AlgemeenIk heb een telefoon besteld en die werd de volgende dag al netjes geleverd. Helaas beviel het toestel me toch niet, dus moest ik hem retourneren. Dat retourproces verliep vlekkeloos: gewoon ingepakt, teruggestuurd en binnen ongeveer een week stond het aankoopbedrag alweer op mijn rekening.
VerzendingDonderdagmiddag pas besteld, maar het pakketje werd vrijdag al netjes en op tijd bezorgd.
KlantenserviceHet retourproces verliep soepel en zonder problemen. Het enige verbeterpunt is dat het retourformulier wat omslachtig werkt: je moet zelf gegevens van de factuur overnemen in plaats van dat deze automatisch vanuit je bestelling worden ingeladen. Ook duurde het ongeveer een uur voor ik alle retourinstructies per mail ontving, waardoor het proces minder geautomatiseerd aanvoelt dan bij andere webshops. Desondanks verliep de afhandeling vlekkeloos en is het erg prettig dat het retourlabel keuze biedt tussen PostNL en DHL.
Beste ferdzo,
Bedankt voor je review. We vinden het jammer om te horen dat de telefoon toch niet beviel en dat je deze hebt teruggestuurd. We zijn wel blij om te horen dat ons retourproces makkelijk was.
Onze systemen werken soms helaas nog niet zo snel als dat we zelf ook zouden willen. We werken er echter aan om onze service te verbeteren en onderzoeken ook de mogelijkheden om het retourformulier automatisch te laten invullen en sneller te laten verwerken.
Mocht je in de toekomst advies willen over of een product bij je behoeftes aansluit, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag om de passende elektronica voor je te vinden.
NBB.com