Gebruikers over webshop Levix Computershop
Review toevoegenWinactie
AlgemeenDe bestelling was eenvoudig te plaatsen, het juiste product vond ik via de Pricewatch van Tweakers. Bestelproces verliep soepel.
VerzendingLevering op tijd, geen wachttijd, alles keurig verpakt.
Winactie
AlgemeenPrima webshop met hier en daar scherpe prijzen en nette afhandeling. Gratis verzending boven € 25!
VerzendingInmiddels meerdere keren besteld. Alles tot nu toe op tijd geleverd en tegen € 0 verzendkosten
Winactie
Algemeen's Nachts na 0 uur besteld en dezelfde dag nog bezorgd.
Prijs wat netjes en levering met Trunkrs verliep prima.
AlgemeenDeze winkel doet wat ze moeten doen en doen dat goed. Simpel, snel en meedenkend.6
VerzendingAltijd afwachten of volgende dag leveren ook wordt waargemaakt. Bingo dus.
KlantenserviceWilde kleine aanpassing, dat lukt je niet bij de grotere concurrenten.
Tegen beloning
AlgemeenAlles liep gewoon soepel. Bestellen, betalen, verzenden ging allemaal zoals je zou verwachten dat het gaat bij andere grote webshops.
VerzendingRelatief grote doos voor het product wat ik besteld had, maar een toetsenbord is ook een rare maat. Verder alles netjes afgehandeld en op de hoogte gehouden van de voortgang.
Winactie
AlgemeenEen bestelling hier geplaatst omdat ze een product hadden wat hier alleen op voorraad was. Kreeg heel erg snel antwoord op mijn vragen en producten werken allemaal goed naar behoren. Al en al een zeer goede ervaring bij Levix gehad!
VerzendingLevering was netjes op tijd en goed verpakt.
KlantenserviceIk had een vraag over de levering en via mail werd ik snel te woord gestaan en vriendelijk geholpen.
Winactie
AlgemeenDe website is toegankelijk en ik kon mijn product makkelijk vinden. Ook de informatie over het product is duitdelijk zodat je eenvoudig kan vergelijken. De winkelmand kon ik makkelijk vinden en vanuit hier was de betaling zo gedaan.
VerzendingVia email werd ik op de hoogte gehouden van de verzend status van mijn bestelling. Ik kon het pakket eenvoudig volgen en heb het de volgende dag al in huis ontvangen. Het pakket was normaal verpakt. (geen extra bescherming). Dit was voor mij ook prima.
AlgemeenOverzichtelijke website met ruime keuze
Gemakkelijk om een bestelling te plaatsen en deze is snel geleverd.
Snel geleverd en goed verpakt
Winactie
AlgemeenIk heb een laptop besteld, kwam veilig ingepakt aan en had een klein probleempje. Dus ik heb de klantenservice gebeld en zij hebben mij uitstekend geholpen om het probleem op te lossen
Kwam binnen 2 dagen aan bij mij thuis, zoals ze hadden gezegd
KlantenserviceHebben mij geholpen met problemen oplossen die ik tegenkwam op de laptop
Winactie
AlgemeenSnel gevonden wat ik nodig had, goedkoper dan op andere sites. Ze hebben veel aanbod, de betaling en levering verliep perfect. Goede ervaring dus.
AlgemeenGoede website met goede info, fysieke winkels, uitstekende communicatie, en correcte weergave van de voorraad.
VerzendingSnelle levering en goede communicatie rondom de levering.
AlgemeenVia Bol voor een aantrekkelijke prijs een laptop gekocht, de specifieke laptop stond niet op hun eigen site. Op een vrijdag om 10:00 besteld, om 11:30 al verzendbevestiging via Trunkrs, nog nooit van dit transportbedrijf gehoord, dus ik was benieuwd. Tot mijn verbazing om 17:45 al geleverd, op dezelfde dag!
VerzendingNog op dezelfde dag bezorgd! De doos van de laptop was verzonden in een nog grotere doos, dus niet zomaar een verzendlabel op de verpakking van de laptop zelf, ook dat is een pluspunt.
Algemeenbestelproces verliep vlot. de verzending was ook snel geregeld. alleen jammer dat er geen zaterdag levering is. anders waren het 5 sterren geweest on de website staat nl dit:Alle voorradige artikelen die vóór 23:59 worden besteld van zondag t/m donderdag, zijn de volgende werkdag in huis
Verzendingdonderdag besteld vrijdag verzonden maar helaas niet op zaterdag geleverd met trunks. dit vond ik een mindere ervaring op de website wordt nl wat anders beloofd. nl: Alle bestellingen die vanaf 18:00 gedaan worden, worden de volgende dag ingepakt. Je krijgt dus niet altijd dezelfde dag de track & trace, maar het pakket wordt alsnog de volgende werkdag geleverd.
AlgemeenIk had een specifieke PC behuizing nodig en kwam via de Pricewatch uit bij Levix. Hoewel de webshop er wat gedateerd uitziet ging het bestellen soepel en was de verzending super. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen!
VerzendingPerfect! Het pakketje werd dezelfde dag nog (gratis) thuisbezorgd door, het voor mij onbekende, Trunkrs. Verder was het pakketje met track & trace vrij duidelijke te volgen.
De behuizing werd in "eigen doos" verzonden. De meningen zullen wellicht hierover verdeeld zijn, maar met het oog op duurzaamheid vind ik het gebrek aan onnodig extra verpakkingsmateriaal een pluspunt.
AlgemeenIk heb nooit iets besteld via hun webshop, ik woon op een paar honderd meter van één van hun winkels, dus bestellen is dan een beetje onzin. Twee jaar geleden heb ik daar, op de processor na, een compleet nieuwe pc gekocht. Vriendelijk personeel, denkt met je mee en heeft verstand van zaken.
KlantenserviceNa anderhalf jaar begon de nieuwe pc te haperen, na wat onderzoek had ik wel wat vermoedens, maar geen tijd/zin/onderdelen meer om verder te klungelen en heb de pc naar Levix gebracht. De op hun website vermelde 40 euro onderzoekskosten had ik er wel voor over. De volgende dag belden ze met de melding dat de voeding overleden was en ik onder garantie een nieuwe kreeg. Kosten tot dat punt waren 17 euro, voor 20 euro meer zouden ze de nieuwe voeding meteen inbouwen, waar ik mee akkoord ben gegaan. Ze hebben meteen wat aan kabelmanagement gedaan en dezelfde middag kon ik de pc weer ophalen. Vriendelijk, snel en niks te duur.
Tegen beloning
AlgemeenDe beloning is een webcam cover als je een review achter laat. ACT USB-C multiport dock gekocht. De prijs bij Levix was veruit het laagst. De beoordelingen positief en de verzendtijd 24/5. Dan is de keuze snel gemaakt. Het bestelproces was makkelijk. De verzendkosten zijn gratis boven de €30 en was voor dit product dus gratis. Betaling kan met iDeal.
VerzendingDe levering was inderdaad binnen de 24 uur. Het product was degelijk verpakt in een doosje met vulling.
Tegen beloning
AlgemeenGroot assortiment waardoor alles bij één winkel te bestellen was. Levering was snel en verliep zonder problemen.
Tegen beloning
AlgemeenFijne laptop, werkt perfect als basis laptop voor mijn ouders. De verzending was zelfs sneller dan verwacht. Er stond dat hij niet op voorraad was, maar dat bleek wel zo te zijn.
VerzendingSnelle levering, helemaal tevreden.
Tegen beloning
Algemeenscherpe prijs, volgens schema afgeleverd, wilde deze laptop kopen maar niet overal voorraadig. Levix had uiteindelijk de scherpste prijs.
Verzendingnetjes geleverd, goed verpakt
AlgemeenLaptop was veruit de goedkoopste bij Levix, maar net zoals vele andere nog nooit van deze webshop gehoord, maar ondanks de positieve reviews toch 'gewaagd', en dat zonder spijt, ondanks een klein puntje m.b.t. het verzenden.
VerzendingLaptop op vrijdag besteld, stond bij 'morgen verzonden', maar hele weekend niets gehoord. Maandagochtend kreeg ik een verzendbevestiging van Trunkrs dat de laptop 's avonds geleverd zou worden. Net op tijd want ik me voorgenomen te bellen na 12.00 uur. Daarop heb ik het afleveradres aangepast (dat kan gelukkig bij Trunkrs) omdat ik de laptop zakelijk had besteld en daar 's avonds niemand aanwezig is. Als de laptop wel zaterdag was verzonden met bijv PostNL had ik de laptop maandag overdag gehad, want beter uitkwam gezien de kantoortijden. Ook was dit waarschijnlijk iets goedkoper geweest qua verzendkosten.