Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

- Reviews

Prijs
Specificaties 5x Ethernet 1Gbps - Bekijk alle specificaties
  Vergelijk

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware.Info.

Review op Hardware.Info

40 gigabit switches review: onmisbare schakels

Op zoek naar een switch om wat extra netwerkaansluitingen aan je netwerkaansluitingen op te nemen, heb je veel keuze. Wij hebben er niet minder dan 40 getest, met 5, 8 of 16 poorten.

Lees verder op Hardware.Info
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
4
Score: 4
4
Score: 3
0
Score: 2
3
Score: 1
1
0
aawe mwan 4 februari 2017

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Zo te horen, is het probleem met de pieptoon waar andere reviewers over klagen opgelost. Haalt de volle Gigabit snelheid, WoL werkt. Ziet er netjes uit, maar de plaatsing van de kabels en leds had wel wat praktischer kunnen zijn.

Pluspunten

  • Haalt de volle snelheid
  • Laat WoL door
  • Metalen behuizing

Minpunten

  • Felle "Power" led bij de netwerkaansluitingen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Prijs Score: 4
Features Score: 4

ShifuZhao 9 april 2016

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

prijs verhouding is best prijzig vergelijken met anderen. in mijn geval niet kopen als je 1 koopt voor op kamer wegens hoge pieptoon dat irritant wordt. Ik heb mijne retour gestuurd.

Pluspunten

  • stevig
  • network verdeling

Minpunten

  • Pieptoon

Eindoordeel

Score: 2
Jorn87 22 maart 2016

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Prima keuze voor als je een switch zoekt die robuust is en een tijd moet gaan. Geen gedoe met software. Kabels erin en hij werk. Ik geef hem twee sterren door de hoge pieptoon.

Pluspunten

  • Stevige metalen behuizing
  • Plug and play
  • Je kan hem aan de muur monteren

Minpunten

  • Adapter voelt goedkoop aan en maakt een hoge pieptoon

Eindoordeel

Score: 2
ppp_extr 10 maart 2016

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Maakt irriterend geluid tijdens data overdracht. Het apparaat kan niet gebruikt worden in de woon- of slaapkamer.

Pluspunten

  • Prijs
  • Plug and Play
  • Design

Minpunten

  • irriterend geluid

Eindoordeel

Score: 2
Sjnarruf 27 februari 2016

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Product dat doet wat het moet doen, maar uit de voeding komt een onacceptabele pieptoon die door merg en been gaat. Retour gebracht, omdat met deze pieptoon het apparaat niet comfortabel gebruikt kon worden.

Pluspunten

  • Robuuste uitstraling
  • Snelheid netwerk te herkennen aan kleur lampje

Minpunten

  • Pieptoon uit voeding die door merg en been gaat.

Eindoordeel

Score: 1
bronco2011! 9 oktober 2015

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Ik moest jammer genoeg nog een switch hebben voor de bovenverdieping omdat er te weinig aansluitingen waren. Ik had geen zin om lange kabels te trekken naar de meterkast. Dus snel bij 4launch deze gekocht voor een schappelijke prijs. Prijs/kwaliteit verhouding van deze unmanaged switch is goed.

Pluspunten

  • metalen kast
  • compact
  • zowel neer te zetten als op te hangen

Minpunten

  • geen on/off switch
  • geen patch kabel bijgeleverd

Eindoordeel

Score: 5
Jordy D5Newbie 27 augustus 2015

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Gemakkelijk te gebruiken internet-switch met 5 RJ45-poorten. Vooral voor iemand die er niets tot weinig van kent en toch snel een ethernetswitch steken. Gewoon plug&play! Ook enorm stevig!

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Zeer stevige (metalen) behuizing
  • Snel en gemakkelijk geplaatst
  • Zuinig energieverbruik
  • Hoge snelheid

Minpunten

  • De eerste RJ45-poort (port1) is niet naast de Ac-stekker te vinden, maar volledig links op het panneel met de poorten waarvan je er vier kan gebruiken voor internet af te tappen.

Eindoordeel

Score: 5
henkkidNewbie 28 april 2015

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

prima product, het is echt plug en play, gewoon inpluggen en het functioneerd.

Pluspunten

  • 1Gbps verbinding is goede snelheid
  • stalen behuizing
  • klein

Minpunten

  • geen interface (unmanaged

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Prijs Score: 4
Features Score: 2
PerlinNoise 23 juli 2014

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Prima switch voor het geld.

Pluspunten

  • Goede behuizing (geen plastic)
  • Prima snelheid
  • Goedkoop

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 4
baskapteijn 29 april 2014

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Prijs Score: 5
Features Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Crahsystor 26 juli 2013

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Fleximex 3 juli 2013

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Prijs Score: 5
Features Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S9 Dual Sim Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V. © 1998 - 2018 Hosting door True

*