Gebruikers over webshop NBB.com
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenVaak weet je pas écht hoe een webwinkel is als je een retour moet verrichten onder garantie, en daar waar NBB een nieuwe winkel voor mij was kan ik bevestigen dat ze met vlag en wimpel slagen.
Ik heb eerder een Tweakers review geplaatst waar ik NBB een goede beoordeling gaf, maar ik plaats er nu weer een nadat ik een retourervaring onder garantie heb meegemaakt, omdat zoiets naar mijn mening het belangrijkste is aan een webwinkel.
Verzending met DHL, niet zo snel als wellicht sommige concurrenten, maar prima.
KlantenserviceSituatie: Zo'n 7-8 maanden na aankoop van Crucial RAM-geheugen bij NBB (was de goedkoopste) begaf een van de sticks het. Gezien de huidige situatie omtrent RAM prijzen natuurlijk het grootste horrorscenario wat je kan voorstellen, al helemaal als je artikelen leest over dat de prijsstijgingen hebben geresulteerd in taferelen waar sommige winkels geld terugstorten in plaats van omruilen.
Na een onhandige fout van mij (ik stuurde enkel de defecte stick op, maar de fabrikant kan alleen de garantie afhandelen wanneer de complete "set" terugkomt) werd er gratis een tweede retourlabel opgestuurd. Retour werd snel en kundig afgehandeld, en een compleet nieuwe set RAM is nu onderweg naar me.
Prijs bij aankoop: 80 EUR
Prijs nu: 400 EUR
Het is misschien de standaard die je zou mogen (of moeten) verwachten, maar ik ben toch heel blij dat het zo snel opgelost is en ik niet op het blok ben gegaan voor 320 euro extra om de boel weer aan de praat te krijgen.
Al met al zeer tevreden over het garantieproces bij NBB. Enige verbeterpuntje is dat je een tamelijk onduidelijk generic contactformulier krijgt om de retour aan te melden, en een stuk van de communicatie komt in het Duits.
AlgemeenMakkelijke flow om te betalen. Deze werkt logisch en autofill werkte prima.
Dat is niet altijd een gegeven helaas
Enorm snel verzonden met eenheidje communicatie. Product was goed verpakt in een neutrale doos
AlgemeenIk ben sowieso heel erg tevreden over de bestelling en de levertijd! Veel sneller geleverd dan verwacht.
VerzendingBestelling zou binnen 1 a 2 dagen geleverd worden maar werd zelfs dezelfde vrijdag al verzonden en de volgende dag (zaterdag) afgeleverd.
KlantenservicePrima, geen bijzonderheden te melden. Gewoon heel netjes verlopen allemaal.
AlgemeenNBB.com is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website waar je snel vindt wat je zoekt. De navigatie is duidelijk, producten en informatie worden helder weergegeven en het bestelproces verloopt soepel. Wat ik vooral waardeer is dat de site betrouwbaar aanvoelt: prijzen kloppen, informatie is actueel en je krijgt duidelijke bevestigingen bij elke stap. Ook de klantenservice reageert vlot en behulpzaam. Al met al een prettige en professionele ervaring.
VerzendingDe levering van mijn bestelling verliep verrassend soepel. Ik kreeg duidelijke updates over de verzendstatus en het pakket werd netjes binnen de aangegeven tijd bezorgd. Het artikel was goed verpakt en kwam in perfecte staat aan. Het voelt betrouwbaar wanneer een webshop niet alleen snel levert, maar ook zorg besteedt aan de verpakking en communicatie. Al met al een prettige en probleemloze levering.
Beste Berrie Badslof,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe artikel!
NBB.com
AlgemeenFijne webshop en voornamelijk zeer competitief op prijs. De monitor was echt tientallen euro's goedkoper dan de concurrentie.
VerzendingProduct kwam keurig verpakt binnen (wél in de originele verpakking van de producent, dat is wel een risico op het gebied van eventuele diefstal bij verzending). Product kwam 2 werkdagen na bestelling binnen, terwijl op de site 1 werkdag stond (product was voor 16:00 besteld). Maar dat is uiteraard geen groot probleem.
KlantenservicePrima informatie en communicatie omtrent de voortgang van de bestelling.
AlgemeenKon snel vinden wat ik zocht, en de afhandeling van mijn product was vlot. Duidelijke site en de (nice) producten die ik nodig had.
VerzendingGoed verpakt en snel geleverd, het kon eigenlijk niet beter.
AlgemeenTop service. Snelle levering en ook nog eens het specifieke artikel op voorraad (was niet gemakkelijk te vinden deze PSU) aan een fantastische prijs.
Zeker aan te raden!
Volgende werkdag geleverd vanuit Duitsland (naar België), goed ingepakt en nieuw artikel. Niets om over te klagen.
KlantenserviceSnelle service en werd op de hoogte gehouden van wanneer het artikel ging geleverd worden (om 18u besteld maar toch nog volgende dag aangekregen, gewoon super).
AlgemeenOverzichtelijke en snelle site. Alles verloopt soepel en de juiste informatie wordt weergegeven. Na bestelling direct een bevestiging met factuur en informatie over het verzenden.
VerzendingZeer zorgvuldig verpakt en binnen de levertijd geleverd. Zowel bij NBB op de site als de bezorger kan je inzien wat de status van het pakket door middel van track & trace.
AlgemeenAlles verliep vlotjes, goede producten , mooie prijzen, voldoende betaalmogelijkheden.
Op de iPad-pro kon de betaling niet doorgaan, omdat je niet omhoog kon scrollen om de laatste getallen van de bankkaartlezer in te vullen, bij de desktop IMac verliep het vlot
Levering ging vlotjes, goed verpakt, er was een feestdag tussen en toch geleverd op 5 dagen.
KlantenserviceIk heb niets gehad waar ik een opmerking zou moeten geven, maar als ze zo bereikbaar zijn is dat voor mij al top
Beste gerabe,
NBB.com
AlgemeenDuidelijke website aan sterke prijzen en alles in het Nederlands
Alsook gemakkelijk contact met klantendienst
Zeer snelle levering ondanks problemen met PostNl die verklaarde thuis langs geweest te zijn maar niet thuis terwijl dit niet waar was en zij liever alles doorsturen naar een PostNl verzamelpunt
KlantenserviceZeer snel antwoord en oplossing had vraag over vertraging zending ondanks dat de fout bij PostNl lag hebben zij de zending kunnen versnellen
AlgemeenAl een paar keer dingen besteld. De prijzen zijn competitief en de levering is altijd binnen het gestelde tijdsvak.
VerzendingGezien het feit dat het vanuit Duitsland moet komen is de over tijd van 3 dagen erg gunstig.
AlgemeenAlles liep gewoon goed. De site was overzichtelijk, het product makkelijk te vinden, de betaling ging zonder problemen. De webcam kwam netjes op tijd binnen en was goed verpakt. Geen verrassingen, dat is precies wat ik wil.
VerzendingDe doos waarin de webcam verpakt werd, had wel wat kleiner gekund. Verder was het op tijd binnen en prima verpakt.
Beste pven,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe webcam!
NBB.com
AlgemeenKlopt wat er stond, ben erg blij met mijn Samsung S26 Utra.
Het duitse bedrijf heeft het vlot uitgevoerd de besteling.
De dag erop het toestel door UPC bezorgd. heel goed
KlantenserviceHij is uitstekend de bestelling, omdat ik ze niet nodig had.
AlgemeenAlles vlot en snel verlopen. Alleen de betaalopties zijn niet superhandig vanuit België. Maar das een detail.
VerzendingSnel en correct geleverd. Alles goed verpakt. Verder geen speciale zaken.
KlantenserviceGelukkig niet nodig gehad. Dus kan er niets nuttigs over zeggen
AlgemeenHier heb ik een Fritz!box Repeater 1700 gekocht.
Goedkoopste prijs en snelste levering! Updates per mail en track&trace. Uitstekend!
Met email updates en Track&Trace was mijn bestelling volgende dag binnen! Perfect!
AlgemeenNBB had de goedkoopste prijs voor een Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB zwart. Na googlen bleek het een betrouwbaar bedrijf. Naast de telefoon nog enkele randzaken besteld. Bestelling was gemakkelijk, vele betaalopties beschikbaar. De volgende dag werd al geleverd.
Één van de randzaken bleek toch niet zo handig, dat kon ik vervolgens kosteloos retourneren.
Niks te klagen dus! Perfect.
Volgende dag binnen met track&trace. Helemaal niks te klagen dus.
KlantenserviceGemakkelijk bereikbaar en boden de gewenste oplossing. Retourlabel werd direct verzonden en was gratis.
AlgemeenVoor het eerst bij NBB.com besteldt. Heel duidelijk en snel bezorgd.
Ging net zo soepel als bol.com of coolblue.
Duitse kortingsbonnen kreeg ik in de doos, maar die zou ik sowieso niet hebben gebruikt. Dus dat vind ik niet erg.
Ik kreeg goede updates van de voortgang van de bestelling. En gewoon met PostNL bezorgd gekregen.
Beste cjvanzwol,
NBB.com
AlgemeenHet aankoopproces was zeer eenvoudig. Het verliep allemaal heel soepel en ging snel. De afhandeling ging ook heel goed. Het product werd direct verzonden en de communicatie was uitstekend. Ik zou zo weer wat bestellen bij NBB.
VerzendingDe verzending ging heel snel en ik had het product op de aangegeven dag ontvangen.
AlgemeenZeer aangename ervaring met NBB. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor onderdelen makkelijk terug te vinden zijn en bestellen vlot verloopt.
Ook de klantendienst was behulpzaam. Je moet soms even wachten op antwoord, maar je krijgt wel een eerlijk en passend antwoord terug. Tot nu toe tevreden over mijn bestelling.
Snelle levering en alles is vlot verlopen. De bestelling kwam volledig en onbeschadigd aan, netjes geleverd op het juiste adres.
KlantenserviceMijn vragen waren na een eerlijke wachttijd goed en correct beantwoord.
tip: geen extra vragen achterna sturen, anders wacht je langer
AlgemeenVlotte bestelling, heldere website. Duidelijke e-mails. En de beste prijs die ik kon vinden (by far)
VerzendingGeen extra doos om de fabrieksdoos (goede zaak). Binnen 2 dagen bezorgd met Post NL
Beste benheij,