Gebruikers over webshop NBB.com
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenWas op zoek naar een kwalitatieve NAS en zoals gewoonlijk met de zoektocht gestart vanuit de Tweakers Price watch. Wederom stond NBB bij de leveranciers met een voordelige en eerlijke prijs. 2 klikken verder en het product was besteld. Ook altijd fijn om voldoende keuzes te hebben mbt de betaal opties
VerzendingZoals altijd levert NBB, klopt de voorraad weergave op hun site met hun werkelijke voorraad en wordt het product diezelfde dag nog uitgeleverd aan de pakketbezorger
KlantenserviceKlantenservice reageert snel, adequaat, behulpzaam en meedenkend in goed Nederlands.
AlgemeenVanuit de Pricewatch snel en makkelijk een nieuwe switch besteld. Kwam degelijk verpakt aan. Alles uiteraard in orde.
Transparant proces en snelle verzending.
bestelling is snel verzonden en was degelijk verpakt. Er is geen overbodig plastic gebruikt.
AlgemeenHet was makkelijk een bestelling te plaatsen en deze werd snel verzonden. Nog twee woorden.
VerzendingZeer snelle levering, volgende dag bezorgd. Je zou niet zeggen dat het uit Duitsland komt.
Beste daanh,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe artikel!
NBB.com
AlgemeenGewoonlijk bestel ik bij winkels die ik al vele jaren ken, maar de monitor die ik wilde hebben, is niet meer zo gangbaar en beperkt verkrijgbaar.
NBB kon deze ook nog eens voor een vriendelijke prijs leveren.
Ik heb hier "uitstekend" beoordeeld, maar ik heb geen ervaring met de aftersales.
Bestellen gaat vlot en werd op de hoogte gehouden van het bezorgproces, eigenlijk zoals het behoort te gaan.
Tegen mijn verwachting in werd deze ook nog de volgende dag geleverd.
AlgemeenIk was op zoek naar een ASUS ROG Strix B550-F Gaming moederbord en via de Pricewatch van Tweakers kwam NBB.com als goedkoopste uit de bus. Hoewel ik nog niet heel bekend was met deze webshop, verliep de bestelling erg soepel. De website is overzichtelijk, reageert snel en is makkelijk te navigeren. Het bestel- en betaalproces wijst zich vanzelf, waardoor de aankoop binnen een paar minuten was afgerond.
VerzendingDe levering was super snel; het moederbord lag al binnen 2 dagen op de deurmat. De hardware was bovendien erg netjes en stevig ingepakt, zodat de productdoos in perfecte staat aankwam.
AlgemeenMooie duidelijke en snel reagerende site.
Overzichtelijk met alle specificaties.
makkelijke en snelle betaling.
Als je pakket netjes word bezorgd is het perfect.
Maar, als je pakket niet word bezorgd en je heb de klantenservice nodig dan word het een heel ander verhaal.
in de app van PostNL kreeg ik een melding dat het pakket op 03-07-2026 om 13:13 bezorgd zou zijn op mijn adres.
ik heb ik niks mogen ontvangen.
op de site staat dat ze telefonisch bereikbaar zijn, maar ik geb dat nummer 3 dagen achter elkaar meerdere malen per dag gebeld en er word niet opgenomen waarna je vervolgens een duitse voicemail krijgt.
Vervolgens kreeg ik engelse formulieren van PostNL gemail welke ik in moest vullen.
Uit alles bleek dat NBB dit van PostNL in most vullen, maar deze schoof het lekker makkelijk door naar de ontvanger.
Beste M Degen,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. We vinden het vervelend om te horen dat je pakket niet bij jou is aangekomen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en hiervoor bieden we, ook namens onze bezorgpartner PostNL, onze excuses aan.
Het klopt dat we vorige week slechter bereikbaar waren per telefoon, omdat we met een klein team zijn en te maken hadden met vakanties en ziekte. We zijn wel altijd per mail bereikbaar.
Wij zijn de verzender van het pakket, dus wij moeten bij PostNL een onderzoek starten naar de verblijfplaats van het pakket. Omdat in dit geval volgens de track- en trace-code van het pakket en dus PostNL het pakket is afgeleverd, hebben wij een officiële verklaring van de ontvanger nodig, dat het pakket niet bij hen is aangekomen. Dit is dus niet een formulier wat wij als verzender kunnen invullen, omdat het ondertekent moet worden door de ontvanger van het pakket. We snappen dat dit vervelend is, maar zijn hieraan gebonden aan de processen van PostNL.
Omdat onze pakketten internationaal worden verstuurd (vanuit ons distributiecentrum in Duitsland), is het onderzoek ook internationaal. Dit is de reden dat er een Engels formulier wordt toegestuurd. Mochten onze klanten hulp nodig hebben bij het invullen van het formulier, zijn we altijd bereid om daar verdere uitleg bij te geven.
We hopen dat het onderzoek bij PostNL snel afgerond kan worden en dat je pakket weer opduikt. Via de mail wordt je op de hoogte gehouden van de status van het onderzoek.
NBB.com
AlgemeenPrima webwinkel, duidelijke info en je wordt goed op de hoogte gehouden. Niet de snelste levering maar dat hoeft van mij ook niet.
VerzendingHet moederboard was goed verpakt met een extra doos er omheen, dus prima.
Beste Arjan P,
NBB.com
AlgemeenDe bestelling was snel geplaatst met direct goede communicatie/mail daarover. Precies wat je als klant verwacht. NBB komt professioneel over en dat blijkt te kloppen uit mijn ervaring. Daarbij hadden ze in mijn geval ook nog eens een nette prijs voor het betreffende artikel (AMD XT 9070 TX). Ik zou zeker weer wat bestellen bij deze toko!
VerzendingVerzending via PostNL wat mijn voorkeur heeft. (DHL gaat nog wel eens mis) Met Track&Trace dus goed te volgen. Pakket was goed en onopvallend verpakt.
AlgemeenBestellen ging soepel dankzij de overzichtelijke website. De prijzen zijn bovendien erg goed. Zeker een prettige winkelervaring.
VerzendingTwee dingen besteld kwamen in aparte pakketten, en niet op de zelfde dag, terwijl het wel allebei zelfde moment klaar was voor verzending. Verder prima.
AlgemeenIk heb onlangs een Synology DS225+ aangeschaft via NBB.com en ben zeer tevreden. De prijs was één van de beste die ik kon vinden, de bestelling verliep soepel en de levering was snel. De NAS werd netjes en veilig verpakt geleverd. Ook de communicatie vanuit NBB.com was duidelijk en professioneel. Voor mij een betrouwbare webshop waar ik zeker opnieuw zal bestellen.
VerzendingDe verzending verliep uitstekend: snel geleverd, stevig verpakt en in perfecte staat!
AlgemeenGigabyte aorus gekocht werkt perfect ..
Gigabyte is favoriete product.
Meerdere bestellingen in aantocht
Zoals gigabyte aorus rx 9070 xt elite
Gigabyte aorus 1000w psu ( kon ik helaaa niet vinden op de site)
Ook houd NBB netjes de prijs dalingen voor je in de gaten 👍🏻
NBB.com heeft de scherpste prijzen komt en zijn afspraken na.
Zeer goede communicatie en heeft alles waar je naar op zoek bent.
Mail contact is direct en duidelijk.
Heb nog geen klachten kunnen ontdekken bij NBB.com .
Houden zo zou ik zeggen.
Beste Ronal2903,
NBB.com
AlgemeenAl vaker bij NBB besteld en altijd snel en zonder problemen geleverd met goede prijzen. Hartelijk dank!
---
Gelukkig nog nooit contact mee gehad... maar dat is een goed teken, toch?
Snel en zonder problemen met goede statusupdates. Meestal net een dag langer onderweg dan bij andere webshops, maar de goede prijzen maken dat weer goed. Top en graag weer.
Algemeenzeer scherpe prijs en ook werkelijk het product op voorraad,bij levering constant updates en makkelijk te volgen.
VerzendingZeer snelle verzending en ook het product wordt geleverd door een erkent koerier, was er met een aantal werkdagen.
KlantenservicePersoonlijk heb ik de klantenservice niet gesproken omdat dit niet nodig was, alles ging prima en op tijd geleverd.
AlgemeenVia de pricewatch kwam ik uit bij NBB voor mijn nieuwe telefoon; de beste prijs incl levering en snelle levering. Ik herinner me geen problemen met het aanmaken van mijn account en het betalen.
Als er accessoires voor mijn Pixel verkocht zouden worden, had ik die waarschijnlijk ook mee besteld. Nu ben ik daarvoor verder gaan shoppen.
Ik had mijn telefoon de volgende ochtend al in huis. Snelle levering. In mijn geval verzending met PostNL en meteen kunnen rerouten naar het pakketpunt.
Beste muizjuh,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe Google Pixel!
NBB.com
Algemeensamsung a57 besteld binnen 1 dag verstuurd en volgende dag binnen. met hoesje en glas. super kwaliteit glas en hoes
Verzendingbinnen 2 dagen in postnl automaat bezorgd goed verpakt perfect
AlgemeenMakkelijk om te bestellen en te betalen.
Prima webshop en snelle levering voor zeer goede prijzen
Goed verpakt en een speciale controller voor de ps5 voor een koopje
AlgemeenBestellen was makkelijk en de prijzen vergelijkbaar met andere leveranciers. Factuur kwam ongeveer 2 uur na bestellen
VerzendingNiet de snelste maar alles binnen in 4 dagen via dhl. Producten kwamen uit duitsland
KlantenserviceHad een verkeerde product gekocht en kon die dezelfde dag van aangeven retourneren
Beste rastamong,
NBB.com
AlgemeenHet is een duidelijke site, met een redelijk groot aanbod, en ze zijn vaak de goedkoopste.
VerzendingNa meerdere bestellingen, niets aan te merken op de levering. Altijd goed verpakt en zo snel als je kunt verwachten.
KlantenserviceOver de klantenservice kan ik weinig zeggen, aangezien ik ze nog nooit nodig heb gehad.
AlgemeenProductinformatie op de website was ruimschoots vijftiende, het proces van bestellen en verzenden ook geen opmerkingen over.
VerzendingVerzending en levering was snel, maar eenmaal het pakket uitgepakt kwam ik erachter dat de nieuwe lader die ik had besteld niet nieuw was, maar geopend. Niet het grootste probleem, waar het niet dat er een soort stof op het product zat, en de verpakking niet in mooie staat. Ook het display op de lader leek bij de randen omhoog te komen.
KlantenserviceRetour melden was snel en gemakkelijk, en het relabel snel in de e-mail.
AlgemeenProduct makkelijk te vinden op de site. Tegen de beste prijs op dat moment. Snel Verzonden den. Goed op de hoogte gehouden via de mail. Arriveerde goed verpakt op verwachte datum. Aanrader
VerzendingProduct met zorg verpakt werd volgens verwachting geleverd.zoala beloofd op de site