Gebruikers over webshop Sneltoner.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenOplichters! Heb een orgineel HP304 combo pack cardridge besteld maar slechts alleen de kleuren cartridge ontvangen. Heb hier melding van gemaakt. Kan tenslotte gebeuren.
Nu beweren zij dat ze mij wel een KLEUREN en ZWARTE cartridge hebben toegestuurd.
Nu komt het mooie: Het pakket van PostNL woog 100 gram, staat in de PostNL app. Nu heb ik het hele pakket van hun op een keukenweegschaal gewogen, ook 100 gram. Dat is de kleuren cartridge inclusief verpakking. Mocht hier ook de zwarte cartridge in hebben gezeten dan zou die 0 gram hebben gewogen, ONMOGELIJK DUS!! Hier van een foto gestuurd waarbij ook het verzendlabel en de inhoud te zien is op de keukenweegschaal die 100 gram aangeeft.
Na meerdere mails blijven gewoon volhouden dat ze niks verkeerd hebben gedaan. Overgings zonder dat ze dit kunnen onderbouwen.
Sneltoner.nl, moeten jullie zo je geld verdienen?? Het gaat om nog geen €15.
Aanvulling 21-02-2025:
Tevens staat op hun eigen site dat de cardridges in het HP304 combo pack elk 46 gram wegen, samen dus 92 gram. Dan zou de verpakking nog maar slechts 8 gram mogen wegen. Dat is niet het geval want die weegt ca 50 gram. Ondanks dat ze dit zelf allemaal kunnen controleren weigeren ze enige verantwoordelijkheid te nemen.
Verzending ging snel maar de helft ontbreekt.
Ondanks dat ik met bewijs kom dmv foto's blijven zij volhouden dat ze niks verkeerd hebben gedaan. Echter leveren zij geen enkel bewijs aan waarom zij mij wel de juiste producten ZOUDEN hebben toegezonden.
Zij kunnen dit echter ook niet aanleveren omdat ze dat ook niet hebben.
Ze beweren bij hoog en laag dat ze mij de bestelde producten hebben geleverd. Dit is absoluut niet waar.
AlgemeenScanner besteld, deze blijkt DOA. Zelfde dag retour aangemeld en ook verzonden.
Ik heb vervolgens aangegeven dat ik een nieuwe wilde of mijn geld terug.
Daarna verschillende mailtjes gehad dat het product moeten worden gerepareerd door Canon en dat er vervolgens kan worden gekeken naar een oplossing.
We zijn nu een week later en ik heb ze gewezen op de wet kopen op afstand.
Levering was in de retailbox van de scanner zelf, geen verzenddoos. Naar mijn idee is dat vragen om problemen.
KlantenserviceVeel e-mail contact gehad met de klantenservice. Ik ga de scanner wel ergens anders bestellen. Ik heb dus besloten om mijn geld terug te vragen.
Vervolgens blijven ze zeggen dat het product eerst moet worden beoordeeld door Canon.
Dit klopt niet, volgens de wet moet ik gewoon mijn geld terugkrijgen.
Daarnaast wordt er gesproken over printer, terwijl ik een scanner heb besteld. Lijkt dus copy-paste reactie te zijn als mensen hun printer willen annuleren.
AlgemeenBestellen was geen probleem, je wordt daarna direct gebeld om extra inkt te kopen erg iiraitant. 1 ster
---
bel de mensen niet direct op, dit is erger dan de staatsloterij , ik had wel extra inkt nodig , had ik toch wel gekocht maar dan wel wanneer k wil. ik heb maar ja gezegd
AlgemeenGeven op hun website producten aan als direct leverbaar en voor 23:00 besteld morgen in huis. Vervolgens kijk je de volgende ochtend naar de bestelstatus en staat de bestelling op niet op voorraad. Bij nabellen blijkt dat die status niet betekend dat ze het product in hun eigen magazijn hebben maar ergens bij een leverancier. Pure misleiding dus.
AlgemeenZe adverteren met 10 labels voor 17.50. Helaas maar 1 geleverd gekregen. Ze geven aan dat dit een foutje was op de website maar dat ik geen compensatie krijg. Als ik 1 voor 17.50 zou zien zou ik dit nooit gekocht hebben omdat ze veel goedkoper ook te verkrijgen zijn.
VerzendingDe verpakking lag helemaal open en in de kreukels. Dit zou de schuld kunnen zijn van de bezorger maar dat weet ik niet.
KlantenserviceReageren keer op keer niet via bol.com. Ik heb ze uiteindelijk persoonlijk moeten mailen.
AlgemeenOverzichtelijke site, to the point, veel informatie en belangrijk: ze melden wanneer er standaard iets niet bijzit wat je wel nodig hebt voor bepaalde doeleinden (denk aan een USB-kabel etc.).
Qua prijs erg concurrerend, maar ik twijfelde om te bestellen. Dat laatste komt door de overwegend negatieve reviews op Tweakers. Die reviews zullen vast gegrond zijn, maar ik deel die ervaring dus niet.
De printer was snel verzonden en geleverd.
AlgemeenMet dank aan Tweakers price alert kwam een Brother printer bij Sneltoner.nl als wel heel erg voordelig naar voren. Voor de zekerheid met de klantenservice gebeld, maar die dachten dat het toch wel zou kloppen. Besteld en binnen een uur een telefoontje dat de prijs foutief op de site stond, maar omdat ik met de klantenservice had afgestemd, het product toch voor de lagere prijs gekregen.
Een dag later geleverd, helemaal tevreden!
binnen een dag, netjes verpakt
Klantenservicestaan je netjes te woord, en komen afspraken na
AlgemeenZoals in voorgaande reviews te lezen houd deze winkel zijn site erg slecht bij, op tweakers staan bepaalde items als op voorraad en tevens ook op hun site staan deze items als bestelbaar...
Echter met voorgaande ervaringen van andere gebruikers toch de klantenservice als eerst gebeld om te controleren of het item daadwerkelijk op voorraad is..... dat bleek dus niet zo te zijn....
Vervolgens passen ze ook de website niet aan dus is het nog steeds mogelijk als tweaker in goed vertrouwen een bestelling te doen en dat je vervolgens een lange tijd kan gaan zitten wachten op je product... erg slecht!
Dame was vriendelijke en controleerde direct de voorraad, echter is er van terugkoppeling en actie ondernemen mbt de voorraad status op de website totaal geen sprake...
AlgemeenBestelling Geplaatst, niet geleverd, geven aan dat het 7 werkdagen duurt, terwijl op de website op dat moment nog staat binnen 24 uur geleverd
Verzendinghouden zich niet aan de levertijd die ze zelf opgeven op de website
KlantenserviceSnel opgenomen , maar wordt niet meegedacht, komen met smoesjes en rare redenen voor het niet leveren.
Algemeen2e keer dat ik iets besteld heb en 2x spijt, gaat mij geen 3e keer gebeuren.
Verzendingverzending is snel en goed van A naar B.
Klantenservice1e keer een inkt cartridge van hun huismerk, zeer slecht, werkte niet.
2e keer een verkeerde cartridge gekregen, blijkt het een hele andere dan ik besteld had, helaas geen retour mogelijkheid omdat ik hem uitgepakt en geprobeerd te installeren totdat ik zag dat het een hele andere type was.
Gelukkig zijn er nog goede web winkels die coulanter zijn en WETEN wat service is maar niet bij deze toko.
AlgemeenBestelling eenvoudig en bezorgen snel, al jaren klant. Dus dat is het probleem niet. Wel kwaliteit van het product wat slecht is.
Voor het eerst dure toners van hun eigen merk besteld. Wat een drama! Deze zijn zeer slecht voor je printer. we kregen continue foutmeldingen na plaatsing en konden niet meer printen op kantoor. De bijna lege originele toners weer teruggeplaatst en probleem over. Deze huismerk toners tot 3 keer toe omgeruild in diverse kleuren voor weer een andere van hun huismerk en weer retour want kapot.. En maar heen en weer naar de post. Balen. Ze bieden geen andere oplossing dan geld terug of nr 5 slechte toner opsturen om weer te proberen of dure originele bestellen met uiteraard bijbetaling. Zal de uren van oponthoud en werkonderbreking maar niet meetellen.
snel
Klantenserviceniet echt een oplossing als ze elke keer weer een kapotte nwe toner opsturen die vervolgens weer retour moet.
AlgemeenPak papier waren ze vergeten bij de bestelling. Hierover gebeld en alsnog is het direct opgestuurd. Foutje kan gebeuren. Echt super snel opgelost!
VerzendingSuper snel verstuurd
KlantenserviceFoutje direct opgepakt en opgelost! Echt een aardigr dame aan de lijn gehad die gelijk actie heeft ondernomen!
AlgemeenBestelling bij sneltoner geplaatst de volgende dag in huis, het was erg netjes verpakt en er zat ook nog een mooie pen bij😊. Ben erg tevreden!
AlgemeenOriginele cartridges besteld. Werd gebeld of ik hun huismerk cartridges wilde proberen. Bespaar geld en zit meer inhoud in. Volgende dag in huis en werken prima op mijn printer. Uitstekende service noem ik dat.
VerzendingVandaag besteld is morgen in huis
KlantenserviceDenken mee met de klant
AlgemeenIk heb voor het eerst huismerk besteld en dit is super goed bevallen! Ik kreeg op de site het advies om het huismerk te proberen en ik zag dat dit veel goedkoper was dus besloot om het te proberen. En het werkt helemaal goed in mijn printer dus ik ben tevreden.
AlgemeenIk bestelde op maandagavond mijn cartordges en ze werden de volgende ochtend al thuis bezorgd. Wat een super snelle service. Als leuk extratje een gratis pak papier en een pen. Mijn volgende bestelling ga ik hier weer plaatsen.
VerzendingSuper snel de volgende ochtend al in huis!
KlantenserviceIk werd goed per e-mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling en levering.
AlgemeenSlechte ervaring met huismerk. Printer naar de knoppen en kreeg een refund ter waarde van de goedkope inkt van één cartridge toen ik daarvoor een originele kocht. Toen die ook niet werkte kon ik de printer en de cartridges weggooien geen terugname garantie. Om te testen of het aan de inkt lag waren de volle cartridges maar voor een paar testpagina's gebruikt.
KlantenserviceToen ik originele inkt bestelde werd ik overtuigd dat het huismerk veel goedkoper was en ook gegarandeerd goed zou zijn. Nou niet dus. Maar dat kon eenmalig zijn. Ook na terugschakelen naar originele geen verbetering. Er zat niets anders op dan de printer te vervangen. Garantie hoezo?
AlgemeenIk heb een laserprinter besteld en betaald die op tweakers en op hun website stond vermeld. Na een dag bellen ze me: sorry we hebben het niet en we weten niet wanneer we het kunnen hebben. Ok, annuleer mijn bestelling, ok we sturen je het geld binnen 7 weken terug! Vervolgens verdween de printer uit tweakers en hun website. Serieus? wat een belachelijk bedrijf!
Verzendinghet item is nooit verzonden omdat ze het niet hebben
Klantenservice7 weken om mij mijn geld terug te sturen voor een item dat u beweerde te hebben, maar u niet? het duurt misschien 1 minuut om een bankoverschrijving te doen!
AlgemeenMijn 4 jaar oude Canon Pixma IP7250 gaf de geest en ik was blij dat dit zelfde type nog steeds in de handel was. Via Tweakers op Sneltoner uitgekomen en ik neem mijn petje voor ze af. Gisteravond om 19.23 besteld en om 19.47 word ik door hun gebeld of ik op de hoogte ben dat de meegeleverde cartridges weinig inkt bevatten. Is natuurlijk eigenbelang maar toch!. Om 20.04 al de melding dat de printer verzonden is na de ontvangst vandaag nog eens een mailtje dat het product afgeleverd is. Prima service
VerzendingGewoon in originele doos en was goed beschermd.
KlantenserviceZie korte toelichting
AlgemeenSneltoner.nl is een oplichters bedrijf. Als je een defect product terugstuurt, dan zeggen ze gewoon dat ze een ander product retour hebben ontvangen dan wat ze hadden toegezonden en kun je verder fluiten naar je geld. Je kunt namelijk nooit bewijzen of ze datgene hebben ontvangen wat je hen toegestuurd hebt. Doe geen zaken met ze!
VerzendingZe sturen je gerust een defect artikel toe en als je het terugstuurt zeggen ze gewoon dat ze een verkeerd artikel retour hebben ontvangen.
KlantenserviceZe maken misbruik van het feit dat je nooit kunt bewijzen wat je hun terugstuurt. Dus zeggen ze dat ze een verkeerd artikel retour hebben ontvangen en vergoeden de kosten dan ook niet.