Gemiddelde gebruikersscore
Uitstekende camera voor Teams/Zoom/Messenger thuiswerk situaties, praktisch te installeren, en plug-and-play met mogelijkheden tot gebruik extra software. Privacy klepje is prettig. Kabel is met 1.5m lang genoeg.
Prima apparaat, jammer van de korte kabel
De cam is redelijk. MAAR. De zoom en pan functie werkt niet. Logitech heeft gemeend dat wezenlijke onder te slopen. Je gelooft het niet maar het is echt waar!.....
Goed als werk webcam voor meets. Microfoon is goed, muziek moet wel flink zachter anders wordt deze opgepikt. Licht blauw op als hij aanstaat. Prima voor de basis functies, meer heb je niet nodig. Klep die erop kan is handig. Kabel een beetje kort als je hem ver weg gebruikt
Fijne webcam met 1080P resolutie, redelijk goede kwaliteit en bouwkwaliteit. Privacy klepje is wel fijn. Software en aanpasbaarheid is prima. Microfoon is echter van lagere kwaliteit dan de C270, maximaal 16bits 32Khz maar wel in stereo. Automatische zoom reageer traag en slecht. Redelijke kijkhoek, groter dan de C270.
De webcam doet het prima voor de prijs (rekening houdend met het virus).
Webcam gekocht via Logotech.com/nl voor €99,-. Na drie weken wachten is hij dan binnen. Aansluiten en werken. Geeft goede kwaliteit van beeld en geluid.
Gekocht voor videovergaderen op werk omdat ik de standaard webcam kwaliteit zat was.
Goed helder HD beeld.
Ik was er klaar mee enkel en alleen voor de camera de laptop er bij te pakken; ik werk op desktop en heb daar dus ook graag MS Teams.
Deze webcam is wel een beetje overkill maar veel zinvolle features. Geen spijt van; de oudere review hieronder is waar.
Prima beeld en geluidkwaliteit. Ik gebruik de webcam regelmatig in MS Teams. Ik heb al een aantal complimenten gekregen omtrent het beeld en geluid. Persoonlijk vind ik het privacy klepje ook enorm handig.