Gebruikers over webshop NBB.com
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenEen hele fijne en duidelijke site. De prijzen zijn voordelig. Echt een aanrader om een keer te bestellen!
VerzendingMijn bestelling was heel snel en op tijd zoals beloofd geleverd.
AlgemeenVia tweakers-pricewatch kwam ik bij NBB. Niet de allergoedkoopste op dat moment, maar beter dan de grote entiteiten van buiten de EU. Bestelling ging gemakkelijk en kreeg een update over de levering. Ik heb nog geen ervaring met de klantenservice of retourneren.
VerzendingBij bestellen werd al aangekondigd dat het product niet op voorraad was. Na een week kreeg ik een update met een inschatting van levering en deze kwam uit, ruim voor de geplande vakantie.
Beste noda32,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe artikel! Goed om te horen dat je bij ons bent uitgekomen via Tweakers.
NBB.com
AlgemeenPrijs was erg goed. Ruim onder het gemiddelde voor een Switch 2 + Mario Kart (€509,-)
VerzendingSnel verzonden en bezorgd. Genoeg emails met statusupdates, als je daarvan houdt.
AlgemeenUitstekende ervaring mee. Goede prijs, snel verzonden en goed verpakt. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status. Vijf sterren!
VerzendingHet werd snel verzonden en goed verpakt dus helemaal prima.
AlgemeenBetrouwbare en goed geprijsde webwinkel. Mijn enige echte aanmerking is dat betalingen (ideal) niet altijd correct doorkomen. Gelukkig geen valse betalingen maar dit betekend wel dat je bestelling verloren gaat en je deze weer opnieuw moet samenstellen.
VerzendingNetjes wordt het gehele leveringstraject per mail vermeld. Product is binnen 2 tot 3 dagen na het plaatsen van een bestelling binnen. Niet de snelste maar wel betrouwbaar.
KlantenserviceBij het bestellen van een product buiten voorraad wordt je hierover direct geïnformeerd. Je wordt dus niet in het duister gehouden terwijl je wachtende bent op je bestelling. Dat is helaas toch best uniek.
Beste Wneeleman,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat je ons meerdere keren het vertrouwen hebt gegeven om bij ons te bestellen.
Er kunnen ook veel redenen zijn dat iDeal-betalingen niet altijd doorkomen. We houden deze mislukte betalingen altijd in de gaten en onderzoeken ook de redenen. Helaas heeft het vaak te maken met een tijdelijke storing bij iDeal of onze betalingsprovider. We werken met de betalingsprovider eraan om dit steeds te signaleren en te zoeken naar oplossingen hiervoor. We willen ook onze excuses aanbieden voor het ongemak dat zo'n mislukte betaling veroorzaakt.
NBB.com
AlgemeenVerschillende componenten besteld, NBB's prijzen zijn vrij scherp en is vrij overzichtelijk tijdens bestellen. Website is iets minder overzichtelijker.
VerzendingWord keuring in eigen doos verzonden met plastic lucht kussens
KlantenserviceHelaas met een zending heb ik een voeding besteld, deze was eerder geopend en was gebruikt en miste ook onderdelen. Na telefonisch contact en een mailtje heb ik een nieuwe binnen gekregen in een paar dagen. Netjes een retourlabel opgestuurd. Prima verlopen verder.
AlgemeenBestelling was zo te plaatsen (mede dankzij Tweakers.net).
Alles was snel en soepel geregeld. Website is makkelijk te bereiken en overzichtelijk genoeg.
De monitor was goed verpakt en netjes en op tijd binnen de gestelde termijn bezorgt bezorgt.
AlgemeenDeze webshop is bij veel producten scherp geprijst, daarom heb ik ook gekozen om hier te bestellen. Bestellingen zijn makkelijk te plaatsen.
VerzendingDe bezorging was heel snel, ook bij producten waarbij de levertijd 1-2 dagen was kwamen binnen een dag al aan. Het wordt goed verpakt met bubbeltjesplastic.
KlantenserviceDe klantenservice reageert redelijk snel en was behulpzaam voor mij.
AlgemeenDuidelijke site, goed overzichtelijk, simpel bestelproces. Na bestelling krijg je emails die de vordering van de levering weergeven.
VerzendingOp zaterdag besteld dus de doos kwam volgens verwachting op dinsdag. Prima verpakt. Het valt op dat ze geen handtekening voor ontvangst vragen. Gezien de kwaliteit van de post tegenwoordig denk ik dat ze hier wel een risicotje nemen.
Beste martijn265,
Bij sommige producten maken we gebruik van een aangetekende levering, dus dat er inderdaad een handtekening gezet moet worden. In andere gevallen is dit niet zo, maar een pakket mag sowieso nooit onbeheerd achtergelaten worden zonder toestemming van de klant. In zulke gevallen zullen wij dan ook altijd een klacht indienen bij de bezorgpartner en evalueren hoe we de service kunnen verbeteren, ook aan onze kant.
NBB.com
AlgemeenHet was zeer eenvoudig om met een directe link vanuit de pricewatch naar NBB de juiste cpu te bestellen.
VerzendingHet pakket werd goed verpakt en keurig op tijd bezorgd. Ik werd er via e-mails netjes van op de hoogte gehouden.
AlgemeenOp de website kon ik het artikel, een KAB Verbatim Mini GaN Charger 140W with Display, goed vinden. De bestelling was snel gemaakt en ook de levering keurig netjes geregeld. Ik heb het product gezien en getest maar vond deze toch te zwaar om mee te nemen op vakantie.
Daarom deze retour gezonden. Ook dat is heel prettig verlopen, tot en met de terugbetaling. Geen extra kosten en snelle afhandeling.
Vanaf het begin tot einde werd ik goed geïnformeerd over de status van de verzending.
KlantenserviceHet herroeping proces mag beter. Na het invullen en bevestiging van de herroeping, duurde het minimaal een dag voordat ik de verzendgegevens ontving. Ik heb daar nog een extra herinnering email naar de klantenservice voor verstuurd. Daarna kreeg ik de retourbevestiging en het retour label.
AlgemeenDe Ugreen NAS DXP2800 besteld, laagste prijs volgens Tweakers.
NBB is een prima winkel met over het algemeen lage prijzen. De website werkt prima.
De levertijd is zoals vermeld, binnen het gecommuniceerde tijdvak. Je wordt via de email op de hoogte gesteld van de voortgang.
AlgemeenGoede ervaring met NBB.com, het bestellen van het MSI B550M Pro-VDH WIFI moederbord verliep eenvoudig. Het product is goed verpakt en in goede staat geleverd. Al met al ben ik tevreden over de webshop en de service en zou ik hier in de toekomst opnieuw bestellen.
VerzendingDe bestelling werd snel en netjes geleverd. Het pakket was goed verpakt en kwam in goede staat aan. Dus er waren geen problemen met de bezorging
Beste Exca,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe moederbord!
NBB.com
AlgemeenHet was een makelijk simpel porosess de website is goed leesbaar en ziet er profesioneel uit
VerzendingHet was presies op tijd en ik kreeg continu updates op waar het was
AlgemeenBestelling afronden na doorklikken vanuit Tweakers is simpel. Andere producten vinden met de zoekfunctie op de website zelf is niet handig, je moet vrij precies zijn in de benaming van een product anders vindt je het niet.
VerzendingTotaal niet duidelijk wanneer de bezorging gaat zijn. Duurt gerust drie werkdagen, in het weekend lijkt er niks op de post te gaan. Bestelling op een vrijdag is misschien dinsdag ontvangen, waarschijnlijk later.
Keuze voor de webshop is puur op laagste prijs. Volgende keer overweeg ik een andere webshop ookal is deze iets duurder.
Beste Jorioz,
Bedankt voor je review en je bestelling. We werken nog hard aan onze website en voegen continue nieuwe functionaliteiten toe. De zoekfunctie duurt echter langer dan we zelf ook zouden willen, omdat we meer dan 10.000 producten in ons assortiment hebben. Hierdoor is het toevoegen van goede filter- en zoekopties een flinke klus. We hopen dit in de toekomst zeker verder mogelijk te maken.
Bij de producten op onze website vind je de actuele levertijd. In de meeste van onze magazijn worden pakketten ook nog op zaterdag ingepakt, waardoor we met veel producten een levertijd hebben binnen twee werkdagen. In sommige gevallen kan het helaas voorkomen dat er onvoorziene vertragingen optreden bij onze bezorgpartners waardoor we niet op tijd het pakket kunnen leveren. We vinden dit uiteraard ontzettend vervelend en blijven daarom ook in contact met onze bezorgpartners om continue onze bezorgtijden ook te evalueren. Je kunt er dus vanuit gaan dat in principe alles op tijd wordt geleverd volgens de levertijd op onze website bij het artikel zelf.
Hopelijk heb je ondanks de vertraagde levering alsnog veel plezier van je nieuwe artikel!
NBB.com
AlgemeenMakkelijk te bestellen, snel in huis en erg tevreden. Het doet wat het doet, dat is eigenlijk het beste als je online iets besteld.
Would order again
AlgemeenHet bestelproces bij nbb verliep erg soepel, wat ik erg prettig vond, en ze hebben ook nog eens concurrerende prijzen.
VerzendingDe tracking via PostNL was in orde, maar niemand heeft telefonisch contact met me opgenomen. Het pakket lag gewoon voor mijn deur.
Beste Aly,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het vervelend om te horen dat je pakket voor de deur is achtergelaten. Dat is zeker niet de bedoeling.
Het helpt om hierover bij PostNL een klacht over in te dienen. We zouden ook graag via een privébericht op Tweakers je mailadres en bestelnummer ontvangen, zodat wij ook een klacht hierover kunnen indienen bij PostNL.
Hopelijk werkt alles verder naar behoren en we hopen dat je er alsnog veel plezier van hebt.
NBB.com
AlgemeenMijn algemene beoordeling van de bestelling bij NBB is positief. De communicatie en afhandeling van de bestelling verliepen duidelijk en professioneel. De NAS-server en bijbehorende onderdelen zijn geleverd zoals verwacht en voldoen aan mijn wensen.
VerzendingDe bestelling werd snel en netjes geleverd. Het product was goed verpakt en kwam in goede staat aan.
KlantenserviceDe klantenservice was vriendelijk, goed bereikbaar en reageerde snel en duidelijk op mijn vragen over de bestelling.
AlgemeenNBB via pricewatch gevonden. Een paar klikken verder bestelling geplaatst. Levering binnen 1.5 dag. Netjes verpakt.
VerzendingLevering was zeer snel. Binnen een dag was niet haalbaar doordat de bestelling na 22u gedaan werd. Volgende ochtend 8uur werd de bestelling verstuurd. De dag erna was het binnen. Boven verwachting!
Beste fwiegers,
NBB.com
AlgemeenIk heb een RX9070 besteld, maandag middag rond 14.00 besteld, volgende dag in huis. Zeer tevreden over hoe het pakket verpakt was.
VerzendingDit was met genoeg luchtzakjes gedaan dat er geen beweging in zat. Daarnaast waren er van die plastic bandjes omheen gesealed tegen het openmaken.