De MSI MEG Z890 ACE biedt uitstekende prestaties en stabiliteit dankzij een krachtige VRM-configuratie en robuuste stroomvoorziening. Met PCIe Gen 5, USB 3.2 Gen 2x2, en DDR5-ondersteuning is het ideaal voor gaming. Hoewel de prijs hoog is, levert het een betrouwbare, toekomstbestendige oplossing voor high-end systemen.
De MSI MEG Z890 ACE heeft mijn verwachtingen overtroffen met zijn krachtige prestaties en stabiliteit. Dankzij de robuuste stroomvoorziening en hoogwaardige VRM-configuratie blijft mijn systeem stabiel, zelfs bij zware belasting en overklokken. De uitgebreide connectiviteitsopties, zoals meerdere PCIe Gen 5-sleuven en USB 3.2 Gen 2x2 Type-C-poorten, zijn perfect voor mijn behoeften als gamer en content creator. Bovendien zorgt de ondersteuning voor DDR5-geheugen voor snellere prestaties, en de geïntegreerde koeloplossingen houden alles op temperatuur. Hoewel de prijs hoog is, maakt dit moederbord het meer dan waard voor wie zoekt naar topprestaties en betrouwbaarheid in een high-end setup.
Dit is mijn 1ste moederbord die ik heb gekocht en waarschijnlijk de beste omdat het de alle nodige features heeft op een prijs die goed meevalt, Ik ben er zeer tevreden op 15/10
Mooi en stevig moederbord.
Nieuwe BIOS look is ook heel overzichtelijk en makkelijker qua instellingen dan de vorige generaties.
Ondersteund DDR5 CUDIMM.
EZ DIY maakt het makkelijk om de componenten te installeren.
Handig 'klein' formaat met ATX (Dus geen E-ATX als bij andere reviews is geschreven).
MSI MEG Z890 ACE is een van de beter gebouwde high end moederborden waarmee je alles wel zo`n beetje kan doen. Het bord ademt degelijkheid, zoals bijvoorbeeld al te merken is aan de metalen backplate en eigenlijk alle onderdelen op het bord. Mooie zwart/gouden kleur en een mooi ontwerp. Ook veel mogelijkheden voor wat betreft het overklokken, alle toeters en bellen zitten erop. Met de EZ debug-led is snel te zien of er ergens iets mis is.Met de EZ PCIe release is toevoegen van een videokaart snel en makkelijk !
Grote Heat-sinks en Heat-Pipes om het zaakje zo koel mogelijk te houden en dit alles in een mooi design.
Dit moederbord is zeer degelijk gebouwd en toekomstbestendig met de 10Gbps Super Lan poort en Wi-Fi 7. Als prestatie, degelijkheid en betrouwbaarheid belangrijk voor je is zit je met dit bord zeker goed.