Review door de redactie

Door Sjef Weller - Redacteur 15 april 2025

Zestien in-ears van 100-200 euro - Daar zit muziek in

De Samsung Galaxy Buds3 Pro komen in een slank en compact laaddoosje. De draadloze in-ears combineren een fijne, warme sound met goede noisecancellingprestaties. Het is misschien even wennen aan de hoekige steeltjes, maar het draagcomfort is prima. Bovendien blijven de oortjes goed zitten bij een wandeling of fietstocht. Hoewel Samsung zelf ook telefoons maakt, vallen de belprestaties helaas wat tegen. Een pluspunt is de relatief hoge IP57-rating, waarmee de oortjes waterdicht zijn tot een meter diepte. Lees verder »

Pluspunten

• Licht en comfortabel
  • Compact laaddoosje
  • Fijne sound
  • Goede noisecancelling
  • IP57-rating

Minpunten

• Hoekige steeltjes vergen wat gewenning
  • Tegenvallende belprestaties
  • Accuduur niet bijzonder
  • Eartips snel kapot bij verwisselen

Reviews door gebruikers

1 van 5 sterren
Dissident Newbie
25 november 2024 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds3 Pro (Zilver)

Als je allergisch bent voor Nikkel moet je deze buds NIET kopen!

Pluspunten

• Geweldig geluid
  • Gemakkelijk te bedienen

Minpunten

• Bevat nikkel (veroorzaakt allergische reactie)
  • Hele slechte service van Samsung

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Katala
11 oktober 2024 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds3 Pro (Zilver)

Redelijke koptelefoon, ze zitten lekker en degelijk geluid.

Pluspunten

• Voelt stevig aan
  • Goed geluid (in een stille ruimte)
  • Mooi design
  • Bedieningsgemak
  • Stemgeluid

Minpunten

• Noise canceling
  • Oplaadmelding op telefoon

3 van 5 sterren (Voldoende)
Spookles
18 november 2024 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds3 Pro (Zilver)

Eerste ervaring met ANC en TWE. Gebruik met een S23 Ultra en Windows 11 met de Samsung Galaxy Buds app.

Het geluid is echt top, referentie is een DT-770 / Hifiman Sundara en de KZ ZS10 Pro als earbuds. Beetje bass heavy maar dat vind ik persoonlijk fijn, niet storend en prima weg te EQ'en met de Samsung EQ app.

Seamless earbud connection werkt simpel en snel voor zowel een Samsung telefoon en generic Windows apparaat.

Adaptive Noise Canceling vind ik wat tegenvallen. Zet je muziek zachter als je praat maar dan heb je geen Noise Canceling, sterker nog het lijkt overige geluiden te versterken.

Windows latency is dusdanig slecht dat Youtube, Gaming of Netflix storend is.

Eartips wisselen is wat eng, zit erg strak en voelt flimsy. Maar zou ondertussen geen problemen meer moeten vormen na een update van Samsung.

Pluspunten

• Goed geluid
  • Comfortabel
  • Connectiviteit
  • Software

Minpunten

• Batterijduur
  • Eartips wisselen
  • Latency (Windows)
  • Adaptive Noise Canceling

Spoonher
24 april 2025 Product gekocht

Voelt een stap terug tov de buds2 pro

Pluspunten

• Fit in de oren

Minpunten

• ANC hist
  • Voelt goedkoop aan
  • Geluidskwaliteit zonder ANC slecht
  • Touch registratie matig

2 van 5 sterren (Slecht)
KartonFabriek
26 maart 2025 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds3 Pro (Zilver)

Geweldige oortjes met zeer verbeterde pasvorm, ik kom over van Galaxy Buds Pro. de ANC werkt zeer goed, vooral bij zwaar laag geluid.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Geweldig geluid
  • Zeer goede ANC

Minpunten

• Licht verschil geluidskwaliteit bij ANC

Samuel
13 februari 2025 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds3 Pro (Zilver)

Hele goede Buds. Eindelijk werkt de ANC écht goed. Kom van de Buds2 die dit ook al zouden moeten hebben, maar vergeleken met dit was dat eigenlijk niet aanwezig. Het geluid is erg vol, wat onder andere komt door de Samsung Seamless Codec die Samsung gebruikt tussen telefoons en oortjes. Hier heb je praktisch gezien niks aan als je bijv. luistert via Spotify, omdat die kwaliteit toch lager is. De accuduur is ruim voldoende, maar geen goed. Hetgeen me het meest opviel is hoe goed stemdetectie werkt. De oortjes schakelen automatisch ANC uit en schakelen omgevingsgeluid in zodra jij begint te praten. Dan horen ze ook of de ander blijft praten. Zo nee? Dan schakelt ANC na 5 seconden weer in. De prijs vind ik lang niet slecht voor zulke goede dopjes.

Pluspunten

• Geluidskwaliteit (2 drivers)
  • ANC!
  • Softwareopties (incl. 'A.I.'), bijvoorbeeld stemdetectie.
  • Batterijcapaciteit doosje
  • Prijs

Minpunten

• Batterijduur Buds (1.5 uur minder op lading dan Buds2)
  • Wennen aan touch controls.

Nougat
8 januari 2025 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds3 Pro (Zilver)

Heb even een aantal dagen moeten testen om de juiste stand in de oren te krijgen zodat ze niet meer uit de oren vallen... zolang de steeltjes naar beneden gericht zijn zitten ze als een blok bij mij.

Pluspunten

• Zitten goed
  • Geluid is goed

Minpunten

• mist een foam eartip

izzet3838
18 november 2024 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds3 Pro (Zilver)

Wat mij betreft de beste slimme oortjes die je kunt kopen.
Audio, ANC kun je sowieso van uitgaan dat ze solide zijn voor deze prijs, het gaat je niet omver blazen maar ze zijn as good as it gets.

De grote voordelen zitten hem vooral in de smart features, zo is de voice detection en ambient mode top notch.

Ook hebben deze oortjes on device EQ dus je pakt je EQ mee naar alle toestellen, on device voice commands zijn ook aanwezig en werken geweldig.

Er zijn wat mij betreft 2 grote nadelen, 1 daarvan is dat multipoint enkel werkt met samsung toestellen, in mijn geval betekent dit dat ik niet naadloos kan switchen naar mijn laptop (HP).

De functie om de oortjes te vinden is wat mij betreft onvoldoende, er is geen speaker in de case, en je kunt de oortjes niet zoeken als ze in de case zitten.

Pluspunten

• Solide audiokwaliteit
  • Degelijke ANC
  • Top notch ambient mode en spraakdetectie
  • On device EQ
  • On device voice commands(play music, answer call,...)
  • Goede controls op stems

Minpunten

• Multipoint enkel met Samsung toestellen
  • Find functie ondermaats ivm Airpods pro 2 (Enkel als de oortjes niet id case zitten)
  • Leds zijn een gimmick
  • Geen lanyard attachment op de case

0ruben0
21 augustus 2024 Product gekocht

Samsung Galaxy Buds3 Pro (Zilver)

Mijn eerste buds, maar wel de eerste die ik ook daadwerkelijk gebruik want het geluid is subliem.

Pluspunten

• Mooi geluid
  • Zitten lekker en stevig
  • Makkelijke connectie met S24+

Minpunten

• Eartips te moeilijk uit te wisselen

Heb jij ook een Samsung Galaxy Buds3 Pro (Zilver)?