Battle royale-game Apex Legends heeft na een dag twee miljoen spelers

In de eerste acht uur nadat Apex Legends verscheen, waren er volgens de ceo van ontwikkelaar Respawn Entertainment een miljoen unieke spelers. Inmiddels is dat aantal volgens hem verdubbeld. De battle royale-game is gratis speelbaar.

Respawn-ceo Vince Zampella maakte melding van de miljoen unieke spelers na acht uur in een bericht op Twitter. In een tweet daarna laat hij weten dat gedurende de nacht het aantal spelers is verdubbeld. Dat wijst erop dat er inmiddels twee miljoen unieke spelers Apex Legends hebben geprobeerd. De game is beschikbaar voor de pc, de PlayStation 4 en de Xbox One.

Apex Legends heeft in korte tijd relatief veel spelers, maar om concurrenten als Fortnite en PUBG in te halen is nog een lange weg te gaan. Die games hebben beiden honderden miljoenen spelers. Veel daarvan zijn spelers van de mobiele versies van die games, van Apex Legends is er geen versie voor smartphones en tablets.

Battle royale-game Apex Legends kwam maandagavond Nederlandse tijd uit. De game is gemaakt door Respawn Entertainment, de studio achter de Titanfall-games. Apex Legends speelt zich in het Titanfall-universum af, maar dan zonder de exosuits en de grote bestuurbare titans. Apex Legends is een battle royale-game waarin spelers altijd als een team van drie beginnen. Er doen in totaal zestig spelers mee per potje.

Op reddit geven de ontwikkelaars een samenvatting van hoe de launch van de game is verlopen. Ze zeggen deze week dagelijks een update te zullen geven. Vooralsnog lijken er geen grote problemen te zijn, veel spelers laten zich op reddit positief uit over de game. Wel komt er een kleine serverpatch die de stabiliteit moet verbeteren.

Ook staat op reddit een roadmap van wat de ontwikkelaars dit jaar aan Apex Legends willen toevoegen. In maart komt de eerste battle pass en later in het jaar verschijnen er updates met nieuwe legends, wapens en loot.

Door Julian Huijbregts

Nieuwsredacteur

05-02-2019 • 18:39

72 Linkedin

Lees meer

Reacties (72)

72
71
41
5
0
15
Wijzig sortering
Ik ken heel dit spel niet eens. Hoe kan het dat dit spel zogezegd zo populair is. Vanwege dit nieuwsartikel ben ik op het internet gaan rondkijken, maar voor zover ik zie is er nou niet bepaald veel over te vinden. De officiële trailer zegt ook weinig. Ik krijg een beetje het idee dat de makers van dit spel doen alsof dit spel populair is, de nummers opkrikken en hopen dat daardoor mensen nieuwsgierig worden en het daardoor gaan spelen.
Op internet is inmiddels juist genoeg te vinden. Op twitch is het de afgelopen dagen de nummer 1 gestreamde game en geloof me dat is een pretty big deal. Als streamers zoals Ninja, Shroud en Drdisrespect jouw game streamen dan gaat het hard met de playerbase. Dat is een beetje hoe het werkt tegenwoordig. Vandaar ook dat de game vanuit het niets aangekondigd en gereleased is. Bewust een tactische zet vanuit Respawn. Geen hype creëren of preorderes etc. Als de game goed is dan loopt de rest vanzelf wel. Het doet mij iig erg veel deugt om te zien dat Respawn succes heeft. Toch zeker wel mijn helden van Cod 4 en Cod 6 ( mw1 en mw2 ). Respawn verdient dit ook! Ben benieuwd naar een netcode analyze van Battlenonsence ( YouTube ).

[Reactie gewijzigd door NickyB13 op 6 februari 2019 07:06]

Vergeet niet dat een hoop streamers ook gewoon betaald worden om dit te streamen. Of ze het spel blijven spelen is een ander verhaal natuurlijk.

Moet verder wel zeggen dat Apex heerlijk speelt. Er zitten ook een hoop elementen in waarvan je je afvraagt waarom andere Battle Royals ze nooit opgepakt hebben.
Ik betwijfel het eerlijk gezegd. Volgens mij zijn ze ander verplicht dit te vermelden. Ook op YouTube bijvoorbeeld zijn ze verplicht te vermelden als ze gesponsord worden.
Alle bovengenoemde streamers hebben een "Official Apex Partner" logo in hun stream staan wanneer ze Apex spelen.
Inderdaad, ik zie het nu ook. Ik vraag me wel af of ze echt betaald krijgen hiervoor. Misschien een x aantal uur of zo? Het is iig wel een slimme zet geweest van EA/Respawn.
Zoek op twitter maar eens op #ApexPartner daar zie je o.a. Ninja, Dr Disrespect en TimTheTatman en nog een hele hoop andere.
Volgens mij zijn ze wel betaald om op Twitter te laten weten dat ze partner zijn. En de verzorging van de reis naar bet event. Het streamen zelf lijkt toch vrijwillig te zijn. Worden ze gesponsored dan zijn ze volgens mij verplicht op twitch #ad of #sponsored in de titel te zetten en dat heb ik er nog geen één zien doen. Maar ik kan er naast zitten natuurlijk.
Ik kom iig vanavond thuis van werk dus kan voor het eerst ff checken hoe is speelt ;)
Heb verschillende streamers wel horen zeggen dat ze een aantal uren moesten spelen. Velen zijn zelfs daarna nog blijven spelen omdat het gewoon een tof spel is.
In aanvulling op je reactie. Lees ik op https://screenrant.com/apex-legends-confirmed/ "To promote the game, publisher Electronic Arts is going the influencer route, having invited and paid streamers and YouTubers to a secret LA event last week to play the game. Tonight, those attendees all posted sponsored tweets in unison, sharing excitement that they can discuss the game tomorrow after Respawn's presentation. All of these tweets, paid for by EA, were hashtagged as an #Ad so take that for what you will. This is marketing, not personal opinions."
Sneaky. Ze houden de vergiftigde EA naam een beetje uit het zicht, en de release kwam ineens als een verassing voor velen. Nieuwsgierigheid wordt als marketing truc gebruikt, versterkt door influencers. Props voor het marketingteam, het is ze gelukt om zeer snel hype te creëren.
Je vergeet wel MoH:aa (Vince Zampella), wat mij betreft echt 1 van de betere FPS'ers! Urenlang met mijn clan wars spelen via Clanbase.

Ik heb echt een taffes hekel aan Fortnite, veel te kiddy en dat bouwen vind ik echt niets. PUBG heb ik gespeeld, maar misschien nooit echt een goede kans gegeven.

Dus nu Apex, gisteren even vluchtig op de Whatsapp met wat vrienden besproken, OK we gaan hem ff downloaden en proberen, 1e potje als team, boem gewonnen :D Dat voelde wel lekker.
Game speelt goed, de controls vind ik nog best een uitdaging. Moet ook de wapens nog even goed leren kennen maar zeker een game die goed in elkaar zit. Enige "bug" die ik heb gehad is als het potje is afgelopen. Ik kom dan in een loop en loading screen soms.

Dit spel gaat nog wel wat leuke avondjes opleveren denk ik :D
MoH wist ik eerlijk gezegd niet. Wel ben ik van mening dat Respawn en Bungie de beste fps kunnen maken. Zelfs Dice kan daar niet aan tippen hoewel ik Battlefield ook altijd kan waarderen.
PUBG is en blijft een spel met gebruiksaanwijzing en zijn gebreken. Desondanks ben ik dit spel trouw gebleven sinds het eerste moment dat het te spelen was en vandaag de dag is het prima speelbaar.
De enige echte bug die maar niet uit het spel verdwijnt is de willekeurige desync (package loss = lag en dat je doodgaat als je allang de hoek om bent).

Apex is zeker een leuke toevoeging. Ze hebben er toch weer hun eigen sausje aan gegeven en dat is prima. Het is dus meer een kwestie van smaak dan wat anders. Fortnite is ook een goede battle royale maar als je de artwork en het bouwen niks aan vindt (heb ikzelf ook) dan ga je het ook niet spelen (ook al blijven DrDis, Shroud en Ninja) het streamen. Gaat erom wat ik, jij en wij leuk vinden om te doen; niet wat die miljonairs de hele dag ons laten zien.

Voor mij blijft PUBG een extatisch gevoel geven bij iedere chicken dinner en zodra je bij de top10 terecht komt gaat mijn hartslag altijd weer beetje omhoog. Dat gevoel heb ik bij die andere shooters nog niet gehad.
Een gratis game pre ordere ;)
Ik ken heel dit spel niet eens.
Het bestaat officieel ook pas 24 uur :+
Hoe kan het dat dit spel zogezegd zo populair is.
Respawn, Titanfall-universum, gratis en de game werkt gewoon goed. Veel mensen dus die het uitproberen.
Vanwege dit nieuwsartikel ben ik op het internet gaan rondkijken, maar voor zover ik zie is er nou niet bepaald veel over te vinden
104 miljoen zoekresultaten op Google, voor een game die 24 uur oud is. Dat noem ik niet bepaald weinig :+ Maar veel media en spelers zijn nog aan het uitvogelen wat de game precies is en hoe het in elkaar steekt. Je mist dus vooral veel in depth artikelen.
Ik krijg een beetje het idee dat de makers van dit spel doen alsof dit spel populair is, de nummers opkrikken en hopen dat daardoor mensen nieuwsgierig worden en het daardoor gaan spelen.
Gezien de geëxplodeerde hype om deze game heen vind ik 2 miljoen eigenlijk niet eens zo gek. Het is gratis dus iedereen kan het uitproberen.
Ja en ik ken het wel en iedere gamer om mij heen ook en iedereen wil het even proberen. Ten eerste heeft Respawn een goede naam en het is gratis. Er zijn genoeg spelers die Fortnite niet leuk vinden om de looks, maar vooral om het bouwen in de endgame. Battlegrounds en Blackout zijn "volwassener" in opzet, maar dan moet je eerst het spel kopen om te weten of Battle Royal iets voor je is.

Nu maar zien wie er blijven hangen, maar ik geloof deze cijfers wel hoor. Lijkt mij ook veel te makkelijk om te checken als ze onzin verkopen.
Heel veel bekende streamers zoals "shroud" zijn de game aan het "hypen" uiteraard voor geld..als er geen goede anticheat komt wordt voor mij iig niks, niet dat fortnite daar last van had, ondanks cheats..
Man wat negatief! Het is gewoon een compleet andere marketingstrategie die deze mensen hanteren. Zonder hype van 'kijk ons eens de beste volgende battle royal game maken' met 100en trailers en open beta's etc. Nee, ze zetten een solide game neer die vanaf release gelijk bugvrij is (ik heb nog niets kunnen vinden in ieder geval). Knallen hem online en zetten een paar streamers aan het werk om snel het woord te verspreiden. En dan wordt men positief verrast dat het spel gewoon mega goed in elkaar zit.

De verplichte 3 man squad, goed handelbaar en speelbaar (zelfs met randoms). Het vliegtuig verlaten met 1 man die hier het voortouw in neemt zodat je daadwerkelijk met je hele squad op dezelfde plek landt. Het pingen van items en de vijanden werkt zeer goed. De wapens voelen goed en gunplay voelt vlekkeloos (looten is equippen, ook van add-ons e.d.). Ook een plus punt vind ik dat je attachements van de wapens gewoon mee gaan naar een nieuw wapen als je hem swapt. De speciale skills van de heroes die iets toevoegen maar niet gelijk OP zijn. Allerlei van deze kleine dingen maken het een veel vlotter speelbaar spel dan zijn concurrenten op de markt.
Titanfall, wat was dat ontzettend ondergewaardeerd of beter gezegd ondergesneeuwd. Beide delen hadden echt erg ongelukkige release timing maar waren wat mij betreft vele malen beter dan alle cod battlefield/front games die tegelijkertijd uit kwamen.

Hopelijk krijgt deze studio nu wat meer welverdiende aandacht!
De timing van Apex Legends is anders ook wat twijfelachtig, alleen dan niet ten nadele van deze game. Deze maand komt Anthem uit (reacties zijn héél erg gemixt) en in maart komt Battle Royale naar Battlefield V. Om dan die twee te undercutten met een free to play teambased battle royale game is wat merkwaardig.
Maar EA heeft zoveel spellen dat een release bijna altijd wel een eigen spel in de weg zit, of niet?

Voelt echt zoals verwacht als een Titanfall qua feelings aan(smooth lopend en een heerlijke strakke besturing), helaas voor mij geen snelle walrunning EN ik ben te onrustig voor een BR modus :'( , ik hou liever van respawnen als het zo laat is.

Wel interessant waarom ze de marketing zo hebben aangepakt, komt als een donderslag binnen.
Een eerdere opmerking hier gemaakt is dat dit spel TF3 had moeten worden maar dat ze niet tevreden waren over de graphics e.d., zou kunnen.
Als ze maar weten dat deel 3 er ook moet komen, neem hier geen genoegen mee ;)
Respawn zegt dat er meer Titafall nieuws komt tegen het eind van het jaar:

https://twitter.com/VinceZampella/status/1092856944199495686
Kijk is aan, wel duidelijk waarop er gedoeld wordt.
Ik zal deze Apex waarschijnlijk links liggen maar zie wel dat het er goed uitziet qua gameplay, helaas niet mijn ding, we wachten maar af op deel 3.
Ze hadden er ook prima alle elementen van Titanfall in kunnen stoppen. Stel je hebt geen supply drops zoals in PUBG, maar Titan drops. Daar komen natuurlijk een hoop spelers op af, maar slechts één kan er in. Dan heb je de keuze als je een van de andere spelers bent: wegrennen of samenwerken met je vijanden om die ene overpowered vijand neer te krijgen. Kan een best vette dynamiek opleveren.

Hadden ze meteen een leuke zoethouder voor Titanfall 3 én een manier om de playerbase aanzienlijk groter te maken want gratis. Gewoon Titanfall multiplayer in een BR-jasje, mogelijk aangevuld met de zaken die Apex Legends juist zo leuk maken. Best of both worlds.
Wat wallrunning zou meer mijn intresses hebben gewekt, of in ieder geval kleine runnetjes, met de voetjes op de vloer is het weer automatisch langzaam wandelen.
Niet geprobeerd in dit spel maar waarschijnlijk als je snelheid via een lange slide of van een kabelbaan oid kan je met het jumpen(naam even kwijt wat in deel 1 en 2 kan) een snelle manier creëren om door de map te banjeren. Of dat handig is zal per situatie verschillen uiteraard.
Ze hadden er ook prima alle elementen van Titanfall in kunnen stoppen.
Er zitten ook elementen in van Titanfall, alleen niet de main elementen. Veel wapens, abilities, etc. komen direct uit Titanfall. Echter de speel ervaring van pilot vs. pilot ontbreekt hier gewoon.

Na een handje vol matches krijg je super korte games omdat je bovenop een berg andere teams bent deployed of lange saaie games omdat je ergens in de middle of no where bent gedropped. Ik ben niet happy met de archetypes en al helemaal niet dat je in een team er slecht 1 van elk mag kiezen. je special abilities op Z, darn! Das niet zo handig!

Ik zal nog wel een paar extra potjes spelen om een beter beeld te scheppen, maar het is verre van zo leuk als Titanfall en misschien zelfs niet zo leuk als Fortnite (welke ik een tijdje geleden wat potjes mee heb gespeeld).
Ik durf te wedden dat er een gamemode komt precies zoals jij omschrijft.
Ik denk dat het wel een goed keuze is geweest. Als het vorig jaar al aangekondigd was, waren de meeste misschien al teveel gehyped en kan het alleen maar tegenvallen. Of ze laten het bij voorbaat al liggen 'want de zoveelste br game'. Wat trouwens een opmerking van niets is want de FPS train was veeeel langer toen deze op gang kwam. Zo heel veel goeie br games zijn er namelijk niet.
En the division 2.
Maar die is niet van EA ;) The Division 2 zal voornamelijk concurreren met Anthem (open wereld, team based, veel loot). Apex Legends concurreert nu echter ook met Anthem (beiden multiplayer en beiden team based). Gratis vs betaald, goed ontvangen vs gemixte reacties, dus Anthem staat al achter. Vervolgens concurreert Apex Legends ook nog met BR in Battlefield V, al is de impact mogelijk minder groot omdat die game al even uit is én het een ander soort shooter is.

[Reactie gewijzigd door SomerenV op 5 februari 2019 19:27]

Het grootste verschil blijft toch wel dat Anthem geen pvp kent.
Het grootste verschil blijft toch wel dat Anthem geen pvp kent.
Wellicht dat dit de reden is waarom er geen pve in Apex zit, deel van het interessante in Titanfall was dat er pve in de pvp games zat. Ze willen waarschijnlijk niet 'wateren' in de vijver van Anthem...
Volgens mij komt er wel een apart pvp gebied in Anthem.

Of toch niet. Hangt af van feedback gebruikers. Dus mogelijk, maar niet zeker.

[Reactie gewijzigd door Dutch_CroniC op 5 februari 2019 23:08]

PVP in een live service maakt pay-to-win mtx zeer verleidelijk, en EA heeft het financieel lastig. Zou geen goed teken zijn als Anthem die kant uit gaat.
Anthem en battlefield hebben een andere doelgroep.
Battlefield royale zal proberen pubg spelers te trekken en apex legends zal een stukje van de cake van fortnite proberen af te snoepen.
Ik als 'PUBG speler' waag me niet aan Fortnite. Te arcady voor mij, en het bouwen spreekt mij niet aan. Verder is het 3rd person, wat ik voor shooters echt waardeloos vind. Apex daarintegen vind ik een heerlijk spel. En de verschillende characters met eigen ability's is briljant gevonden.
Het is dan ook een erg nette uitvoering van een BR game met zijn eigen mechanics, met name het hero systeem geeft het een andere diepgang. Daarnaast alle wapens zijn projectile based waardoor er een aardige skillgap is. Niet de random RNG bloom physics van Fortnite waar je nog kan misschieten als je cross-hair perfect op het hoofd gericht zit.
Op de switch lijkt de hit detectie soms niet helemaal lekker te werken. Maar afgezien daarvan heb je met een AR bijna geen bloom (meer). En bloom is vaak gewoon een excuus voor slecht richten.
Het is gewoon scientific getest en nogsteeds een factor. Speler ! schiet op een stilstaande speler 2, je ziet de tracer voorbij het hoofd vliegen terwijl de cross-hair op zijn hoofd gericht staat. Moeilijk dan te ontkennen dat het geen factor is.
Want in het echt gebeurd dat niet en gaat de kogel altijd lijnrecht naar het punt in je vizier.
Afhankelijk van de kogelbaanverheffing en de afstand waarop geschoten wordt wel ja.
Gaat erom dat dit een mechaniek is om de skillgap laag te houden en je dus met een perfect aim er nogsteeds een meter naast kan schieten en met een missend schot opeens toch crit damage doet.
Bloom is gewoon een variatie van recoil waarbij het vrij logisch is dat een kogel niet helemaal uitkomt daar waar je richt omdat het mechanisme ervoor zorgt dat een mens dat in veel gevallen nooit stabiel kan houden. Zeker niet tijdens het lopen, staan of springen.
https://www.ea.com/games/apex-legends/play-now-for-free

Voor degene die 'm ook willen proberen. Binnenkort maar eens aanslingeren (maar eerst Origin maar eens afstoffen, het is echt tijden geleden dat ik die gebruikt heb).
En op 't forum is er een topic voor de game :) Reacties zijn ook daar positief trouwens! Dus niet alleen op Reddit laten ze zich positief uit over de game :+
Het ziet er uitstekend uit qua graphics en heeft interessante gameplay (een zelfzame combo lately).
Is het meer is dan een mix van Overwatch en PlayerUnknown?

In eerste instantie verwachtte ik dat het niet te veel opgepakt zou worden met de verzadigde markt, maar blijkbaar is releasen zonder aankondiging een zeer goede stap geweest.
Mijn idee is Overwatch/Blackout
Goed nieuws trouwens voor de EA-haters onder ons: Respawn had volledige vrijheid tijdens de ontwikkeling. Het enige wat EA zich mee bemoeid heeft is de integratie in Origin.
Not to be throwing EA under the bus, but this wasn’t the game they were expecting. I had to go to executives, show it to them, and explain it and…not convince but more, “Hey, trust us! This is the thing you want out of us.” They had no hand in development or anything about this game.
Bron

Moet zelf nog wel wennen. Als je van PUBG af komt dan is Apex Legends echt heel andere koek :+ Maar het speelt wel lekker weg!
Misschien nog vroeg te zeggen maar raadt dit je dit spel boven pubg aan?
Zijn niet te vergelijken. PUBG vind ik nog steeds zo vet omdat het de enige relatief realistische BR-game is. Apex Legends speelt anders, oogt anders en heeft andere features. Een soort Fortnite meets Overwatch, al heb ik die twee nooit gespeeld. Fortnite staat me niet aan om de stijl en de verplichte 3rd person. Overwatch staat me niet aan vanwege het hele hero-gedoe. Dat is ook het enige minpuntje dat ik kan vinden bij Apex Legends. Ik vind het zelf vetter als iedereen dezelfde basis heeft, zonder gekke fratsen.
Een soort Fortnite meets Overwatch,

In de uiterlijk van Borderlands, al dat is wat voor idee ik erbij kreeg.
Ik denk dat EA best een goed product heeft neergezet, heb een paar potjes gespeeld en zit vrij goed in elkaar met veel elementen, had hem veel kariger verwacht dus als EA hater zeg ik good job boiis.
Respawn heeft het neergezet;) EA melkt het alleen maar uit.
Als Respawn goede games mag en blijft maken, zal het me een worst wezen dat EA daar inkomsten uit ontvangen. Ze zijn tenslotte ook degene die het financieren.
Arma 3 BR is de meest realistische BR.
Ik heb met jouw avatar altijd de neiging om een haartje van het scherm te vegen.
Overwatch is toch geen BR? Of zit daar tegenwoordig ook een BR-modus in?

EDIT: oh, dat zeg je ook niet.

[Reactie gewijzigd door Shabbaman op 5 februari 2019 19:21]

Ik snap je, maar dit is altijd teams van 3. Dus elk team kan dezelfde capaciteitem hebben. Daarom is er geen solo denk ik.
Bij solo was dat wel gewenst geweest.
Heb je nog geen Ring of Elysium gedaan? Ik heb een halfuur in een ski lift gezeten, erg spannend en realistisch.
Heb me er gisteren al ontzettend goed mee vermaakt, zit goed in elkaar en lekkere snelle gameplay.
Vanavond maar weer verder ;)
Taggen is ontzettend goed geimplementeerd en dat maakt het super goed speelbaar zonder headset en met randoms.
Wat denk ik ook zeer mee heeft geholpen is dat het gewoon meteen goed werkte. "It just works"
Gisteren uitgeprobeerd want normaal smaakt zo'n BR game me niet zo. Maar deze was toch wel vermakelijk, de abilities maken het interessant om met je squad tactisch te spelen. Grafisch is het aangenaam en werkt soepel (hoewel inzoomen met een scope toch wel wat fps drops veroorzaakte op mijn systeem). Movement en gunfeel zit redelijk goed, vind de movement nog niet zo vloeiend aanvoelen maar qua gunfeel zit het goed snor. Denk eens dat je gewoon bent aan het movement systeem je je er wel zeer snel en soepel mee kunt verplaatsen. Het slide mechanisme heeft mij toch wel paar kunnen redden van een death :9

[Reactie gewijzigd door Kneth87 op 6 februari 2019 08:03]

Maakt me toch wel benieuwd naar het spel, zou mijn eerste Battle Royale game worden.
Ik ga eens wat filmpjes/streams bekijken.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee