.
Maar belangrijker waarom ik terug blijf komen bij KommaGo is dat wanneer je een vraag hebt, je gewoon even kan bellen. De mensen aan de telefoon luisteren naar je wensen en geven gedegen advies. Ze denken met je mee en houden daarmee rekening met je budget. Dat is echt goud!
Mijn bestelling was niet binnen een dag binnen, zoals beloofd. Ook hier heb ik goed contact gehad met de klantenservice en ze hebben er met meedenken voor gezorgd dat het de volgende dag gewoon binnen was. Zo kon ik mijn beloftes ook waar maken.
KlantenserviceZoals hierboven al beschreven, ze nemen de tijd, hebben de kennis en vooral, ze denken met je mee in oplossingen. Daarbij gaan ze echt verder dan je van ze zou mogen verwachten.
AlgemeenSnelle levering en alles was goed beschermd ingepakt. Mooi ruim assortiment, overzichtelijke website. Helemaal prima. Gekocht op Netcamshop.nl
VerzendingLevering was snel en alles was ook goed beschermd ingepakt.
AlgemeenWij hebben nu al een aantal keer headsets besteld via KommaGo en zijn hier meer dan tevreden over. Het assortiment is goed, de prijzen zijn scherp, maar wat ze echt onderscheidt is de service die zij bieden. Vragen worden snel en professioneel beantwoord en de levering verloopt altijd vlot. Het voelt alsof je te maken hebt met een vaste, betrouwbare partner in plaats van zomaar een webshop. Daarom beveel ik KommaGo van harte aan voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare leverancier voor kantoorapparatuur.
VerzendingDe verzending via KommaGo verloopt altijd snel en soepel. Maar wat ons echt is opgevallen is dat zij bij hoge nood zelfs persoonlijk bezorgen om de klant te helpen. Dat is een niveau van service dat je tegenwoordig zelden tegenkomt. Het geeft een vertrouwd gevoel te weten dat KommaGo altijd een stapje verder zet wanneer dat nodig is.
AlgemeenMijn netwerk, switch en access points, op kantoor was toe aan een vernieuwing en ik heb al jaren goede ervaring met Zyxel als partner. Ik heb gebruik gemaakt van de speciale volume actie van Zyxel, en zelfs de prijsstelling van Kommago/Wifishop was beter dan de prijzen als Zyxel partner. Dit komt natuurlijk doordat het volume van Kommago veel groter is. Maar als gebruiker/klant ben ik daar blij mee . Qua garantie maakt het niets uit.
Verder geeft de website complete en correcte informatie, ahoewel de vergelijker voor mij nog wel wat uitgebreider kan.
En als laatste, de ervaring met Kommago als overkoepelende organisatie achter meerdere webshops is consistent over de jaren heen.
Zodra de producten op voorraad waren werden ze direct verstuurd en de dag erna geleverd. Zelfs een aangepaste bestelling werd snel omgezet en verstuurd. Alles juist verpakt.
KlantenserviceIk heb telefonisch contact gehad met de klantenservice en werd uitstekend geholpen, ook met een wat afwijkende wens inzake de bestelling. Het werd gewoon geregeld op een vriendelijke, professionele en klantgeorienteerde manier.
Gaven meer bedrijven maar dezelfde ervaring, dan zou het allemaal veel makkelijker gaan.
AlgemeenOnlangs mijn thuisnetwerk geüpgraded met verschillende Ubiquiti UniFi‑componenten, en wat een verschil! De combinatie van de Cloud Gateway Max, Switch Lite 8 PoE en het UniFi 7 Long‑Range access point zorgt voor een razendsnelle, stabiele verbinding in het hele huis.
Bestellen via Routershop.nl verliep supervlot, duidelijke productinformatie, snelle levering en gebruiksvriendelijke ondersteuning.
Installatie via de UniFi‑app was eenvoudig, ideaal voor wie zijn netwerk zelf wil optimaliseren.
Kortom: topkwaliteit, uitstekend gebruiksgemak en een vlekkeloze aankoopervaring. Een echte aanrader voor iedereen die betrouwbare netwerkprestaties wil!
Geweldige ervaring met Routershop.nl! De bestelling werd razendsnel geleverd en perfect verpakt. Alles kwam in onberispelijke staat aan, klaar om meteen te installeren.
Ik waardeer vooral de duidelijke communicatie en het vlotte bestelproces. Je krijgt echt het gevoel dat Routershop.nl service en klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt.
Kortom: topservice, snelle levering en betrouwbare producten. Absoluut een webshop die ik met volle overtuiging aanbeveel!
Hoewel ik de klantenservice niet nodig had, geeft de positieve ervaring met levering en communicatie me alle vertrouwen dat ook hun support perfect in orde is.
AlgemeenVoor de VOIP telefonie op mijn werk was ik al een tijdje op zoek naar een goede leverancier voor VOIP hardware. Na wat speuren ben ik ruim 2 jaar geleden bij KommaGo uitgekomen. Kort gezegd: marktconforme prijzen, hele fijne webshop, veel info te vinden en altijd een hele correcte en goede verzending. Maak daarbij dat je kunt kopen op rekening en je hebt er een hele goede zakelijke leverancier bij. Inmiddels kopen we met regelmaat bij hen. Dikke aanrader!
---
Ik heb ze gelukkig nog niet nodig gehad sinds wij daar kopen :-)
Je kunt zelf een levermoment kiezen en dat is nog altijd waargemaakt. Duidelijke communicatie over de reis van je pakket.
AlgemeenAfgelopen week heb ik een bestelling geplaatst bij wifishop.nl, want ik was opzoek naar een nieuwe firewall. Dankzij de snelle levering , goede prijs en track en trace die ik heb ervaren bij een vorige order heb ik dit keer ook gekozen om mijn bestelling weer te plaatsen bij wifishop.
VerzendingVerzending is snel verlopen en alles was degelijk verpakt. Ook was het fijn dat er een handtekening verplicht was en de pakketjes hierdoor niet onbeheerd aan de deur gezet konden worden.
KlantenserviceBij dit product had ik geen vragen of klachten. Alle benodigde informatie was duidelijk vermeld op de website.