DJI Mavic 3-drone krijgt twee camera's en kost 2099 euro

DJI heeft de Mavic 3 officieel geïntroduceerd. Deze drone krijgt twee camerasensoren: een primaire camera en een telelens. De Mavic 3 moet 46 minuten op een acculading kunnen vliegen en is vanaf vrijdag te koop.

De primaire camera van de Mavic 3 krijgt een 4/3"-sensor die 20-megapixelfoto's kan maken en 4k-video's met 120fps kan opnemen. Kiest de gebruiker voor 50fps, dan kunnen 5,1k-beelden worden opgenomen. Deze camera krijgt een 24mm-lens met een beeldhoek van 84 graden en een diafragma die van f/2.8 tot f/11 gaat.

Deze camera zit in een element dat kan kantelen en draaien, naast een camera met een 1/2"-sensor. Deze sensor kan 12-megapixelfoto's maken en 30fps-opnames maken in maximaal 4k, en heeft een 162mm-telelens. Deze lens heeft een beeldhoek van 15 graden, een diafragma van f/4.4 en kan volgens DJI inclusief 4x digitale zoom tot 28x inzoomen.

De drone krijgt een 5000mAh-accu die een vliegtijd van maximaal 46 minuten moet bieden. De maximale hover-tijd is 40 minuten. DJI zegt deze extra vliegtijd mogelijk te maken door een grotere accu mee te leveren, maar ook door efficiëntere motoren en propellers te gebruiken. Daarnaast is de drone lichter en ook op aerodynamisch vlak verbeterd. De Mavic 3 zou 35 procent minder luchtweerstand hebben dan voorgaande Mavic-drones. De accu kan met maximaal 65W via USB-C worden opgeladen.

Verder ondersteunt de drone APAS 5.0 en ActiveTrack 5.0. De Mavic 3 krijgt zes fisheye-sensoren en twee groothoeksensoren om obstakels te detecteren en hieromheen te vliegen. Ook krijgt de drone een verbeterd Return To Home-systeem, die nu de kortste, veiligste en meest efficiënte route kan bedenken, meldt DJI. Hiervoor meet de drone de windsnelheid en wordt de benodigde energie om terug te keren berekend.

De nieuwe drone krijgt tevens DJI O3+, een verbeterde versie van DJI's verbinding tussen drone en controller. Deze biedt een maximale range van 15 kilometer en kan een live datafeed van 1080p en 60fps opzetten. Hiervoor heeft DJI ook de nieuwe RC Pro-controller uitgebracht om die verbinding van 15 kilometer mogelijk te maken. DJI waarschuwt wel dat klanten zich aan de geldende wetten en regels moeten houden.

DJI's Mavic 3 komt in drie varianten beschikbaar. De standaardversie kost 2099 euro en bevat drone en controller. De Fly More Combo kost 2799 euro en biedt onder meer extra accu's en een laadhub. De DJI Mavic 3 Cine Premium Combo kost 4799 euro, hierbij krijgen klanten de Cine-variant. Deze ondersteunt Apple ProRes 422 HQ-opnames en een ingebouwde 1TB-ssd. Leveringen starten op 12 november; de Cine wordt naar verwachting op 16 november geleverd.

Door Hayte Hugo

Redacteur

05-11-2021 • 08:49

74 Linkedin

Reacties (74)

74
73
44
3
1
21
Wijzig sortering
Hoeveel weegt zo'n ding?
Volgens de site:
Mavic 3: 895 g
Mavic 3 Cine: 899 g
Het maximale gewicht van de A1 klasse is 900 gram. Toch wel fijn dat ze daar nog binnen weten te blijven.

A1 is de klasse waarmee je het dichtste bij mensen mag vliegen (A1 t/m 250 mag nog wel iets meer). Moet je wel een cursus voor doen.
https://droneland.nl/drone-wetgeving-2021-open-categorie

[Reactie gewijzigd door -Dream op 5 november 2021 09:23]

LET OP: je vliegt t/m 31 dec 2022 met deze drone in de A2 klasse, omdat het om een 'legacy drone' gaat (geen Cx-label en >500 gram). Vanaf 31 januari 2023 valt hij in de A3 klasse, wat er ongeveer op neerkomt dat je nergens kan vliegen in Nederland. Als ze de drone achteraf kunnen labelen met een Cx-label (retrofitting), dan vlieg je vanaf 2023 in de A1 klasse (<900 gram). Echter zijn de regels voor het Cx-label en retrofitting nog niet bepaald door EASA, waardoor de fabrikanten uberhaupt nog niet kunnen voldoen aan de eisen.
Dat hele europese regelsysteem voor drones is een groot gekloot geworden. Op papier klinkt allemaal leuk, maar in de praktijk betekent het gewoon dat je het komende jaar gewoon niks moet kopen, want er is nul duidelijkheid of zekerheid dat je nog door mag blijven vliegen. In landen als frankrijk, duitsland, spanje en een aantal in het noorden kom je er nog wel mee weg als je in de bergen gaat hiken bijvoorbeeld, maar in nederland kun je het wel vergeten. Kun je vrijwel nergens vliegen.
Dat gekloot valt wel mee. Niemand wil gewoon zo'n verstorende vliegende camera in zijn of haar buurt hebben. Persoonlijk zie ik liever dat particulieren er helemaal niet mee mogen vliegen in de openbare ruimte. Ik snap dat het leuk is, maar voor je omgeving is het alles behalve leuk.
De huidig DJI hoor je bijna niet.
Auto's, brommers, etc , dan ook maar verbieden

[Reactie gewijzigd door amigob2 op 5 november 2021 10:33]

Brommers en auto's vliegen en filmen niet boven andermans erf en of recreatie gebieden.
Je had het over
"niemand wil gewoon zo'n verstorende vliegende camera"

Daarnaast filmen Tesla's er ook lekker op los, en boven bebouwing mag het zo ie zo niet. Waarom zou ik niet ergens mooie opnames van de natuur mogen maken, met een stille drone. Je wordt echt niet herkent op de video als jij daar toevallig zou lopen
Omdat het een gebied voor de natuur is. En niet voor mensen om met een brommend apparaat dieren schrik aan te jagen. Ik snap heel goed dat je het leuk vindt hoor. Ik zelf vindt het geweldig om met modelbouw vliegtuigen te vliegen. Maar ik snap maar al te goed wat voor een hinder ik daarmee kan veroorzaken. Ik doe dat dan ook alleen nog maar op evenementen die hier speciaal voor zijn georganiseerd.
Ja dat zal best hoor. Leuk ook, maar dan mag jij mij vertellen waarom het wel is toegestaan om met crossmotoren over de utrechtse heuvelrug te klapperen midden in het broedseizoen (https://www.gelderlander....t-en-pinksteren~aa3a34de/) of het hele jaar door een outdoor bootcamp sessie inclusief stampende JBL PA, maar er geen uitzonderingen gemaakt kunnen worden voor dingen als drones buiten het seizoen?

Als we dan allemaal zo “oh ja maar de vogeltjes” zijn, ga dan niet met slecht afgestelde tweetakt motoren een dag door het bos crossen. Dat doet meer schade dan het hele jaar door met een drone overvliegen.
Wie zegt dat Seth het hier mee eens is? Wat mij betreft wordt het gewoon verboden om zonder vergunning boven de 60dB te produceren op 1 meter afstand met een speaker. En ook verboden zomaar mensen te filmen, helemaal van bovenaf. Dat zou meteen een eind maken aan die irritante vloggers.
Ik zeg ook niet dat ie het er mee eens is. Ook niet de aanname dat ie het is, maar het argument is natuurlijk een beetje scheef als de betreffende beheerder wel toestemming geeft voor dit soort zaken die beduidend storender zijn (ik vond het in de stad een paar km verderop al vervelend om te horen).

Oh en 60dB op 1 meter is al behoorlijk veel hoor.
Wel mooi dat het in een hele hoop gevallen is bewezen dat het veel dieren helemaal niks kan schelen dat er een drone voorbij vliegt.
Uiteraard vliegen vogels weg, maar zelfs die zijn niet meteen zodanig getraumatiseerd dat ze nooit meer terugkomen naar de plek waar ze op dat moment opstijgen.
Sowieso is het vreemd dat je in veel Natura2000 gebieden niet zomaar met een drone mag vliegen, maar met een motorbootje varen is geen enkel probleem. De Westerschelde in Zeeland is ook Natura2000 gebied, en nota bene ook een erg drukke scheepvaartroute van en naar de Antwerpse havens. Maar met een drone vliegen dat kan echt niet hoor!!
De hele regelgeving rammelt aan alle kanten. Zal wel zijn omdat het allemaal nog redelijk nieuw is.
Tja, maar de videobeelden en foto's vanuit de lucht vinden we allemaal prachtig..
wat doe jij er dan als het voor de natuur is?
Er zijn meer manieren om te verstoren, dat hoeft niet perse auditief te zijn..
Hoe dan wel? Want als zo’n ding geluidsloos over jouw heen vliegt op een meter of 60-120 ga jij em echt niet meer zien. Ik heb er al moeite mee om die van mij dan nog zichtbaar te hebben en ik ben er actief naar aan het kijken (want wettelijk verplicht).
Ik heb zelf de mavic 2 pro, maar ik neem hem altijd mee de natuur in en zorg dat ik natuur niet verstoor vlakbij beesten helemaal niet hij mensen , daarbij is zoveel moois te filmen waar helemaal geen mensen zijn , Maar er zijn altijd mensen die het voor andere verzieken idd door boven woonwijken te gaan vliegen,
Maarja dat heb je met alles wel alles kan goed gebruikt worden maar ook misbruikt worden helaas maar snap je punt wel inderdaad ik vindt hetzelf ook vervelend als er drones boven mijn huis vliegen
Die van mij vliegt alleen niet, maar verder sta je vaker op een dashcam dan op dronebeelden. Daar durf ik wel een rug op in te zetten.
Auto's, brommers, etc , dan ook maar verbieden
Volgens mij heb ik ook wel eens wat gelezen over regelgeving omtrent auto's en brommers. Ik kan me vergissen, maar volgens mij mag je niet zonder toestemming op andermans erf rijden, geen geluidsoverlast veroorzaken, niet door natuurgebieden crossen en ik dacht dat je er zelfs een speciaal certificaat voor moet halen om er überhaupt eentje te mogen besturen.
maar in nederland kun je het wel vergeten. Kun je vrijwel nergens vliegen.
Dia fantastische beelden die DJI in zijn promotie laat zien zijn dan ook vaak niet in Nederland gemaakt. Het is jammer, want drones zien er uit als fantastisch speelgoed, maar dat is het helaas niet. Mensen die het als zodanig willen gebruiken kunnen het misschien dan ook maar beter niet kopen.
Ik wil graag weten hoe vaak jij er last van hebt. Ik zelf heb extreem veel gevlogen met de Mavic 2 en die maakt boven de 30meter amper geluid, je hoort het jazeker maar storend? Absoluut niet, vlieg veel voor bruilloften en moet vaak zeggen: "mn drone vliegt daar kijk er naar voor het shot!" en dan krijg ik meestal t horen van: "oh wat is die stil voor zo dichtbij" of het lijkt net een zwerm bijen. (sws beter dan muggen toch)
Daarom heb ik mijn eigen gebouwde drone verkocht nu het nog kon.
Dat hele retrofitting gebeuren gaat niet komen. (Omdat ze dan niet iedereen een nieuwe drone kunnen aansmeren) Als je dus hiermee binnen de bebouwde kom wilt vliegen moet je nog even wachten op een Cx label.

Bij het artikel (en alle vergelijkbare drones) zou dit deel van je commentaar moeten worden toegevoegd:

" LET OP: je vliegt t/m 31 dec 2022 met deze drone in de A2 klasse, omdat het om een 'legacy drone' gaat (geen Cx-label en >500 gram). Vanaf 31 januari 2023 valt hij in de A3 klasse, wat er ongeveer op neerkomt dat je nergens kan vliegen in Nederland. "

[Reactie gewijzigd door x280 op 5 november 2021 13:11]

Ik zou er inderdaad ook niet vanuit gaan dat retrofitting gaat gebeuren. En als het al gebeurt, eerst wachten op een officiële aankondiging van EASA en/of DJI. Voorlopig blijf ik lekker met mijn Mini2 vliegen, maar holy shit wat een beeldkwaliteit van de M3 zeg!

Helemaal met je eens dat nieuws- en verkoopssites dit erbij moeten zetten. Eigenlijk al frappant dat Tweakers er zelf geen woord over rept... dit is DE overweging om de drone wel/niet aan te schaffen lijkt mij.
Ik heb mijn certificaat gehaald A1 ,A2 en A3, dan kan ik toch gewoon vliegen binnen de richtlijnen die volgens die certificaat gelden ?
Jaa in de overgangs regeling. Vanaf 1 januari 2023 is deze alleen maar te vliegen in de A3 categorie. (150meter buiten de bebouwde kom en verwijderd van gebouwen, mensen etc…) Dit is zeer belangrijk.

Deze drone kan je dus maar 1 jaar gebruiken daarna mag je alleen op een onbewoond eiland vliegen.
klopt, dus dit jaar in A2 en na 31dec 2022 in A3 (volgens huidige wetgeving).
Takeoff Weight
  • Mavic 3: 895 g
  • Mavic 3 Cine: 899 g
Gaat precies goed :)
Daar heb je dus niks aan, lees bovenstaande discussie maar. Deze drone heeft geen Cx label en is > 500 g. Daarom vlieg je nu in A2 en vanaf 1-1-23 in A3. Die 900 gram grens is hier niet van toepassing.
Maar in het buitenland wel? Want zo'n ding is mooi in bergachtig landschap.
Maar heeft het een CE keurmerk? Anders is het geen hele goede investering met de aankomende regels van 2023.
Volgens mij zijn dit niet de CE keurmerken die de EU graag wil zien in Europa. Op dit moment is er nog geen enkele drone die voldoet aan het CE keurmerk voor drones. Vanaf 2023 moet er ook een Cx-keurmerk op de drone zitten om deze nog legaal te mogen vliegen (https://www.dronewatch.nl...label-verstandig-of-niet/).

EDIT: De huidige drones hebben wel een CE keurmerk sticker, maar die voldoet niet aan de nieuwe CE sticker die vanaf 2023 is vereist (Om het makkelijk te houden... 8)7 )

[Reactie gewijzigd door karel97 op 5 november 2021 09:02]

Dat is dan wel pijnlijk als je een drone van 2k koopt waarmee je maar 2 jaar mee kan vliegen.
Zonder label valt je in A3. Dus mag je gewoon vliegen
In A3 moet je 150 meter afstand houden van mensen, bebouwing, industrie- en recreatiegebieden. Dat noem ik niet "gewoon" vliegen. Ik kan me letterlijk geen enkele plek bedenken in Nederland waar je dan zou mogen vliegen aangezien je bossen en meren (welke als enige optie overblijven naar mijn idee) ook onder recreatiegebieden zou kunnen schalen.

[Reactie gewijzigd door Cwookie op 5 november 2021 09:23]

Zo ie zo zijn er maar weinig plekken waar je wel mag vliegen
https://external-preview....cb7ff27736036f8d6acbb3430

Zelfs voor de natura2000 gebieden heb je toestemming nodig, dan blijft er echt maar heel weinig over
Ik ben niet super bekend met de regels, want ik heb geen drone (wil er wel 1 op termijn vooral voor op vakantie in de bergen in het Noorden van Europa) maar mag ik 150 meter afstand van recreatiegebieden (bijvoorbeeld) ook tellen als 150 meter hoog ? of zit er weer een maximum hoogte aan vast ?
maak daar maar iets meer dan 1 jaar van zelfs :') t/m 31 dec 2022
China Export. No problem. ;)
Oh wacht, je wil die andere. Dat kan wel eens lastig gaan worden.
CE (Conformité Européenne) is verplicht op onder elektronische producten binnen Europa. Maar volgens mij bedoel jij het Cx keurmerk. Maar dat is (nu nog) niet relevant binnen het CE keurmerk.
Ik heb me nog niet zo bezig gehouden met drones. Ook omdat ik er niet echt een toepassing voor heb. Maar het blijft interessant om dit soort vernieuwingen te zien.

De shots waarbij op volle snelheid door een bos wordt gevlogen vind ik indrukwekkend.

Naast de behoorlijke prijs die je moet neertellen, wat zijn eigenlijk de regels in Nederland? Moet je voor dit gewicht nu een vergunning voor aanvragen en cursussen doen?
Dank. Ik had overigens al op de link geklikt in het artikel maar daar is het niet heel makkelijk uit te halen. Kijkend naar jouw link is het even de vraag of het onder A1 of A2 zoals ik het zie (899 vs 901 gram.)
Het is een drone zonder Cx label en > 500 g. Dus A2.
Wat een waanzinnig promofilmpje!
Ja, echt vet. Zal wat kosten, maar echt heel tof. Dan wil je het wel hebben. Ik denk ook dat als je t apparaat goed onder controle hebt er veel kan. Zoals following, dat is echt interessant.

Hoewel ik altijd toch terughoudend ben. Best geld, gebruik ik het? En gedoe met certificates etc..
exact dit. Voor mij is het way over priced. Ik had een DJI Spark en eerlijk is eerlijk die lag het grootste gedeelte van het jaar in de kast weg te stoffen.....

Echt een pro product. Zou wel interessant zijn om een mavic 3 te huren voor een vakantie mits dat enigszins betaalbaar is.
ja fantastische beelden en vooral top drone locaties
Ik vraag mij af of deze al aan de nieuwe Europese richtlijnen gaat voldoen, anders is het een heel duur speeltje die je maar heel even kan gaan gebruiken hier!
Welke Europese richtlijnen ? 8)7

Dat is net het probleem. Ondanks dat Europa wel weet wanneer de wet in voegen gaat.
Weten ze nog niet wat deze zal inhouden. Veel mensen vragen achter het Cx keurmerk voor deze drone.
Maar er is helemaal nog niet beslist wat Cx zal inhouden. Bijgevolg kan ook geen enkel instantie dit keurmerk uitreiken ...

Je merkt het al, een knap staaltje Europa !
700€ extra voor een laadhub, tas, paar propellers en 2 extra accu's 8)7!! Dat slaat werkelijk nergens op of mis ik iets?

De prijs is niet min maar dit ding zal vast mooie plaatjes schieten. Voor mijn doeleinden iets te duur, ik hou het wel bij m'n Mini 2. Helaas in de reviews ook al gezien dat ActiveTrack 5.0 nog steeds niet in de buurt komt van Skydio hun obstacle avoidance, daar zou DJI toch meer op moeten inzetten vind ik persoonlijk. Of misschien willen ze graag dat er af en toe een crash is want anders verkoopt hun Care Refresh niet meer.
Klopt erg duur, maar als je de prijs van de losse componenten bij elkaar optelt is het goedkoop. Dus als je de 2 accu's en de ND-filterset wilt hebben dan is het een must buy
Ik heb het destijds voor m'n Mini 2 ook bekeken en de Fly More combo was idd goedkoper t.o.v. alles los te kopen, maar dat ging over 200€. Die 700€ leek me toch veel geld hier. ND-filters, een tas en wat propellers zullen die prijs niet maken, maar de batterijen en de laadhub zullen vermoed ik een pak duurder zijn dan de 50€/batterij die ik betaal bij de Mini 2.
Wel dus. Dit krijg je extra bij een FMC:
  • 2x accu €398,-
  • ND filters €149,-
  • Tas €249,-
  • Laadhub €79,-
  • 2 setjes props €38,-
Dit is al €875,-

Je bespaart dus €175,-. Dus als je de accu's, de tas en de ND filters wilt hebben heb je de hub en props gratis en nog 100 euro korting. Begrijp me niet verkeerd, het is (te) veel geld voor deze extra's, maar dit is hoe marketing werkt.

[Reactie gewijzigd door SpeedingWilly op 5 november 2021 10:30]

Haal die onhandige tas er af en koop voor 150 een knappe hardcase/koffer en de flymore is duidelijk overpriced.
Ik ben niet overtuigd van de Mavic 3....nog niet dus ik koop hm voorlopig nog niet.
Vooral niet als je kijkt wat Autel doet.
Ben het met je eens over de tas. Maar voor 25 euro extra wil ik die tas wel. De rest van de FMC wilde ik toch al hebben.
De prijs voor die tas is idd idioot, een hardcase vind je al tussen de 50-100€ lijkt me. De prijs van die batterijen is ook absurd, maar daar heb je jammer genoeg geen andere keuze. Ik zou daarvoor niet vertrouwen op een of andere Chinese namaak met de kans dat je drone uit de lucht valt.

Voor m'n Mini 2 heb ik 1 extra batterij gekocht en die beugel om de propellers vast te houden, samen een 60€. Bij de Fly More kreeg je nog een tas, extra propellers, een laadhub (welke overigens de batterijen in serie oplaadt en niet parallel dus zoveel heb je daar niet aan) en een 3e batterij. Het kan dus wel goedkoper als je niet persé de originele dingen van DJI zelf wil.
In serie opladen klinkt wel logisch in mijn oren!
Hoezo? Ze laden 1 voor 1 op i.p.v. simultaan. Kan je ze net zo goed 1 voor 1 in je drone stoppen en opladen...
Je hebt er 1 in je drone en 2 in de oplader, als die in je drone op is, dan wil je toch liever 1 volle batterij in plaats 2 halfvolle? (ervanuitgaande dat ie precies klaar is met opladen als je hem nodig hebt).

Wat jij misschien bedoelt is dat het beter zou zijn als ze allebei net zo snel op zouden laden (dus eigenlijk 2 laders aan elkaar geplakt).
Mooie innovatie, geweldig promotie filmpje ook, die beelden poehee :Y)
Ik heb de Mavic 3 FMC besteld. Als ik tijd heb en ervaringen heb opgedaan volgt er wel een uitgebreide review :).
Als ik dit artikel lees begint het toch weer te kriebelen, echter zit ik een beetje met het volgende:

Ik heb de DJI mini een poosje gehad, werkt allemaal geweldig maar hier in de buurt (omg Apeldoorn) mocht ik al bijna nergens vliegen. Volgens mij geldt dit trouwens voor heel Nederland.
Dus buiten dat deze nieuwe drone een ontzettend mooi hebbeding is (voor mij), wat is het praktisch nut van zo’n drone als recreatieve gebruiker?

Kan iemand mijn zijn/haar usecase bijvoorbeeld eens uitleggen?
Volgens mij is die usecase er niet voor een consument. DJI prijst de Mavic 3 in het prosumer segment, waar voorheen de Inspire zat. Als consument kun je op dit moment het beste de Mini 2 nemen. Die is een stuk beter dan de oorspronkelijke Mavic Mini met een veel beter bereik en veel betere motoren waardoor hij bijna net zo windbestendig is als de grotere drones. En met de Mini 2 mag je gewoon boven mensen en bebouwing vliegen. Wil je een betere drone, kun je de Air 2s overwegen, alleen zit je dan met hetzelfde probleem als bij de Mavic 3: geen Cx label en boven de 500 gram, dus vlieg je tot eind 2022 in A2 (mits je daar het certificaat voor hebt) en vanaf 1-1-2023 in A3. En dan kun je in Nederland bijna nergens meer vliegen. Tot 2023 is de Mini 2 volgens mij de enige verstandige keus. Daarna is er hopelijk een Air 3 uit met C1 label...
Dit is wel een heel vet ding, maar alles valt of staat met de creativiteit van de vlieger en/of degene die het eindproduct in elkaar zet. En dat is best moeilijk (weet ik ook uit ervaring). Ik zie namelijk best veel saaie drone-filmpjes op YouTube :| Zo'n promofilmpje is al helemaal retegaaf! :9~

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee