Medion

3.255 producten en 3.817 uitvoeringen

Lees reviews

Verfijn resultaten

Categorieën

AND

Toon resultaten

Onderwerpen

AND

Toon resultaten

Artikeltypes

Toon resultaten

Soort artikel

Toon resultaten

Beoordeling product

Toon resultaten

Kwaliteit gebruikersreview

Toon resultaten

Datumbereik

Toon resultaten

142 reviews - Pagina 1 van 6

Achtergrond - Prestaties in Windows 11 - Wat levert de upgrade je op?

10-'21 - Is Windows 11 niet alleen mooier, maar ook sneller dan Windows 10? In dit artikel testen we de prestaties van de nieuwe Windows-versie op desktops en laptops.

154

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2022

02-'22 - In de Laptop Best Buy Guide van februari 2022 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop tot 500 euro, basislaptop tot 700 euro en gaminglaptop tot 1000 euro.

66

Gebruikersreview - +2Medion Erazer Major X10 MD62501 review door iTouch

28-11 - Een laptop met potentie, maar voor de huidige prijs heeft het voor mij persoonlijk een aantal deal brekende tekortkomingen.

Lees alle 2 reviews van dit product

Score: 3

0

Review - Geforce RTX 3050 Ti voor laptops - Goedkoop alternatief voor de full-hd-gamer

10-'21 - De Medion E25 is voorzien van een 3050 Ti-videokaart. In deze review kijken we wat die gpu heeft te bieden voor gamers die niet te veel geld uit willen geven.

53

Review - Medion Erazer Defender P10 - Betaalbare RTX 3060-gaminglaptop

03-'21 - De Medion Erazer Defender P10 is een gaminglaptop met een gloednieuwe Nvidia RTX3060 voor een scherpe prijs. Is het een goede deal of is elders te veel bespaard?

51

Gebruikersreview - +2Medion Erazer Hunter X20 (10024819) review door T_Verhoeven

18-11 - Deze Medion X20 is een mooie pc met prima resultaten. Menig gamer zal blij zijn met een systeem als deze. Goede componenten en veel features. Alleen de prijs is wel een beetje aan de...

Score: 3

0

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2021

02-'21 - In de eerste Laptop Best Buy Guide van 2021 gaan we op zoek naar de beste budgetlaptop van 500 euro, een basislaptop van 700 euro en een thin&light van 1000 euro.

143

Gebruikersreview - Medion Life X14350 Smart-TV Zwart review door Echoesz

11-'20 - Prachtig beeld (helemaal voor die prijs!), 4K UHD, 50Hz, Dolby Vision en HDR aanwezig. Vooraf geinstalleerde apps zoals YouTube, Netflix en Amazon Prime. Helaas smart functies reageren...

Score: 4

2

Review - Eerste Ryzen 5000-laptop - Snelle Medion met AMD 5900HX en Nvidia RTX 3080

01-'21 - Nvidia greep de CES aan om zijn nieuwe RTX 3000-serie voor laptops te introduceren. AMD deed hetzelfde voor zijn 5000-laptopchips. De Medion-laptop heeft beide.

68

Gebruikersreview - +1Medion LIFE P69042 2.1 TV Soundbar review door Anoniem: 574113

01-'14 - De geluidskwaliteit van deze soundbar is vrij zwak. Inderdaad, het geluid is beter dan het standaar geluid van een tv maar als je iets of wat wilt genieten van geluid dan is dit product...

Score: 2

0

Review - Windows Mixed Reality - Microsoft kiest voor vr-gebruiksgemak

12-'17 - Met behulp van de brillen van Acer en Medion zetten we de eerste stappen in Microsofts Mixed Reality-wereld.

157

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Back-to-schooleditie - Augustus 2020

08-'20 - In deze back-to-schooleditie van de Laptop Best Buy Guide pakken we het anders aan dan anders en bespreken we meer categorieën dan gewoonlijk.

216

Gebruikersreview - +2Medion Akoya E1318T review door Anoniem: 64119

09-'13 - Per dec 2015: Nu gebruikt verkrijgbaar voor bedragen rond de 130 euro is dit een extreem koopje vanwege zijn compleetheid: Touchscreen, USB3.0, HDMI, W10 en grafische prestaties.

Lees alle 5 reviews van dit product

Score: 5

138

Gebruikersreview - +1Medion Erazer Defender P15 MD62305 review door Arthax

21-09 - Uitstekende laptop met enkele kleine minpuntjes die afhankelijk van je wensen zeker te negeren zijn. 1500 wellicht iets te duur, in de aanbieding zijn geld méér dan waard.

Lees alle 2 reviews van dit product

Score: 5

2

Gebruikersreview - +2Medion MD 18500 Wit review door Kars

08-'20 - Ondanks zijn lage prijs is dit een uitstekende eenvoudige robotstofzuiger voor harde ondergronden.

Lees alle 2 reviews van dit product

Score: 4

14

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Juni 2019

06-'19 - In de LBBG van juni 2019 kijken we naar de beste budget-, basis- en mainstreamlaptop. We kijken ook vooruit naar de ontwikkelingen die voor de deur staan op komende hardwarebeurzen.

81

Review - Medion S6425-laptop

09-'18 - Medion levert traditiegetrouw veel waar voor je geld en de S6425 is daar geen uitzondering op, gezien de specificaties.

82

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Augustus 2016

08-'16 - In de lbbg van augustus gaan we samen met de community op zoek naar de beste basislaptop, multimedialaptop en thin&light.

121

Gebruikersreview - +2Medion Robot stofzuiger met dweilfunctie MD 19510 review door L33n

07-'20 - Aangeschaft vanwege dweil functie in combinatie met stofzuigen. Deze functies zijn afzonderlijk te gebruiken, het is of dweilen of stofzuigen. Zelf vind ik hem gemakkelijk te gebruiken...

Score: 4

6

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Februari 2019

02-'19 - In de Laptop Best Buy Guide van februari 2019 gaan we op zoek naar de beste laptops in de categorieën Budget, Basis en Mainstream.

162

Best Buy Guide - Laptop Best Buy Guide - Oktober 2016

10-'16 - In de LBBG van oktober zijn we samen met de community op zoek gegaan naar de beste budgetlaptop, mainstreamlaptop en high-end ultrabook

153

Review - De tweaker-pc's van Medion door de mangel

06-'11 - Samen met de bezoekers van Gathering of Tweakers heeft Medion twee computers geconfigureerd: een game-pc en een monstermachine met alles erop en eraan. Tweakers.net legde deze...

834

Hands-on - De Medion Akoya P4010: alles in één

11-'09 - Medion heeft een all-in-one op de markt gebracht. Het model heeft een aanraakgevoelig 21,5"-scherm met een resolutie van 1920x1080 pixels. Moeten concurrenten als HP, Asus en MSI zich...

56

Gebruikersreview - 0Medion Erazer Defender P10 (30033043, Azerty toetsenbord) review door tele-n-ettertje

19-05 - Krachtige hardware voor de occasionele gamer. No-nonsense toestel die mits korting best wel wat bang for bucks geeft.

Score: 4

0

Review - Medion S15449 Tiger Lake - Veel hardware voor weinig

12-'20 - Met de S15449 biedt Medion veel hardware voor je geld en in deze review kijken we of de S15449 dan ook een wijze investering is.

72

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 6


Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee