Gemiddelde gebruikersscore
Voor deze review ontvang ik Steam tegoed.
Mooi moederbord, eenvoudig te installeren
Moederbord met veel specs en perfecte prijs-kwaliteitverhouding
Een mooi product speciaal ingericht op de AI functies van de processor!
Mooi moederbord met veel snelle aansluitingen en een goede prijs kwaliteit verhouding. Vond het moederbord makkelijk te installeren terwijl het mijn eerste build was. De vele snelle aansluitingen gaven bij mij de doorslag om voor dit moederbord te kiezen, met 2x thunderbolt 4 en usb C is het voor mij een future proof build. Nu hopen dat de volgende generatie Intel CPU ook nog op deze aansluiting past.
Het enige nadeel vond ik dat de WIFI niet direct werkt na installatie, als je geen LAN aansluiting hebt moet je eerst de drivers vanaf de USB stick installeren voordat je verbinding met het internet kan maken.
Een ander aandachtspunt is dat je de code op het moederbord nodig hebt om het product te registreren, tip maak hier een foto van voordat je hem inbouwt ;)
moederbord bevalt goed, ziet er strak uit en doet wat hij moet doen
Ik krijg Steam tegoed bij het plaatsen van deze review.
Een heel goed moederbord met veel usb poorten en 2 hunderbolds. Gemakkelijk ssd installeren zonder vijsje. GPU release knop is ook handig. Loopt heel stabiel met met het xmp profiel. Ik twijfelde tussen dit en een gigabyte moederbord maar de i/o poorten hebben voor mij de doorslag gegeven. De enige onzekerheid is of het lga1851 socket nog meerdere generatie cpu's gaat krijgen.
Dit uitgebreide Z890 moederbord gebruikt voor een klant systeem, wat me meteen opviel, de onafgewerkte zijkanten van het I/O shield, beetje jammer voor zo'n duur bord, verder veel snelle aansluitingen, waaronder Thunderbolt, 5G lan en Wifi 7.
De eerste M.2 heatsink klik je zo los, (wat wel wat gammel aanvoelt), maar de 2de zit weer met schroeven..... en de 3e - 4e klik je ook zo los.
De cpu stroomconnectors hebben een nieuwe plaats, boven de geheugensleuven, is op zich handig, maar wellicht niet in iedere kast.
Het bios ziet er erg mooi uit, en makkelijk in te stellen.