Gebruikers

Score: 4
12 reviews

Kingston A400 2,5" 480GB

Prijs
€ 44,69
Specificaties 2,5" • TLC • SATA-600 - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
3
Score: 4
8
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
TechWouter 21 mei 2020 Product gekocht

Kingston A400 2,5" 480GB

Zie uitgebreide toelichting.

Pluspunten

  • Prijs
  • Hij werkt
  • Windows start snel op

Minpunten

  • Goedkoop gebouwd en verpakt
  • Traag als die bijna vol zit (bij mij)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 3
Compatibiliteit Score: 4

0
linksquest 12 januari 2019 Product gekocht

Kingston A400 2,5" 480GB

Mijn Dell All in One was zo traag als maar kon, opstarten en gebruiksklaar duurde bijna 15 minuten op Windows 10. (5400rpm) Met deze Kingston ben ik binnen 30 seconde opgestart en gebruiksklaar, wat een genot. Ook deze in de laptop van mijn schoonmoeder gedaan, gewoon perfect.

Pluspunten

  • Mooie prijs.
  • voelt stevig aan.
  • Lekker snel.
  • Makkelijk in te bouwen

Minpunten

  • Update nodig op Windows 10

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

PcSave 16 november 2020 Product gekocht

Kingston A400 2,5" 480GB

Leuke SSD voor een nette prijs (aankoop 52 euro voor de 480Gb) Echter: voor €12 meer koop je een Samsung Evo 860 500Gb, en die is vèèl sneller en heeft betere chips. Dus kijk niet naar je portemonnee en geef iets meer uit voor een veel betere schijf.

Pluspunten

  • goedkoop

Minpunten

  • traag
  • verouderde chips
  • beroerde verpakking

Eindoordeel

Score: 3
bavoknol 11 oktober 2020 Product gekocht

Kingston A400 2,5" 480GB

Prima ssd, zou als het kan een Nvme m.2 kopen

Pluspunten

  • Redelijk snel
  • Goedkoop

Minpunten

  • 480gb is net niet genoeg voor mij

Eindoordeel

Score: 4
DGKristen 10 mei 2020 Product gekocht

Kingston A400 2,5" 480GB

Goede SSD qua prijs/kwaliteitsverhouding, en nee, het is geen Samsung 860 PRO, maar voor administratiewerk is deze prima. Start op tot bureaublad binnen 20 seconden (Win10 1909), en leest lekker snel.

Pluspunten

  • Win10 start snel op
  • Prijs

Minpunten

  • Niet echt robuust

Eindoordeel

Score: 4
robinfct2000 24 maart 2020 Product gekocht

Kingston A400 2,5" 480GB

Doet wat het moet doen voor een redelijke prijs, voelt alleen wel goedkoop aan.

Pluspunten

  • Snelheden
  • Prijs

Minpunten

  • Bouwkwaliteit

Eindoordeel

Score: 4
Fertech 10 december 2019 Product gekocht

Kingston A400 2,5" 480GB

De Kingston A400 480gb doet wat hij moet doen. Hij is snel en heel betaalbaar. Af en toe heb je een freeze maar dit is te helpen met de Kingston manager.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • snelheid

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
gvandijk14 7 juni 2019 Product gekocht

Kingston A400 2,5" 480GB

Deze Kingston SSD is een prima koop. Werkt snel en doet wat ie moet doen geen problemen mee

Pluspunten

  • Snel

Minpunten

Eindoordeel

Score: 4
KBuster15 21 mei 2019 Product gekocht

Kingston A400 2,5" 480GB

!!DOWNLOAD KINGSTON SSD MANAGER!! Het is een goeie ssd die alles snel opstart etc voor een goedkoop prijsje.

Pluspunten

  • snel
  • goedkoop
  • klein
  • goed voorbbudget gaming

Minpunten

  • firmware update
  • zonder manager heb je feeezes

Eindoordeel

Score: 4
osmosis 9 mei 2019 Product gekocht

Kingston A400 2,5" 480GB

Meerdere A400's gebruikt (+20 stuks) 240/480GB voornamelijk Over het algemeen prima voor de prijs! Prestaties zijn acceptabel. Echter helaas al meerdere gehad die zeer langzame acces time en inconsistente read/write snelheden vertoonde. Gelukkig verholpen met een RMA

Pluspunten

  • Prijs/Kwaliteit

Minpunten

  • Toch een paar slechte exemplaren binnen gekregen

Eindoordeel

Score: 4
Jordywil 2 december 2018 Product gekocht

Kingston A400 2,5" 480GB

Heb hem aan mijn pa gegeven, omdat zijn desktop zo super sloom was. Met deze SSD was de pc weer helemaal de oude.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • licht gewicht
  • betrouwbaar

Minpunten

  • Voor mij geen

Eindoordeel

Score: 5
Artcore 20 juni 2018 Product gekocht

Kingston A400 2,5" 480GB

Heb mijn Mac Mini uit 2014 een flinke snelheidsboost gegeven met deze SSD. Ik ben geen power user, doe wat eenvoudige fotobewerking en kijk er wat video's mee, maar het systeem is een stuk sneller in gebruik en qua opstarten.

Pluspunten

  • Prijs
  • Snelheid

Minpunten

  • Voelt een tikje goedkoop aan

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Kingston A400 2,5" 480GB?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee