WK 2026: Scoor de beste deals! Stel jouw winnende opstelling samen met behulp van ons advies.

Gebruikers over webshop NBB.com

Type telefoon uitgezocht, daarna prijzen vergeleken en bij NBB.com uitgekomen vanwege de beste prijs. Op de site voldoende informatie. Bestelproces zo vlot als maar mogelijk, snel en gemakkelijk afgerekend.

Eindelijk een bedrijf dat zijn leveringsbelofte waarmaakt. Volgens toezegging en snel geleverd. Ondertussen werd ik goed op de hoogte gehouden van moment van bezoren.

Hier heb ik nog geen oordeel over, want heb ze niet nodig gehad, maar gezien het soepele verloop van bestellen tot ontvangen heb ik daar alle vertrouwen in.

Beste Harm Steentjes,

Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe telefoon!

NBB.com

Bestelling kwam snel binnen en alles klopte 100%. Ook nog een scherpe prijs i.t.t. veel andere winkels dus win/win!

Pakket kwam netjes en snel binnen. Was de eerste dag niet thuis maar via PostNL is makkelijk een andere dag te kiezen :)

NBB is een prima webshop waar ik al vaker spullen besteld heb, informatie over de verzending is prima en betalen werkt zoals het hoort.

Verzend informatie is accuraat, netjes per mail op de hoogte gehouden en de verstrekte informatie is ook correct

Goede prijzen, goedkoopste wat ik kon vinden. Levering snel en goed. Laptop was goed verpakt en heeft tegen een stootje gekunnen. Enige wat jammer is dat ze kiezen voor DPD, en daar ben ik niet zo fan van qua levering maar dat is persoonlijk.

Wat jammer is dat ze kiezen voor DPD, en daar ben ik niet zo fan van qua levering maar dat is persoonlijk.

Snel en makkelijk te bestellen. Het artikel is bij NBB te verkrijgen tegen de laagste prijs, dus dat is mooi meegenomen.

Pakket werd snel geleverd. Het was goed en degelijk verpakt. Pakket kwam onbeschadigd aan.

Beste Rietepiet,

Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe artikel!

NBB.com

Prima winkel, volgende dag mijn product binnen gehad. Ik had vlak na mn bestelling een vraag, deze werd buiten kantoortijden binnen een uur beantwoord. Super!

UGREEN Powerbank gekocht. Bestellen ging goed. Levering ging redelijk snel. Powerbank ging na een jaar kapot. Daarna is er netjes een nieuwe geleverd zonder gedoe.

De levering ging redelijk snel. Netjes met track en trace.

Na bijna een jaar ging de powerbank opeens kapot. Het was even zoeken hoe ik garantie moest claimen. Voordat ik een nieuwe had duurde even maar het ging wel soepel en netjes.

Scherp geprijsd en nog sneller geleverd dan de onderdelen die gewoon bij Nederlandse webshops vandaan moesten komen. Bij een eerdere bestelling ook adequate support ontvangen voor een schijf met problemen.

Goed verpakt en snel geleverd - ondanks DHL allemaal goed gegaan.

Beste Eleison667,

Apple 11 tablet gekocht.
Zeer snel keurig verzonden.
Prijs is meer dan goed.
Kan Mediamarkt of Coolblue nog een puntje aan zuigen.

Ja, hier zal ik weer eerst kijken als ik weer een aankoop ga doen.

Netjes op tijd en goed verpakt verzonden.
Niks mis mee !

Via mijn schoonbroer gewezen op NBB tijdens de zoektocht naar een geschikte game monitor voor mijn zoontje zijn verjaardag.

Ruim aanbod en super scherp geprijsd, ook duidelijke omschrijving bij de producten.

Het bestel/betaal proces verliep soepel en had de monitor twee dagen later in huis.

Erg tevreden en voor mij de site om terug te komen als ik weer iets benodigd ben.

Duidelijke communicatie via de mail over het bestelproces, vervolgens snel geleverd.

Bestelling gedaan voor CPU en SSD. Tijdens het bestellen waren beide producten voor 16:00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Echter geen verzendbevestiging ontvangen en nu blijken beide artikelen 5-10 dagen levertijd, waarbij CPU volgende week binnen komt. Daarbij is CPU de volgende dag 2 euro goedkoper dan wat ik ervoor betaald heb.

Helaas kloppen de verzendtijden niet of ik heb net pech gehad.

Via de chat contact opgenomen met klantenservice. Order kon geannuleerd worden zonder problemen. Dat contact verliep prettig. Wel werkte de chat niet volledig goed in de vertaling, want de laatste berichten kwamen in het Duits binnen.

Beste Ivo J,

Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat het niet goed is gegaan met de levertijden van je bestellen. Soms gebeurd het dat van een artikel nog 1 of 2 stuks op voorraad zijn en dat tijdens het plaatsen van je bestelling een andere klant net iets eerder de bestelling afrond. Hierdoor is het artikel helaas niet meer direct uit voorraad leverbaar, maar moeten we wachten op een nalevering van onze leverancier. We snappen dat dit vervelend is en zullen dit ook zeker als feedback meenemen voor de toekomst.

Ook je feedback rondom onze klantenservice en de Duitse antwoorden zullen we meenemen. Het is namelijk niet de bedoeling dat je deze Duitse antwoorden krijgt.

We hopen dat je alsnog veel plezier mag ervaren van je nieuwe CPU en SSD.

NBB.com

Was nog iets vergeten voor de build. Snel geheugen gevonden en gekocht. Tot zover zijn beide bestellingen vlot gegaan.

Door de eerdere levering had ik aangenomen dat het er misschien de dag nadien al zou zijn, deze keer helaas 5 dagen moeten wachten. Gelukkig net op de dag dat ik afgesproken had om de build te doen. Denk dat hun schatting 3 tot 5 dagen is dus nog net binnen de marge denk ik dan.

Duidelijk website, lage prijs voor de gpu en kwaliteit blijkt net zoals andere webshops te zijn. Kende de shop nog niet maar toch eens geprobeerd en voorlopig lijkt het allemaal correct te zijn.

Ging een aantal dagen duren maar tot mijn verrassing arriveerde het al de dag nadien. Netjes en degelijk verpakt.

NBB is een geweldige site. Ik zag dat ze al hoog beoordeeld waren en ik snap waarom. De website is overzichtelijk, soepel bestelproces en de communicatie per mail was zeer duidelijk.

Verzending was snel, zorgvuldig verpakt en zonder problemen geleverd. Al met al een betrouwbare en professionele service waar ik graag opnieuw gebruik van zou maken.

Beste maxstate,

NBB.com

Opnieuw een vlotte bestelling via NBB.com. De juiste Ubiquiti U7 Pro Outdoor was makkelijk terug te vinden op de website en de bestelling werd snel verwerkt. Prijzen en productinformatie stonden duidelijk vermeld en betalen verliep probleemloos.

De levering gebeurde snel en correct. Het access point was degelijk verpakt en kwam zonder beschadigingen aan. Ook na de eerdere retourzending verliep alles netjes en professioneel

Goede ervaring met de klantenservice na mijn eerdere verkeerde bestelling. De retour van het vorige model werd correct afgehandeld en daarna verliep de nieuwe bestelling van de juiste U7 Pro Outdoor zonder problemen. Vriendelijke en correcte service.

Korte toelichting

Bestelling via NBB.com verliep opnieuw zeer vlot. De website is duidelijk opgebouwd, prijzen zijn correct weergegeven en betalen ging zonder problemen. Ik had per vergissing de Ubiquiti U7 Outdoor besteld terwijl ik eigenlijk de Pro-versie nodig had.

De levering gebeurde snel en het access point was degelijk verpakt. Het product kwam in perfecte staat aan en de trackinginformatie was duidelijk beschikbaar tijdens het volledige verzendproces.

Zeer positieve ervaring met de klantenservice. Ondanks mijn eigen fout mocht ik het product zonder problemen retourneren op hun kosten en het aankoopbedrag werd snel teruggestort. Correcte en klantvriendelijke afhandeling.

Bestellen via NBB.com verliep zeer eenvoudig. De website is overzichtelijk, producten zijn makkelijk te vinden en de prijzen waren scherp voor zowel de Ubiquiti Cloud Gateway Max als de U7-Pro access points. Betalen ging vlot en de bestelling werd correct verwerkt.

De levering gebeurde snel en binnen de beloofde termijn. Alles was degelijk verpakt zodat de producten zonder beschadigingen aankwamen. Ook de trackinginformatie was duidelijk en werd tijdig doorgestuurd.

Geen contact nodig gehad met de klantenservice omdat de bestelling volledig correct verlopen is. Zowel bestelling, betaling als levering verliepen zonder problemen.

Via Tweakers een monitor gevonden en bij deze webshop gekocht. Het bestel proces verliep vlekkeloos. Voldoende betaal opties. Het retour beleid is ruim voldoende en gaf voor mij de doorslag om hier te bestellen.

Werd een paar dagen later per PostNL bezorgd. Compleet met track n trace. Zat in nieuwe verpakking.

Beste tabernarius,

Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe monitor!

NBB.com

De gewenste smartphone aan de laagste prijs, vlot besteld en supersnel geleverd - wat wil een mens nog meer?

Sneller kan niet want binnen de 24u was het pakje aangekomen.

Ik werd vanaf de bestelling tot de levering en ook erna prima op de hoogte gehouden per e-mail. Super dus!!!

Zeer concurrerende prijs (I-pad A16,2025)
Zeer snelle levering zoals aangekondigd
Goede communicatie met klantenservice
Uitstekend verpakt

Binnen 3 dagen geleverd, zoals verwacht
Prima verpakt, onbeschadigd aangekomen

Goede communicatie over tijdstip levering
Verder geen noodzaak gehad om ergens over te reclameren

Scorekaart voor NBB.com