Gebruikers over webshop NBB.com

UGREEN Powerbank gekocht. Bestellen ging goed. Levering ging redelijk snel. Powerbank ging na een jaar kapot. Daarna is er netjes een nieuwe geleverd zonder gedoe.

De levering ging redelijk snel. Netjes met track en trace.

Na bijna een jaar ging de powerbank opeens kapot. Het was even zoeken hoe ik garantie moest claimen. Voordat ik een nieuwe had duurde even maar het ging wel soepel en netjes.

Scherp geprijsd en nog sneller geleverd dan de onderdelen die gewoon bij Nederlandse webshops vandaan moesten komen. Bij een eerdere bestelling ook adequate support ontvangen voor een schijf met problemen.

Goed verpakt en snel geleverd - ondanks DHL allemaal goed gegaan.

Apple 11 tablet gekocht.
Zeer snel keurig verzonden.
Prijs is meer dan goed.
Kan Mediamarkt of Coolblue nog een puntje aan zuigen.

Ja, hier zal ik weer eerst kijken als ik weer een aankoop ga doen.

Netjes op tijd en goed verpakt verzonden.
Niks mis mee !

Via mijn schoonbroer gewezen op NBB tijdens de zoektocht naar een geschikte game monitor voor mijn zoontje zijn verjaardag.

Ruim aanbod en super scherp geprijsd, ook duidelijke omschrijving bij de producten.

Het bestel/betaal proces verliep soepel en had de monitor twee dagen later in huis.

Erg tevreden en voor mij de site om terug te komen als ik weer iets benodigd ben.

Duidelijke communicatie via de mail over het bestelproces, vervolgens snel geleverd.

Bestelling gedaan voor CPU en SSD. Tijdens het bestellen waren beide producten voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Echter geen verzendbevestiging ontvangen en nu blijken beide artikelen 5-10 dagen levertijd, waarbij CPU volgende week binnen komt. Daarbij is CPU de volgende dag 2 euro goedkoper dan wat ik ervoor betaald heb.

Helaas kloppen de verzendtijden niet of ik heb net pech gehad.

Via de chat contact opgenomen met klantenservice. Order kon geannuleerd worden zonder problemen. Dat contact verliep prettig. Wel werkte de chat niet volledig goed in de vertaling, want de laatste berichten kwamen in het Duits binnen.

Was nog iets vergeten voor de build. Snel geheugen gevonden en gekocht. Tot zover zijn beide bestellingen vlot gegaan.

Door de eerdere levering had ik aangenomen dat het er misschien de dag nadien al zou zijn, deze keer helaas 5 dagen moeten wachten. Gelukkig net op de dag dat ik afgesproken had om de build te doen. Denk dat hun schatting 3 tot 5 dagen is dus nog net binnen de marge denk ik dan.

Duidelijk website, lage prijs voor de gpu en kwaliteit blijkt net zoals andere webshops te zijn. Kende de shop nog niet maar toch eens geprobeerd en voorlopig lijkt het allemaal correct te zijn.

Ging een aantal dagen duren maar tot mijn verrassing arriveerde het al de dag nadien. Netjes en degelijk verpakt.

NBB is een geweldige site. Ik zag dat ze al hoog beoordeeld waren en ik snap waarom. De website is overzichtelijk, soepel bestelproces en de communicatie per mail was zeer duidelijk.

Verzending was snel, zorgvuldig verpakt en zonder problemen geleverd. Al met al een betrouwbare en professionele service waar ik graag opnieuw gebruik van zou maken.

Beste maxstate,

Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe artikel!

NBB.com

Opnieuw een vlotte bestelling via NBB.com. De juiste Ubiquiti U7 Pro Outdoor was makkelijk terug te vinden op de website en de bestelling werd snel verwerkt. Prijzen en productinformatie stonden duidelijk vermeld en betalen verliep probleemloos.

De levering gebeurde snel en correct. Het access point was degelijk verpakt en kwam zonder beschadigingen aan. Ook na de eerdere retourzending verliep alles netjes en professioneel

Goede ervaring met de klantenservice na mijn eerdere verkeerde bestelling. De retour van het vorige model werd correct afgehandeld en daarna verliep de nieuwe bestelling van de juiste U7 Pro Outdoor zonder problemen. Vriendelijke en correcte service.

Korte toelichting

Bestelling via NBB.com verliep opnieuw zeer vlot. De website is duidelijk opgebouwd, prijzen zijn correct weergegeven en betalen ging zonder problemen. Ik had per vergissing de Ubiquiti U7 Outdoor besteld terwijl ik eigenlijk de Pro-versie nodig had.

De levering gebeurde snel en het access point was degelijk verpakt. Het product kwam in perfecte staat aan en de trackinginformatie was duidelijk beschikbaar tijdens het volledige verzendproces.

Zeer positieve ervaring met de klantenservice. Ondanks mijn eigen fout mocht ik het product zonder problemen retourneren op hun kosten en het aankoopbedrag werd snel teruggestort. Correcte en klantvriendelijke afhandeling.

Bestellen via NBB.com verliep zeer eenvoudig. De website is overzichtelijk, producten zijn makkelijk te vinden en de prijzen waren scherp voor zowel de Ubiquiti Cloud Gateway Max als de U7-Pro access points. Betalen ging vlot en de bestelling werd correct verwerkt.

De levering gebeurde snel en binnen de beloofde termijn. Alles was degelijk verpakt zodat de producten zonder beschadigingen aankwamen. Ook de trackinginformatie was duidelijk en werd tijdig doorgestuurd.

Geen contact nodig gehad met de klantenservice omdat de bestelling volledig correct verlopen is. Zowel bestelling, betaling als levering verliepen zonder problemen.

Via Tweakers een monitor gevonden en bij deze webshop gekocht. Het bestel proces verliep vlekkeloos. Voldoende betaal opties. Het retour beleid is ruim voldoende en gaf voor mij de doorslag om hier te bestellen.

Werd een paar dagen later per PostNL bezorgd. Compleet met track n trace. Zat in nieuwe verpakking.

Beste tabernarius,

Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe monitor!

NBB.com

De gewenste smartphone aan de laagste prijs, vlot besteld en supersnel geleverd - wat wil een mens nog meer?

Sneller kan niet want binnen de 24u was het pakje aangekomen.

Ik werd vanaf de bestelling tot de levering en ook erna prima op de hoogte gehouden per e-mail. Super dus!!!

Zeer concurrerende prijs (I-pad A16,2025)
Zeer snelle levering zoals aangekondigd
Goede communicatie met klantenservice
Uitstekend verpakt

Binnen 3 dagen geleverd, zoals verwacht
Prima verpakt, onbeschadigd aangekomen

Goede communicatie over tijdstip levering
Verder geen noodzaak gehad om ergens over te reclameren

Het zoeken van producten is wel lastig want je kan niet filteren op pc-componenten, alleen maar op de merken. Maar voor de rest ziet alles er mooi uit en ging het betalen soepel

wordt geleverd in 5-10 werkdagen, maar dit komt gewoon omdat het nu niet op voorraad is dus het ligt volledig aan welk product je koopt hoelang het duurt.

De prijs lag sowieso lager dan bij andere webshops.
Artikel voldoet helemaal aan mijn verwachting.

De levertijd van het artikel was binnen de afgesproken tijd.

Ik heb geen contact gehad met de klantenservice maar verwacht wel dat deze goed is..

Beste Kees Geers,

NBB.com

Mijn eerste bestelling voor een mobiele telefoon werd na een week gecanceled "omdat de leverancier niet meer kon leveren". De al betaalde som geld stond weliswaar twee dagen daarna weer op mijn rekening, maar ik kreeg geen aanbieding voor een zelfde mobiel tegen dezelfde prijs, terwijl ik er niets aan kan doen dat hun leverancier niet kon leveren en het op hun website wel kon bestellen. En ik was weer 9 dagen verder zonder mobiel. Uiteindelijk bleef NBB goedkoper, dus opnieuw besteld (wel 50 euro duurder dan waar ik het eerst voor had besteld) en dat werd met twee dagen geleverd.

Ook hun website is nog moeilijk te navigeren, b.v. de + (plus) bij de Samsung modellen kun je via de zoekfunctie niet vinden, zelfs de klantenservice niet. Ik vond sneller een goedkopere aanbieding als ik zocht op Google met NBB en het merk mobiel dat ik wilde, dan op hun eigen website. Ze zijn duidelijk nog bezig met alles goed neer te zetten.

Ik vond alles nogal rommelig verlopen, zeker als je zo een flink bedrag besteed met een bestelling van een nieuwe high-end mobiel. Als ik hier nog een volgende keer zou gaan bestellen, dan zou ik er wel twee keer over nadenken en dat alleen doen als het echt weer flink goedkoper is.

Bij mijn aankoop heb ik niet kunnen kiezen uit "thuis bezorgd" of "afhalen bij afhaalpunt". Levering ging via UPS en dat was niet een fijne ervaring door onduidelijke communicatie. Ik kreeg drie verschillende berichten met drie keer verschillende gegevens. Eentje dat mijn pakje in een andere stad lag. Eentje dat ik mijn pakje over drie dagen kon halen. En eentje dat ik op de dag dat ik het bericht van UPS kreeg mijn pakje kon ophalen bij een afhaalpunt. Ik ben toen maar naar het afhaalpunt gegaan en daar was mijn pakje gelukkig wel.

Hun klantenservice per mail was wel snel, zelfde dag antwoord, dus dat was fijn en daarna hebben ze meteen het geld van mijn eerste bestelling snel retour gedaan, want dat had ik nodig om weer opnieuw te bestellen

Beste Sense,

Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat het niet goed is gegaan met je eerste bestelling. Normaal gesproken worden open bestellingen ook niet geannuleerd als we binnenkort nieuwe voorraad verwachten. Je krijgt dan juist een mail van ons dat we helaas de leverdatum naar achter hebben moeten schuiven en in welke week je het pakket dan kunt verwachten. In die mail geven we ook aan dat het niet de bedoeling is geweest dat je langer moet wachten en geven we ook altijd de optie om zelf je bestelling te annuleren als het te lang duurt.

We willen daarom onze excuses ervoor aanbieden dat je eerste bestelling is geannuleerd en dat je daardoor bij een tweede bestelling ook meer geld hebt moeten uitgeven.

We zouden je daarom nog graag tegemoet willen komen wanneer je dit nog niet van onze klantenservice hebt gekregen. Zou je in een privébericht op Tweakers je mailadres, bestelnummer en ticketnummer van de klantenservice willen doorsturen?

We zullen dan ook deze casus meenemen in onze feedbackrondes, zodat dit niet meer kan gebeuren.

NBB.com

Onlangs een Ubiquiti G6 camera besteld bij NBB en het hele proces verliep echt soepel. De bestelling was zo geplaatst, producten zijn makkelijk te vinden en de prijzen worden duidelijk en volledig getoond. Afrekenen ging zonder gedoe. Wat me vooral opviel is hoe scherp ze geprijsd zijn en hoe vriendelijk het personeel is als je een vraag hebt. Al met al een uiterst betrouwbare webshop waar ik zeker weer ga bestellen.

De camera werd razendsnel geleverd, duidelijk sneller dan ik vooraf had verwacht. Het product was netjes en met zorg verpakt en kwam in perfecte staat aan. Niks op aan te merken.

Ik had een korte vraag en werd snel en vriendelijk geholpen. Het personeel dacht goed mee en stond me netjes te woord. Mijn vraag was meteen duidelijk beantwoord.

Beste wtfunk,

Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe Ubiquiti G6 camera!

NBB.com

Vaak weet je pas écht hoe een webwinkel is als je een retour moet verrichten onder garantie, en daar waar NBB een nieuwe winkel voor mij was kan ik bevestigen dat ze met vlag en wimpel slagen.

Ik heb eerder een Tweakers review geplaatst waar ik NBB een goede beoordeling gaf, maar ik plaats er nu weer een nadat ik een retourervaring onder garantie heb meegemaakt, omdat zoiets naar mijn mening het belangrijkste is aan een webwinkel.

Verzending met DHL, niet zo snel als wellicht sommige concurrenten, maar prima.

Situatie: Zo'n 7-8 maanden na aankoop van Crucial RAM-geheugen bij NBB (was de goedkoopste) begaf een van de sticks het. Gezien de huidige situatie omtrent RAM prijzen natuurlijk het grootste horrorscenario wat je kan voorstellen, al helemaal als je artikelen leest over dat de prijsstijgingen hebben geresulteerd in taferelen waar sommige winkels geld terugstorten in plaats van omruilen.

Na een onhandige fout van mij (ik stuurde enkel de defecte stick op, maar de fabrikant kan alleen de garantie afhandelen wanneer de complete "set" terugkomt) werd er gratis een tweede retourlabel opgestuurd. Retour werd snel en kundig afgehandeld, en een compleet nieuwe set RAM is nu onderweg naar me.

Prijs bij aankoop: 80 EUR
Prijs nu: 400 EUR

Het is misschien de standaard die je zou mogen (of moeten) verwachten, maar ik ben toch heel blij dat het zo snel opgelost is en ik niet op het blok ben gegaan voor 320 euro extra om de boel weer aan de praat te krijgen.

Al met al zeer tevreden over het garantieproces bij NBB. Enige verbeterpuntje is dat je een tamelijk onduidelijk generic contactformulier krijgt om de retour aan te melden, en een stuk van de communicatie komt in het Duits.

Makkelijke flow om te betalen. Deze werkt logisch en autofill werkte prima.

Dat is niet altijd een gegeven helaas

Enorm snel verzonden met eenheidje communicatie. Product was goed verpakt in een neutrale doos

Scorekaart voor NBB.com