Gemiddelde gebruikersscore
De ontvanger is erg klein van formaat. De initiële connectie is met een enkele klik op de knop gedaan, daarna gaat verbinden automatisch.
Geluid is prima.
Deze audio adapter doet in principe wat hij moet doen, maar let op: de adapter 'zoekt' actief naar apparaten waar hij mee gepaird is. Dit is in de praktijk ontzettend vervelend als je meer dan één Bluetooth apparaat in huis wilt gebruiken. Ik zou hem daarom niet nogmaals kopen.
Sinds een jaar luister ik al mijn muziek via Spotify. Als ik deze muziek wilde luisteren op mijn stereoinstallatie moest ik mijn iPhone in een speakerdock plaatsen, en was ik mijn iPhone dus "kwijt". Ook moest ik iedere keer dat ik een ander nummer wilde zoeken etc., naar mijn stereo lopen. Ik was daarom op zoek naar een voordelige manier om mijn huidige installatie geschikt te maken voor draadloze muziekontvangst. Op die manier stream ik van mijn iPhone naar mijn stereo. Ik wilde niet een heel nieuw systeem zoals de Sonos kopen. Over het algemeen kan dit op twee manieren: • Via AirPlay: goed maar duur (ik heb een uurtje gezocht, je bent minimaal €150 kwijt) • Via Bluetooth: goedkoop, maar met middelmatige geluidskwaliteit...
Leuk klein apparaatje, heeft zowel 3.5mm als RCA out, met een bijgeleverde 3.5mmRCA kabel kan je het apparaatje aansluiten op apparaten met een eigen 3.5mm kabel, een eigen RCA kabel, of met een 3.5mm ingang of RCA ingang. Uitstekend product voor zijn prijs. (~35 euro)
Slechte verbinding met laptop! Verbinding hapert enorm
Makkelijk in gebruik en heeft mijn oude van voor de millennium wisseling gedateerde versterker weer wat jaartjes mee gegeven. Via tulpstekkers verbonden en elke bluetooth apparaat dat audio uitzend kan ik nu beluisteren. Plug en play voor de duidelijkheid.
Via connectie met mobiel werkt dit product feilloos. (zowel filmpjes als muziekstreaming).
Echter, op mijn laptop hapert het geluid soms, vooral bij het kijken van filmpjes (youtube). Ik snap niet zo goed waarom, gezien hij maar een afstand hoeft te overbruggen van nog geen twee meter.
Prima klein en vooral bescheiden apparaat. Werkt naar behoren.
Erg gemakkelijk apparaatje.
Maakt een oude receiver bluetooth compatible.
Prima ding, maar wel zorgen dat hij van de stroom kan. Wanneer hij niet gekoppeld is blijft hij geluidjes geven.
Ik zocht een manier om een hoofdtelefoon aan te sluiten op een samsung smart tv. Deze ontbrak het aan een rca- of 3,5 mm aansluiting, bluetooth was ingebouwd. Een van de weinige gevonden opties, wel prijzige oplossing voor een klein probleem.
Vandaag gekocht 5 maart 2016.
Zeer tevreden mee klein en makkelijk te koppelen met laptop chrome-book tablet en smartphone daarbij aan gesloten via tulp stekkers aan voorversterker .
Klinkt prima dus van uit je bank muziek opzoeken op chromebook en draaien maar/
Gekocht voor een oude versterker, gaat er gewoon met 2 tulp stekkers in en functioneert bij de versterker dus gewoon als bijvoorbeeld een CD speler. Knop in houden, telefoon laten verbinden en go! Connect automatisch als adapter en bluetooth aanstaan. Mooi product, voor mij geen snoeren meer.
Wifi (2.4ghz) word letterlijk zga onbruikbaar gemaakt (Windows10), ook op andere laptops.
Ga er maar vanuit dat je er zelfs de wifi van de buren mee jammed.
(Op Windows7 nam wifi de overhand en viel bluetooth soms weg.)
In mijn ogen; waardeloos (totdat we allemaal over zijn op 5ghz wifi.)
Mooi klein product en makkelijk in gebruik. Verbinden met afspeel aparaat is zeer makkelijk. Bij het connecten maakt hij lelijke geluiden. Ook komt er een tamelijk zwak signaal uit de adapter. Ik heb hem op een zware stereo versterker aangesloten.
Erg compacte, stevige bluetooth receiver met een handig formaat. Levert helaas een heel erg vlak geluid.
Deze Logitech Bluetooth Audio Adapter is zeer eenvouding te installeren en gemakkelijk in gebruik.
Binnen een paar minuten heb ik hem aangesloten op een pas gekochte Harman Kardon Soundstick III speaker combinatie en al gekoppeld met zowel mijn laptop als mijn telefoon.
De bouwkwaliteit is solide.
Simpel (maar redelijk mooi) doosje dat precies doet waar hij voor geproduceerd is. Geen (hoorbaar) verschil tussen bluetooth en de ouderwetse kabel. Dit dingetje is onwijs handig, omdat je nu gewoon lekker door het huis kunt blijven lopen en toch je muziek kunt aanpassen.
Prima product er valt nog niks op aan te merken (een week in bezit).
Ik gebruik de Logitech Bluetooth Audio Adapter nu zo'n drie maanden in combinatie met de iPhone en iPad.
De geluidskwaliteit is bovenverwachting goed.
De geluidsoverdracht van de iPad naar de Logitech Adapter is beter dan die vanaf de iPhone. Bij de iPhone hapert het geluid soms, bij de iPad niet.
Alles prima, er valt niets op aan te merken. Beter dan zijn voorganger door de nieuwe bluetooth versie.