AlgemeenDe webshop is opzich duidelijk en geeft over het algemeen voldoende informatie. Wat niet handig is, is dat je winkelmandje niet wordt gedeeld tussen tabbladen.
VerzendingWat mij erg tegenvalt van KommaGo is dat ze doen alsof producten op voorraad zijn en snel geleverd kunnen worden, maar dat is niet het geval. Ik heb dit met meerdere bestellingen meegemaakt.
Bijvoorbeeld twee keer een "voor 21 uur besteld, morgen in huis" product besteld. De ene keer was er na 1,5 week nog niks. Toen heb ik gebeld en bleek de levertijd meerdere weken te zijn. De tweede keer wist ik dit, dus heb ik na 3 dagen gebeld, en bleek de levertijd een week te zijn.
Dit gaat dus niet om dat het een dagje langer duurt, maar gewoon een of meerdere weken. Ze beloven gewoon iets wat ze echt niet waar kunnen maken, omdat het producct simpelweg niet bij hun op voorraad ligt.
Ook krijg je hier geen bericht van. Je moet zelf naar de klantenservice bellen om hier achter te komen, of je bestelling om te zetten o.i.d. Erg vervelend als je wel iets nodig hebt.
De klantenservice is wel aardig en staat je vriendelijk te woord, dus dat is goed.