Product besteld die op voorraad zou zijn "Vandaag voor 16:00 besteld volgende werkdag in huis".
Dag later geen product en ook geen verzendbevestiging. Contact opgenomen met de klantenservice. Het verzendproces kon niet worden versneld. Uiteindelijk wordt het op de 3e werkdag geleverd. Jammer dat je niet goed wordt geïnformeerd en ook niet op de hoogte wordt gehouden.

Prima 1e contact. Medewerker kon verder ook niks doen.
Het tweede contact was iets van "helaas pindakaas"

Beste pwkoenen,

Bedankt voor je reivew. We vinden het vervelend dat we niet aan onze leverbelofte hebben kunnen voldoen.

In sommige situaties kan het voorkomen dat een product zo populair is dat op hetzelfde moment meerdere bestellingen worden geplaatst. Hierdoor raakt de directe voorraad op en moeten we wachten op een nalevering uit een ander magazijn of een leverancier. We werken eraan om ons systeem nog sneller te laten werken en voorraad te updaten, maar met populaire producten is dat soms lastig om up to date te houden. We vragen om je begrip hiervoor.

We doen in ieder geval altijd ons best om het product alsnog uit te leveren, door bijvoorbeeld met spoed nieuwe voorraad te bestellen. We hopen dat je ondanks de vertraagde levering veel plezier van je nieuwe artikel mag hebben.

NBB.com

Scorekaart voor NBB.com