TP-Link TL-SG1005D-5-Port Gigabit Desktop Switch v6.0

Prijs
€ 12,86
Specificaties RJ45: 5x 1G - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
0
Score: 3
0
Score: 2
2
Score: 1
0
Kamato 10 november 2020 Product gekocht

TP-Link TL-SG1005D-5-Port Gigabit Desktop Switch v6.0

SImpel, doet wat het moet doen. Compact, aangenaam neutrale looks (al zit hij bij mij verstopt onder het bureau). En dat alles voor een zeer schappelijk prijsje.

Pluspunten

  • zelfs een dummy krijgt dit werkend
  • prijs
  • ziet er relatief goed uit voor een switch

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Holyho 27 april 2020 Product gekocht

TP-Link TL-SG1005D-5-Port Gigabit Desktop Switch v6.0

Uit het doosje halen is het lastigste wat je gaat tegenkomen bij het in gebruik nemen van deze switch. Plug and play! Geen enkel verschil qua snelheid maar had dit eigenlijk ook niet verwacht!

Pluspunten

  • klein
  • snel
  • makkelijk

Minpunten

  • doosje

Eindoordeel

Score: 5
zkarsnik 18 januari 2020 Product gekocht

TP-Link TL-SG1005D-5-Port Gigabit Desktop Switch v6.0

Prima switch voor een prima prijs.

Pluspunten

  • Prijs
  • Klein van omvang
  • Design

Minpunten

  • Erg ligt waardoor deze niet blijft staan

Eindoordeel

Score: 5
MrMarcie 31 oktober 2019 Product gekocht

TP-Link TL-SG1005D-5-Port Gigabit Desktop Switch v6.0

Gekocht om op mijn werkkamer e.e.a. aan te kunnen sluiten. Voldoet prima. Werkt al paar jaar zonder issues.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Stil
  • Zuinig
  • Probleemloos

Minpunten

  • unmanaged?

Eindoordeel

Score: 5
NielsG 12 juli 2018 Product gekocht

TP-Link TL-SG1005D-5-Port Gigabit Desktop Switch v6.0

Mooi apparaat, en doet wat het moet doen. Dit is het tweede type TPLink switch die ik haal, en wederom gebruiken ze nog die amateuristische stroom adapters die een verschrikkelijke pieptoon creeëren. Hierdoor krijgt het een "slecht"

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Mooie uitstralingg
  • Sterk
  • Handige gaten om aan op te hangen

Minpunten

  • Adapter maakt pieptoon!! waardeloos

Eindoordeel

Score: 2
Cerenas 27 juni 2017 Product gekocht

TP-Link TL-SG1005D-5-Port Gigabit Desktop Switch v6.0

Had een switch nodig voor de verschillende apparaten op mijn kamer (computer, xbox en mediaplayer). Deze switch is daarvoor qua prijs en snelheid dikke prima.

Pluspunten

  • Aansluiten en klaar
  • Snelheid is dikke prima

Minpunten

  • Adapter maakt hoog piep geluid
  • Simpele plastic behuizing (niks mis mee verder)

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Features Score: 5
William60 3 januari 2017

TP-Link TL-SG1005D-5-Port Gigabit Desktop Switch v6.0

Prima product, binnen 5 min werkend. Doet wat ie moet doen. Ziet er ook nog leuk uit. Klein en evt. makkelijk weg te werken. Online besteld bij 4 launch. Snelle levering.

Pluspunten

  • ontwerp
  • alle aansluitingen aan achterzijde
  • plug en play

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Xochiquetzal 6 december 2015

TP-Link TL-SG1005D-5-Port Gigabit Desktop Switch v6.0

Mooi design, maar doordat ie erg licht is, blijft ie niet goed staan. Ik heb hem echter per direct terug gestuurd, omdat er meteen een hoge pieptoon vanaf kwam. Dit is echt een no-go voor mij. Ik heb hem dan ook niet verder uit kunnen proberen.

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Hoge pieptoon
  • Te licht

Eindoordeel

Score: 2
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een TP-Link TL-SG1005D-5-Port Gigabit Desktop Switch v6.0?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee