Gebruikers over webshop NBB.com
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenAlles is vlekkeloos verlopen met mijn bestelling, er was niets mis met de bestelde artikelen.
VerzendingHet pakket is 3 dagen na bestelling bij mij thuis aangekomen, alles is goed verlopen.
AlgemeenVia Ai een geschikte 27" monitor laten zoeken voor mijn DTP (graphic designer) . Kwam zodoende uit bij NBB website. Heb uiteindelijk een prachtige LCD Lenovo L27q-4A monitor gekocht met een mooie prijs!
Scheelde toch zo'n 30 Euro vergeleken met sites van andere bekende webshops! Bestelling werd zeer vlot afgehandeld en ik had mijn bestelling na slechts twee dagen al in huis! Kortom zeer tevreden met de monitor en NBB!
Zeer snelle levering, tevens degelijk verpakt. Spullen waren met PostNL bezorgd.
AlgemeenEen telefoon besteld en 2 dagen later was deze binnen.
Kon deze telefoon nergens goedkoper vinden
De bestelling was 2 dagen na bestellen binnen.
Volgend site zou het de dag erop al zijn maar na 2 dagen in de ochtend geleverd vind ik netjes.
AlgemeenNu 2x NVME M.2 besteld, goede prijsven snel geleverd , precies geleverd wat ik besteld heb
VerzendingOverzichtelijke webshop en eenvoudige bestelling, factuur als pdf in de mail
AlgemeenDe bestelling is sneller geleverd dan verwacht op basis van de levertijd op de website. Erg prettig en zeker een pluspunt.
AlgemeenTop Shop! Beste prijs/kwaliteit verhouding! Altijd goedkoper dan "NL-shops". Mooi concurrent voor Amazon! Ik kom zeker snel terug!
VerzendingSupersnelle levering! Altijd gratis verzonden! Met de beste DHL post!
AlgemeenWebsite is zeer gebruiksvriendelijk, bestel proces is eenvoudig en prijzen zijn altijd heel competitief in vergelijking met andere grote spelers.
VerzendingLevering was op tijd en communicatie over de levering was uitgebreid (soms iets te uitgebreid: 3 mails van NBB en 3 mails van PostNL over de verzending, datum levering en geleverd melding. Dit mag wat mij betreft iets minder.
AlgemeenPerfecte omschrijving van de shop je krijgt exact wat bestel in goede verpakking. En de prijs is zeker top..
De Foscam camera's zijn gewoon wat je verwacht.
Goede shop voor je elektronica..
Levering zeker op tijd goed verpakt en duidelijk beschreven
De verzendkosten inbegrepen
AlgemeenDeze bestelling was mijn eerste bij NBB, in eerste instantie getriggerd omdat NBB de laagste prijs had voor het artikel. Het zal zeker niet de laatste bestelling zijn. Duidelijke website, eenvoudig bestelproces, duidelijke voorwaarden. Van bestelling tot levering 24 uur. Onberispelijk verpakt.
VerzendingVan bestelling tot levering in 24 uur. Onberispelijk verpakt. Verzending binnen 30 minuten na bestelling.
Beste pakje,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe artikel!
NBB.com
AlgemeenDe bestelde switch werd onmiddellijk na bestelling verzonden en daags erna stond hij aan de voordeur. Heldere communicatie over de status. Nog niet getest maar zover alles ok.
VerzendingSnel verzonden en onbeschadigd geleverd. Het pakket kon goed opgevolgd worden middels de doorgestuurde links.
AlgemeenHelemaal prima! Snelle levering en scherpe prijzen. De site is ook makkelijk te navigeren. Top!
VerzendingProduct was goed ingepakt en snel geleverd. Mijn product werd geleverd in de originele doos ingepakt in een tweede doos. Er was echter geen materiaal toegevoegd om de originele doos te beschermen.
KlantenserviceIk heb enige interacties met de klantenservice gehad. Ze waren vriendelijk en behulpzaam.
AlgemeenZoals altijd goed assortiment. Ubiquiti apparatuur tegen zeer concurrerende prijzen. Prima levering in deugdelijke verpakking. Kortom: top!
VerzendingLevering altijd zoals aangegeven. Niet alle producten zijn altijd standaard op voorraad, maar de levertijd is nooit langer dan 5 werkdagen!
AlgemeenCommunicatie vooraf met helpdesk over de exacte specificaties was goed. Bestelling en betaling was helemaal goed en de track and trace kwam goed overeen.
VerzendingProduct levering prima, verpakking doos had kleiner gemogen. De zending was goed te volgen.
KlantenserviceVooraf contact, was goed over de specifieke telefoon. Ik wilde graag weten of het geen grijze import was, kreeg keurig en pdf toegestuurd.
Beste raanoniem,
NBB.com
AlgemeenKende NBB nog niet maar toch aangedurfd om een laadkabel (slimme granny charger) voor mijn ev te bestellen. Heel vlotte levering en ben tevreden met het product.
VerzendingVlotte en snelle verzending en goed ingepakt. Te vertrouwen dus.
AlgemeenHeb hier een iPad Air besteld, was nergens anders goedkoper. Was een beetje huiverig omdat Trustpilot gemixte reviews gaf, maar dat was onterecht.
VerzendingSnelle levering en krijgt voldoende updates over de levering. Super service, zou hier zo weer bestellen.
AlgemeeniPad gekocht, relatief voordelig. Bestellen ging makkelijk en supersnelle verzending. Ik heb veel vertrouwen in NBB.com en zal daar zeker vaker bestellen.
VerzendingDe levering was heel snel, zo snel dat ik het eerst niet vertrouwde en bang was dat er een baksteen in de verzenddoos zat. Maar gelukkig, de juiste iPad zat in de doos. Dit herstelt mijn vertrouwen in het online bestellen van duurdere producten.
Beste kwelbast,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe iPad!
NBB.com
Algemeengenoeg keuze, telefoon was voor een knappe prijs te koop. bestellen zelf ging ook snel. De telefoon was ook snel in huis
Verzendingtelefoon was snel geleverd,
telefoon was goed verpakt
track en trace werkte goed
AlgemeenDe TP-Link Deco X10 was via de Pricewatch nergens goedkoper te vinden. De website is overzichtelijk, het bestelproces verliep soepel en de betaling was binnen een minuut geregeld. Ondanks wisselende verhalen op Trustpilot is de ervaring hier simpelweg vlekkeloos.
VerzendingZaterdagavond besteld en dinsdag (21-04) al in huis. De Deco X10 was stevig en zorgvuldig verpakt. Ondanks de scherpe prijs wordt er niet bespaard op de verzending.
KlantenserviceGeen direct contact nodig gehad omdat alles vlekkeloos verliep. De proactieve statusupdates per mail, van de orderbevestiging tot de definitieve uitlevering, waren zeer duidelijk. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden, wat veel vertrouwen geeft.
AlgemeenTelefoon gekocht voor 300 euro. Goede prijs en snelle verzending. Zal hier zeker opnieuw kopen.
VerzendingTelefoon werd goed verpakt en met voldoende bescherming afgelverd op de verwachtte leveringsdag.
AlgemeenBestelproces gaat soepel, direct via de link op tweakers bij het juiste artikel gekomen. Diverse betaalmogelijkheden mogelijk.
VerzendingZoals het hoort, en goed te volgen en netjes verpakt.