Door Stephan Vegelien en Olaf van Miltenburg

Vrije modemkeuze is een feit

Na jaren strijd delen providers specificaties

Welke informatie verstrekken providers nu?

Nu providers keuzevrijheid aan moeten bieden voor modems, moeten zij specificaties delen over de netwerkverbinding, zodat gebruikers met een eigen modem verbinding kunnen maken met het netwerk. Sommige providers deden dat al, zoals KPN, Tweak en Freedom Internet. Ziggo, Delta en T-Mobile hebben in de loop van deze week die informatie ook online gezet. Wat schrijven de verschillende providers?

KPN

Op de website van KPN staat sinds 2020 een informatiepagina voor het instellen van eigen apparatuur. Verder heeft de provider onder meer een servicetool ontwikkeld voor het aansluiten van een eigen ont op de glasvezelverbinding. Ook heeft KPN de specificaties online gezet voor het instellen van de SIP-server voor vast bellen via VoIP. Daarin omschrijft de provider welk domein, welke proxy en poort nodig is. Ook hiervoor is het nodig om gebruik te maken van de servicetool van KPN.

KPN heeft daarnaast duidelijk gemaakt welke protocollen het ondersteunt, namelijk adsl2+, vdsl2, vectored vdsl2, vplus en bonded vectored vdsl. Het type verbinding beïnvloedt de instellingen voor PPPoE via vlan en de dns-server. Ook verduidelijkt KPN dat het gebruikmaakt van routed iptv voor televisie. KPN heeft daarnaast duidelijk gezegd dat het nodig is om igpm-snooping aan te zetten voor netwerkpoorten, waardoor het tv-signaal niet over alle poorten komt.

Ziggo

Op de website van Ziggo is sinds woensdag te lezen dat niet alle gebruikers op dit moment gebruik kunnen maken van een eigen modem. De provider heeft een postcodecheck op de site gezet waarmee gebruikers kunnen zien of modemkeuze mogelijk is voor hen. Volgens Ziggo zijn er op sommige plekken 'lokale aanpassingen' aan het netwerk nodig, voor vrije modemkeuze voor iedereen toegankelijk is.

Voor het instellen van de modem vraagt Ziggo om het mac-adres door te geven van de modem via de klantenservice. Vervolgens stuurt Ziggo een configuratiebestand, of bootfile, met de Ziggo-instellingen naar de router. Voor vragen verwijst Ziggo naar de Community-pagina.

Wil je als klant meer informatie over de kabelmodem, of het instellen van televisie of bellen, dan moet je kijken op de pagina die Ziggo online heeft gezet voor fabrikanten. Deze pagina verwijst naar een drietal Engelstalige pdf-bestanden met daarin de Docsis-specificatie, de dvb-c-specificaties en de sip-instellingen voor telefonie. Deze zijn uitgebreider dan die van KPN, maar wel minder duidelijk en Ziggo neemt de thuisgebruiker minder bij de hand. Hierdoor is het ook minder snel duidelijk welke modem wel en welke modem niet geschikt is op het Ziggo-netwerk. Iets dat hierin opvalt is dat de specificaties voor het Ziggo-netwerk wel meegenomen zijn, maar voor het oude UPC-netwerk niet.

T-Mobile Thuis

T-Mobile heeft de modemspecificaties woensdag in de Communitywiki gezet, in plaats van op de hoofdpagina van de provider. Voor de modem heeft de provider een tabel online gezet met vereisten, voor DSL deelt het bedrijf welke instellingen er nodig zijn voor vdsl2, vectored vdsl2 en adsl2+.

Gebruikers met een point-to-point-glasvezelverbinding kunnen een eigen mediaconverter gebruiken. Hoe dat werkt heeft het bedrijf uiteengezet in het forumbericht. Gebruikers kunnen ook gebruikmaken van een eigen optical network terminal. Die moeten zij wel bij T-Mobile registreren en T-Mobile raadt het gebruik van een eigen ont af, omdat het bedrijf bij het omwisselen 'enkele dagen nodig kan hebben' om de door T-Mobile geleverde optical network terminal weer te registreren. T-Mobile deelt ook informatie over het instellen van voip en iptv.

Delta / Caiway

Delta heeft de specificaties voor eigen modemkeuze donderdag online gezet. Ook Delta vraagt klanten om het mac-adres, alsook het serienummer van de modem, bij de klantenservice te registreren via de chat. De klantenservice zal vervolgens de modem in het netwerk activeren. Het kan wel een dag duren voor dit gebeurd is. Delta schrijft dat de kabelmodem gecertificeerd moet zijn voor Docsis 3.1 met EuroDocsis 3.0 en voorzien moet zijn van een schakelbare 85/204MHz-diplex. In een Engelstalige pdf gaat Delta verder in op de Docsis-specificaties. Deze is vergelijkbaar met die van Ziggo.

Omdat Delta gebruikmaakt van een Attema fiber terminating unit voor glasvezel, moet een eigen modem of mediaconverter geschikt zijn voor dit type glasvezelverbinding. Gebruikers met een point-to-point-glasvezelverbinding, of een XGS-PON-verbinding, kunnen een eigen mediaconverter of ont gebruiken als deze overweg kan met de Attema-ftu. De mediaconverter en ont moeten wel voldoen aan de specificaties voor ofwel de ftth-interface voor point-to-point ofwel de ftth-pon-interface. Deze zijn niet inwisselbaar. Op de website van Delta is daarnaast duidelijk te lezen welke vlans en lan-routes gebruikt worden voor de glasvezel en XGS-PON-glasvezelnetwerk van Delta.

Anderen

De meeste kleinere providers hebben de modeminstellingen ook online staan. Zij zijn grotendeels afhankelijk van de netwerken waar zij gebruik van maken. Freedom Internet en Tweak delen al langer de informatie online en moedigen klanten ook aan eigen apparatuur te gebruiken. Freedom Internet geeft daarnaast twee euro korting op de maandelijkse abonnementskosten aan gebruikers met een eigen modem. Vooralsnog is het de enige provider die dat doet.

Tot slot

Vrije modemkeuze is een feit. Het heeft jaren geduurd en providers hebben zich er lang tegen verzet, maar moeten er nu toch echt aan geloven. Of de stap de door de ACM gewenste veranderingen teweeg zal brengen, zoals meer concurrentie en het makkelijker maken van overstappen, zal in de praktijk moeten blijken. Aan de manier waarop de grote providers nu informatie online zetten, is te zien dat ze gebruikers niet bepaald stimuleren tot het gebruik van een eigen modem. Vooralsnog lijkt dit dan ook weggelegd voor een selecte groep gebruikers.

Dit artikel kun je gratis lezen zonder adblocker

Alle content op Tweakers is gratis voor iedereen toegankelijk. Het enige dat we van je vragen is dat je de advertenties niet blokkeert, zodat we de inkomsten hebben om in Tweakers te blijven investeren. Je hoeft hierbij niet bang te zijn dat je privacy of veiligheid in het geding komt, want ons advertentiesysteem werkt volledig zonder thirdpartytracking.

Bekijk onze uitleg hoe je voor Tweakers een uitzondering kunt maken in je adblocker.

Ben je abonnee? Log dan in.

Reacties (152)

152
144
93
3
1
30
Wijzig sortering
Goed stuk! Wel een kanttekening...

Wat naar mijn mening onderbelicht is is dat er ook zaken op TV-gebied zijn veranderd met dit besluit. Zo staat er een heel hoofdstuk in over de encryptiesleutels van DVB-netwerken. Zie lid 3.1.2 van de officiele beleidsregel.

Er lijkt hier nog geen eenduidige interpretatie over te zijn. Mijn interpretatie is dat Ziggo (en andere DVB-aanbieders) het mogelijk moeten maken om een eigen CI+ module te gebruiken of een apparaat met een ingebouwde smartcard-reader. Immers zit in de smartcard de chip die de descrambling decryptie voor zijn rekening neemt, die CI+ (CAM) module is slechts een omhulsel dat op basis van een open specificatie de door de smartcard geleverde (tijdelijke) sleutel krijgt om de descrambling mogelijk te maken. En dat gebruik met andere (concurrerende) modules verhindert, en zoals al eerder benoemd gebruik van apparaten met een smartcard-reader uitsluit. Die dingen voldoen ook gewoon aan de DVB-standaard, dus het stukje van meer concurrentie gaat hier zeker op. Er zijn ook modules met een embedded smartcard, wellicht ligt het daar anders.

Bij Ziggo kunnen mensen in fZiggo-gebied nu met hun gekochte (!) en geactiveerde smartcard van voor de fusie met UPC alle denkbare decoders gebruiken die ze maar willen, ook zonder CI+-slot. Maar dat kan niet voor de mensen in fUPC-gebied. Als de bestaande smartcard van fZiggo-klanten echter stukgaat kunnen ze geen vervanging meer krijgen.

Ik ben van mening dat Ziggo gewoon weer smartcards moet gaan verstrekken (zij het via huur of gekocht). En eigenlijk alle providers die DVB-(C/S/T(2)) diensten leveren. Maar ik ben bang dat hier nog veel getouwtrek over gaat komen omdat de omschrijving in de beleidsregel vaag is.

Jammer dat mensen die hadden gehoopt hun VU+ of Huax-decoder te kunnen gebruiken nu weer 'in de kou' lijken te zitten. Ziggo lijkt op haar eigen pagina immers te suggereren dat ze met de koppelverkoop van CAM + smartcard al aan de regelgeving voldoet. Maar die smartcard is dus niet los te gebruiken aangezien deze softwarematig gekoppeld is aan deze module. Zonder een specifieke sleutel die alleen Ziggo heeft kan je er niets mee. Dat zie ik als een moedwillige vendor lock-in die nergens voor nodig is en indruist tegen het idee van deze beleidsregel, en precies wat dit dus tegen zou moeten gaan.

[Reactie gewijzigd door Joseph op 28 januari 2022 19:16]

Ik wist dit wel, maar het was me wat veel om het hier toe te voegen (dit was al best veel werk om in een dag te schrijven). Ik ga kijken of dit nog een los artikel waard is. Sowieso is het iets dat we in het achterhoofd houden.

Bedankt voor je toevoeging!

[Reactie gewijzigd door SirRosencrantz op 28 januari 2022 18:36]

Nog een dingetje: KPN biedt, bij gebrek aan beter, in een aantal situaties Sneller Buitengebied aan, een combinatie van ADSL en 4G. Dit doen ze via een eigen datacenter waar de twee data stromen weer gecombineerd worden. En dat is de reden waarom KPN zegt dat een ander modem dan hun eigen Experia box in dit geval niet mogelijk is. De vraag is of dit mag?

Een oplossing zou zijn dat de Experia box in bridge mode geschakeld wordt. Dan kan je je eigen router er achter zetten. Maar helaas, dat kan de Experia box ook niet.

Voldoet KPN nu aan de eis of niet?
In sommige situaties mag een provider afwijken als dit teveel invloed heeft op de werking van hun netwerk.
In dit geval kan je spreken van een extra service waar je zelf voor kiest.

Je bent namelijk niet verplicht deze 4G optie te nemen. Je bent vrij om kiezen voor alleen ADSL. Of ADSL met een losse Simkaart waar je zelf voor de data zal betalen.

Dit laatste maakt het grote verschil.
KPN bied met hun 4G verbinding een service waar je niet voor de losse MB’s betaald, maar hiermee wel een stukje datamanagement moet kunnen toepassen op hun verkeer.
Met een eigen modem zou je er namelijk voor kunnen kiezen de ADSL compleet af te sluiten en al je verkeer via de 4G verbinding te laten verlopen, en daarin beroept KPN zich dan op het stukje dat de hardware die een negatieve invloed op hun netwerk hebben mogen weren.

Verder ben ik het wel met je eens dat het mooi zou zijn als ze voor deze mensen de optie mogelijk maken om de modem in Bridge modus te zetten.
Het probleem is dat er geen alternatief is. Nou ja, tenzij je genoegen neemt met 3Mb down via ADSL.

De 4g optie via een eigen sim zoals je schreef is geen alternatief. We hebben het hier over een vaste verbinding. De dichtsbijzijnde centrale is 3,5km verderop. KPN zou wel een bestaande wijkkast kunnen uitbreiden met VDSL. Dan is het probleem ook opgelost.

Edit: er ligt glasvezel tot de wijkkast.
Edit 2: de hele wijk ligt op max 400 meter van de wijkkast. De kast staat bijna in het midden van de wijk .

[Reactie gewijzigd door rud op 28 januari 2022 20:55]

Er zijn ook nog adressen die rustig op 2+km van die wijkkast liggen waardoor je op VDSL nog steeds maar 6Mbit/s download oid gaat halen. Vaak is het ook totaal niet rendabel om ergens een wijkkast dichter bij die adressen te plaatsen omdat het om afgelegen gebieden gaat met links en rechts een boerderijtje. Dan kun je er beter ineens fiber heen trekken maar ook dat is financieel vaak niet interessant voor een provider. Als er geen coax ligt blijft inderdaad 4G of Starlink over.
Onder het dressoir heb ik ook zo'n Experia Box (V10A) van KPN staan, waar ik een (Nest) mesh router en bijbehorende satelliet aan heb gehangen. Om dat Wi-Fi netwerk niet te verstoren, heb ik het Wi-Fi signaal van de Experia Box uitgezet. Niet ideaal dat die Experia Box onnodig stroom blijft gebruiken, waardoor ik tegen de tijd dat de mijn eigen router aan een update toe is, die Experia Box er tussenuit wil halen, door zelf een modem aan te schaffen. M'n NAS is namelijk reeds met mijn eigen router verbonden.
Laat het nu KPN zijn die juist deze gegevens al jaren vrijgeeft.
Klopt, al heeft het m.i. te lang geduurd voordat ze met de SIP-gegevens over de brug kwamen. Waardoor er tot die tijd nog altijd de Experia Box nodig was om via de vaste lijn te kunnen bellen.
Zou ja dan ook kunnen kijken naar de eventuele gevolgen voor IPTV, naast het DVB verhaal? Wat moet iemand regelen voor enryptie/authenticatie indien er gebruik gemaakt wil worden van bijvoorbeeld een nVidia Shield voor het TV aanbod?
Het is toch een plus artikel? Mag je best wat meer moeite voor doen om een compleet en volledig verhaal te schrijven.
Dit is dus de reden dat ik geen Plus neem. :o De artikelen zijn leuke voorzetjes maar de echte info komt in de reacties.
Dus ook een Plus artikel wordt in één dag in elkaar geflanst. En dan moet er nog vrij cruciale informatie, wat waarschijnlijk nog een plus artikel gaat worden…..
Hoe moet ik dit begrijpen?

Ik heb een TV abbo bij Ziggo en gebruik een Humax 5200c met smartcard als decoder. Heb geen Horizon box of andere hardware. TV is via hdmi verbonden met de Humax.

Als de smartcard kapot gaat, krijg ik dan geen nieuwe meer?

En als ik de TV vervang door een exemplaar met DVB-C ontvanger, krijg ik daar ook geen smartcard meer voor?

[Reactie gewijzigd door EXX op 28 januari 2022 20:07]

Als ik op de website van Ziggo kijk lijkt het erop dat ze alleen nog smartcards verhuren icm een ci+ module a 2 euro per maand. Het was mij al langer bekend dat ze smartcards verhuren maar dat die module er nu ook bij zit is voor mij ook nieuw. Aan de andere kant, hoe vaak gaat zo'n smartcard kapot?
Heb er 3 en al 15 jaar ofzo. Één CI+ module wel een keer stuk, maar gewoon een nieuwe gekocht en niet bij Ziggo. Kan volgens mij nog steeds.

Ben alleen erg tegen zo'n verhuur constructie, is gewoon een cash cow.
Stel ik had die moeten huren is 12*3*2*15= 1080 euro en counting voor iets dat misschien 50 euro heeft gekost.

[Reactie gewijzigd door Dream_ON op 28 januari 2022 23:08]

Ik weet niet of je bij Ziggo nu nog "eigen" modules kan laten registreren. Zoals je aangeeft verdient Ziggo daar bakken met geld mee. Ik heb ze ook al 10+ j in mijn tv zitten en zou niet anders willen, gewoon de afstandsbediening van je tv gebruiken en geen gezeur met kastjes, kabels en "yet another" standby stroomvreter erbij.
In de kou zitten is geen goede vergelijking. Mensen kunnen een CI(+) module kiezen om hun eigen ontvanger te gebruiken, daarmee voldoen ze aan deze wijziging. Ziggo gebruikt juist nog oude irdeto kaarten waar die koppeling (pairing) niet aanwezig is waardoor zo'n smartcard zonder problemen in een softcam werkt. In fUPC gebied worden Nagra kaarten gebruikt die wel gekoppeld zijn (gepaired aan de box of module en niet zomaar in een softcam werken. Overigens zijn voor de slimme mensen ook daar oplossingen voor.

Maar men moet beseffen dat zelfs al zou je Ziggo zover krijgen dat ze weer massaal smartcards gaan uitdelen ze bij fabrikanten van ontvangers vereisen dat die pairing ondersteunen. (dat staat er nu al in hun document trouwens) Dus dan geef je het nummer van de ontvanger door en wordt het alsnog gekoppeld. En anders kunnen ze nog de functionaliteit van de kaart beperken zodat die maar 1 of 2 zenders decodeert.

Het is de content industrie die vereist dat er steeds strengere beveiliging komt, en daardoor zie je tegenwoordig veel kaartloze encryptie, waarbij alles in de SoC van de box of module gesimuleerd wordt.
Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen meerwaarde zie, voor mijzelf, om mijn fiber modem te vervangen door een 'eigen' exemplaar, het enige wat dat doosje doet is de signalen van de glasvezel splitsen voor TV en Internet, dacht ik. Dat is dus zo'n Attema als waar het artikel in de Caiway sectie aan refereert.

Mijn provider levert zelf geen modem/router dus ik heb sowieso al een eigen router achter de modem hangen waar ik zeer tevreden over ben.
Voor glasvezel heeft het inderdaad geen zin omdat het best een nieuwe en stabiele techniek is, echter voor mensen die Ziggo hebben (kabelinternet) met hun brakke Intel Puma 6 chipsets modems waarbij er om de zoveel tijd jitter, ping en andere instabieliteit ervaren is het echt een verademing.
het enige wat dat doosje doet is de signalen van de glasvezel splitsen voor TV en Internet, dacht ik. Dat is dus zo'n Attema als waar het artikel in de Caiway sectie aan refereert.
Niet helemaal. De Attema FTU kun je niet vervangen (en dat heeft ook geen zin). Je kunt het tv doosje daar ook niet direct op aansluiten.

Caiway leverde voorheen (en nu nog steeds aan bedrijven) de Genexis Titanium (aka 'melkpak'). Dat is een router zonder wifi die je in bridge mode kan zetten, waar je dan je eigen router op aan kan sluiten. Daarnaast heeft deze vaste poorten voor TV en VoIP. Waarschijnlijk heb jij deze en haal je deze nu door de war met de FTU.

Caiway levert nu een router (waar de TV en VoIP poorten ook op zitten) met ingebouwde wifi. Dit is de Genexis Platinum. Deze is niet in bridge mode te zetten.
Als je met deze router dus een eigen router wilt gebruiken, moet je het hele kastje vervangen.

[Reactie gewijzigd door MarnickS op 28 januari 2022 20:30]

Hetzelfde geldt als een gebruiker een modem gebruikt dat aantoonbaar achterloopt met firmwareupdates. Als de provider kan aantonen dat de beveiliging van het netwerk in het geding is, kan de provider de eindgebruiker zelfs dwingen om apparatuur te vervangen.
En daar spreekt men zichzelf tegen. Nieuwere firmware versies zijn niet per se veiliger - er kunnen bugs in zitten (D-Link routers in 2020 en CVE-2021-20090 (extra info hier)).

Dat er geen onderscheid wordt gemaakt tussen wat nieuwer is en wat veiliger is doet mij vermoeden dat providers vooral een stok willen om mee te slaan. Dat de poortwachtersfunctie nu bij hun eigen infrastructuur ligt (en niet meer 'uitbesteed' kan worden aan een eigen modem), daar hadden ze natuurlijk geen zin in.
Ook mag de provider geen zwarte of witte lijst bijhouden van eindapparaten die wel en niet aangesloten mogen worden op het netwerk.
Maar providers mogen wél selectief handleidingen plaatsen. Bij modem type X bieden we een stap-voor-stap handleiding en zal de helpdesk misschien zelfs mee helpen, maar bij andere merken faciliteren we niets. Leuk bedacht, maar niet dichtgetimmerd.

Deze wet is weer een kleine stap naar een betere wereld, maar gut wat gaat het traag.
“Maar providers mogen wél selectief handleidingen plaatsen. Bij modem type X bieden we een stap-voor-stap handleiding en zal de helpdesk misschien zelfs mee helpen, maar bij andere merken faciliteren we niets. Leuk bedacht, maar niet dichtgetimmerd.“

Nee. Dat mag niet. Wordt uitdrukkelijk verboden in het ACM besluit:

“ Artikel 7. Blacklist, whitelist en vrijwillige certificeringsschema’s
1. De ACM is van oordeel dat door een aanbieder van een openbaar elektronisch communicatienetwerk niet in overeenstemming wordt gehandeld met artikel 3 van het Besluit eindapparaten indien deze:
a. limitatieve lijsten hanteert met eindapparaten die aangesloten mogen worden (whitelist);
b. een eindapparaat weigert aan te sluiten dat in een belangrijke mate functioneel is om de aangeboden diensten af te nemen zonder dat daarbij sprake is van een inbreuk op het netwerk dan wel van andere gebruikers of de aangeboden diensten. Dit soort eindapparaten behoren dan
ook niet op een blacklist”
Een overzicht met handleidingen is geen limitatieve lijst. Ze zeggen namelijk niet dat apparaat X niet/wel mag. Een (link naar een) handleiding van apparaat X is geen oordeel dat apparaat Z wel/niet zou mogen. Het wordt de klant alleen 'gemakkelijker' gemaakt om voor het apparaat te gaan waar de provider een handleiding voor heeft gedeeld.
Ik denk dat daar jurisprudentie over zou kunnen komen. Jij vindt een overzicht met handleidingen niet limitatief. Punt is dat wat jij denkt voor de ACM er niet toe doet. En bang voor de ACM zijn de providers in hoge mate, de boetes zijn zeer hoog. Dus wat denken de providers en wat denkt de ACM. Niet wat jij of ik vind.
Daar gaat geen jurisprudentie over komen die daar afwijzend op gaat zijn, anders is het namelijk schier onmogelijk om een kennisbank met handleiding op te bouwen. Als er een nieuwe router uitkomt en je hebt die handleiding nog niet kunnen maken zou je namelijk per direct “limitatief” (ofwel gewoon “limiterend”) bezig zijn.

Dus, niemand gaat dat dan nog aanleggen. Dat is niet de bedoeling van de ACM.
Als het niet uit maakt wat jij vindt, waarom doe je dan toch de stelling dat een selectie van handleidingen niet mag? Volgens mij kan een provider niet verplicht worden handleidingen voor alle mogelijke apparaten te maken. Iedere selectie, hoe ruim ook, zal immers selectief zijn.
Persoonlijk vind ik de houding van de providers niet onredelijk. Dit gaat ze een bak meer ondersteuning kosten. Wat mij betreft kunnen je het laten bij het publiceren van de specificaties. Zolang die in theorie genoeg zijn om te kunnen aansluiten met een willekeurige modem zie ik geen reden dat ze hun spul moeten aanpassen aan de klant zijn modem. Onder voorbehoud dat de gewenste specificaties en ondersteunde fabrikanten van te voren worden duidelijk gemaakt.

Wie weet wat voor brakke chinesium modems je anders moet gaan ondersteunen....

Misschien niet de populairste houding onder tweakers, maar persoonlijk vind ik we niet alles hoeven kunnen eisen. Het is hun netwerk. De modem hoort daarbij. Daarna komt mijn stukje. Zolang als de provider wifi uit kan, sip poorten intern beschikbaar zijn enz. prima.
Dat gaat juist minder ondersteuning kosten. De eerste vraag zal zijn; “gebruikt u een modem van ons? Nee? Sluit die eerst aan dan praten we verder.” En terecht.
Behalve dat het artikel noemt dat men netwerk aanpassingen moet doen links en rechts om vreemde modem zo makkelijk mogelijk te ondersteunen. Ze moeten configs en config files leveren. En als een vreemde modem gaat lopen zieken in hun netwerk dan moeten zij nazoeken welk huis in de straat het probleem is.

Dus ik verwacht niet dat ondanks je terechte opstelling het minder onderhoud voor ze word.
Zo vaak zal dat in de praktijk wel niet gebeuren. En als een bepaalde lijn storingen veroorzaakt dan kun je die als provider gewoon loskoppelen. De desbetreffende klant meldt zich doorgaans vanzelf en de technische medewerkers van de provider kunnen het dan verder oplossen voor iedereen :) .
Hier thuis hangt het ISP modem netjes naast mijn UniFi setup.

Als ik echt niet online kom nadat ik groen glas heb dan prik ik gewoon de kabel om in de ISP wan + een isp tv box op de lan. Als deze ook niet werkt ga ik pas bellen.

Aangezien daar ook mijn 4G oplossing op zit komt mijn setup weer online. Mocht ik geen glas krijgen dan lost men dat netjes op. Tussentijds hang ik mijn UniFi switch gewoon aan isp modem.. Dan werken misschien bepaalde zaken niet lekker. Maar dit is pas in 5 jaar 1 x nodig geweest om een monteur te krijgen. Keren daarvoor kon het telefonisch verholpen worden.

Daarna plug ik wel mijn eigen setup in en dan werkt t gewoon. Maar je moet wel plek hebben voor die extra rommel in je netwerksite/kast. Dat is vaak lastig om het netjes te krijgen.
Dus kost het meer. Weer een belletje naar al overvolle lijnen. Meer wachttijden/ meer personeel.
idd, maar dan moeten ze zoals Orange dat in België doet bridgemodus ondersteunen waardoor het routergedeelte uitgezet wordt.
Dan heb ik er verder geen problemen mee.
Maar zoals ziggo en telenet het doen is het echt miserie.
Je kan zelfs geen custom dns in stellen bij telenet. laat staan dat je geavanceerdere dingen gaat doen.
Ik heb net gekeken en ziggo vermeld op de eigen modem pagina ook dat je de modem in bridge modus kunt zetten en hoe dat moet. Persoonlijk is dat goed genoeg voor mij. (als ik die behoefte zou voelen. Ding werkt eigenlijk prima)

[Reactie gewijzigd door bzuidgeest op 28 januari 2022 17:57]

Klopt, ik heb jarenlang bij Ziggo de modem/router in bridge mode gedraaid, dat was geen enkel probleem.
Ziggo heeft jaren geleden mijn modem al in bridge mode gezet, dus de misère bestaat alleen op jouw adres dan. :+
Ok, dan is het alleen telenet die nog moeilijk doet blijkbaar.
Inderdaad, hier ook ziggo i fUPC gebied in bridgemodus met eigen router en AP's.
Alleen helaas nog zonder iv6
Ondersteuning dan alleen op voorgeconfigureerde modems.
Wil je een andere modem, dan een checkbox dat je afstand doet van ondersteuning op die modem.
Het is hun netwerk. De modem hoort daarbij.
Dat is natuurlijk een definitie van netwerk die je verzint.

Bovendien is de juridische en politieke trent om toegang tot snel internet als een basisrecht te zien. Toegang tot hun netwerk is dan niet hetzelfde als 'hun lego' waar niet alle stukjes op hoeven te passen. Maar eerder als 'hun water', waarbij het er wel toe doet dat ik het kan drinken, en niet alleen drinken op hun voorwaarden.
Maar als het water word vervuild door iemand die loden pijpen op het netwerk aansluit dan piept men wel anders. En de waterleverancier mag dan weer opdraaien voor de kosten van uitzoeken waar het vandaan komt.

Internet toegang met een redelijk tarief word steeds meer als een basisrecht gezien, maar dat zegt niets over of een provider wel of niet mag bepalen hoe die toegang het best verleent kan worden. Als dat leid tot een kwalitatief goede verbinding is er niks aan de hand. Dat wij tweakers er niet mee kunnen rommelen is voor 90% van de consumenten totaal niet relevant.
Dat is natuurlijk een definitie van netwerk die je verzint.
Lekker, in die trant kun je ook verzinnen dat je toegang tot elke server en switch bij de provider wil hebben. Maar dat is niet redelijk. Ik denk dat een provider het recht heeft de toegang tot zijn netwerk te beheren. Binnen redelijke grenzen. Ziggo bied bridge modus (al een tijdje), dat lijkt mij voldoende. Kun je alles verder zelf bepalen
Zo moeilijk is die ondersteuning nochtans niet. Provider zegt: "ok, instellingen zijn x, succes". Klant miept dat iets niet werkt, provider vraagt om hun eigen modem aan te sluiten. Klant weigert, ondersteuning stopt, punt. Ik zie het probleem niet?
En dan laat provider de logs zien wat zij gedaan hebben om de betreffende klant te helpen, en dan zegt de autoriteit ook tegen de klant "De provider heeft u prima geholpen, maar u wilt niks".
Je moet als klant wel redelijkerwijs de provider de kans geven een probleem te tackelen, aansluiten van een provider-geleverde-brakke-modem hoort daar helaas ook bij.
God zij dank heb ik nooit zelf service/helpdesk werkt moeten doen, maar ik heb genoeg met die mensen te maken gehad om te weten dan de woorden klant en redelijkheid maar weinig in dezelfde zin voorkomen.
Gemiste kans om in het artikel toch ook de gevaren van eigen beheer te benoemen. Met name rijst de vraag of de minder technische consument de firewall in de router goed zal instellen. Ik heb een Caiway glasmodem (Genexis 7840) en heb daar SSH toegang op gerealiseerd. In dat device zijn de firewall rules goed. Gelukkig maar want ik zie dus duizenden poort scans per dag, vrijwel allemaal uit het Oostblok.

Overigens een mooie samenvatting!

[Reactie gewijzigd door ernstoud op 28 januari 2022 18:01]

Gemiste kans om in het artikel toch ook de gevaren van eigen beheer te benoemen. Met name rijst de vraag of de minder technische consument de firewall in de router goed zal instellen.
Dat heeft werkelijk niets met het onderwerp te maken. Vrije modemkeuze veranderd niets aan het al dan niet gebruiken van je eigen router, iets wat altijd al mogelijk is geweest.
Uh, die firewall rules die in de Experiabox of Genexis modem/router draaien worden bij vrije modemkeuze (en dus ook de router) vervangen door “eigen” rules. Je wordt dus als consument verantwoordelijk daarvoor. Gelukkig komen de meeste routers met firewall functie zoals een EdgeRouter X wel met standaard rules, maar ik zie gebeuren dat mensen vrolijk telnet gaan openzetten want dat is zo handig…

Ik denk dat je vrije “modem”keuze iets te lichtvaardig opvat. Het device dat de providers leveren is veel meer dan een modem. Bij glas kun je zelfs beargumenteren dat er helemaal geen modem meer is.

Vrije modemkeuze in NL betekent nu dat alles achter het fysieke endpoint aan de muur door de gebruiker beheerd gaat worden. En qua security kun je daar dus grote vraagtekens bij hebben.

[Reactie gewijzigd door ernstoud op 28 januari 2022 18:29]

Dat is dan gewoon eigenschuld dikke bult. Voor de mensen die niet weten wat een modem is

[Reactie gewijzigd door xbeam op 29 januari 2022 02:44]

En dat geeft maar weer aan dat ook hier mensen al geen idee hebben, dus een half promille Nederlanders wordt hier heel blij van de rest heeft geen idee of /care.
Zeker wel, de firewall in de Ziggo / KPN modems zet standaard namelijk alles voor inkomende verbindingen dicht (behalve als een UPnP device zoals een PlayStation vraagt om voor een spel iets tijdelijk te openen). Daardoor kunnen aanvallers niet (zomaar) van buitenaf op je devices inbreken.

Als er - om wat voor reden dan ook - ineens poorten open staan voor inkomende bevindingen, dan is een pc bijvoorbeeld een stuk kwetsbaarder voor aanvallen en virussen van buitenaf. Nu gebeurt het krijgen van virussen vooral bij bezoeken van schimmige websites en klikken op links in de verkeerde mailtjes.

[Reactie gewijzigd door arjan1995 op 28 januari 2022 23:30]

Bedankt en goede toevoeging hoor. Ik nam er voor het gemak vanuit dat de gemiddelde Tweaker wel kon inschatten of ie het goed en veilig zou kunnen instellen.
Wat ik jammer vind is dat kpn die belachelijke dhcp optie op de wan aansluiting voor iptv nodig heeft. Hierdoor ben ik beperkt in de mogelijkheden. De mikrotik werkt, maar op mijn Sophos kan ik prutsen totdat ik een ons weeg. Ik krijg het niet voor elkaar. Ik vraag mij ook wat wat het voor nut heeft…..
Ik heb kpn glasvezelinternet en iptv werkend gekregen op mijn eigen modemrouter; een DrayTek 2962. Werkt perfect.

Ik heb de handleiding van DrayTek gevolgd. Hier een link, misschien heb je er wat aan met jouw Sophos:
https://www.draytek.nl/wp-custom/uploads/Routed-IPTV-3.0.pdf
Ik loop op dhcp option 60 kapot. Sophos lijkt niet te snappen wat er nodig is. Inmiddels op het forum ook al een redelijk aantal aanvragen, maar nog geen reactie. Ik heb nog geprobeerd om het via de advanced cli erin te kloppen, maar helaas.

[Reactie gewijzigd door muppet99 op 29 januari 2022 01:17]

Geweldig, deze heldere handleiding geeft Draytek een streepje voor bij de keuze van mijn volgende router.
Het is hun netwerk. Het zal voor hen wel nut hebben. Anders leg je een klacht neer bij de markt authoriteit als je vind dat kpn onvoldoende reden heeft.
Ik heb een paar jaar geleden geprobeerd om dit te fixen voor mn Asus router. Maar ik liep echt vast op het VLAN verhaal voor TV van KPN. Weet iemand een guide of link hoe ik dit moet instellen? Heb nu 2 RT 86U.
DrayTek heeft een document gepubliceerd om iptv in te stellen. Misschien kun jij de indormatie en instellingen gebruiken om je Asus in te stellen.

https://www.draytek.nl/wp-custom/uploads/Routed-IPTV-3.0.pdf

Je moet in ieder geval een Virtual WAN configureren met VLAN-tag 4 (voor kpn). Weet niet of jouw Asus dat ondersteunt.

Edit: ik heb een guide gevonden voor Asus: https://www.asus.com/nl/support/FAQ/1011708

[Reactie gewijzigd door ultramarine op 29 januari 2022 01:14]

Ik ben wel geinteresseerd om een eigen modem aan te schaffen. Mijn huidge modem is een ARRIS CH7465 van Ziggo. Deze bevat een Puma6 chip welke ook bij mij voor spikes in ping zorgt wat vervelend is tijdens het gamen.

Ik vind het lastig om kwalitatieve modems te vinden die Docsis 3.1 ondersteunen, maar niet de Puma 6 chip hebben. Hopelijk - nu dit vrije keuze is en consumenten dus ook (meer) modems zullen kopen - gaan meer webshops modems aanbieden en wordt het zoeken er op ook makkelijker.

Heeft iemand in de tussentijd toevallig een linkje naar een overzicht met modems die daaraan voldoen? Of aanraders?
Heb je het artikel wel gelezen :+
Een belangrijke kanttekening daarbij is dat het probleem zich niet beperkt tot de Connect Box van Ziggo. De Fritzbox 6591, 6660 en 6690-modems van AVM zijn de enige alternatieve modems die in Europa te koop zijn en die zijn ook gebaseerd op Intel Puma-chipsets.

[Reactie gewijzigd door xbeam op 28 januari 2022 18:54]

Wel met de kanttekening dat de 6690 een Puma 7 aan boord heeft.
Dat had ik niet. Bedankt voor je citaat. Jammer dat het nog maar 3 modellen betreft.
De reden dat er maar 3 modellen zijn is omdat de markt dicht is geweest.

In Nederland hadden de providers, en zeker Ziggo een ‘monopsonie’. Waar een monopolie om een enkele dominante verkopende partij draait, is bij een monopsonie sprake van een enkele dominante kopende partij.

Voor providers draait het maar om 1 ding: kosten laag. En daarmee zo min mogelijk features. Energiezuinig zal hun een zorg zijn, zij betalen de stroom toch niet!

Een gezonde markt heeft veel meer klanten, die allemaal net andere wensen hebben: kosten, maar ook veiligheid, kwaliteit, energiezuinigheid, en andere features.

Wat dat betreft is het heel gezond dat de consumenten nu zelf een marktpartij zijn geworden.

Ik hoop dat er snel meer fabrikanten dan AVM op de markt zich gaan roeren.
Ik verwacht dat het bellen naar klantenservice om dit geregeld te krijgen een behoorlijke pil gaat worden. De informatie die wordt gegeven om zoiets te regelen (het versturen van een configuratiebestand, of bootfile) is behoorlijk laag (zeg maar gerust niet bestaand tot deze week dan). Je moet het maar net treffen met iemand die verstand van zaken heeft en weet waarover hij/zij praat. Je wilt niet weten hoe vaak ik collega's heb horen vragen over iets wat je toch eigenlijk hoort te weten bij de technische dienst van een internet provider.....

Mijn advies is voordat je je hele verhaal doet aan een medewerker van een klantenservice van welke internet provider dan ook een paar controlevragen te stellen om de kennisknobbel van die desbetreffende medewerker te peilen. Als iemand feilloos kan uitleggen (zonder je eerst 5 minuten in de wacht te zetten om het te googlen) wat bijvoorbeeld een MAC-adres is, of op welke Docsis versie je moet zitten dan zou ik pas verder gaan. Als je zelf aan iemand moet gaan zitten uitleggen wat alles precies is dan is de kans dat die desbetreffende medewerker er een puinhoop van maakt vele malen groter.....


offtopic:
Bron: Ik werk zelf bij een internet provider :)
ik mag toch hopen dat de klantenservice medewerker gewoon een stappenplan kan oproepen (of in getraind wordt) omtrend een eigen modem waarin haarfijn wordt uit gelegd wat die medewerker moet doen om het voor de klant in orde te maken.

juist op de klantenservice moet je dit hebben, waar je elke goedkope nitwit neer wil kunnen zetten
Die instelling dat je elke idioot op de klantenservice kan zetten is precies waarom klantenservices zo ruk zijn. Want o wee als het script afwijkt he. Gewoon weer skilled en goed getraind personeel achter de telefoon graag. We betalen er immers allemaal genoeg voor.
Persoonlijk was ik even aan het kijken naar Netgear CM1000 of CM2000 serie, of de Motorola MB8600, maar die zijn waarschijnlijk nog niet leverbaar in Nederland. Voor zover ik kan nagaan zitten daar Broadcom chipsets in.
https://www.surfboard.com/products/cable-modems/s33/
https://www.surfboard.com/products/wi-fi-cable-modems/g36/

Dit is het betere spul en pas een echte upgrade.

[Reactie gewijzigd door Vage_Karel op 28 januari 2022 20:12]

Voor de ervaren gebruiker een leuke toevoeging, zelf altijd heel tevreden geweest met de FritzBox van XS4ALL. Ondertussen op Ziggo omdat in nieuwe woning geen Glas wordt geleverd, maar niet al te erg te spreken over de Ziggo machines. OTA updates en downtime wanneer ik het mij niet kan permitteren en een onnodig dicht getikt systeem. Mooie kans voor in elk geval mij om weer terug te kunnen naar de prachtig Rood Witte Fritz omgeving.

Dienen de providers ook actief support te leveren aan klanten met een eigen gekozen router die al dan wel/niet aan de gestelde voorwaarden voldoet? Dit lijkt mij voor providers een grote klus welke niks dan extra gedoe/geld/tijd voor medewerkers gaat kosten.
Voor de providers hopen dat Opa en Oma in elk geval lekker op de Xperiabox blijven zitten.
Dienen de providers ook actief support te leveren aan klanten met een eigen gekozen router
Het gaat over modems, niet routers, en nee, natuurlijk niet.
Nogmaals, ik denk dat je niet begrijpt waar het hier over gaat. Het gaat over het hele device, de hele vervanging van dat wat de provider levert. Modem (media converter bij glas), router, access point, ATA, de hele mik.
Beetje OT vraag… hoe open zijn die Fritzboxen tegenwoordig? Jaren geleden waren er communities die alternatieve firmware bouwden of extra functies e.d., is dat er nog? Of wissel je de dichte doos van de provider om voor een dichte doos van AVM (met dan wel meer functionaliteit)?

En persoonlijk vind ik die dozen van AVM spuuglelijk.
Laat je modem in bridge mode zetten en plak er je eigen router achter (geen dichtgetikt systeem meer)
Maar ook geen IPv6 nog!
Maar ook geen IPv6 nog!
eind vorig jaar berichtte ziggo dat mensen met een modem in bridge modem gewoon ipv6 krijgen
Daarom zei ik “nog”. Met die uitrol zijn ze nu bezig en is nog lang niet overal mogelijk volgens mij.

Voormalig UPC gebied krijgt het in de loop van dit jaar.

Komt dus wel, maar kan nu nog issues geven.

Zeker als je nog oude apparatuur hebt. Ziggo stuurt niet graag nieuw spul op.
Hetzelfde geldt als een gebruiker een modem gebruikt dat aantoonbaar achterloopt met firmwareupdates.
Hoe kan een provider de firmware-versie van je modem uitlezen?

[Reactie gewijzigd door GeeBee op 28 januari 2022 21:20]

Door de bekende exploits aan de WAN zijde te proberen?
In de praktijk waarschijnlijk alleen als je problemen veroorzaakt op het netwerk/internet.

[Reactie gewijzigd door basmevissen op 28 januari 2022 23:41]

Dat lijkt me geen lekkere situatie dat een provider exploits gaat gebruiken om te kijken hoe het gesteld is met apparatuur buiten hun eigen netwerk.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee