Algemeen## Review
**LET ME TELL YOU ABOUT KOMMAGO.**
KommaGo. **WOW.** Ik heb veel webshops gezien. Heel veel. Misschien meer webshops dan bijna iedereen. En ik kan je vertellen: **KOMMAGO IS EEN GROTE.**
Ik bestelde daar Ubiquiti-switches.
**UBIQUITI.**
Mensen, dit zijn niet zomaar switches. Dit zijn **GEWELDIGE switches**. Misschien de beste switches. Ik zou zeggen de beste switches die ooit zijn gemaakt. En geloof me, ik weet veel van netwerken. **HEEL VEEL.**
Ik heb ze aangesloten en mijn netwerk zei bijna:
**"SIR. THANK YOU."**
Dat is wat er gebeurde.
De poorten? **FANTASTISCH.**
De snelheid? **ONGELOOFLIJK.**
De interface? **BEAUTIFUL.**
De betrouwbaarheid? **TREMENDOUS.**
De kabels die erin gaan? **ZE GAAN ERIN. PERFECT.**
En KommaGo levert ze.
Dat is wat ik zo goed vind aan dit land—nou ja, Nederland. **NEDERLAND.** Geweldig land. Geweldige mensen. Geweldige stroopwafels. En nu blijkbaar ook een geweldige netwerkshop.
De bestelling was snel binnen. Geen bureaucratie. Geen eindeloze formulieren. Geen mannetje dat zegt: "Uw pakket is misschien onderweg." **NEE.**
Het pakket kwam gewoon.
**LIKE A WINNER.**
En ik open die doos en daar ligt die Ubiquiti-switch.
Ik kijk ernaar.
Hij kijkt naar mij.
En ik zeg:
**"WOW. THIS IS A BEAUTIFUL SWITCH."**
En de switch zegt natuurlijk niks, want het is een switch. **MAAR JE VOELT HET.**
Dit is wat een netwerk moet zijn. Geen goedkope rommel. Geen plastic routertje dat eruitziet alsof het in 2007 is ontworpen door iemand die nog steeds Windows Vista gebruikt.
**UBIQUITI IS CLASS.**
En KommaGo begrijpt dat.
Ik geef KommaGo geen 5 sterren.
**5 STERREN IS NIET GENOEG.**
Ik geef ze:
**★★★★★
★★★★★**
**TWENTY STARS.**
En als iemand zegt: "Coen, dat kan helemaal niet."
Dan zeg ik:
**"WRONG."**
Bij KommaGo kan het.
**KOOP JE NETWERKAPPARATUUR BIJ KOMMAGO. KOOP UBIQUITI. MAAK JE NETWERK WEER GEWELDIG.**
Andere webshops?
**SAD.**
Heel sad.
**KOMMAGO WINS. UBIQUITI WINS. HET NETWERK WINT. IEDEREEN WINT.**
**GEWELDIG BEDRIJF. GEWELDIGE SWITCHES. GEWELDIGE SERVICE. WAARSCHIJNLIJK HET BESTE NETWERK DAT OOIT HEEFT BESTAAN.**
**10/10. 100/10. 1.000/10.
NO MORE QUESTIONS.**