Gebruikers over webshop Routershop

Makkelijke betalen 💰 genoeg mogelijkheden om te betalen ik een paar klikken klaar en daar hou ik van 👍

Gisteren besteld netjes op de beloofde tijd binnen dus wat wil je nog meer 👍

Fijne webshop eerlijke prijzen en snelle levering ga er volgende keer zeker weer bestellen en je word goed op de hoogte gehouden

Gisteren besteld netjes op de beloofde tijd binnen dus wat wil je nog meer 👍

Scherpe prijzen. Duidelijke webshop. Uitgebreid assortiment van de meest gangbare merken. Iets mis met de bestelling binnen de 2 wdagen opgelost.

Levering altijd keurig ingepakt met de nodige zorg. Ze gebruiken echt wel kwaliteit in pakkingsmateriaal

Bij telefonisch contact altijd respectvol en beleefd. Super geholpen bij een verkeerde bestelling.

Erg tevreden over mij ervaring met Routershop. Bij mijn eerste bestelling was ik zeer tevreden, plaatste daarom wederom een bestelling en ik kan niets anders zeggen dan dat het helemaal top was.

Verzending is perfect verlopen. Eerste keer stond er vóór 21:00 besteld, morgen in huis en na bestellen echt nét voor 21:00 besteld was het... jawel... de volgende dag in huis! Lijkt simpel, maar elders is dit niet zo vanzelfsprekend. Tweede bestelling laten bezorgen bij een PostNL afhaalpunt en dat was ook gewoon netjes geregeld. Netjes verpakt ook, dus niets op aan te merken.

Klantenservice specifiek heb ik niet gesproken, maar wel telefonisch een adviseur gesproken over mijn situatie. Heel vriendelijk geholpen en kundig advies, want het loopt als een zonnetje.

Snelle levering en correcte prijs. Ik heb (voorlopig) nog geen spam ontvangen voor reviews zoals andere hier opmerking. Data privacy bij onmine aankomen is sowieso een probleem...

Routershop deelt zonder toestemming persoonlijke gegevens met derden zoals trustedshops.nl die je vervolgens gaan spammen voor een review.

Na het plaatsen van een geverifieerde negatieve review met de gegeven link heeft routershop.nl deze review laten verwijderen.

Vandaag besteld morgen in huis bleek ook niet waar te wezen

Het feit dat ze kritische reviews proberen te censureren zegt mij genoeg.

Ik ben zeer tevreden over Routershop. De website is overzichtelijk en het aanbod is groot, waardoor je makkelijk het juiste product kunt vinden. Ook de informatie bij de producten is duidelijk en volledig, wat het kiezen een stuk eenvoudiger maakt. Al met al een prettige shopervaring van begin tot eind.

De verzending verliep snel en netjes. Wat ik vooral fijn vind, is dat ze altijd keurig de levertijden communiceren via mail. Je weet precies waar je aan toe bent en wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Mijn pakket was goed verpakt en kwam in perfecte staat aan.

De klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord en ze denken echt met je mee. Dat geeft vertrouwen en zorgt ervoor dat ik hier zeker vaker zal bestellen.

Zeer eenvoudig om goede producten aan te schaffen. Teven de laagste prijs voor een Unifi AP. Binnen een dag in huis, zobder verzendkosten. Wat wil men nog meer.

Snel en goed verpakt schade vrij aan gekomen bij mij

Geen enkele klacht, alles is helemaal volgens het boekje gegaan bij deze bestelling

Ik heb zeer goede ervaringen met Routershop.nl. Het is een fijn en betrouwbaar bedrijf met een duidelijke webshop, mooie kwaliteitsproducten en goede service.

Wat mij vooral positief opvalt, is de ruime voorraad. Daardoor kunnen benodigdheden snel geleverd worden en hoef je niet lang te wachten. De levering is netjes en snel verlopen, precies zoals je hoopt bij zakelijke of technische aankopen.

Ook de service ervaar ik als prettig en professioneel. Routershop.nl is voor mij een partij waar ik met vertrouwen netwerkapparatuur en aanverwante producten bestel.

Kortom: goede kwaliteit, snelle levering, ruime voorraad en nette service. Zeker een aanrader.

Levering was zoals ik gewend ben, heel snel. Door hun voorraad heb ik nooit lang hoeven wachten. Zelf bij vervanging was het zo geregeld. Erg fijn zakendoen

Telefonisch heel fijn te woord gestaan. Kundig personeel en mocht diegene die je aan de lijn kreeg het niet weten
, dan zorgen ze ervoor dat de juiste informatie alsnog verkregen wordt.

Een goed werkende camera voor het doel waarvoor ik deze camera gebruik.
Duidelijke installatie instructies.
Echt een aanrader.

Levering- en verpakking prima in orde.
Proffesionele stootvaste verpakking.
Dubbele verpakking. Verpakking af fabriek verpakt in stevige kartonnen doos.

Geen contact nodig geweest met de klantenservice.
Alles is naar wens verlopen.
Geen klachten of iets dergelijks.

Besteld:
1x switch: TP-Link TL-SG2428P
4x access points: TP-Link EAP773

Volledige bestelling bleek niet in één keer leverbaar te zijn. Ik werd de zelfde dag nog telefonisch gecontacteerd om een te checken wat mijn voorkeur kreeg.

De bestelling werd in twee keer verzonden (zonder dat ik daar voor moest bijbetalen). Het eerste deel was er de volgende dag en het tweede zoals aan de telefoon beloofd op dinsdag van de week erop.

Soms lopen dingen een beetje mis, maar als een webwinkel de extra mile gaat om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, verdient dat een pluim!

Bij Routershop heb ik diverse netwerkproducten besteld. Het bestelproces verliep makkelijk en vlot. Eén product was niet op voorraad, dit was al voor het bestellen aangegeven. Toen de verwachte levertijd hiervan opliep, werd ik daar netjes over geïnformeerd. Na een reactie op de mail, met de vraag of deellevering mogelijk was, werd dit razendsnel geregeld, de voorradige artikelen had ik de volgende dag al in huis. Het ontbrekende product werd uiteindelijk sneller geleverd dan verwacht.

Een klein puntje is de bestelpagina: het systeem registreerde mijn order om precies 00:00 uur, waardoor de besteldatum een dag in het verleden lag.

Erg tevreden over de vlotte afhandeling en uitstekende service!

Snelle levering, en netjes in deellevering i.v.m niet voorradig product.

Je wordt netjes per mail op de hoogte gehouden van je bestelling, en het niet voorradige product.

Er wordt snel gereageerd op vragen, zodat zaken snel geregeld zijn.

Superheldere site met ruime keuze en prima bestelproces. Daar kunnen andere sites een voorbeeld aan nemen!

Ik bestelde twee, samenhangende onderdelen van mijn netwerkverbinding. Een daarvan bleek een langere levertijd te hebben dan verwacht. Routershop dacht uitstekend mee en leverde uiteindelijk kosteloos een deellevering toen het echt te lang ging duren. Heel fijn allemaal!
En, o ja, het geleverde onderdeel is van prima kwaliteit!

Er werd snel en adequaat gereageerd en goed meegedacht door een vriendelijke medewerker.

Mijn ervaringen met Routershop zijn altijd positief. Ook nu weer. Vooraf een vraag gesteld over beoogde switches en kreeg daar een duidelijk antwoord op. En heb toen besteld.

De website gaf een levertijd aan van 2-3 werkdagen. Na de bestelling werd ik gebeld omdat deze termijn met één dag overschreden zou worden. Dat vond ik geen probleem. Uiteindelijk werd het pakket toch binnen de 3 werkdagen bezorgd. Nette service.

Vragen over producten worden snel en duidelijk beantwoord. Zowel telefonisch als via e-mail.

Al ruim 15 jaar zijn wij klant bij Kommago en worden altijd zeer netjes en vakkundig geholpen. Met name door onze account manager die altijd in is voor een praatje. Goede service, snelle levertijd en uiterst bekwame mensen. Kortom hebben wij als bedrijf van ruim 300 medewerkers een goede partner aan KommaGo. ;-)

Tot op heden hebben wij nooit ervaren dat er iets met de bestelling mis gaat. Vandaag besteld, morgen in huis.

Klantenservice is uitstekend. Normaal neem ik altijd contact op maar vaak genoeg bellen ze zelf om te informeren of er nog zaken spelen die van belang zijn bij ons bedrijf.

Het zoeken en betalen van een product is goed te doen. De verwachte filters zijn aanwezig en het betalen via ideal gaat zoals je gewend bent lekker soepel.

Verzending is wat je verwacht van een web winkel. Verzending was op tijd en goed. Ook zeker na het extra handelen vanuit Routershop over het veranderen van de bestelling.

Ik had een bestelling geplaatst via de Routershop webwinkel. Al snel werd ik gebeld met info over het product dat het niet meer leverbaar was. Via de telefoon tot een mooie beslissing kunnen komen.
Dit beviel mij enorm en zou vaker hier shoppen.

Bestelling van een aantal netwerk benodigdheden. Webshop ervaring zonder problemen. Vlotte levering, volgende dag. Prima verpakt. Prijs redelijk.

Vlotte levering de volgende dag in prima verpakking, geen problemen ervaren.

Ik bestel als ZZPer wel vaker bij routershop/kommago, tegenwoordig zelfs op rekening. Gisteravond besteld en vandaag in huis, tevens de goedkoopste leverancier.

Kortom fantastisch, je zou het zelfs nog de zelfde dag op kunne halen in utrecht.

Super, had een Unifi AP besteld, verzending was snel en wat ook heel fijn is ik heb deze ontvangen in een hard papieren zak en geen doos met vulmateriaal wat weer scheelt in de papierkliko.

Als ik iets dezelfde dag nog nodig heb dan kan ik het als het op voorraad is gewoon meteen ophalen in Utrecht

UPS besteld hier omdat ik in het verleden ook goede ervaring heb opgedaan met UPS/Router bestellingen bij Routershop.

Levertijd 1-3 werkdagen volgens opgave en ja het kwam precies op de 3e dag binnen. Wel is het jammer dat je zelf actief moet inloggen op jouw account om te zien wat de status van de bestelling is maar als je dat eenmaal weet dan werkt het gewoon.

UPS ingeprikt op de plek van de oude overleden APC UPS en klaar. Tevreden over het product en de website.

Volgens levertijd op de website geleverd, niet snel maar ook niet te laat.

Bestelling van 1.000 EUR+ geplaatst bij deze shop, maar tot op heden nog niets ontvangen. Er werd eerst aangegeven dat de bestelling pas verwerkt zou worden na betaling, terwijl dit nergens vermeld stond. Vervolgens werd gezegd dat er telefonisch contact opgenomen zou worden, wat niet is gebeurd. Daarna kreeg ik te horen dat het product direct verzonden zou worden, maar ook dat is niet nagekomen. Kortom: meerdere beloftes gedaan die niet zijn waargemaakt.

Tot op heden geen product ontvangen, ondanks meerdere toezeggingen dat het verzonden zou worden.

Onbetrouwbare communicatie. Beloftes worden niet nagekomen en de service is onduidelijk en niet professioneel.

Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Onze excuses voor de hele situatie. We nemen contact met je op en lossen het op. Dit is natuurlijk niet de bedoeling!

Scorekaart voor Routershop