Logitech Z906

Prijs
€ 272,50
Specificaties 5.1-set met een totaal vermogen van 500 Watt RMS - Bekijk alle specificaties

Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Logitech Z906. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
45
Score: 4
33
Score: 3
6
Score: 2
4
Score: 1
0
+2
twister00004 28 februari 2012

Logitech Z906

Pluspunten

  • Geluid
  • Bediening
  • Aansluitingen

Minpunten

  • Geen wandmontage set (moet je los kopen)
  • update*
  • midden tonen
  • Gewicht console unit

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4
Muziekweergave Score: 5
Film/gameweergave Score: 5
Basweergave Score: 4
Mid- en hoogweergave Score: 4

+1
Don Alessandro 1 mei 2020 Product gekocht

Logitech Z906

"Vroeger was alles beter"

Pluspunten

  • Geweldige hoge tonen
  • Geweldige lage tonen
  • Subwoofer is enorm krachtig
  • Afstandsbediening

Minpunten

  • Gebrek aan middentonen

Eindoordeel

Score: 4

+1
Anoniem: 617361Newbie 15 november 2016

Logitech Z906

Voor de prijs een goede set. Geluidskwaliteit is goed en heeft als men dat wilt een diepe bas. Met de bas voluit wordt deze alleen wat "modderig". De console had voor de prijs alleen wat luxer mogen zijn.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit in verhouding met de prijs
  • Diepe bass
  • Kan erg hard
  • Kan meerdere systemen aansluiten

Minpunten

  • Console oogt wat goedkoop
  • Verbindingskabel tussen console en versterker te kort
  • Wandmontagekit niet inbegrepen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 4
Muziekweergave Score: 4
Film/gameweergave Score: 5
Basweergave Score: 5
Mid- en hoogweergave Score: 4

+1
CWG 21 mei 2013

Logitech Z906

Pluspunten

  • Veel vermogen
  • Geen vervorming
  • Stevige bas

Minpunten

  • Uit de doos te veel bas

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 3
Muziekweergave Score: 4
Film/gameweergave Score: 5
Basweergave Score: 5
Mid- en hoogweergave Score: 4

+1
evolution536 24 augustus 2012

Logitech Z906

Pluspunten

  • enorm goede geluidskwaliteit
  • diepe bass
  • veel features
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • wat aan de dure kant

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Muziekweergave Score: 5
Film/gameweergave Score: 5
Basweergave Score: 5
Mid- en hoogweergave Score: 5

+1
HenkEisjedies 3 januari 2020 Product gekocht

Logitech Z906

Aangezien ik de Z906 nu al een aantal jaar heb, maar hij nog steeds bij de Mediamarkt te koop is, zal ik eens een uitgebreidere review schrijven. Ik vind dat ik voldoende waar voor mijn geld heb gekregen en ben redelijk tevreden. Toch heb ik een aantal verbeterpunten inc workaround.

Pluspunten

  • Geluid is goed naar mijn maatstaven
  • Prijs
  • Heerlijke bas
  • Veel vermogen

Minpunten

  • Auto stand-by na aantal minuten geen input
  • Volume niet per kanaal in te stellen
  • Locatie IR ontvanger onhandig laag geplaatst
  • Lichte console

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Featureset Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 2
Muziekweergave Score: 4
Film/gameweergave Score: 4
Basweergave Score: 5
Mid- en hoogweergave Score: 4

+1
renelis 6 november 2011

Logitech Z906

Pluspunten

  • het aantal inputs
  • lage stroomverbruik in standby
  • ingebouwde codes voor DTS en Dolby Digital

Minpunten

  • bij schemer/donker niet te zien welke input geselecteerd staat

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 4
Muziekweergave Score: 4
Film/gameweergave Score: 4
Basweergave Score: 5
Mid- en hoogweergave Score: 4

0
Helium-3 16 augustus 2021 Product gekocht

Logitech Z906

Dit product is degelijk, robuust, veelzijdig en - niet onbelangrijk - produceert gaaf geluid.

Pluspunten

  • Zeer krachtige bas
  • Optische ingang met decoder
  • Infrarood afstandsbediening
  • Robuust

Minpunten

  • Input niet automatisch schakelbaar
  • Power supply in de subwoofer wordt warm, ook bij minimaal gebruik

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Muziekweergave Score: 5
Film/gameweergave Score: 5
Basweergave Score: 5
Mid- en hoogweergave Score: 5

0
DeadHomieNewbie 22 maart 2019 Product gekocht

Logitech Z906

Ik heb dit setje al erg lang en ben er nog steeds zeer te vrede mee. Ik heb de subwoofer wel altijd op '4' anders is het niet in evenwicht. Bass boosted muziek is zeker niet nodig! Helaas heeft Logitech zelf geen monteer stukken voor de speakers, wel mogelijk ander/merk

Pluspunten

  • Goede Bass
  • Prijs
  • Afstandsbediening
  • Ook na ruim 3 jaar goed geluid

Minpunten

  • Logitech zelf heeft geen monteer stukken voor de speakers
  • Gaat te hard met volume op 60%

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 3
Muziekweergave Score: 4
Film/gameweergave Score: 4
Basweergave Score: 5
Mid- en hoogweergave Score: 3

0
SetsunaKaede 5 juni 2012

Logitech Z906

Pluspunten

  • Alles netjes en stevig verpakt
  • Ding kan KNETTERHARD
  • De bas gaat diep
  • intuitieve controlbox (aangesloten met DB15 kabel)
  • Vormgeving relatief ingetogen
  • Aansluiting boxen met klemmetjes, dus geen tulpjes
  • Handige testfunctie om te checken of je boxen allemaal goed aangesloten zijn

Minpunten

  • Slecht geluid
  • Duur...
  • Bas is relatief bonkerig, dat moet maar net je smaak zijn
  • Lengte aansluitkabels van controlbox en richting PC zijn aan de korte kant

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 1
Featureset Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 4
Muziekweergave Score: 2
Film/gameweergave Score: 2
Basweergave Score: 3
Mid- en hoogweergave Score: 1

0
MaxTheKing 9 april 2019 Product gekocht

Logitech Z906

Heb deze set nu zo'n 3 jaar en ben er nog steeds super tevreden mee! Enorme bak geluid met een krachtige bass, alleen de console had iets zwaarder mogen zijn, deze wil nog wel eens verschuiven.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Prijs
  • Uiterlijk
  • Verbindingsmogelijkheden
  • Individuele speaker volumecontrole

Minpunten

  • Gewicht middenconsole
  • Wandmontage vereist aftermarket onderdelen

Eindoordeel

Score: 5

0
Daan1201 9 december 2015

Logitech Z906

prima geluidsset, bas box wat aan de grote kant, naar mijn mening erg mooi. geluid is erg goed, de controller uit schuift alle kanten op, deze is echt te licht. de kabel die naar de pc loopt is wat aan de korte kant,

Pluspunten

  • goede bass
  • mooi geluid
  • controller unit
  • mooi om te zien
  • afstandsbediening

Minpunten

  • duur
  • geen beugels om op te hangen
  • controller te licht
  • kabel naar pc kort
  • achter speakers niet in te stellen via afstandsbediening

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Muziekweergave Score: 5
Film/gameweergave Score: 5
Basweergave Score: 4
Mid- en hoogweergave Score: 4

0
za3redrum 12 december 2012

Logitech Z906

Pluspunten

  • Prima bass
  • Schitterend design
  • Goede kwaliteit geluid voor een aardige prijs

Minpunten

  • Rear speakers niet onafhankelijk in te stellen met afstandsbediening

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5
Muziekweergave Score: 4
Film/gameweergave Score: 5
Basweergave Score: 5
Mid- en hoogweergave Score: 3

kevinbosmansNewbie 14 december 2021 Product gekocht

Logitech Z906

Reeds na 2 jaar volledig defect en geen ondersteuning door de klantendienst: afknapper!

Pluspunten

  • mooi design
  • goed geluid

Minpunten

  • snel defecten
  • minderwaardige componenten binnenin
  • zekering snel defect in apparaat

Eindoordeel

Score: 3
nick13move 7 februari 2021 Product gekocht

Logitech Z906

Heel tevreden. Gebruik deze set voor tv, laptop en telefoon. Het beste resultaat haal je met optical cable. 3.5mm jack geprobeerd, zonder externe geluidskaart maak je geen gebruik vd volle 5 boxen. Bluetooth adapter van Logitec bijgekocht voor draadloos streamen van telefoon. Niet helemaal 5.1 surround, maar het lijkt erop.

Pluspunten

  • Diepe bassen, gaaf met muziek of films
  • Prima uiterlijk
  • Mogelijkheid om meerdere apparaten aan te sluiten (tv, pc)
  • Inclusief afstandsbediening, deze is zeker nodig als je met meerdere apparaten verbonden bent
  • Gratis muziek voor de buren vanaf ong. 50% van het volume

Minpunten

  • Controller heeft een korte kabel en oogt wel erg goedkoop

Eindoordeel

Score: 5
timmiefmedia 15 oktober 2020 Product gekocht

Logitech Z906

Prima speakers voor de prijs. Geluid en bass is goed.

Pluspunten

  • 5.1 Geluid via Plex
  • Speakers zijn schuin
  • Lange speaker kabels

Minpunten

  • Te lichte console
  • Console kabel naar sub kort

Eindoordeel

Score: 5
Jofairden 29 januari 2020 Product gekocht

Logitech Z906

Zeer goede set voor de prijs. De set kan erg luid en de subwoofer produceert flinke bass. De speakers ogen kwaliteit uit en wegen ook redelijk wat. De set gaat bij mij nu al aardig wat jaartjes mee!

Pluspunten

  • Robuuste bouwkwaliteit speakers
  • Kan erg luid qua volume
  • Produceert sterke bass
  • Meegeleverde afstandsbediening

Minpunten

  • Bass is 'bonkerig' (kan ook een pluspunt zijn)
  • Controle unit is te licht en verschuift daardoor makkelijk
  • Geen meegeleverde montagekit
  • Geen indrukwekkende 5.1 ervaring

Eindoordeel

Score: 4
Aart-Jan Mulder 13 augustus 2019 Product gekocht

Logitech Z906

Zeer fijne set. Geluid is erg goed en kan behoorlijk hard

Pluspunten

  • Geluid
  • Redelijk compact
  • Aansluitingen

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
HetBesteNaam 30 mei 2019 Product gekocht

Logitech Z906

Deze surround sound set werkt zeer goed samen met de DTS Connected specificatie van mijn moederbord. muziek via Spotify Premium klinkt geweldig en je kunt zelf instellen in welke mate je surround wilt hebben of hoeveel je via de center speaker wilt hebben.

Pluspunten

  • DTS Digital surround
  • Veel input's
  • Zeer helder geluid van digitale Optische audio
  • Zeer krachtige BASS (goed in te stellen)
  • Afstandsbediening zeer handig.

Minpunten

  • Geen automatische slaapstand

Eindoordeel

Score: 5
SaltyBenjaNewbie 2 januari 2019 Product gekocht

Logitech Z906

Ik bestelde de logitech z906, nog maar 2 dagen kunnen uittesten maar tot nu toe overduidelijk verliefd op het systeem. Zeer gemakkelijk op te zetten en fantastische kwaliteit! Ook genoeg opties om via verschillende kanalen je geluid af te spelen.

Pluspunten

  • kwaliteit TOP
  • Design
  • Gemakkelijk op te zetten
  • Verschillende geluidsmodes

Minpunten

  • kabels
  • veel plastic in de doos

Eindoordeel

Score: 5
kooivogelNewbie 10 december 2018 Product gekocht

Logitech Z906

Kapot maar helaas kon logitech niks voor me betekenen. En wilde mij alleen een kortings code aanbieden om bij hun op de site een nieuwe set te kopen. Tot mijn teleurstelling was deze met korting duurder! Had graag een losse sub willen kopen maar die mogelijkheid kreeg ik niet.

Pluspunten

  • Bedien gemak
  • Goed geluid

Minpunten

  • Kwetsbare electronica

Eindoordeel

Score: 2
jaenster 3 september 2018 Product gekocht

Logitech Z906

3D effect waardeloos, ik gebruik het helaas als 4.1 set, gezien ik zelden 5.1 geluid heb wat native aangestuurd kan worden. Had graag gewilt dat automatisch switcht

Pluspunten

  • Goede bass
  • Afstandsbediening. Dacht dat het onzin was tot ik het had
  • Veel verschillende input kanalen
  • 2 spdifs
  • moeilijk veel kabel tussen speakertjes
  • 3.5mm out op console voor headphones
  • Prijs meer als waard

Minpunten

  • Console relatief licht en valt snel
  • Console geeft nogal wat licht
  • Geen mogelijkheid om meerdere kanalen te blenden
  • Bass is altijd aanwezig, ook als je het "uitdraait"
  • Voelt als veel geld, wat eigenlijk best mee valt

Eindoordeel

Score: 4
KoningSlakkie 5 februari 2018 Product gekocht

Logitech Z906

Wordt gebruikt in combinatie met een PS4 via SPDIF. Bij mij staat de instellingen op DTS. De reden voor deze set was de subwoofer. De bass is dieper en zuiverder dan home cinema sets van dezelfde prijscategorie, je mist alleen een HDMI aansluiting. Voelt duur aan, maar is het niet.

Pluspunten

  • Diepe bass (Basshead Approved), staat ingesteld op halve intensiteit.
  • Design speakers & console
  • Geluid is zeer goed voor de prijs vergeleken met home cinema sets
  • 5.1 gamen op PS4 is geweldig!
  • Geschikt voor muziek, film & gaming.
  • Afstandsdbediening
  • Heeft een V-shaped sound van zichzelf. (Niet iedereen houd er van)

Minpunten

  • Geen HDMI voor decoding voor lossless varianten van Dolby en DTS
  • Console net te licht relatief tot de kabel.
  • 3D effect is vaak irritant

Eindoordeel

Score: 5
royketelaar 21 december 2017 Product gekocht

Logitech Z906

Geluidskwaliteit was voor zolang hij het deed zeer goed. Helaas na 3 jaar defect (valt willekeurig uit, maakt harde 'tik' geluiden)

Pluspunten

  • Goede geluidskwaliteit
  • Goede subwoofer

Minpunten

  • In dit geval dus geen lange levensduur

Eindoordeel

Score: 2
thomas1191Newbie 30 november 2017 Product gekocht

Logitech Z906

mooi geluid, veel bas, goede bouwkwaliteit en een mooi design, alleen jammer dat er niks wordt meegeleverd om de speakers aan de muur te bevestigen

Pluspunten

  • mooi geluid
  • veel bas
  • goede bouwkwaliteit
  • mooi design

Minpunten

  • afstandbediening voelt goedkoop
  • geen muurbevestiging materiaal mee geleverd

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 4
Muziekweergave Score: 5
Film/gameweergave Score: 5
Basweergave Score: 5
Mid- en hoogweergave Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech Z906?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee