Gebruikers over webshop NBB.com
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenProduct was snel besteld, betaald en de volgende dag geleverd. De site is overzichtelijk. Medewerkers bereikbaar via een chat functie.
VerzendingDe tablet was goed verpakt in een buiten doos met extra vulling en snel geleverd.
KlantenserviceGoede ondersteuning. Wel antwoorden in het Duits. Verder inhoudelijk goed en juist.
AlgemeenNu al een aantal keer spullen besteld. Telkens is het proces van bestellen betalen en leveren prima in orde. NNB is vaak ook het voordeligst. Ga zo door.
VerzendingTelkens vlotte levering zonder problemen. Dit keer zelfs sneller dan verwacht.
AlgemeenBestelling was gemakkelijk te plaatsen en artikel werd goed getoond. Betaling verliep gemakkelijk via WERO
VerzendingHet artikel werd binnen 2 dagen keurig verpakt geleverd. Ook het volgen van het bestel vervoersproces ging vlekkeloos via mail en app (PostNL)
Beste JWvanSetten,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe artikel!
NBB.com
AlgemeenIn een paar klikjes de bestelling geplaatst, zeer goede prijs en goed verpakt en volledig aangekomen
VerzendingKwam intact aan, zou eerst een dag vertraging hebben wegens een hittegolf maar kwam toch nog op de juiste dag aan
AlgemeenNBB is voor mij een nieuwe leverancier. De gebruikersbeleving is echt heel goed. Duidelijke site, goede prijs en op tijd bezorgd. Kortom : een aanrader voor iedereen die Electronica wil bestellen.
VerzendingEr is gebruik gemaakt van een goede verpakking en het product werd op tijd afgeleverd.
AlgemeenIk was op zoek naar 2 name ssd schijven. Deze gevonden bij NBB voor een (tegenwoordig) redelijke prijs. Het is een duidelijke website met een makkelijk bestelproces en duidelijke communicatie.
VerzendingGoed verpakt, alleen vond het pakket voor mijn deur op de gang. Dat is natuurlijk de verantwoordelijkheid van de bezorgdienst. Maar met de huidige ssd prijzen spannender dan een half jaar geleden.
AlgemeenLevering was snel en netjes de volgende dag. Product voldoet volledig aan de verwachting. Top service
VerzendingSnelle levering de volgende dag. Netjes verpakt en prima afgeleverd
Beste klefkenl,
NBB.com
AlgemeenHet bestellen op de site was heel eenvoudig. De prijs voor de DS 124 was echt heel erg scherp. Niets op aan te merken
VerzendingVan mij hoeft "vandaag besteld, morgen in huis" echt niet. Het is geen leuke maatschappij als mensen tot midden in de nacht pakjes moeten inpakken. De genoemde levertijd moet wel gewoon kloppen en dat was niet helemaal zo. Het pakket werd verzonden op het moment dat ik het al had moeten hebben en dat klopt niet. Geen ramp maar als je haast hebt is het lastig.
AlgemeenErg overzichtwlijke website, makkelijk te gebruiken. Ook geen advertentie emails na bestelling. Altijd fijn. Is eigenlijk wel mijn standaard geworden.
VerzendingLeveren altijd snel. Meerdere keren bij ze besteld, elke keer binnen een paar dagen binnen. (zelfs tijdens een hittegolf)
KlantenserviceIk heb geen contact hoeven op te nemen met de klantenservice. De standaard emails zijn duidelijk genoeg geweest.
AlgemeenMijn product was hier aanzienlijk goedkoper dan de andere webshops. BIj het product stond echter "vandaag voor 16:00 besteld, morgen in huis" maar in de praktijk duurde de levering 3 dagen. Voor de rest prima service. Ook de klantenservice is telefonisch goed bereikbaar!
VerzendingBIj het product stond echter "vandaag voor 16:00 besteld, morgen in huis" maar in de praktijk duurde de levering 3 dagen. Voor de rest prima service. Ook de klantenservice is telefonisch goed bereikbaar! Ook zou ik aanbevelen dat het pakket veiliger zou worden geleverd... de postbode plaatste het pakket voor de ingang, belde aan en liep direct weer weg... paketten met hogere waarde zouden bijv. met een afhaalcode o.i.d. afgeleverd moeten worden... dat voorkomt discussies... bij mij ging het verder goed.
KlantenserviceDe klantenservice was telefonisch bereikbaar en stond mij op prettige wijze te woord.
Beste Stephane,
Bedankt voor je bestelling en je review. We zijn blij om te horen dat je pakket toch goed is aangekomen, ondanks dat de bezorger het voor de ingang heeft laten staan. Dat is niet de bedoeling en daar kun je altijd een klacht over indienen bij onze bezorgpartner zelf, maar ook bij onze klantenservice, zodat wij het als verzender van het pakket ook bij hen kunnen melden.
Op dit moment zijn we wel aan het testen met pincodes voor het bezorgen van pakketten, maar kunnen we nog niet definitief zegggen of dit ingevoerd zal worden. Hiervoor hebben we nog meer gegevens en ervaringen voor nodig.
We hopen dat je alsnog veel plezier hebt van je nieuwe artikel!
NBB.com
AlgemeenIk heb laatst de radeon rx 9060 xt gekocht met 2x16 gb, wat allemaal heel leuk is, maar toen we ons pc gingen bouwen had mijn broer per ongeluk de primaire locatie van gpu beschadigd waardoor we de 2e locatie nu moeten gebruiken. Alsnog werkt de radeon rx 9060xt geweldig, hij krijgt bij zijn spel arma reforger ongeveer 110 fps, en dat terwijl de moederbord beschadigd is.
VerzendingHet product kwam natuurlijk snel aan en ik kon al zien wanneer het zou aankomen wat fijn was.
AlgemeenBestellen en betalen was snel en duidelijk. Bezorging was snel en de prijs was echt superscherp. Dus ben een blije, nieuwe klant.
VerzendingDirect verzonden en geleverd via PostNL; ik werd goed op de hoogte gehouden van de status.
AlgemeenMijn eerste keer dat ik hier bestel, fijne website en snel geleverd.
Tot nu toe geen enkel reden om geen goed review te schrijven.
Binnen 3 dagen geleverd, netjes via de mail op de hoogte gehouden
KlantenserviceHartstikke goed, snel antwoord gekregen op al mijn vragen die ik had
Beste Leith,
NBB.com
AlgemeenDe bestelling ging vlot. Het pakket was snel geleverd. Alles deftig ingepakt. Een echte aanrader
VerzendingHet pakket was goed ingepakt. Geen beschadigingen. De levering was sneller dan aangegeven op de website.
KlantenserviceDie hebben we niet nodig gehad, alles volgens plan verlopen.
AlgemeenBestelling gemakkelijk te plaatsen, juiste berichtgeving en snel bezorgd. Helemaal tevreden en de prijs was top.
Volgende keer eerst op deze site zoeken.😁
Levering netjes op tijd en we werden goed geïnformeerd via de mail.
KlantenserviceDie hebben we niet nodig gehad, alles volgens plan verlopen.
AlgemeenMakkelijk en snel te bestellen. Bezorging binnen 2 dagen was top. Zeker een aanrader voor vervolg bestellingen.
VerzendingDe levering was uitstekend kon mijn pakket traceren en het was ook op tijd geleverd binnen 2 dagen.
KlantenserviceHeb de klantenservice niet nodig gehad, omdat ik vlot door het bestelproces ging zonder problemen.
AlgemeenOp tweakers gekeken voor de beste prijs. Dit bleek NBB te zijn. Snelle levering en bezorging!
VerzendingDe bestelling heb ik in het weekend geplaatst, deze kwam op dinsdag al binnen.
Beste jorisman88,
NBB.com
AlgemeenGoede keuze aan producten voor een goede prijs. Bestelling werd snel geleverd zoals aangegeven. Prima voor toekomstige bestellingen.
VerzendingDe verzending was snel en volgens afspraak. Het product was goed verpakt en kwam in goede orde aan.
AlgemeenIk kocht de ViewSonic VA1650 voor 70 euro bij NBB.com. De volgende dag was het al gelijk binnen. Het was bij NBB ruim 10 euro goedkoper dan bij andere sites, en gratis verzendkosten! Ik ben tevreden.
VerzendingSnelle levering (vrijdag besteld, zaterdag geleverd) en geen verzend kosten!
AlgemeenDe betaling verliep vlot, de producten zijn van goede kwaliteit en ik heb geen extra kosten betaald naast de opgegeven prijs. Ik maak kans op een prijs!
VerzendingOp tijd geleverd. Het product was netjes verpakt.Alles was met zorg voorbereid.
Beste oguzhankilic,