Google bevestigt dat Pixel 6-smartphones met maximaal 21 tot 23W laden

Google heeft de maximale laadsnelheden van de Google Pixel 6-telefoons bekendgemaakt. De Pixel 6 is met maximaal 21W bedraad op te laten, de Pixel 6 Pro is met een bedrade lader met maximaal 23W op te laden.

Het is voor het eerst dat Google precies aangeeft hoe snel de twee telefoons op kunnen laden. Tot nu toe raadde het bedrijf gebruikers aan zijn eigen 30W-USB-C-oplader aan te schaffen. Dat impliceerde dat de smartphones met 30W waren op te laden, maar dat is dus niet waar.

Onderzoek van media als Android Authority wees echter uit dat die 30W-lader niet volledig gebruikt wordt. De smartphones zouden een piekbelasting van zo'n 22 watt halen. Gemiddeld zou de laadsnelheid op zo'n 13 watt liggen. Dat die gemiddelde laadsnelheid lager ligt dan de piekbelasting is niet gek; dit wordt bijvoorbeeld gedaan om de warmte te beperken en de accu te beschermen. Alle smartphones laden beperkte tijd met de maximale snelheid op en schakelen in stapjes terug naarmate de accu voller is. Dat is bijvoorbeeld te zien bij de OnePlus 7 en 7T van enkele jaren geleden.

Google heeft het laadgedrag van de Pixel 6-telefoons nu verduidelijkt en de maximale laadspecificaties opgegeven voor beide smartphones. Het bedrijf zegt daarnaast dat de Pixel 6 met de los verkrijgbare 30W-lader binnen een uur tijd tot 80 procent is op te laden. Google introduceerde beide telefoons op 19 oktober en zijn sinds eind vorige maand verkrijgbaar, maar worden door Google niet in Nederland of België verkocht.

Door Hayte Hugo

Redacteur

18-11-2021 • 12:37

54 Linkedin

Lees meer

Reacties (54)

54
54
19
2
0
33
Wijzig sortering
Er staat in het artikel " Google niet in Nederland of België verkocht." terwijl ze echter wel worden verkocht bij mobiel.nl en belsimpel.nl.

Maar deze verkopen dan weer niet de 30w oplader.
Overige is de oplader zelf ook bijna niet verkrijgbaar bij retailers in Duitsland.

Overige raad ik het toestel iedereen die fan is van Android aan. Advies: koop hem in Duitsland met de optie afhalen, dat scheelt je namelijk wat geld.
Er staat in het artikel " Google niet in Nederland of België verkocht." terwijl ze echter wel worden verkocht bij mobiel.nl en belsimpel.nl.

Maar deze verkopen dan weer niet de 30w oplader.
Overige is de oplader zelf ook bijna niet verkrijgbaar bij retailers in Duitsland.
Je kan een willekeurige USB-PD lader kopen die het gewenste vermogen (of meer) kan leveren.

Er zijn slechts twee noemenswaardige snellaadstandaarden: Qualcomm Quick Charge (waar veel smartphonemerken met een Qualcomm SoC een eigen marketingnaam aan geven) en USB Power Delivery. De meeste apparaten die geen Quick Charge gebruiken, gebruiken USB Power Delivery. Je bent sowieso met beide laadstandaarden niet gebonden aan een enkele merk voeding. Het enige waar je op moet letten op de voeding is welke snellaadstandaarden ondersteund worden, en wat het maximaal vermogen is dat het kan leveren.
Overige raad ik het toestel iedereen die fan is van Android aan. Advies: koop hem in Duitsland met de optie afhalen, dat scheelt je namelijk wat geld.
Dat ligt eraan waar je woont.

Verder vind ik de Pixel te duur. Een Android toestel voor mij moet niet meer dan 200-250 EUR kosten. Ik draai er LineageOS op, dus zo'n toestel gaat net zo lang mee als een high-end toestel met officiële ondersteuning van de fabrikant.

[Reactie gewijzigd door The Zep Man op 18 november 2021 13:24]

Same here, mijn Nexus 4 van LG en Google was de laatste telefoon van Google met een fatsoenlijk prijskaartje.

Alle Google telefoons daarna zijn veel te duur. En met de pixel lijn nog zwak qua hardware ook (met uitzondering van de 6 met hun eigen soc). De pixel 5 van eind 2020 presteert slechter en kost meer dan mijn Xiaomi Mi Mix 2s van begin 2019.

Ik snap dat de langere software support betekend dat je een paar developers voor die uren moet betalen, maar zoveel meer?

Ach ja ben de pixel kopers in ieder geval dankbaar voor het normaal maken van langere software support want andere bedrijven leveren nu ook steeds langere support. Alhoewel ik het nog steeds vreemd blijf vinden dat dit vanuit de staat niet wordt verplicht tot minstens 5 jaar nadat het laatste model als nieuw is verkocht.
Ach ja ben de pixel kopers in ieder geval dankbaar voor het normaal maken van langere software support want andere bedrijven leveren nu ook steeds langere support.
Ik vind dat juist bij Pixels best tegenvallen. Meeste Pixels tot nu toe kregen 3 jaar updates. Google loopt hier gewoon achter tov Samsung.

Dat gezegd vind ik de Pixel a lijn (dus Pixel 3a en 4a) echt wel mooie telefoons voor hun prijs.
Het waren fijne telefoons omdat je dan echt de Google experience had, maar vond het absoluut geen high end. En ik zou bijna zeggen low-mid tier. De laatste Pixels daarintegen hebben echt wel high-mid kwaliteiten.
Ik snap dat de langere software support betekend dat je een paar developers voor die uren moet betalen, maar zoveel meer?
1. De camera van jouw Mi phone is gewoonweg om te janken, daardoor koop ik een duurdere smartphone. Ja, jij hebt betere sopecs, maar ik heb een betere camera. Dat zijn keuzes die je maakt, dat is prima, specs zijn zeker wat waard. Maar doe alsjeblieft niet alsof je China phone op alle vlakken beter is, dat is gewoon niet zo.
2. Softwarematig gaat het niet enkel om updates, maar om een android os dat zich voorspelbaar gwdraagtm Persoonlijk keer ik nu na een OnePlus 6 terug naar een pixel vanwege de software. OnePlus had software die fijn leek te werken en op stock leek, maar zoals je op https://dontkillmyapp.com/ kan lezen is OnePlus de op 2 na vreselijkste OEM op vlak van apps in de achtergrond killen of anders beperken (Samsung is nog erger). OnePlus doodt namelijk apps in de achtergrond zodat ze niet meer werken, TENZIJ ze op een whitelist staan die ze niet publiek maken en die je niet kan editen. De meeste populaire apps zoals Whatsapp en telegram en signal staan hier op, maar als je app er niet op staat: pech, na een half uur op de achtergrond wordt je gekilled, en de gebruiker kan hier niets aan doen (nee, de instelling "niet optimaliseren" helpt niet). Ik kwam hier achter bij het gebruik van een babyfoon app, erg onaangenaam kan ik je zeggen. Met een pixel heb je dit niet: daar gedraagt het OS zich zoals developers kunnen lezen in de API documentatie.

Daarnaast: de Nexus 5 was ook goedkoop, dus ik vind dat je de lijn bij de Nexus 4 (een extreme uitzondering qua prijs) te vroeg trekt ;)

[Reactie gewijzigd door kiang op 19 november 2021 15:27]

Tjah de camera en support zijn de enige pluspunten aan de pixel lijn (alhoewel prestaties nu met de laatste generatie ook redelijk okay zijn).

Ik doe niet alsof mijn Xiaomi op alle vlakken beter is, hij heeft zeker zijn minpunten maar de rear-camera is voor het prijspunt niet gek - sterker nog, beter dan de concurrentie rond hetzelfde prijsniveau (de front-camera is wel gewoonweg slecht). Op dat prijspunt worden nou simpelweg keuzes gemaakt waar gesneden moet worden. als je de meerprijs van een pixel daar tegenaan gooit wordt de camera bij Xiaomi ook beter (zie b.v. de Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition van rond dezelfde tijd als de Pixel 5).

En het is een ouder toestel, de camera kwaliteit is één van die dingen die met de tijd steeds beter wordt (zeker bij Xiaomi die zijn focus naar heeft verlegt de laatste paar jaren).

Als je helemaal met geld wilt smijten en enorm goede plaatjes wil schieten dan zijn de Xiaomi Mi 11 Ultra en Xiaomi Mi 10 Ultra zelfs koplopers op het gebied van beste camera-telefoons. Het dus niet alsof de Pixels daar the end-all be-all zijn.

Ik vind het simpelweg vreemd dat de oudere pixels qua soc zo een enorme prijs hebben. Achteraf gezien wellicht juist zodat de nieuwe zelfgemaakte soc zo enorm veel beter lijkt? Als ze gewoon high-end socs in hun smartphones hadden gestoken waren de laatste pixels niet zo een enorme stap vooruit.
Het is maar net wat je voorn een toestel over wil hebben...

Zelf kom ik van de S series van Samsung af en dan voelt 900e als goede prijs.
Bij 200-250e mis zelf toch vaak bepaalde dingen zoals een goede camera.

Ik maak zelf gebruik van de 45w Samsung oplader. Werkt inderdaad net zo goed maar toch vind ik het fijn om een originele lader erbij te hebben die ervoor ontworpen is.
Ik ben toevallig op zoek naar de Pixel 6 en heb gister een kostenoverzicht gemaakt, maar zoveel verschil zit er niet in prijs, mits je Tele2 neemt. Ervan uitgaande dat we een 24 maanden een 4G - 5GB - 200 min/sms bundel nemen zit er namelijk maar een prijsverschil in van net geen 60 euro wanneer je het toestel in Duitsland koopt. Als je al iets verder van de grens woont kan dat al ongunstig uitvallen. Ook wanneer je voor garantie terug moet naar de winkel waar je het hebt gekocht.
Deze vergelijking had ik gemaakt met de prijzen van mobiel.nl / belsimpel en die van mediamarkt.de / google store / saturn

NL prijs is hierbij 1049,- en de DE prijs is 899,- voor de Pixel 6 Pro en voor de normale 6 is dit NL 799,- en DE 649,- . Zelf vind ik het 150e verschil wel waard om naar Duitsland te gaan voor het toestel. (buiten om het geluk dat ik bijna op de grens woon.)

Voor garantie zou je eventueel ook direct bij Google kunnen aankloppen.
zoals al veel gezegd hier op tweakers, koop hem dan gewoon aan marktprijs bij de fnac, be site voor belgie internationale site voor nederland
Genoeg mensen die het toestel al terug te koop plaatsen voor 649 ;)
Pixel 6 owner hier. Ik heb de officiële oplader via de Google store Duitsland naar Nederland laten sturen met de postcode truc. Dus 00000 invullen en op de andere regels je NL adres. DHL track en trace is dan een week van streek maar hij kwam echt.

Verder haalt ie max rond de 4400 mAh. En dat kakt in naar mate hij voller wordt of is...

4,4a x 5 v = 22 w als ik op school goed had opgelet.
Er staat in het artikel " Google niet in Nederland of België verkocht." terwijl ze echter wel worden verkocht bij mobiel.nl en belsimpel.nl.

Maar deze verkopen dan weer niet de 30w oplader.
Overige is de oplader zelf ook bijna niet verkrijgbaar bij retailers in Duitsland.

Overige raad ik het toestel iedereen die fan is van Android aan. Advies: koop hem in Duitsland met de optie afhalen, dat scheelt je namelijk wat geld.
De aanbieders die jij aangeeft hebben dat waarschijnlijk uit zgn grijze import. qua garantie(wettelijke,conformiteit) ben je als Nederlander beter uit bij een Nederlandse verkoper !
Ik zou er dan ook nog eens 2x over nadenken waar je het koopt, en advies voor geeft.
(ook al is Google vaak schappelijk met garantie, maar dat is dan 2j, beperkt)
[...]

qua garantie(wettelijke,conformiteit) ben je als Nederlander beter uit bij een Nederlandse verkoper !
Eh... Wij als Nederlander kopen die import telefoon bij een Nederlandse verkoper. Belsimpel e.d. zijn verplicht de garantie te regelen. En dat doen ze. Wat is je punt ?
[...]

Eh... Wij als Nederlander kopen die import telefoon bij een Nederlandse verkoper. Belsimpel e.d. zijn verplicht de garantie te regelen. En dat doen ze. Wat is je punt ?
Nee, Je krijgt in Nederland Wettelijke Garantie volgens Conformiteit.Boek 7 Artikel 17 (7:17 BW) Dat is veel ruimer en beter dan de beperkte garantie in Duitsland, wat werd geadviseerd !
Huh waar praat jij over?

Koop je bij belsimpel, dan regel je garantieissues met belsimpel. Dat is wettelijk bepaald. Punt
Ik denk dat jullie een misverstand hebben over de aanbieders mobiel.nl en belsimpel.nl en het advies om in Duitsland te kopen. Maar zover ik weet zijn de Nederlandse garanties niet veel strenger dan dat ze Europees geregeld zijn, dus dan maakt het niet uit of je het in Nederland of Duitsland koopt.
Huh waar praat jij over?

Koop je bij belsimpel, dan regel je garantieissues met belsimpel. Dat is wettelijk bepaald. Punt
Even goed lezen waar het om gaat, dat scheelt weer schrijfwerk en onduidelijkheid.
@Haarballetje Idem.
Het maakt letterlijk geen reet uit. Als je het bij FNAC Frankrijk/Belgie koopt en zij leveren het product in Nederland aan jou. Hebben zij te voldoen aan de Nederlandse wetgeving, niet de Franse/Belgische. Jij hebt je product namelijk in Nederland gekocht.
Die verkopen import modellen, en je betaalt extra.
Kan me niet voorstellen dat ophalen ( a 60 euro benzine) goedkoper is dan op laten sturen 8)7
Dat die gemiddelde laadsnelheid lager ligt dan de piekbelasting is niet gek; dit wordt bijvoorbeeld gedaan om de warmte te beperken en de accu te beschermen.
Is dit werkelijk zo? mijn huawei p30 pro ondersteunt 40w laden, dit wissel ik af met draadloos laden dat volgens mij 10w is. Heb het toestel nu al sinds de release (april 2019), maar de accu is er in praktijk niet echt slechter op geworden. Als ik het mijn toestellen vergelijk die langzaam lade waren die toch echt warm tot heet in tegenstelling met de toestellen die nu snelladen.

Dus in hoeverre gaat dit verhaal echt op? 23 watt laden is toch een beetje iets van een paar jaar geleden en die techniek staat toch ook niet stil.

[Reactie gewijzigd door dutchnltweaker op 18 november 2021 12:47]

Is je accu er niet slechter op geworden? Hoe weet je dit?
Je kunt dit bij sommige toestellen in de dev-opties zien, en anders kan het vrij nauwkeurig berekend worden met apps als AccuBattery.

Anekdotisch: mijn OnePlus 7 Pro laad ik al 2,5 jaar alleen maar snel op en die zit nu nog op 84% capaciteit — dat vind ik behoorlijk netjes.
84% is wel significant hoor. We zeggen binnen dit vakgebied eigenlijk altijd dat een accu "afgeschreven" is bij 80%. Dat is overigens een maatstaf, maar dit betekent niet dat de accu dan niet meer bruikbaar is.

Wat echter wel zo is, de accu gaat degraderen, kan minder hoge piekstromen leveren, het gaat wel degelijk invloed hebben op de prestaties van je accu, los van je capaciteit.

Eigenlijk is je accu precies zo gedegradeerd zoals ik dat zou verwachten. Ik verwacht wel dat jij je telefoon niet dagelijks oplaadt.
Echter als je een accu niet snel-laad, dan bereikt die na ongeveer 2 jaar ook rond de 85%.

84% na twee jaar is wel significant, maar is niet significant slechter dan wanneer je alleen een trage lader had gebruikt.

Toegegeven, dit is uit persoonlijke ervaring met telefoon en laptop accu’s over de afgelopen tien jaar.

[Reactie gewijzigd door Coffee op 18 november 2021 14:17]

Ik kan zelf wel zeggen dat mijn oneplus 7 pro van 2 jaar out wel degelijk mindere prestaties heeft na 2 jaar iedere avond and soms meerdere malen per dag aan de snel lader van X% tot 100%.

Waar ik in het begin makkelijk genshin impact kon draaien op max settings kreeg ik het nu niet eens meer voor elkaar op medium zonder dat de telefoon warm werd.

Heb nu een pixel en geen problemen meer.
Granted, te pixel is weer een stuk sneller dan de one+ 7 pro maar toch.
Maar hier heb je het over GPU/CPU performance, toch? Ik heb het over hoeveel stroom er nog in de batterij gaat.

Is het niet zo dat Genshin Impact (ik vermoed een game?) gewoon zwaarder is geworden om te draaien en/of meer rust op nieuwe technieken of architecturen? Het kan natuurlijk ook nog zijn dat de 7 Pro na twee jaar volgeladen zit met ‘rotzooi’; apps die niet meer worden gebruikt, cache-bestanden, etc. Heb je het al getest na dat je de OnePlus volledig opnieuw hebt geïnstalleerd?
Dat is zeker een deel van het verhaal maar ik merk aan de telefoon dat hij niet alles meer even snel kan uitvoeren :)

Kan ook goed zijn dat mijn gevoel er compleet naast zit.
Maar weet wel dat wanneer je batterij minder wordt het vaak ook minder spanning leverd en dus ook minder performance geeft.
Ik laad 'm zeker wel iedere dag op, maar meestal wel binnen de 20-80% range.
Oh ja, dan is dat waarschijnlijk de reden dat je nog steeds 84% hebt. Een van de variabelen waaraan we SoH (state of health) bepalen is het aantal ontladingen met een direct verband tussen de diepte van de ontlading. Aangezien jij tussen de 20 - 80 % oplaadt, is de DoD < 60%. Daarmee verhoog je de levensduur significant.
AccuBattery zou ik met een korreltje zout nemen. Mijn Nexus 7 uit 2012 zou nog 87% accu capaciteit over hebben. Maar hij loopt binnen een paar uur leeg als je er helemaal niks mee doet, laat staan als je hem probeert te gebruiken.
Dus je bewijst dat in jouw geval de accu wel slechter is geworden over een paar jaar tijd. Waarom zou dat in OP's geval niet zo zijn? Jij bewijst eigenlijk dat OP staat te liegen.
Nou ja, liegen — ik denk dat OP merkbaar bedoeld. Persoonlijk merk ik het verschil met 2,5 jaar geleden ook niet. Ook in het begin moest ik 'm in principe eenmaal per dag opladen. Wel zal het nu iets langer zijn, maar dat verschil merk ik niet want we hebben het dan over 40 in plaats van 30 minuten, of iets van die orde.
Persoonlijk merk ik het wel, het is nog steeds eenmaal per dag opladen maar het is nu wel op het randje terwijl het in het begin meer was om hem iets bij te vullen voor een nieuwe dag.
Het zou kunnen dat misschien in theorie dit we zo is, maar in de praktijk niet zo.
Als ik mijn voorgaande toestellen erbij pak dan waren die qua accu binnen anderhalf a 2 jaar toch wel erg slecht geworden.
Met de toestel die ik nu heb (bijna 3 jaar), heb ik nog steeds dezelfde accu verbruik als in het begin. Bij normaal gebruik zoals spotify, browsen of een filmpje kijken onderweg (trein) dan ben ik ongeveer 10% kwijt in 60 a 70 minuten tijd. Al mijn voorgaande toestellen was dat toch de helft sneller.
Mja mijn Samsung S8 was na 3 jaar ook uitgemergeld en daar deed ik nooit aan snelladen.

Nu met de OnePlus 8 gaat het vooralsnog prima en die laad ik wel snel. Met name omdat hij meerdere dagen mee gaat, daarom heb ik hem niet elke nacht aan de lader en daardoor is hij vaak midden op de dag leeg.

Maar ik merk vooralsnog niet veel terugloop en hij wordt ook minder warm met snelladen dan de S8 werd met gewoon laden, zoals @dutchnltweaker ook zegt.
[...]

Is dit werkelijk zo? mijn huawei p30 pro ondersteunt 40w laden, dit wissel ik af met draadloos laden dat volgens mij 10w is. Heb het toestel nu al sinds de release (april 2019), maar de accu is er in praktijk niet echt slechter op geworden. Als ik het mijn toestellen vergelijk die langzaam lade waren die toch echt warm tot heet in tegenstelling met de toestellen die nu snelladen.

Dus in hoeverre gaat dit verhaal echt op? 23 watt laden is toch een beetje iets van een paar jaar geleden en die techniek staat toch ook niet stil.
Maar weet je of het überhaupt met dit wattage laadt ?
23W effectief is best snel te noemen
Ja, dit is werkelijk zo. Echt 'elk' onderzoek bevestigd dat ;) Uiteraard verschilt gedrag tussen verschillende toestellen.
Ook die 40W is niet het gemiddelde. Je komt daar meestal alleen in de buurt tot 30% lading of een bepaalde temperatuur is bereikt. Dan, zoals in het artikel staat, gaat het in stapjes naar beneden. Met 23W kan langer worden door gegaan (bijvoorbeeld tot 50%) en duurt het ook langer voor die temperatuur bereikt is.
Dus ja, 40W is sneller, vooral in het begin. Maar voor een volle lading is het verschil minder groot.
Kortom.. Het is dus false advertisement geweest van Google?

Ik stoor me er eigenlijk verder ook niet aan op mijn Pixel 6 Pro.
Bij mij gaat die voor het slapen op de lader en laad dan tot 80% en het laatste gedeelte in de ochtend.

Maar ik vindt het wel jammer dat er ergens mee geadverteerd wordt wat helemaal niet blijkt waar te zijn.
Mja, niet echt, ze hebben nooit gezegd dat ie met 30 watt zou opladen, alleen dat er een officiële 30 watt lader bij hoort. Dat de telefoon dan ook met de maximale capaciteit van die oplader oplaadt hebben wij er zelf bij verzonnen :)
Ik weet niet precies wat Google voorheen gezegd heeft. Maar dat ze aanraden een compatible 30W lader te gebruiken is niet verkeerd. Voor de rest regelt de telefoon het zelf. Zo werkt snel laden bij alle apparaten eigenlijk. Je wilt tenslotte ook dat de accu niet (te) snel achteruit gaat en de boel te heet wordt.
Waar blijft die tweakers review van die pixel nou? :)
Ik ben er nog steeds niet helemaal uit of ik nou voor een nieuwe Pixel 6 (pro) of ene Oppo X3 pro wil gaan!
Genoeg reviews inmiddels te vinden toch ;-)? Of neus even in het topic op het forum. Heb hem zelf ook en ik vind het een aanrader!
i know, 1001 reviews juist maar dat maakt het niet altijd makkelijker. De telefoon reviews van Tweakers zijn meestal wel goed, dus ik ben benieuwd naar hun conclusies!
als ik mijn OP6 met originele lader en kabel oplaad, dan wordt mijn telefoon helemaal niet warm. wel de oplader.

waarschijnlink is de oplaadtechniek van pixel 6 heel anders dan die van op6

[Reactie gewijzigd door ari2asem op 18 november 2021 12:55]

accucapaciteit in watt
? Watturen Wu of mAh is gebruikelijker.
Ze bedoelen laadvermogen in Watt.
Ik neem aan dat er 'laadsnelheid' wordt bedoeld.
Dat is een slakkengangetje. Triest. Datzelfde geldt voor Samsung. Blij dat ik een OnePlus heb.
2010 belde. Ze willen hun laadsnelheid terug.
Ik heb de pixel 6 nu ongeveer 2 weken en vind hem echt super! Merk weinig verschil met het opladen en was voorheen ook altijd iemand die zijn telefoon maar tot 80 a 85% oplaad dus persoonlijk vind ik de aanpak van Google niet erg. Ik had hiervoor een Huawei P20 Pro en moet zeggen dat de camera van de pixel 6 niet echt veel beter is maar iets. Ook de batterijduur is oke maar al de extra features maken deze dingen allemaal goed.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee