Gebruikers over webshop NBB.com

Na het kijken van de Tweakers video over opladers, besloten de Verbatim 140W oplader te bestellen. Aangezien NBB de goedkoopste (met een goede winkelbeoordeling) op voorraad had, hier besteld en een dag later in huis! Alles ging soepel en ben blij met de lader.

Helemaal top; had de oplader in de ochtend besteld en een uur of 2 later kreeg ik een mail dat deze onderweg was. Een dag later kreeg ik hem vroeg in de ochtend aangereikt door de bezorger!

Beste blizzardinh,

Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe artikel!

NBB.com

Prima website, makkelijke betaling. Was een redelijk goede prijs voor ipad, levering ging volgens de afspraak.

Ipad was prima verpakt, volgens afspraak geleverd. Doos was wel beetje gedeukt

Mooi klein en werkt werkelijk voortreffelijk. Overal in te passen en daardoor goed weg te werken.

Snel en goed veropakt aangekomen. Via mail goed te volgen

Bestellen verliep soepel. Ik vind de prijzen wat lager of afgestemd op de markt. Navigeren op de website was gemakkelijk

Levering vond de dag erna plaats naar een adres in België

Ik moest contact opnemen met de klantenservice voor vragen die ik had over een van mijn bestellingen, ze waren professioneel en gaven me een eerlijk antwoord en gaven me de keuze wat ik vervolgens moest doen. Snel antwoord, 1:30 tot 2 uur.

Prijzen zijn enorm aantrekkelijk, de website en het bestelproces zijn enorm makkelijk te gebruiken / te doorlopen.

Meerdere apparaten besteld (merk: Unifi).
Net en veilig verpakt., genoeg bescherming om producten heen.

Beste GertJanFRL,

NBB.com

Product bleek reeds geopend te zijn, goede service vanuit klantenservice om hier mee om te gaan.

Veilig ingepakt en netjes bezorgd. Product bleek reeds geopend maar hier werd goed mee omgegaan vanuit de help desk

Na contact opgenomen te hebben met klantenservice kreeg ik super snel gehoor en goede oplossing

Nette website met voldoende informatie. Zeer nette voor een Motorola smartphone, meteen 2 stuks besteld. Ik werd keurig op de hoogte gehouden en de bestelling was snel thuis.

Voorlopig zeer enthousiast!

Snel binnen, keurig verpakt. Omdat ik s avonds laat besteld had, kwam de bestelling 2 dagen later

De ipad is netjes binnen een dag geleverd, zoals NBB aangaf op de website. Bovendien een nette aanbieding gekregen. “Gerne wieder”!

Snelle verzending. Binnen een dag geleverd en ook nog eens binnen aangegeven tijdvenster.

Onlangs voor het eerst een bestelling geplaatst bij NBB voor een Mac Mini, een muis en een UPS. Wat direct opviel was dat de prijzen een stuk scherper lagen dan bij de bekende grote dozenschuivers in Nederland, wat bij Apple-producten toch vaak een uitdaging is.

Het bestelproces verliep soepel en de statusupdates waren accuraat. Ondanks dat het om drie verschillende types hardware ging, werd alles netjes in één zending geleverd. De verpakking was degelijk (geen overbodig grote dozen met kilo’s opvulmateriaal, maar gewoon goed beschermd).

Voor de kritische Tweaker: de communicatie over de levertijd klopte tot op het uur en de prijs-prestatieverhouding is simpelweg uitstekend. Zeker een shop om in de Tweakers Pricewatch in de gaten te houden voor je volgende upgrade.

Verzending & Levering
De levering was "toptijd". Ondanks dat het een gecombineerde bestelling was van verschillende soorten hardware (computer, randapparatuur en een zware UPS), werd alles in één keer verzonden. De doos was stevig en de kwetsbare Apple-hardware was goed beschermd tegen schokken, wat bij een zware UPS in hetzelfde pakket nog wel eens mis wil gaan bij minder zorgvuldige shops.

Beste wieger008,

Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe Mac Mini, muis en UPS!

NBB.com

Was makkelijk bestellen, Duits bedrijf maar alle afhandeling in het Nederlands. Betaling via iDeal/Wero. Gunstige prijs (mag ook wel met zo'n naam). Verzending kan wat beter (zie details).

Goede afhandeling, maar was handig geweest als het duidelijker was hoe lang de levering zou gaan duren (op de site: 1-2 werkdagen, in mijn geval 10 dagen tussen bestelling en levering). En de doos was wel erg groot voor de inhoud (Samsung stylus).

Via pricewatch uitgekomen bij NBB als goedkoopste aanbieder van een hdd voor mijn Nas. Doen wat ze beloven, levering de volgende werkdag.

Geen overdreven grote doos voor producten, goed beschermd verpakt met noppenfolie en luchtkussentjes

Mooie site goede service en snelle levering en goede prijs verhouding ...ook al moes ik ff een belletje doen maar alles is goedgekomen duurde alleen een paar dagen langer

Goede levering .....netjes verpakt .ook al moes ik ff een belletje doen alles is goed gekomen

Ja ik was netjes geholpen toen ik belde voor een vraag

Mooie en stijlvolle telefoon.
Levering is super snel.
Telefoon voldoet aan de eisen die gesteld mogen worden aan een telefoon uit deze prijsklasse.
Zeer tevreden ermee en een aanrader.

Bestelling werd direct de volgende werkdag verstuurd. Je wordt prima op de hoogte gehouden van de voortgang.

Geen contact hoeven opnemen, maar ze houden je prima op de hoogte van de voortgang van de bestelling

Ik heb er pas 1x gekocht , voorlopig een goede indruk
Bestelling netjes verpakt en op tijd geleverd , ze zijn wel goedkoop

geen klantenservice nodig gehad

prima verpakt in een stevige doos met veel een berg kussenzakjes

Bestelproces is simpel en min of meer standaard. Ik was al klant en geregistreerd bij NBB dus dat maakt het nog sneller. Levertijd was duidelijk gecommuniceerd, spullen verzonden binnen de gegeven tijd.

Levering was op tijd, netjes met postnl en goed verpakt

Beste richardSpa,

NBB.com

Ik was op zoek naar Ubiquity switch en deze kwam naar boven via Google. Het was in vergelijking met andere leveranciers een scherpe prijs die zij hanteren.
Het bestellen is intuïtief en overzichtelijk en het betalingsproces verliep soepel.

Het product was goed verpakt en werd 'Just In Time' geleverd!

Voor de tweede keer besteld bij NBB.com en opnieuw een topervaring. Alles ging vlot van bestelling tot levering, de prijzen zijn eerlijk en transparant, en je voelt dat ze net dat beetje extra moeite doen om klanten tevreden te maken. Het is fijn om op zo’n betrouwbare webshop te kunnen rekenen. Ik bestel hier zeker opnieuw.

Produkt was niet op voorraad bij bestelling maar is geleverd op de vermelde datum, zoals vermeld !!

Ik heb deze eigenlijk niet nodig gehad alles verliep vlekkenloos!

Heldere website met scherpe prijzen, item (Ubiquiti U7 Pro) hier besteld omdat het het goedkoopste was.
Je wordt goed geïnformeerd over de bestelstatus en de verzendstatus (je krijgt echt overal een mail van 😁)
Al met al, dikke prima.

Besteld in het paasweekend, kreeg duidelijk te horen dat het pas na Pasen verzonden werd, had het uiteindelijk donderdag in huis.

Het is een overzichtelijke site en je ziet meteen of een product op voorraad is of hoelang het gaat duren voordat het binnenkomt. De omschrijving van het product is prima, het is een overzichtelijke / rustige site om het product goed te bekijken.

Het is echt ongelofelijk op vrijdag middag besteld en op maandag met DHL al in huis, echt dit is zo lekker. Goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Beste Toogo4,

NBB.com

Ik heb een 34 inch monitor gekocht. De prijs was belangrijkste motivatie om bij deze webshop te kopen. Het was een eerste aankoop voor mij. Bestelproces was heel makkelijk en super snel.

Monitor werd 2 dagen na bestelling geleverd. Monitor werd verzonden in de verpakking van de fabrikant met stevige 2 omsnoeringsbanden.

Scorekaart voor NBB.com