Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gebruikers

Score: 4
16 reviews

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
6
Score: 4
6
Score: 3
0
Score: 2
2
Score: 1
2
+1
aawe mwan 4 februari 2017

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Zo te horen, is het probleem met de pieptoon waar andere reviewers over klagen opgelost. Haalt de volle Gigabit snelheid, WoL werkt. Ziet er netjes uit, maar de plaatsing van de kabels en leds had wel wat praktischer kunnen zijn.

Pluspunten

  • Haalt de volle snelheid
  • Laat WoL door
  • Metalen behuizing

Minpunten

  • Felle "Power" led bij de netwerkaansluitingen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Features Score: 4

IMPE26Newbie 15 januari 2021 Product gekocht

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

goede prijs/ kwaliteit

Pluspunten

  • kompakt
  • makkelijke instalatie
  • degelijk

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Gamehack 6 januari 2020 Product gekocht

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Goede budget switch, daar heb ik hem ook voor gekocht.

Pluspunten

  • Plug-play
  • Robuust

Minpunten

  • Leds uitzetten?

Eindoordeel

Score: 4
angulardragon03 8 mei 2019 Product gekocht

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Deze basis switch werkt zoals beschreven. Ik heb geen last van een pieptoon, dus ik raad deze product aan als je een stevig, eenvoudig switch zoekt. Verbinden met een router of een andere switch, en ga lekker je gang.

Pluspunten

  • Robuust gebouwd
  • Levert volledige 1Gbps op
  • Werkt als een trein

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
NielsG 12 juli 2018 Product gekocht

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Goed apparaatje, doet wat hij moet doen. Van metaal, wat hem wat steviger maakt en makkelijk in gebruik te nemen. Enige nadeel waardoor hij 1 ster krijgt is de adapter die een verschrikkelijke pieptoon maakt waar je hoofdpijn van krijgt.. Ik had een niet piepende adapter verwacht..

Pluspunten

  • Van metaal
  • Makkelijk in gebruik
  • Werkt goed

Minpunten

  • Adapter maakt verschrikkelijke pieptoon

Eindoordeel

Score: 1
ShifuZhao 9 april 2016

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

prijs verhouding is best prijzig vergelijken met anderen. in mijn geval niet kopen als je 1 koopt voor op kamer wegens hoge pieptoon dat irritant wordt. Ik heb mijne retour gestuurd.

Pluspunten

  • stevig
  • network verdeling

Minpunten

  • Pieptoon

Eindoordeel

Score: 2
Jorn87 22 maart 2016 Product gekocht

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Prima keuze voor als je een switch zoekt die robuust is en een tijd moet gaan. Geen gedoe met software. Kabels erin en hij werk. Ik geef hem twee sterren door de hoge pieptoon. Edit: inmiddels gratis een andere adapter gekregen.

Pluspunten

  • Stevige metalen behuizing
  • Plug and play
  • Je kan hem aan de muur monteren

Minpunten

  • Adapter voelt goedkoop aan en maakt een hoge pieptoon

Eindoordeel

Score: 4
ppp_extrNewbie 10 maart 2016

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Maakt irriterend geluid tijdens data overdracht. Het apparaat kan niet gebruikt worden in de woon- of slaapkamer.

Pluspunten

  • Prijs
  • Plug and Play
  • Design

Minpunten

  • irriterend geluid

Eindoordeel

Score: 2
Sjnarruf 27 februari 2016

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Product dat doet wat het moet doen, maar uit de voeding komt een onacceptabele pieptoon die door merg en been gaat. Retour gebracht, omdat met deze pieptoon het apparaat niet comfortabel gebruikt kon worden.

Pluspunten

  • Robuuste uitstraling
  • Snelheid netwerk te herkennen aan kleur lampje

Minpunten

  • Pieptoon uit voeding die door merg en been gaat.

Eindoordeel

Score: 1
bronco2011! 9 oktober 2015

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Ik moest jammer genoeg nog een switch hebben voor de bovenverdieping omdat er te weinig aansluitingen waren. Ik had geen zin om lange kabels te trekken naar de meterkast. Dus snel bij 4launch deze gekocht voor een schappelijke prijs. Prijs/kwaliteit verhouding van deze unmanaged switch is goed.

Pluspunten

  • metalen kast
  • compact
  • zowel neer te zetten als op te hangen

Minpunten

  • geen on/off switch
  • geen patch kabel bijgeleverd

Eindoordeel

Score: 5
Jordy D5Newbie 27 augustus 2015

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Gemakkelijk te gebruiken internet-switch met 5 RJ45-poorten. Vooral voor iemand die er niets tot weinig van kent en toch snel een ethernetswitch steken. Gewoon plug&play! Ook enorm stevig!

Pluspunten

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Zeer stevige (metalen) behuizing
  • Snel en gemakkelijk geplaatst
  • Zuinig energieverbruik
  • Hoge snelheid

Minpunten

  • De eerste RJ45-poort (port1) is niet naast de Ac-stekker te vinden, maar volledig links op het panneel met de poorten waarvan je er vier kan gebruiken voor internet af te tappen.

Eindoordeel

Score: 5
henkkidNewbie 28 april 2015

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

prima product, het is echt plug en play, gewoon inpluggen en het functioneerd.

Pluspunten

  • 1Gbps verbinding is goede snelheid
  • stalen behuizing
  • klein

Minpunten

  • geen interface (unmanaged

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Features Score: 2
PerlinNoise 23 juli 2014

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Prima switch voor het geld.

Pluspunten

  • Goede behuizing (geen plastic)
  • Prima snelheid
  • Goedkoop

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 4
baskapteijn 29 april 2014

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Features Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Crahsystor 26 juli 2013

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Fleximex 3 juli 2013

TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch

Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Features Score: 3

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een TP-Link TL-SG105-10/100/1000 Mbps Desktop switch?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True