Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
7
Score: 4
11
Score: 3
2
Score: 2
1
Score: 1
0
Er zijn nog geen gebruikersreviews van deze uitvoering, bekijk hieronder de reviews van de andere uitvoeringen.
+1
Roytjuh99 2 juli 2015

Logitech Wireless Mouse M185 Grijs/zwart

Een klein handzaam muisje voor alledaags gebruik of om mee te nemen. De batterij en de muis zelf gaan lang mee, waardoor hij ideaal is als je een goede muis voor weinig geld zoekt.

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • Lange levensduur
  • Groot bereik
  • Handzaam formaat (klein muisje, makkelijk om mee te nemen)
  • USB receiver kan in de muis opgeborgen worden
  • Bewegingsdetector straalt geen zichtbaar licht uit

Minpunten

  • Hij lijkt heel breekbaar te zijn (puur plastic)
  • Hij is erg klein, dus als muis voor een hardcore-gamer is hij totaal niet geschikt.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 3
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 4

+1
Sebas-r 13 april 2014

Logitech Wireless Mouse M185 Grijs/zwart

Pluspunten

  • Geen bedrading
  • Goedkoop
  • Stevig
  • Nauwkeurig

Minpunten

  • Iets te grote maat

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 3
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 5

0
HetIsNiels 1 juni 2014

Logitech Wireless Mouse M185 Grijs/zwart

Een goedkope muis die het ongeveer een maand volhoud.

Pluspunten

  • Goedkoop

Minpunten

  • Scroll wiel gaat snel kapot
  • Plastic feeling

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 2
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 1
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 3

0
ChatgraverNewbie 24 december 2011

Logitech Wireless Mouse M185 Grijs/zwart

Pluspunten

  • gemakkelijke installatie, degelijk, precies, werkt op grotere afstand.

Minpunten

  • geen.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Functionaliteit Score: 4

Miekpeeps 31 augustus 2020 Product gekocht

Logitech Wireless Mouse M185 Zwart/blauw

Hij is klein en zeer licht in gewicht. Het is verder een prima muisje, al niet echt geschikt voor gamen. Ik gebruik deze muis als reserve tot mijn nieuwe muis is geleverd. Deze heeft geen Unifying dongle.

Pluspunten

  • Doet zoals verwacht
  • Gebruik een enkel AA batterij

Minpunten

  • Klein in de hand
  • Geen unifying dongle

Eindoordeel

Score: 4
Daan.v.w.Newbie 7 januari 2018 Product gekocht

Logitech Wireless Mouse M185 Grijs/zwart

Ik kocht deze voornamelijk omdat er een unifying adapter bij zou zitten. De muis leek me handig als back-up. Er bleek echter geen dergelijke receiver meegeleverd. Verder is het een minder prettige muis. Ik heb er 17 euro voor betaalt, dit is hij niet waard, want het is weggegooid geld.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Mobiel (klein)

Minpunten

  • Geen unifying receiver
  • lage bouwkwaliteit
  • Voelt fragiel
  • Klikt luid
  • Voelt niet fijn in de hand

Eindoordeel

Score: 2
naugrimmNewbie 18 mei 2016

Logitech Wireless Mouse M185 Zwart/blauw

Prima muis, gebruik hem al 3 jaar. Neem hem dagelijks mee in mijn laptoptas. Nooit een probleem mee gehad. Batterij een keer vervangen. Ligt lekker in de hand. Batterijdeksel komt af en toe los in mijn tas (een paar keer per jaar).

Pluspunten

  • Robuust
  • Lange batterijduur
  • Betrouwbaar
  • Goedkoop

Minpunten

  • Batterijdeksel kan na lang gebruik af en toe loskomen tijdens vervoer.

Eindoordeel

Score: 5
pageUp 1 maart 2016

Logitech Wireless Mouse M185 Zwart/blauw

Prima muisje. Moet nog even wennen aan dat het licht buiten het zichtbare spectrum is. Moet je net wat beter kijken of hij aan is of niet.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Mooi dingetje
  • Makkelijk mee te nemen

Minpunten

  • Geen extra functies

Eindoordeel

Score: 5
themaxxxx 28 november 2015

Logitech Wireless Mouse M185 Grijs/zwart

Fijne muis voor een goede prijs, ik heb hem zelf gekocht in combinatie met de K270 (toetsenbord).

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • uitstekende batterijduur
  • compact

Minpunten

  • geen indicator voor batterij
  • logitech logo verdwijnt langzaam

Eindoordeel

Score: 4
ThinkPad 30 juni 2015

Logitech Wireless Mouse M185 Zwart/blauw

Prima muisje

Pluspunten

  • Scherpe prijs voor een Logitech product
  • Goede batterijduur (bijna een jaar red ik volgens mij wel) op 1 AA
  • Ideaal formaat
  • Erg kleine USB-ontvanger die daardoor in laptop kan blijven zitten
  • In meerdere kleuren verkrijgbaar
  • Degelijk, al paar keer laten vallen maar werkt nog steeds. Voelt ook stevig aan
  • Optische sensor onzichtbaar, geen irritant rood licht

Minpunten

  • Helaas maar 2 knoppen + scrollwiel. Had liever nog Back/Forward buttons gehad

Eindoordeel

Score: 4
SpeedOfShadows 12 juni 2015

Logitech Wireless Mouse M185 Grijs/zwart

Een eenvoudige, draadloze muis die vanwege de prijs uitermate geschikt is voor de niet-gamers onder ons. Eenvoudig te gebruiken: batterij in de muis en zender in de USB-poort en je kan van start gaan. Bovendien zorgt 1 enkele batterij voor vele uren klikplezier.

Pluspunten

  • Draadloos
  • Batterijduur
  • Formaat
  • Look
  • Prijs
  • Plug-and-Play

Minpunten

  • Gewicht (voornamelijk door AA-batterij)
  • Plastic feel

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 3
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 4
timonthewize 19 mei 2015

Logitech Wireless Mouse M185 Zwart/blauw

Super muis! Gebruik hem al 2 jaar, en heb nog maar 1 keer de batterij hoeven te vervangen. Heeft veel doorstaan, vaak laten vallen maar nog nooit een probleem mee gehad.

Pluspunten

  • Stevig
  • batterij gaat lang mee
  • USB werkt feilloos ook al heb je een andere Logitech USB plug

Minpunten

  • Vrij licht in de hand

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 5
marinusvdmeulen 24 maart 2015

Logitech Wireless Mouse M185 Zwart/blauw

Prima muis, werkt altijd en op alles! zeker zijn geld waard!

Pluspunten

  • Heel goedkoop
  • werkt prima
  • batterij gaat lang mee
  • plug & play

Minpunten

  • erg licht

Eindoordeel

Score: 5
jayjay_seal 3 januari 2015

Logitech Wireless Mouse M185 Zwart/blauw

Ik heb deze muis nu een paar dagen in gebruik. Het is idd een kleinere muis. Mijn handen hebben een normale grote en ik kan mijn hand er normaal opleggen zonder mijn vingers te krommen. Muis reageert soepel.bij idle duurt het soms een fractie van een seconde voor hij reageert.

Pluspunten

  • Zeer kleine dongle, je kan hem laten zitten in je laptop
  • Opbergvakje voor de dongle onder het batterijen klepje. (als je de dongle niet in je laptop wil laten zitten)
  • Aan/uit switch onder muis
  • Set-point software te gebruiken

Minpunten

  • Batterijklep gaat wat makkelijk open (kan in een tas makkelijk open vallen)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 3
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 5
555Henny555 3 oktober 2014

Logitech Wireless Mouse M185 Grijs/zwart

Leuke muis voor € 15. Kwam van een Logitech MX518 Optical Gaming Mouse, dus was wel even wennen. Voelt wel goedkoop aan maar werkt perfect zoals verwacht wordt. Update: na 2 jaar intensief gebruik nog steeds geen schade te ondervinden en batterij maar 2 keer hoeven te veranderen.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Wordt ondersteund door Setpoint. (aanpasbare knoppen)
  • Batterij gaat lang mee! Bijna een jaar (intensief gebruik)
  • Licht en klein (1 AA-batterij)
  • Heel robuust

Minpunten

  • Plastic feeling

Eindoordeel

Score: 5
teun18041Newbie 11 juli 2014

Logitech Wireless Mouse M185 Grijs/zwart

Deze muis is een topper voor zo'n goedkope prijs! Ben er heel erg blij mee!

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Geen bedrading
  • Stevig
  • Nauwkeurig
  • Precies

Minpunten

  • Geen.

Eindoordeel

Score: 5
RGAT 31 maart 2014

Logitech Wireless Mouse M185 Grijs/zwart

Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 3
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Apart 17 september 2013

Logitech Wireless Mouse M185 Zwart/blauw

Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 3
Ergonomie Score: 2
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Drivers / support Score: 4
Functionaliteit Score: 3

Eindoordeel

Score: 3
Retaliator 12 februari 2013

Logitech Wireless Mouse M185 Grijs/zwart

Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 3
Ergonomie Score: 3
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
tomk94 16 mei 2012

Logitech Wireless Mouse M185 Grijs/zwart

Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4
Ergonomie Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
electrom 11 mei 2012

Logitech Wireless Mouse M185 Grijs/zwart

Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 3
Ergonomie Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Drivers / support Score: 5
Functionaliteit Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech Wireless Mouse M185 Blauw/zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5a 5G Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True