Prijs | |
Specificaties | RJ45: 5x 1G - Bekijk alle specificaties |
Productuitvoering |
5-poorts (v6.0)
SImpel, doet wat het moet doen. Compact, aangenaam neutrale looks (al zit hij bij mij verstopt onder het bureau). En dat alles voor een zeer schappelijk prijsje.
Uit het doosje halen is het lastigste wat je gaat tegenkomen bij het in gebruik nemen van deze switch. Plug and play! Geen enkel verschil qua snelheid maar had dit eigenlijk ook niet verwacht!
Prima switch voor een prima prijs.
Gekocht om op mijn werkkamer e.e.a. aan te kunnen sluiten. Voldoet prima. Werkt al paar jaar zonder issues.
Mooi apparaat, en doet wat het moet doen. Dit is het tweede type TPLink switch die ik haal, en wederom gebruiken ze nog die amateuristische stroom adapters die een verschrikkelijke pieptoon creeëren. Hierdoor krijgt het een "slecht"
Had een switch nodig voor de verschillende apparaten op mijn kamer (computer, xbox en mediaplayer). Deze switch is daarvoor qua prijs en snelheid dikke prima.
Prijs | Score: 5 |
Betrouwbaarheid | Score: 5 |
Bouwkwaliteit | Score: 4 |
Features | Score: 5 |
Prima product, binnen 5 min werkend. Doet wat ie moet doen. Ziet er ook nog leuk uit. Klein en evt. makkelijk weg te werken. Online besteld bij 4 launch. Snelle levering.
Mooi design, maar doordat ie erg licht is, blijft ie niet goed staan. Ik heb hem echter per direct terug gestuurd, omdat er meteen een hoge pieptoon vanaf kwam. Dit is echt een no-go voor mij. Ik heb hem dan ook niet verder uit kunnen proberen.