Review door de redactie
De Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset biedt 7.1 geluid voor weinig geld. De set is licht en geeft een mooi geluid voor zijn prijsklasse. De constructie is helaas wat slap.
Juist het 7.1-geluid is helaas niet de sterkste kant van de G430. De verdeling van de diverse kanalen is zo heel goed waarneembaar als bij concurrerende sets. Lees verder »
Licht
Goed geluid
7.1 voor weinig geld
Slappe constructie
Surround kan beter
Lees de uitgebreide review en reacties
Reviews door gebruikers
Scoreverdeling
Gemiddelde gebruikersscore
3,9
4 van 5 sterren
97 reviews - Pagina 1 van 3
Een game headset met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Hij staat al jaren hoog in de Pricewatch, als populaire game headset. Ik heb de headset nu ongeveer 1 jaar. In deze review ga je lezen waarom hij mij zo goed bevalt, en waarom hij zo populair is in de Pricewatch.
Pluspunten
- Prijs
- Goed werkende 7.1 geluidskwaliteit (ook voor muziek!)
- Software waarmee je van alles kunt aanpassen
- Verstelbare microfoon en oorstukken
- Knoppen op de draad
- Geen zware headset, toch is de bouwkwaliteit prima
- Lange kabel (2 meter 30)
- Geluidskaart die in de draad is ingebouwd
Minpunten
- Geluid kan niet erg hard
- Te lange kabel (is op te lossen met behulp van het kleine stukje klittenband)
- Drukt op m'n kaken na een lange tijd gamen (aantal uurtjes)
- Als je het scrollwieltje op de draad, te ver door draait, lijkt het alsof je aan 1 kant meer hoort dan aan de andere kant
dit is mijn eerste review heb je nog tips ik hoor ze graag
Minpunten
- voelt een beetje goedkoop aan
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, lekker licht, geluidskaart (usb) meegeleverd en wasbare-oorkussens!
Pluspunten
- Microfoon goed buigzaam richting mond
- Oorschelpen van stof, wordt niet zo warm/vies
- Oorschelpen verwijderbaar om ze te kunnen wassen
- 7.1 Surround Sound is handig tijdens het gamen
- Logitech Gaming Software voegt echt iets toe
- Zowel in te pluggen met USB als met 3.5mm jacks
- Optionele USB-geluidskaar/adapter (maakt hem dus universeler)
- Sterke, met een soort stof bekleedde, kabel
- Voelt stevig aan, kraakt niet
- Uitschuif/vergrootdingen zijn van metaal
- Oorschelpen 95 graden draaibaar en 20 graden op-en-neer-baar
- Zachte kussens bij zowel bij oren als op je hoofd
- Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
Minpunten
- Geen muteknop voor het geluid, maar een scrollwieltje.
- Microfoon niet verwijderbaar, daardoor neem je hem niet zo snel mee naar buiten als koptelefoon
- Redelijk duur, maar wel heel goed(koop) vergeleken met z'n concurrenten
- Muteknop voor microfoon werkt niet (altijd even) goed, soms ben je nog gewoon hoorbaar
Product gekocht
Ik gebruik deze headset nou al ruim 3 jaar bijna 4 zelfs, hoewel ik moet zeggen dat ik redelijk veel geluk heb gehad en dat is nodig met deze headset. Het enige is dat mijn microfoon niet mute met de knop in het koord. In mijn uitgebreide review staat alles
Pluspunten
- Helder geluid
- Surround sound doet het heel goed
- Lekker licht
- Niet zo zweterig
- Noice cancelling werkt fijn
- Lang koord
Minpunten
- Je moet veel geluk hebben
- Gaat snel kapot
Prachtig ding, en niet alleen om naar te kijken. Ik zou hem zo alle dagen kunnen gebruiken. Mooi afgewerkt, goed geluid en bass, zit lekker en is lekker licht. Heeft verrassend genoeg 7.1 surround sound, maar het kan beter, evenals de constructie.
Een goede allrounder en zeker een aanrader.
Pluspunten
- Ziet er mooi uit
- 7.1 surround sound
- Goed geluid
- Mooie bass, niet overweldigen of schreewerig
- Prijs
- Software is makkelijk te gebruiken, alhoewel ik die na het installeren niet meer terug kon vinden, net alsof hij geen bureaublad icoon aanmaakte.
- Lekker licht
Minpunten
- Je moet van blauw houden
- 7.1 surround sound kan beter
- De constructie is een beetje zwak door de draaiende oorschelpen
- Koord is een beetje lang, alhoewel je wel een clip hebt om het op te lossen
Al met al een prima headset voor zijn prijs. Goed geluid met handige software en een solide bouwkwaliteit. Daarentegen kan ik mij voorstellen dat een koper op een van de minpunten kan afhaken wanneer daar veel waarde aan wordt gehecht.
Pluspunten
- 7.1 surround sound
- Goed in games
- Flexibele bouw en een lang snoer
- Logitech software
- Sterke bass
Minpunten
- Helderheid geluid
- Stof oorschelpen
- Microfoon geen hoogstandje
Na een hoop problemen met een tactic 3d aplha ben ik overgestapt na deze logitech, de geluidskwalitieit is uitstekend de 7.1 + lfe merk je echt als je gamed van het standaard spul horen naar detail geluid was even een verbazing voor me.
Hij valt erg op, zowel in design als in kwaliteit, ik skype/voip veel op een werkdag haal ik toch nog 2/3 uur voip gebruik, de reactie van de mensen met wie ik veel praat is dat mijn geluid nu uitstekend is, scherp, helder geen ruis (hij zeroed niet uit wat veel headsets wel doen en een helicopter geluid geeft) hij heeft ook een goede volume regeling voor de microfoon van extreem hard naar erg zacht.
Het geluid is uitstekend, scherp geen ruis de heaadset sluit goed aan en reduced omgevings geluid heel goed...
Pluspunten
- Goed design
- Uitstekent geluid
- Uitstekende microfoon
- Stevig (alluminium band omhuld door kunstof)
- Springt in het oog
- Goede pasvorm
- Ringen zijn afneembaar voor schoonmaken
- Kabel is sleeved, ziet er mooi uit en is ook stevig
- Aanhecht punten kabel naar headset, pluggen en "afstandsbedienging" zijn lang en stevig
- Omhoog draaiende microfoon die buigbaar is
Minpunten
- Software reageert heel (beetje te) scherp op instellingen
- Iets minder geschikt voor muziek op een appaaraat zonder de bijgeleverde geluidskaart
- Geluids kwaliteit daalt aanzienlijk als de geluidskaart niet wordt gebruikt
- Springt in het oog
- Hoofdbant kussen is niet afneembaar, erg vervelend met gebruik van haargel
- Microfoon is niet compleet buigbaar, vanaf microfoon 1e 4/5 centimeter is niet buigbaar wat soms een beetje rare hoek geeft als je naar je gezicht wil buigen
Vorige headset ging kapot en ik wou absoluut een surround headset dus heb ik deze gekocht mits ze de 35 niet meer hadden. Ik kom thuis en steek hem in. Drivers installeren automatisch, gaming software vind hem in een mum van tijd en dan herstart ik mijn pc.
Ik start een liedje en blijkt dat ik geen geluid heb in de rechterkant. Ik ga naar mijn geluidsinstellingen en zet de kwaliteit naar AM wat een luidde 'PLOP' veroorzaakte. Magisch werkt mijn rechterkant nu wel dus test ik hem verder.
De 'subwoofer' die erin zit is een mooie diepe bas waar ik direct verliefd op word. Ik start een matchke in CS:GO en merk direct hoe goed 7.1 hier wel niet op was. Ik kon mensen door de muur raken zonder dat ze het ooit zouden gemerkt hebben.
De microfoon...
Pluspunten
- Diepe bas, kristalhelder geluid
- Comfortabel, na 6 uur spelen niets op aan te merken.
- Gaming Software laat toe om bas te verhogen of verminderen
- 7.1 is perfect, je weet direct waar iedereen loopt!
Minpunten
- Geen geluid op rechterkant bij begin van gebruik
- Microfoon's noise cancellation is zodanig veel, je micro is nutteloos.
- Kabel krult redelijk snel
2 van 5 sterren (Slecht)
Ik heb deze headset nu ongeveer 1 jaar gebruikt en ben er niet zo heel erg tevreden mee, het heeft gedaan wat het beloofde maar is minder lang meegegaan dan ik zou willen, de bouwkwaliteit is zeer slecht en de kussentjes zijn oncomfortabel, daarnaast levert de usb-dongle slechte kwaliteit.
Pluspunten
- Levert goedkope virtuele 7.1
- Audio klinkt goed voor deze prijs ook muziek
- Kabel is lang zodat je hem overal langs kunt leiden.
Minpunten
- Bouwkwaliteit is slecht zelfs voor deze prijs (komen snel breuken in headset)
- Kussentjes zijn ruw, headset klemt op bredere hoofden heel hard
- Volume helemaal omhoog doen op de headset zorgt ervoor dat 1 kant luider is
- Headset word snel vies (van binnen in de oorschelpen)
- Bijgeleverde USB-Dongle levert slechte audio (kan beter de 2.5mm jack in de pc steken en 7.1 virtualisatie aanzetten)
- Als je de microfoon vaak heen en weer doet gaat hij heel erg los zitten waardoor je hem vast moet schroeven
- Kabel kan overal achter komen zitten door de lengte
3 van 5 sterren (Voldoende)
Eerste Logitech headset, na een matig begin steeds slechter geworden.
Minpunten
- Updates leiden tot ernstige geluidsproblemen
- Laag max. volume
- Voor surround sound moet de bijgeleverde usb geluidskaart worden gebruikt
2 van 5 sterren (Slecht)
Mooie headset Goed geluid.
Met de bijbehorende software krijg ik geen Dolby surround geluid? Wel met de standaard Windows installatie?
Pluspunten
- Goed geluid kwaliteit mooie warme bass.
- Prima surround met de standaard windows drivers.
- zit lekker op je hoofd als het niet te lang duurt.
Minpunten
- Geen surround geluid met de bijbehorende software.
- Zwaar
- Bij langdurig gebruikt klemmend gevoel.
Lees de uitgebreide review hieronder.
Pluspunten
- Gaat redelijk lang mee
- Ziet er mooi uit
- Goede microfoon om met vrienden te praten
- Goed geluid
- Stoffen oorkussens (Die je eraf kan halen en wassen, niet dat je daar heel veel aan hebt)
Minpunten
- Draad voor mij aan de lange kant
- Vervelende gevlochten draad
- Door de makkelijk krullende draad krijg je allemaal andere problemen (Slechter geluid en microfoon)
- Niet werkende mute knop
- Irriteert soms een beetje bij lang gamen
Geluid is geweldig. Handmatig bass en treble instellen is ook best fijn. Het enige waarom ik deze hoofdtelefoon niet aanraad is de kabel. Deze gaat niet normaal snel in de knoop.
Ik heb deze hoofdtelefoon nu voor een jaar en hij ruist nu al. Ook raar.
Pluspunten
- Goed geluid
- Handmatig bass en treble instellen
- 7.1 Surround Sound is ook heerlijk
Minpunten
- Kabel gaat veel te snel in de knoop
- Gaat "snel" ruizen
ik heb deze headset vorig jaar gekocht 1 keer vervangen. Ik wil nu een review schrijven omdat dit een goede degelijke headset is. Zonder al teveel toeters en bellen en 7.1 is echt handig voor fps gamers.ik heb een goede ervaring mee en ik gebruik de headset nog.
Pluspunten
- goed geluid en digitaal 7.1 surround sound
- stevige headset kun je een paar keer laten vallen
- kost niet heel veel voor de kwaliteit
Minpunten
- de mic is redelijk maar niet goed genoeg vind ik
- je draad raakt snel in de knoop
- na een jaar ongeveer gaat ie een beetje vekleuren
Goedkope goede headset!!!
Pluspunten
- licht
- gaat niet pijn aan je hoofd doen.
- mooie software
Ik heb de Razer Electra, Plantronics GameCon 780 en de Logitech met elkaar vergeleken, omdat iemand me bij MediaMarkt mij wist te vertellen dat er niet veel verschil tussen zat.
Razer Electra heeft leerachtige kussens, en ik als zweterige ICT-er gaat dat erg plakken.
De Plantronics Gamecon 780 vond ik te veel nog tegen het oor aan zitten.
Daardoor voor deze headsset gekozen, en het enige probleem wat ik tegen gekomen ben, is de kleur ! Via een usb naar dubbel analoog naar je koptelefoon met een enorm lange kabel is ideal als je een vaste pc hebt. Als je een laptop hebt, kan je de kabel ook nog rollen met zo'n klittenband ding.
Geluidkwaliteit is heel mooi, surround is voor veel games prima, en de bovengenoemde headsets vallen mooi onder...
Ik heb dit headset een tijdje terug gekocht. Ben er erg tevreden mee, er wordt veel gezegd dat de muziek in de surround modus niet goed was, ik heb hier echter totaal geen problemen mee. Er is een goede bas, surround werkt ook perfect. DE mid en de highs zijn ook erg goed te horen. Al met al een uitstekende keuze als je rond de 60 euro wilt blijven.
Ik zal de review bijwerken terwijl ik de headset zal blijven gebruiken.
Pluspunten
- Geweldig geluid
- Goede microfoon
- Erg comfortabel
Uit ervaring een erg fijne headset. Hij zit erg lekker en drukt niet op het hoofd. Wat ik minder fijn vind is de draaiende oorkappen, dit is natuurlijk makkelijker om mee te nemen/ op te bergen, maar ik vind het persoonlijk minder fijn. Goede geluidskwaliteit, 7.1 surround sound uitgeprobeerd en werkt prima. Opnamekwaliteit kan iets beter, maar voldoet aan mijn eisen. Qua prijs is dit precies hoeveel geld ik ongeveer zou uitgeven.
Pluspunten
- Goede kwaliteit geluid.
- Erg comfortabel.
- Prima prijs/kwaliteits verhouding
Minpunten
- Opname kwaliteit kan beter
Mijn oude Logitech headset ging stuk na een jaar of 8 (tenminste, de rubbers begonnen langzaam te verpulveren) en het was tijd voor een nieuwe. Zelf ben ik altijd al gecharmeerd geweest van Logitech, omdat ik een draadloze muis/toetsenbord combinatie, verscheidene muizen, speakers en headsets gehad heb van dit merk. Dit beïnvloed echter niet mijn keuze wederom voor Logitech te gaan of dat er een positieve reactie geschreven wordt.
Ik ging op zoek naar een aantal headsets rond de 60-80 euro klasse. Dit leek mij een mooi bedrag om te besteden. Ik heb gekeken bij verschillende merken, zoals Turle, omdat ik gewoon een kwalitatief goede headset zocht die goed geluid geeft. Tijdens mijn zoektocht kwam de G430 tevoorschijn, pas gereleased. Het...
Pluspunten
- Goed, vol en helder geluid
- Heldere, gevoelige microfoon
- Comfortabel voor de oren, ook na uren gamen
- Comfortabel op het hoofd, geen vervelende drukpunten
- Lange kabel
- USB en 3,5 jack aansluitmogelijkeheden
- Snelle plug-and-play
Aangezien ik slechts een zeer gewone headset had (wel microfoon) ging ik op zoek naar een nieuwe headset.
Na veel te hebben gezien in reviews over diverse gaming headsets, viel mijn oog o.a op de Logitech G430 vanwege de 7.1 surround.
Ik was echter wel sceptisch over 7.1 surround door een headset en vroeg me af of dit wel echt kon.
De Logitech heeft een eigen "geluidskaart" via USB. Je kunt de headset ook los gebruiken doordat er ook 3,5 mm jack aan zit. Ik denk alleen niet dat ik hem ooit los zou gaan gebruiken aangezien het een vrij grote headset is.
Het 7.1 surround merk je toch echt wel als je een game speelt die surround ondersteund en het geeft een heel erg goed effect.
De bas in de headset is super! Het lijkt bijna alsof er een...
Pluspunten
- Goed zitcomfort. Ook bij langer gebruik
- Eventueel los te gebruiken.
- Makkelijke drivers
- Lang snoer
Minpunten
- Ruis als microfoon aan staat.
gister ter vervanging van mijn creative sound soudblaster tactic 3d alpha deze g430 gekocht en ik ben er niet over te spreken als een koptelefoon die mij 80 euro heeft gekost.
de 7.1 surround is wel oke maar digitaal.
de mic is echt waardeloos en lijkt wel als of hij uit een set goedkope telefoon oortjes komt en dan is er ook nog het probleem dat de mic zichzelf steeds uitschakeld. ik heb op google opgezocht of ik de enige was en tot mijn verbazing kwam ik dit topic op het logitec forum tegen http://forums.logitech.co...ng-mic-sound/td-p/1033609
deze koptelefoon presteert nog slechter dan een koptelefoon van 35 euro.
Geen aanrader voor men die graag op Skype/teamspeak zit !
Minpunten
- slechte microfoon
- microfoon stop er af en toe gewoon mee
3 van 5 sterren (Voldoende)
Na veelvuldig gebruik (exacte aankoop datum weet ik niet meer, maar minimaal een jaar) begint de kwaliteit van deze headset me steeds meer tegen te vallen. Geen aanrader om te kopen.
Pluspunten
- Goede kwaliteit microfoon
- Robuust gebouwd
- Comfortabel
Minpunten
- Installeren drivers/feature set
- Volume aanpassen zorgt voor ruis tijdens draaien
- Veranderd soms geluiden op een rare manier
- Mute knop werkt niet goed
- Prijs
Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset
Deze headset nu 2x gekocht, en bij allebei hetzelfde probleem dat na ongeveer een jaar 1 van de oorschelpen afbreekt op het draaipunt waar deze aan de hoofdband zit bevestigd. Ik ben wel klaar met deze headset, en ik ga deze niet weer kopen omdat het lijkt op een ontwerpfout.
Minpunten
- Kabel lengte
- Gaat na 9 maanden stuk
Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset
We bezitten er twee, en zijn prima tevreden qua geluid, mic en draagcomfort. Helaas hebben beide na ongeveer een jaar gebruik hetzelfde euvel: Waar de oorschelp draait dmv een metalen asje, zit deze in een plastic gewricht wat uiteindelijk breekt. Zonde, een extra metalen ringetje had het wss verholpen
Pluspunten
- Draagcomfort
- Prima geluid voor muziek, of om voestappen om je heen in games te horen
- Prima mic, geen klachten in discord
Minpunten
- Zwak punt in draaiende oorschelp
Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset
Pluspunten
- 7.1
- goede qualiteit
- tyler1-proof
Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset
Aangeschaft aangezien het de beste prijs/ prestatie berhouding leek.
Het product heeft mij tot nu toe nog niet in de steek gelaten en het geluid klinkt erg prettig. Het geheel voelt redelijk slap, maar eenmaal op het hoofd zit het prettig en daar draait het voor mij voornamelijk om.
Pluspunten
- Surround geluid, fijn bij shooters
- Goede microfoon
- keuze voor USB of 3.5mm
- Past goed en zit lekker
- [EDIT] na wat langer gebruik, Goede Bass
Minpunten
- Niet erg Robuust
- Positie van volumeknop aan kabel wat aan de lage kant, wordt geforceerd deze ergens aan te haken.
- Microfoon voelt wat slap aan
Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset
Pluspunten
- goed geluid
- Mooie bas
- Goed surround geluid
Minpunten
- gaat extreem snel kapot
- broos plastic
- voelt slap aan
Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset
Zelf heb ik al enige tijd deze headset nadat ik mijn G35 headset heb weg gedaan. Hiervan waren de kunstlederen kussentjes aan gort. Hierdoor heb ik voor deze gekozen omdat de kussentjes te vervangen en te reinigen zijn. Ik ben niet super enthousiast over deze headset maar ook niet teleurgesteld.
Pluspunten
- Goed geluid
- Prijs
- Kussentjes zijn te vervangen
- Kussentjes kun je wassen
Minpunten
- Als je het geluid te hard zet middels het wieltje dan lijkt het alsof het geluid aan 1 kant luider is.
- Hoofdkussen kan na langere tijd irriteren.
- Max vollume
- Plastic kraakt
Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset
Prima headset nog steeds na meer dan een jaar gebruik tevreden mee, goed 7.1 geluid waarbij je prima kunt onderscheiden waar het vandaan komt!
Helaas is de mircrofoon wel snel uit gedragen en kan nu alleen maar hangen..
Pluspunten
- Goede prijs kwaliteit
- Geluid 7.1!
- goede support en software ondersteuning
- Niet zwaar of drukkend op het hoofd
- kabel lengte en touw
- mircofoon geluid
- verstelbaarheid
Minpunten
- geen extra kussens van (kunst)leder
- Mircofoon gaat snel hangen (zwak systeem)
Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset
Microfoon klinkt monotone, SurroundSound verlaagt het volume zo erg dat je er geen bal aan hebt, draaiende oorschelpen zijn irritant als je de headset op zet. Bij mij was er ook een probleem dat hij niet altijd het geluid alle applicaties pakte, waardoor ik moest switchen tussen USB en 3.5mm
Minpunten
- Draaiende oorschelpen
- Slechte mic
- Surroundsound verlaagt het volume enorm
1 van 5 sterren (Waardeloos)
Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset
Sinds kort deze headset ingebruik na meerdere voorgangers. goedkopere logitechs,JBL's etc. Deze is wat betreft prijs en kwaliteit toch wel de beste (Game) headset.
Dit is mijn 2e omdat bij de eerste de microfoon los ging en niet meer in de bovenste stand kon staan.
Pluspunten
- Prijs
- 7.1 surround erg fijn
- USB geluidskaart meegeleverd
- volume aanpasbaar in de kabel
Minpunten
- uiterlijk kan tegenvallen
- kan in het begin wat stug zitten
Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset
Ondertussen wat oud, maar nog steeds een goede headset voor de prijs.
Pluspunten
- Logitech Software
- 7.1
- Gewicht
- Stevige kabel
- Mic prima voor TS3, Discord etc
Minpunten
- Goedkoop plastic
- Niet zo stevig
- De earcups verzamelen erg makkelijk stof en vuil
- Volume wiel aan de kabel heeft nooit gewerkt voor mij. Het geluid lijkt van L naar R te zweven als ik aan het wiel draai. Heel erg hinderlijk, dit maakt de hele 7.1 unit, op de 7.1 zelf na useless
- Mic niet geschikt voor content creation
Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset
Dit is het onderdeel die het het langst heeft overleefd in men setup kwa gear. muis en toetsenbord wel eens vervangen maar de g430 is gewoon te goed om vervangen te worden. heb ook een hyper x cloud 2 liggen maar de g430 is vele malen prettiger
Pluspunten
- goedkoop
- comfortabel
- goede surround sound
Minpunten
- na anderhafl jaar gebruik nogsteeds geen minpunten
Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset
Wat een top geluid! Hierbij raad ik wel aan om dolby atmos (dolly acces) te downloaden op je pc.
Pluspunten
- Goed geluid
- Goede mic
- Mooie heldere bass
- 7.1
Minpunten
- Hele lange bedrading
- Construct een beetje krakend
Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset
de kwaliteit is opzich mooi van de headset geluidskwaliteit is prima helaas niet zoveel bass, de microfoon had opzich wel wat beter gemogen,
Pluspunten
- opzich comfortabel
- oké geluidskwaliteit
Minpunten
- Hij kan na enkel uren pijn doen op je hoofd,
1 van 5 sterren (Waardeloos)
Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset
Prima product met een mooi uiterlijk. Helaas merk je niet veel van de surround sound, alhoewel het een leuke toevoeging is. Ook is het comfort betwijfelbaar.
Pluspunten
- Mooi uiterlijk
- Goed geluid
- Redelijke microfoon
Minpunten
- Comfort
- Surround ervaring
- Voelt een beetje goedkoop aan
Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset
Goede headset, maar vlak nadat de garantie verviel begon de headset het op te geven. Als ik alleen al de inline controle unit aanraak schiet het geluid van het ene naar het andere oor. Jammer, want het is geen goedkoop ding.
UPDATE:Inline controle kan worden gemaakt met deodorant (zie YouTube).
Pluspunten
- Goede audiokwaliteit
- lange kabel met klittenband, dus je kunt alle kanten op.
Minpunten
- Vrij zwaar
- slechte inline-control
Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset
Stevige headset die doet wat hij moet doen. Na enig tijd werkte hij niet meer via de USB-converter dan liep mijn laptop vast of het aan de drivers ligt weet ik niet maar doe het sindsdien zonder de USB-converter.
Pluspunten
- Mooie surroundsound.
- Oorkussens zijn uitwasbaar.
- Lang draad.
Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset
Gebruik deze headset al een jaar, en vind hem nog steeds goed.
Pluspunten
- Goed geluid
- Stevig gebouwd
- Sluit goed af
Minpunten
- Drukt soms hard op het hoofd