Kingston A400 2,5" (retail) 240GB

Prijs
€ 24,49
Specificaties 2,5" • TLC • SATA-600 - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
5
Score: 4
7
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
HardstyleVibes 2 februari 2021 Product gekocht

Kingston A400 2,5" (retail) 240GB

De Kingston A400 is een uitstekende hard drive disk vervanger, maar meer dan dat is het ook echt niet.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Betrouwbaar
  • Duidelijke software

Minpunten

  • Service van Kingston mag beter
  • Wear neemt zelf af
  • Duidelijke software, maar weinig functies.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 3
Prijs Score: 3
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 2
Compatibiliteit Score: 5

SauSkopje 11 juli 2022 Product gekocht

Kingston A400 2,5" (retail) 240GB

Goedkope SSD maar snelheid laat zich aan wensen over. Getest tegenover OCZ Vertex 3 uit 2011 en de Vertex was sneller...

Pluspunten

  • Goedkoop

Minpunten

  • Langzaam

Eindoordeel

Score: 3
LuRi 13 juni 2022 Product gekocht

Kingston A400 2,5" (retail) 240GB

Voor de prijs is het geen slechte ssd, voor deze prijs moet je ook niet te veel verwachten. Het is zeker wel fijn om als opstartschijf te gebruiken in vergelijking met een harde schijf. De bijbehoorende software is ook niet echt top maar voor hier maakt dat niet zo uit.

Pluspunten

  • goedkoop
  • sneller dan hdd

Minpunten

  • niet echt snel
  • matige software

Eindoordeel

Score: 4
Markie2008 25 juli 2021 Product gekocht

Kingston A400 2,5" (retail) 240GB

Dit is een snelle en fijne SSD voor niet altveel, oftwel een aanrader!

Pluspunten

  • Snel
  • Prijs
  • Licht
  • Stevig

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Retaliator 8 januari 2021 Product gekocht

Kingston A400 2,5" (retail) 240GB

Cheap, snel, compact. Prima SSD

Pluspunten

  • Cheap cheap!
  • Monkey proof! Iedereen kan zijn of haar oude PC hiermee een leuke boost geven (voor de mensen die nog steeds met een harddisk al OS-disk werken... je ziet ze nog...)
  • Prestaties zijn prima voor een SATA disk
  • Bouwkwaliteit
  • Lage disk, in veel apparaten te gebruiken.

Minpunten

  • Capaciteit (240GB versie)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Compatibiliteit Score: 5
jravesteijn 13 oktober 2020 Product gekocht

Kingston A400 2,5" (retail) 240GB

Prima SSD voor de prijs. Achteraf lees ik dat SSD's zonder DRAM minder geschikt zijn als boot drive, maar in de praktijk doet deze het ook prima. Niks in aan te merken op de bouwkwaliteit.

Pluspunten

  • Ziet er prima uit
  • 240 GB is prima voor OS + kleinere programmas, maar zou voor grotere games zoals CoD en GTA wel een extra 1TB HDD kopen

Minpunten

  • Zonder DRAM

Eindoordeel

Score: 4
Jarno de Jong 2 mei 2020 Product gekocht

Kingston A400 2,5" (retail) 240GB

Doet wat het moet doen, betouwbaar merk, dus garantie blijft.

Pluspunten

  • Prijs
  • Snelheid

Minpunten

  • niks

Eindoordeel

Score: 5
MrTeamMate 19 augustus 2019 Product gekocht

Kingston A400 2,5" (retail) 240GB

Prima SSD voor Windows + nog wat kleinere software erbij (Photoshop en dergelijke) de behuizing voelt wel heel erg goedkoop aan als ik die vergelijk met het oudere design (V300).

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Snel

Minpunten

  • Plastic

Eindoordeel

Score: 4
Iannis 8 april 2019 Product gekocht

Kingston A400 2,5" (retail) 240GB

Snelle, goedkope, plastic hebbedingetje. Hartstikke leuk voor een aardig prijsje van 25-30 euro!

Pluspunten

  • Snelheid komt in de buurt van de flagships
  • Goed(e)koop

Minpunten

  • Plastic, maar ja, wat boeit dat?

Eindoordeel

Score: 5
hanvh 8 december 2018 Product gekocht

Kingston A400 2,5" (retail) 240GB

Erg goed product voor weinig geld! Maakte mijn oude laptop die op sterven na dood leek weer razend snel.

Pluspunten

  • werkt vlekkeloos

Minpunten

  • geen tot nu toe

Eindoordeel

Score: 5
Tijgerd 25 juni 2018 Product gekocht

Kingston A400 2,5" (retail) 240GB

Prima SSD, niet veel op aan te merken

Pluspunten

  • Robuust
  • Doet wat hij moet doen
  • Prijs / kwaliteit

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Kribbie 20 juni 2018 Product gekocht

Kingston A400 2,5" (retail) 240GB

De goedkoopste SSD in zijn klasse 240GB is ideaal voor mensen die een overgang maken van een standaard HDD naar SSD. Voelt goedkoop aan maar is ook spot goedkoop. heb er nu meerdere gehad en gebruikt voor mensen die wilde upgraden.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Snel t.o.v. HDD
  • Capaciteit

Minpunten

  • geen o.b.v. prijs

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4
Compatibiliteit Score: 5
jortjager 18 juni 2018 Product gekocht

Kingston A400 2,5" (retail) 240GB

Prima als upgrade en door zijn lage prijs een prima buget ssd.

Pluspunten

  • Door zijn grote capaciteit heeft hij een langere levensduur
  • Prima snelheid voor een buget ssd
  • makkelijke installatie

Minpunten

  • voelt een beetje goedkoop aan
  • Word dan ook verzonden in een stukje karton en plastic

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Kingston A400 2,5" (retail) 240GB?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee