Gebruikers over webshop Storage Island
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBestellen gaat makkelijk, voor een bepaalde tijd besteld, morgen in huis. Niet dus, dik 2 weken gewacht op een paar micro sd kaarten. Meerdere keren gemaild maar geen reactie gekregen. Uiteindelijk wel een reactie, de boel zou begin de week erop geleverd worden. Ik heb de hele week gewacht, weet niets. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en op de mail wordt niet of slecht gereageerd. De boel geannuleerd, dat kon dan weer wel.
Bestel absoluut niet bij deze webshop, waardeloos bedrijf
Als je een reactie krijgt, is die bar slecht. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar. Ze doen beloftes die ze niet nakomen. Ik heb het idee dat dit een zolderkamer bedrijf is, echt ontzettend slecht.
AlgemeenDe bestelling werd binnen redelijke tijd afgehandeld en bezorgd. Er bleek echter een defect aan één van de artikelen te zijn. Het bedrijf reageert hier na herhaaldelijk verzoek om reactie niet op.
VerzendingDe verzending was redelijk op tijd. Echter geen bericht van verzending ontvangen.
KlantenserviceIk heb zes Arctic case fans besteld (#3358). Deze werden binnen redelijke tijd geleverd. Echter na enig tijd bleek één van deze fans een zeer hinderlijke vibratie te hebben, wat hem onbruikbaar maakt. Dit is tot drie keer toe gemeld aan Storage Island. Een andere manier van contact dan via een webformulier is er niet.
Update:
Dan maar via het standaard info at bedrijfsnaam geprobeerd. Dit hielp.
Inmiddels is de klacht naar tevredenheid afgehandeld.
AlgemeenDonderdag 28-3 bestelling gedaan en bevestiging gehad. Volgende bericht pas op dinsdag 2-4, namelijk een bericht dat de bestelling geannuleerd is. 8 dagen later (10-4) nog steeds het geld niet retour. In de tussentijd is de klantenservice niet te bereiken.
Update 17-4: Nog steeds geen geld retour, ook nog geen enkele reactie op pogingen om ze te bereiken...
Klantenservice is niet te bereiken en reageert helaas niet op verstuurde e-mails. Terugbetaling duurt veel te lang.
AlgemeenIk kocht hier een product met een lage prijs.
Levering bleef lang uit net als een bericht over de bestelling.
Ik zou mijn geld terug krijgen maar dat laat ook op zich wachten zonder bericht.
---
Ik kocht hier een product met een lage prijs.
Levering bleef lang uit net als een bericht over de bestelling en levering.
---
Ik kocht hier een product met een lage prijs.
Levering bleef lang uit net als een bericht over de bestelling.
Ondertussen kreeg ik wel het verzoek voor een shopreview, dus bij deze....
AlgemeenProduct bij hun besteld dat niet door anderen werd verkocht (dus dat is een pluspunt). Verzending normaal, klantenservice langzaam.
VerzendingProduct werd normaal verzonden. Product kwam aan binnen het afgesproken bezorgtermijn. Verpakking was adequaat afgehandeld.
KlantenserviceNa een poosje ging het product defect. In overleg met klantenservice product teruggestuurd (zonder track-and-trace (rookie-mistake) ), hierdoor was het onduidelijk wanneer het pakketje bij hun was aangekomen. Na langzaam contact met klantenservice werd het duidelijk dat het pakketje bij hun was aangekomen en hebben ze het geld uiteindelijk teruggestort.
AlgemeenGezien de reviews hier huiverig om te bestellen maar de prijs voor een aantal Arctic Fans was erg goed en je kon met creditcard betalen dus de gok genomen.
Vooraf even via messenger contact gehad ove4 de levertijd. Daarna besteld en alles kwam netjes 2 dagen later binnen via DHL.
Mijn ervaring was dus helemaal prima.
Alleen het “voor 16:00 besteld morgen in huis” is wat vaag want mijn product was op voorraad maar toch een niet next day. Maar dat hadden ze dan ook via messenger laten weten.
KlantenserviceSnelle reactie via FB Messenger gehad bij vragen over de levertijd en prima te woord gestaan.
AlgemeenNadat ze door een handmatige fout in het systeem de verkeerde prijs hadden aangegeven hebben ze na dat ik een orderbevestiging heb gekregen de bestelling zonder het te overleggen geannuleerd.
KlantenserviceContact met de klanten service bleek uitermate slecht te zijn. Er was maar een antwoord goed er is geen overleggen de enige oplossing die er was, de oplossing die ze zelf voor gesteld hadden.
AlgemeenBij Storage Island een WD60EFZX van WD besteld, deze stond te koop voor 165 Euro.
Aangezien ik identieke schijven gebruik (RAID-1) kan dit echt niet afwijken met een ander typenummer.
Na contact via de mail te horen gekregen dat deze gelukkig vrij snel leverbaar was.
Alleen jammer genoeg:
Het pakket wat zojuist geleverd is daar zat een WD60EFPX in. Gek genoeg staat er op de factuur wel dat het toch echt een WD60EFZX zou moeten zijn.
Jammer dat er niet even goed gekeken is voordat het pakket de bus op was gedaan.
Update 1: Vrijdagmiddag 19 mei gelijk een mail met foto HDD + Pakbon van deze fout de deur uitgestuurd.
Update 2: Donderdag 25 mei is de harde schijf opgehaald door DHL. Deze is afgeleverd de volgende dag (26 mei) op het adres van Storage Island.
Update 3: Op 30 mei, 1 juni en 2 juni diverse mails verstuurd wanneer het geld wordt teruggestort. Maar tot op de dag van vandaag nog geen communicatie of terugstorting gehad.
Update 4: Op maandag 5 juni eindelijk een reactie, bedrag wordt ASAP teruggestord binnen uiterlijk 2 werkdagen. Inmiddels is het alweer vrijdag 9 juni en heb ik nog steeds niets ontvangen.
Dit is echt zo vermoeiend.
To be continued….
Goed en netjes verpakt, dat wel.
Er zat veel bubblewrap om de harde schijf heen!
Review wil ik nog (positief) aanpassen als dit gewoon goed wordt opgelost. Ik begrijp ook dat fouten maken menselijk is.
Als ik het product (kosteloos) kan terug sturen en het totaal bedrag terug gestort kan krijgen zou ik dat zeer op prijsstellen.
Inmiddels is het al dinsdag 13 juni en heb ik nog steeds geen bericht of terugbetaling gehad.
AlgemeenEcc geheugen en wat geheugenkaarten besteld. Vragen per mail werden snel beantwoord. Snel contact, goede prijzen.
VerzendingDe verzending was prima in orde, snel en goed verpakt.
KlantenserviceIk had een aantal vragen. Deze werken keurig en snel beantwoord.
AlgemeenGeheugen was wat goedkoper dan elders. Vraag over leverbaarheid werd snel beantwoord. Niet alles op voorraad, maar netjes binnen een paar dagen geleverd.
VerzendingNiet alles op voorraad, maar netjes binnen een paar dagen geleverd.
KlantenserviceVraag over leverbaarheid werd snel beantwoord.
AlgemeenRond Black Friday een gewone bestelling gedaan. Een item was niet voorradig daarom wel wat vertraging. Uiteindelijk goed opgelost.
VerzendingRond Black Friday een gewone bestelling gedaan. Een item was niet voorradig daarom wel wat vertraging. Deels was dit voorzien, deels niet. Uiteindelijk goed opgelost.
AlgemeenDe website werkt zoals verwacht en ik kan bestellen zonder aanmelden. De levering was tijdig en degelijk verpakt.
VerzendingVier USB-sticks in dichte verpakking op tijd geleverd in een luchtkussenenvelop.
Algemeengeen paypal, geen service, klantonvriendelijk, plaats zich helaas alleen in zichzelf, geeft je een rot gevoel
Verzendingaltijd mijn producten ontvangen, soms wat later
Klantenservicedoen graag moeilijk, als je service wil ga dan naar een winkel in de buurt
AlgemeenDit was zoals je mag verwachten van een webshop, bestelproces is eenvoudig en spreekt voor zich.
VerzendingIk heb hier wat HDD’s besteld, deze stonden op voorraad. De volgende dag stond DHL aan de deur en werd de bestelling bezorgd.
KlantenserviceVooraf heb ik contact gehad met StorageIsland om te checken of de schijven ook daadwerkelijk op voorraad lagen. Ik kreeg binnen het uur reactie.
AlgemeenIn de corona/chia tijd 8 x 16 TB nodig en Storage Island bood goede deal.
KlantenserviceNa 16 dagen bad sector op 1 HDD en na RMA dag erna een nieuwe gekregen. Chapeau.
AlgemeenIn april een bestelling geplaatst. Hoewel de levertijd onbekend was, na 2 weken geinformeerd naar de status. Deze was onveranderd. Er werd toen een melding gemaaktvan een mogelijk hogere prijs. Andere bedrijven hadden op dat moment een levertijd van 2-3 dagen en tegen een vergelijkbare prijs als in april (volgens pricewatch).
Uiteindelijk op 1 juni de order geannuleerd omdat zij niet meer voor die prijs wilden leveren. Ondertussen waren de prijzen van andere bedrijven ook gestegen.
Als zij in april de juiste prijs hadden vermeld of de nieuwe prijs meteen hadden gecommuniceerd, dan had ik bij andere bedrijven nog voor de oude prijs kunnen bestellen.
AlgemeenPayment gedeelte van de site is nogal ouderwets, nieuwere verificatie middelen voor o.a. creditcards worden niet ondersteund, daardoor was bij mij geen aankoop met CC mogelijk.
VerzendingTja, verzending via DHL, ik kreeg een tnt code, totaal niet duidelijk wat er geleverd zou worden. Pakje was afgeleverd maar werd als adres onbekend afgemeld, alsof het retour leverancier ging?!
KlantenserviceBij een bestelling van geheugen en harde schijven, ben ik zeer amateuristisch. De verzending is totaal ad-hoc, ik wist dus niet of de zending gecombineerd was en wat er verstuurd was.
Status updates van je verzending kent men niet. Na telefonisch contact, wat niet mogelijk bleek vanwege het "thuiswerken" etc. maar een contact formulier ingevuld.
Nadat DHL de verzending verprutste alsnog contact opgenomen, kreeg ik een reactie. Het werd opnieuw verstuurd en 4 dagen later werd er een pakket aangeboden.
Terloop van het dhl-probleem, werd ik nog even zeer flauw en amateuristisch medegedeeld dat er op de levering van harde schijven even teruggekomen moest worden.
Lang verhaal kort door de crypto gekte zijn harde schijven ook moeilijk leverbaar en dat resulteert in hogere prijzen en leveringsproblemen.
Maar dat had ik graag binnen 24u van de bestelling vernomen en niet na 14 dagen, bij aflevering van een andere bestelling willen horen.
Kortom deze shop is zeer amateuristisch, komt de levering niet na, schermt met de voorwaarden over prijsverhogingen. ( zou het ook andersom kunnen bij verlagingen? )
Andere ergernis is, wanneer je verschillende producten gevonden hebt maar deze worden via zuster-sites verkocht dat je de spullen niet in 1 verzending dus met éénmaal verzendkosten te moeten betalen kunt bestellen.
Verder is het maar de vraag of je IBAN en andere gegevens bij deze shops goed beveiligd zijn, de site geeft de indruk dat de gegevens wel eens slecht beheerd / geconfigureerd kunnen zijn.
AlgemeenDeze onderneming vertoond malafide trekjes. Gisteren een schijf besteld. Vandaag werd ik bericht met het volgende.
U heeft bij ons een bestelling geplaatst voor een niet voorradig artikel. Helaas kunnen wij deze order niet in behandeling nemen omdat wij bij geen van onze leveranciers momenteel deze items kunnen inkopen. Spijtig genoeg is er een enorme schaarste op de markt. Dit wil zeggen dat wij dus met geen mogelijkheid aan deze items kunnen komen momenteel.
Dit zou ik normaal prima vinden, maar laat dezelfde schijf er nu nog steeds op staan met dezelfde voorraad notabene, maar met een aangepaste prijs voor 334,- inpv. 256,-.
Ik heb wel een idee waar dit mee te maken heeft, Chia crypto mining. Ik vind het prima dat de prijzen aangepast worden, maar dat er dan over gelogen moet worden en mensen die gewoon één schijf nodig hebben keihard in de maling worden genomen omdat het bedrijf vind dat ze er meer aan moeten verdienen, daarom ben Ik gelijk klaar met deze shop.
AlgemeenVeel aanbiedingen voor kleine 1 euro prijzen. Snelle verzendingen en goed verpakt, Nooit klachten over gehad. Voorheen was dit Camera Island.
VerzendingSnel en goed verpakt.
AlgemeenBestelling van 6 SD-kaarten werd een van de navolgende dagen verwacht. De status bleef echter dat de betaling geaccepteerd was. Enkele dagen later kreeg ik bericht dat het brievenbuspakketje verzonden was, maar daarna heb ik niets ontvangen. Het leek erop dat het ergens verloren is gegaan en het antwoord was dat ik zelf voor dit debacle zou opdraaien, omdat ik daarvoor getekend had. Daarna werd mij een aanbod gedaan waarbij ik weliswaar korting zou krijgen, maar dan natuurlijk in totaal duurder uit was voor hetzelfde pakketje. Na uitleg over mijn situatie werd het het pakketje nogmaals verstuurd. Het komt gelukkig niet vaak voor dat een zending verloren gaat en de leverancier kan de kosten daarvoor beter dragen dan ik. Dank daarvoor.
KlantenserviceHet leek erop dat het ergens verloren is gegaan en het antwoord was dat ik zelf voor dit debacle zou opdraaien, omdat ik daarvoor getekend had. Daarna werd mij een aanbod gedaan waarbij ik weliswaar korting zou krijgen, maar dan natuurlijk in totaal duurder uit was voor hetzelfde pakketje. Na uitleg over mijn situatie werd het het pakketje nogmaals verstuurd. Het komt gelukkig niet vaak voor dat een zending verloren gaat en de leverancier kan de kosten daarvoor beter dragen dan ik. Dank daarvoor.