Gebruikers over webshop NBB.com
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenVanaf uitzoeken, bestellen en betalen tot en met de levering is alles prima in orde!
VerzendingDHL leverde alles netjes op tijd en in goede conditie.
Beste JoopvB,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe artikel!
NBB.com
AlgemeenWebsite is duidelijk, product beschrijving zijn correct en prijzen zijn uitstekend. Betaling verliep volgens verwachting, netjes via iDeal
VerzendingVerzending was erg goed verpakt, doos was een stuk groter dan de inhoud en was goed opgevuld met luchtkussens en noppen folie
Verzending kwam goed optijd binnen en werd netjes op de hoogte gehouden van de status via emails
AlgemeenSnelle bestelling, overzichtelijk, eenvoudig, duidelijke interface bij de betaling. Goede communicatie vanuit NBB omtrent de bestelling en levering.
VerzendingLevering op tijd, bestelling netjes verpakt, duidelijkheid omtrent leverdatum en tijd.
AlgemeenIk kwam bij het juiste productie via de pricewatch van Tweakers, dus het zoeken op producten kan ik niet beoordelen. Vanaf het punt dat ik bij het product was was het bestellen makkelijk. Enige minpunt was dat ik (in de telefoonbrowser) niet kon plakken in het wachtwoordveld bij het aanmaken van een account.
VerzendingDe verzending was netjes volgens de aangegeven tijd. Het product was goed, maar niet overdreven verpakt.
AlgemeenEcht een aanrader om hier te bestellen! Ik was op zoek naar een MacBook Air en kwam bij nbb.com uit omdat ze de goedkoopste waren. Vaak lever je dan in op service, maar hier absoluut niet. Het bestellen ging super makkelijk en ik had mijn laptop razendsnel in huis. Alles was gewoon top geregeld. Ik weet in ieder geval waar ik mijn volgende aankoop doe!
VerzendingDe laptop werd de volgende dag geleverd. Heb het bij een afleverpunt laten afleveren. Dat liep perfect.
Beste cozijnsenaj,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe MacBook!
NBB.com
AlgemeenDe bestelling was makkelijk te maken, bestelling was er op dag 3. Product goed verpakt en de Ubiquiti U7 Lite WiFi 7 werkt goed
VerzendingDe bestelling was goed verpakt en kwam erg snel aan
AlgemeenIk was natuurlijk opzoek naar de laagste prijs, deze website had de laagste prijs volgens Tweakers. Bestelling ging makkelijk.
VerzendingLevering was volgens planning. Product was goed verpakt, in een doos met air cushions opgevuld.
AlgemeenTopfirma, volgen hun bestellingen en afspraken (vragen)nauwlettend op.
Geen losse beloftes, goede opvolging.
Ik had de tweakersbon gewonnen en deze zonder problemen mogen aftrekken via een Vouchercode .
Bedankt voor alles tot een volgende bestelling,
Geert
Leveringen gebeuren correct en verzorgd.
Alles vlug geleverd, hoe het weergegeven wordt op de site.
Via mail onderhandeld en uitleg gevraagd, zeer correct en vlug antwoorden gekregen,Top
Beste Geert,
Bedankt voor je review en je bestelling. We feliciteren je nog een keer van harte met je gewonnen voucher en zijn blij dat je hiervan iets leuks en/of moois hebt kunnen uitzoeken in onze webshop.
We hopen dat je er veel plezier van hebt en dat we je in de toekomst weer in onze webshop mogen verwelkomen!
NBB.com
AlgemeenIk ben zeer tevreden over mijn bestelling B8124116 bij NBB. Alles werd zeer snel en correct geleverd. De netwerkapparatuur werkt uitstekend en was eenvoudig in te stellen. Ik kan deze webshop zeker aanbevelen.
VerzendingTop service! zaterdag verzonden, maandag geleverd. Verpakking is ook prima.
KlantenserviceIk heb wel één kleine opmerking of wens: het zou fijn zijn als de producten op de Nederlandse versie van de website net zo volledig worden weergegeven als op de Duitse versie. Bijvoorbeeld bij de categorie printers zie ik op de Nederlandse site alleen cartridges en toners, maar geen printers zelf, terwijl deze op de Duitse site wel zichtbaar zijn. Mogelijk geldt dit ook voor andere productcategorieën.
Verder ben ik erg tevreden over de service, levering en de producten.
Beste kleineklussen,
Bedankt voor je review en je bestelling. We zijn blij om te horen dat je over het algemeen tevreden bent met je bestelling en dat je ons kunt aanbevelen bij anderen.
Op dit moment kunnen we ons Duitse assortiment nog niet één op één op de Nederlandse website overnemen door verschillende redenen. Hierdoor kan het voorkomen dat er artikelen wel op de Duitse site beschikbaar zijn, ook voor Nederlanders om daar te bestellen, maar niet op de Nederlandse site, zoals bijvoorbeeld alle printers.
Dit is ook iets waar we zeker op de achtergrond mee bezig zijn en we zijn blij dat we elke dag weer nieuwe producten aan de webshop kunnen toevoegen.
We hopen dat je nog heel lang plezier hebt van je nieuwe netwerkapparatuur.
NBB.com
AlgemeenBestellen gaat goed. Ik lees je een prijs kunt winnen. Ik zal die wel niet krijgen. Want wat een waardeloos bedrijf is NBB.
VerzendingPC was bij bestellen 'op voorraad' en had de status 'morgen geleverd'. Na een week nog steeds geen bestelling geleverd gekregen. En ook geen enkele statusupdate.
KlantenserviceAllemaal aardige Duitsers maar ze kunnen helemaal niets voor je doen. Heb ik nog geluk dat ik aardig Duits spreek want zelfs vertalen is te lastig voor ze.
Beste ARC2000,
Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat we je hebben moeten teleurstellen bij onze levertijd voor je nieuwe PC.
In enkele gevallen kan het voorkomen dat we de levertijd toch niet kunnen nakomen en daar bieden we uiteraard onze excuses ook voor aan. Onze klantenservice kan wat dat betreft vaak meer informatie geven over de vertraging.
Onze klantenservice, het eerste aanspreekpunt via mail en telefoon, bestaat ook alleen maar uit Nederlandse medewerkers, dus je kunt gewoon in het Nederlands contact met ons opnemen. In het geval dat een vraag doorgestuurd moet worden aan een andere afdeling, zoals bijvoorbeeld RMA wordt er gebruik gemaakt van het Engels of worden de teksten in het Nederlands vertaald. Dit komt omdat onze RMA zich in Duitsland bevindt. We vragen ook om het begrip van onze klanten dat bij normale, niet gestandaardiseerde mails, het kan voorkomen dat er een foutje instaat of dat iets niet helemaal duidelijk is uitgelegd. In zulke gevallen kan je natuurlijk ook altijd aangeven dat het niet duidelijk is, zodat het op een andere manier uitgelegd kan worden of een Nederlandse collega kan helpen.
Mocht je nog vragen hebben over je bestelling, kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice of ons hier via Tweakers een privébericht sturen. We kijken dan graag met je mee en denken mee met een oplossing.
NBB.com
AlgemeenIk ben erg tevreden met deze monitor. De prijs was zeer goed en de levering was snel. Het product werkt perfect en de kwaliteit is uitstekend. Betrouwbare winkel en zeker een aanrader.
AlgemeenPrima verkoper, de GPU werkt perfect zoals beschreven. Goede communicatie, snelle verzending en alles netjes verpakt ontvangen.
VerzendingSnelle levering, alles netjes ontvangen en precies op tijd. Zeer tevreden
KlantenserviceUitstekende klantenservice, snelle reactie op vragen, duidelijke communicatie en de GPU werd netjes en op tijd geleverd.
Beste FranklinRD,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe GPU!
NBB.com
AlgemeenAltijd een goede service en snelle levering. Ze hebben ook regelmatig goede deals op hun website.
VerzendingDe levering was erg snel, ik heb hier nooit iets over te klagen
KlantenserviceGoede communicatie in de email over de status van de bestelling
AlgemeenScherpe prijzen en toch hele goede service. Verzending vanuit Duitsland is geen probleem meer tegenwoordig.
VerzendingVerzending vanuit Duitsland is helder en goed te volgen en kost hooguit een werkdag extra in vergelijking met NL webshops.
KlantenserviceAlle mails zijn nuttig en informatief en geen onnodige mails ertussen.
AlgemeenMijn eerste bestelling hier omdat het produkt dat ik wilde hier het goedkoopst was en de voorwaardes e.d. goed zijn. Bestellen ging vlot, betalen ook.
VerzendingDe verzending was snel, zoals beloofd de volgende dag in huis, en was uitstekend verpakt.
AlgemeenGoeie prijzen, goede & snelle klantenservice.
Verzending was snel. Niets op of aan te merken.
Het product was snel verzonden & op tijd aangekomen.
Informatie via mail was duidelijk.
Voordat ik het product had besteld had ik een vraag. Bij het versturen van een mail was er snel en duidelijk antwoord
Beste Xytric,
NBB.com
AlgemeenVia Tweakers vond ik de Fractal Design Ion 3 gold 850W en was deze bij NBB het goedkoopst.
VerzendingDe levering was snel, duidelijk en het pakket was stevig ingepakt!
AlgemeenDuidelijke transparante communicatie betreffende betaling en levering proces. Terugkoppelingen voor iedere stap per mail, en goedkoop.
VerzendingZeer snel en toch zorgvuldig vervoerd, geen schade aan verpakking met een vertrouwde bezorgdienst aan de deur afgegeven met paraaf voor ontvangst.
KlantenserviceVriendelijk te woord gestaan bij vragen omtrent de verzending en details van product ter bevestiging.
AlgemeenVideokaart gekocht (RX 9070) en zat qua prijs ver onder de kosten van de concurrentie.
Voor de rest alles netje en op tijd opgeleverd.
Levering was netjes verpakt en op tijd bezorgt netjes volgens hun eigen regels. (Voor 16.00 besteld wordt de volgende dag geleverd)
AlgemeenPrima proces. Ik zag op pricewatch datnbb de goedkoopste was voor ee smartphone voor mijn dochter. Bestelling erliep goed en simpel.
VerzendingVerzending liep iets langzamer da verwacht. Order snel gepikt, maar werd niet direct opgehaald door de post. Uiteindelijk wel op tijd aangekomen.