Gebruikers over webshop Mobiel.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenScherpe prijs, snelle levering. Veel keus ook in verschillende providers. Filtering van producten zou wel wat beter kunnen.
Verzendingsupersnel en helemaal conform afspraken. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de voortgang
AlgemeenWAARDELOZE SERVICE!
Onlangs heb ik de iPhone 18 Pro Max besteld bij Mobiel.nl. Ik heb hier bijna €1.500 voor betaald. Helaas bleek het toestel direct na ontvangst defect: de speaker kraakt op willekeurige momenten. Inmiddels melden ook meerdere gebruikers op internet hetzelfde probleem.
Ik heb het toestel daarom direct aangemeld voor retour/omruiling. En toen kwam ik tegen wat ik echt onbegrijpelijk vind:
MOBIEL.NL LAAT JE BIJ HET RETOURPROCES EXPLICIET EEN CHECKBOX AANVINKEN WAARBIJ JE AKKOORD GAAT DAT HET RISICO VAN VERLIES TIJDENS DE RETOURZENDING BIJ JOU ALS KLANT LIGT!
Het wordt nog vreemder.
Mobiel.nl biedt zelf een DHL-retourlabel aan, maar dit label is ONVERZEKERD. Wil je als klant het risico niet dragen bij een telefoon waarvoor je bijna €1.500 hebt betaald, dan moet je zelf een verzekerde retourzending regelen.
En daar houdt het niet op: de kosten van die verzekerde verzending worden vervolgens niet door Mobiel.nl vergoed.
Ik heb hierover meerdere malen telefonisch contact opgenomen en gemaild, maar er wordt geen verzekerde retourzending aangeboden en er wordt ook niet aangegeven dat de kosten van een door mijzelf geregeld verzekerd label worden vergoed.
Je wordt als klant hierdoor in een ontzettend lastige situatie gezet:
OF je gebruikt het door Mobiel.nl aangeboden ONVERZEKERDE label en accepteert het risico van verlies van een toestel van bijna €1.500, OF je betaalt zelf voor een verzekerde verzending waarvan Mobiel.nl de kosten niet vergoedt.
DIT VIND IK ECHT NIET KUNNEN.
Het gaat hier bovendien om een DEFECT TOESTEL dat ik niet zelf heb veroorzaakt en dat ik direct na ontvangst heb gemeld. Ik kies er niet voor om het toestel terug te sturen; ik moet het retourneren omdat het product niet goed functioneert.
Ik ben al meer dan 10 jaar klant bij Mobiel.nl en dit is de eerste keer dat ik problemen heb met een toestel. Juist daarom vind ik het ontzettend teleurstellend dat ik in deze situatie niet gewoon een veilige, verzekerde retourmogelijkheid krijg aangeboden.
Het gaat mij niet om een paar euro aan verzendkosten. Het gaat om het principe en om het risico dat bij een retourzending van een toestel van bijna €1.500 bij mij als klant wordt neergelegd.
EEN DEFECT TOESTEL LEVEREN, VERVOLGENS ALLEEN EEN ONVERZEKERDE RETOURZENDING AANBIEDEN EN DE KLANT ZELF LATEN BETALEN ALS HIJ HET RISICO WEL VERZEKERD WIL HEBBEN — DAT VIND IK GEEN PASSENDE SERVICE.
Na meer dan 10 jaar klant te zijn geweest, vind ik dit een bijzonder teleurstellende ervaring.
Je toestel is niet verzekerd als je hem als DOA terug moet sturen, je wordt totaal niet geholpen. Als klant moet je zelf het risico dragen. Terwijl je als klant een DOA toestel krijgt en er niks aan kan doen.
AlgemeenGeweldig werk van responsiviteit, presentaties en recordtijdlevering. Ik ben zeer tevreden over dit werk, dank u
VerzendingIk kwam met een uitstekende snelheid en dit is geweldig
KlantenserviceUitstekende service, snelle reactie, bezorgservice en het beantwoorden van berichten en communicatie.
AlgemeenIn 2024 een abonnement met gsm aangeschaft. Toen bestelde ik een hoesje met korting. Nu wilde ik na 2jr hetzelfde hoesje bestellen en dat kon gewoon. Volgende dag in huis. Geweldig geregeld. Altijd al tevreden over Mobiel.nl en dat mag ook gezegd worden.
VerzendingIk kreeg bericht over de verzending, ook via de app van de pakketdienst. Het pakketje paste in de brievenbus en werd netjes bezorgd.
KlantenserviceIk heb nu geen contact gehad met de klantenservice. In 2024 wel en ben toen netjes te woord gestaan met een goede en duidelijke oplossing. Het is goed zaken doen met mobiel.nl
AlgemeenInmiddels 2 telefoons gekocht bij Mobiel.nl in de Koopjes kelder. Dit zijn toestellen die terug gestuurd zijn en maar een paar keer opgeladen zijn. Er staat netjes bij hoe vaak, en na controle kwam dit aantal ook overeen. Bedrag scheelt best met de nieuwprijs, dus fijn om op die manier een goed toestel (met garantie) te scoren.
VerzendingPakket kon ik ophalen bij een DHL pakketpunt in de buurt, zo wist ik zeker dat ik de postbode niet mis. Verzenden was gratis.
AlgemeenBij reageren via op een aanbod van een KPN-abonnement via PC kreeg ik een slechtere deal als dag ervoor wat ik gezien had via mijn mobiel. Zelfs na doorsturen openstaande http link (ik had aanbod nog open staan op mobiel) was aanbod anders 2,50 euro/maand meer.
Uiteindelijk ingegaan openstaand aanbod via mobiel. Hierna is alles verder goed en makkelijk gelopen.
Contract afgesloten abonnement werd me in enkele minuten bevestigt/ toegestuurd.
AlgemeenNou de verzending had iets vertraging maar track and trace was goed klant contact goed ja prima eerste ervaring
VerzendingVerzenden iets vertraagd (dhl) maar een dag later verder verliep alles soepel
KlantenserviceIk had gemaild werd keuring en snel te woord gestaan dus naar tevredenheid geholpen
Algemeen50plus mobiel laat me niet het meest voordelige abonnement nemen voor mijn contractverlenging; dat is alleen beschikbaar voor klanten die van een andere provider vandaan komen. Dus ik ga weg bij 50plus mobiel. Via mobiel.nl kon ik gemakkelijk het meest voordelige alternatief vinden en afsluiten.
AlgemeenDe bestelling ging vlot en zonder haperen. Ook de identificatie met paspoort ging gelukkig goed en zonder problemen.
VerzendingMijn nieuwe sim kaart werd al de volgende dag bezorgd. Over een maand kan ik hem gebruiken. Hopelijk werkt mijn nieuwe abonnement dan meteen..
AlgemeenSinds ik 3 jaar geleden mijn zakelijk abonnement moest vervangen door een particulier abonnement ben ik klant bij Mobiel . Tot volle tevredenheid. Heldere informatie. Fijne aanbiedingen. Goede prijs/kwaliteit. Mijn laatste actie: had verkeerde telefoonhouder voor mijn auto besteld en ontving na retourmelding meteen mijn vervangende order. Leuk detail: ik mocht de fout bestelde houden (duurzaam retour beleid) en ga daar mijn vrijwilligersorganisatie mee blijmaken voor een van hun auto’s.
VerzendingSnel, in goed passende verpakkingen, dwz zonder veel onnodig vulmateriaal.
KlantenserviceSnelle en goede reactie. Communicatie via mail is helder met aanvullende informatie
AlgemeenTitel: Teleurgesteld over de overstapactie
Ik ben helaas niet tevreden over de manier waarop de actie rondom het cadeau bij overstappen is gecommuniceerd.
Naar aanleiding van de actie per mail heb ik mijn abonnement gewijzigd via Mobiel.nl. Ik ging ervan uit dat ik hiermee in aanmerking kwam voor het aangeboden cadeau. Achteraf bleek echter dat ik geen recht had op de actie, omdat ik wel van abonnement ben veranderd, maar bij dezelfde provider ben gebleven.
Dit was voor mij vooraf niet duidelijk genoeg. Juist de actie uit de mail was voor mij een belangrijke reden om mijn abonnement te wijzigen. Daarom is het erg teleurstellend om pas achteraf te horen dat ik niet aan de voorwaarden voldoe.
Ik vind dat Mobiel.nl veel duidelijker had moeten aangeven dat het cadeau alleen geldt wanneer je daadwerkelijk overstapt naar een andere provider. Als dit vooraf duidelijk was geweest, had ik mogelijk een andere keuze gemaakt.
De bestelling zelf is verder goed verlopen, maar de communicatie rondom deze actie heeft bij mij helaas voor een negatieve ervaring gezorgd.
Er is geen verzending van toepassing op deze bestelling .
KlantenserviceNa mijn e-mail kreeg ik dezelfde dag nog een reactie van de klantenservice. De uitleg was duidelijk en ik werd netjes te woord gestaan. Helaas kon mijn klacht niet worden opgelost, omdat ik volgens de voorwaarden geen recht had op het cadeau. Over de snelheid en communicatie van de klantenservice ben ik wel tevreden.
AlgemeenIk was op zoek naar een hoesje voor mijn telefoon. Op de site er 1 gezien. Deze besteld en was de dag erna binnen. Helaas bleek het hoesje niet te passen. Ik heb een Oppo Reno 15, maar het hoesje was kleiner. Dus waarschijnlijk voor de Reno 15f. Netjes retour gemeld en kreeg zonder problemen mijn aankoopbedrag terug gestort. Uitstekende service. Als er een onderscheid was gemaakt tussen de verschillende Reno 15 series, had ik de fout niet gemaakt. Dit kon ik niet aangeven bij de retour aanvraag, dus bij deze. Ondanks een verkeerd hoesje, blijf ik klant. Zeer tevreden over de snelle levering en de klantgerichtheid.
VerzendingSnelle service. Dag na bestelling kwam het al binnen. Sneller dan dit, bestaat niet.
KlantenserviceContact klantenservice verliep via een digitaal ingevuld retourformulier. Je krijgt netjes meldingen als er iets duidelijk is over de aanvraag en wat de stand van zaken is.
AlgemeenIk bestel al jaren via Mobiel.nl mijn abonnementen, omdat het goedkoper is dan bij de provider rechtstreeks. Daarnaast kan je bij Mobiel.nl ook allerlei accesoires bestellen.
Prima service en snelle levering. Geen gedoe zoals bij de callcenter van de provider.
Binnen 1 dag geleverd zoals beloofd en dat noem ik nou service.
Klantenservicesnel contact zonder lange wachttijden en uitstekende agents die je prima helpen.
AlgemeenMakkelijk bestellen bij mobiel.nl, dit is nu al mijn tweede keer! Ook hele goede prijs ten opzichte van mijn eigen provider.
AlgemeenEigenlijk van bestellen tot levering prima. Levertijd zoals afgegeven en traject liep vlot door. Keuze was eenvoudig gemaakt, aanrader.
VerzendingLag op tijd in de kluis. Makkelijk ophalen met de code
AlgemeenIk verleng bij mobiel al jaren onze mobiele abonnementen, zowel sim only als met toestel, altijd goed, snel en voordelig.
VerzendingLosse simkaarten gaan met dhl, toestellen haal ik zelf op,
KlantenserviceSnel geholpen altijd, goed advies en mocht er wat zijn staan ze voor je klaar
AlgemeenVeilig en snel betalen en het was niet moeilijk. Ik gebruik mobiel.nl website al 4 jaar lan
VerzendingDe verzending was snel en goed verpakt in een doosje
KlantenserviceIk heb een paar keer met de klantenservice gesproken zo helpen me altijd en zo reageerde super snel
AlgemeenFijne website, het bestelproces was erg duidelijk en soepel. De prijzen zijn scherp en transparant.
VerzendingDe levering was super snel. Het pakket is netjes en stevig verpakt aangekomen.
KlantenserviceAlles is vlekkeloos verlopen, dus ik heb de klantenservice niet nodig gehad. Top service!
AlgemeenHollandse Nieuwe heeft een uitstekend aanbod, de afhandeling was prettig en de bestelling is snel ontvangen.
VerzendingIk heb 2 mobiele abonnementen bij Vodafone. Toen ik een SIM wilde bestellen voor mijn iPad Cellular zei mijn zwager hoe tevreden hij over Hollandse Nieuwe is. Samen hebben we alle aanbiedingen vergeleken en Hollandse Nieuwe bleek qua prijs en afhandeling de beste optie te zijn. Ik kreeg de bestelling snel in huis en alles is keurig afgehandeld. Binnenkort stap ik ook met mijn andere abonnementen over.
KlantenserviceIk heb mobiele abonnementen bij Vodafone. Toen ik een SIM wilde bestellen voor mijn iPad Cellular zei mijn zwager hoe tevreden hij over Hollandse Nieuwe is. Samen hebben we alle aanbiedingen vergeleken en Hollandse Nieuwe bleek qua prijs en afhandeling de beste optie te zijn. Ik kreeg de bestelling snel in huis en alles is keurig afgehandeld. Binnenkort stap ik ook met mijn andere abonnementen over.
AlgemeenHet plaatsen van de bestelling was erg makkelijk en verliep soepel. Producten waren eenvoudig te zoeken en snel te vinden. De prijzen stonden er volledig, juist en duidelijk bij. Het afrekenen was erg gebruiksvriendelijk en verliep zonder problemen.
VerzendingHet product is erg snel verzonden en snel thuis ontvangen.