Gebruikers over webshop Mobiel.nl
Review toevoegenIk maak kans op een prijs
AlgemeenDe aanvraagprocedure was erg eenvoudig, het kiezen van het juiste pakket was simpel en het werk werd snel afgerond.
VerzendingHet pakket werd op tijd en in de juiste verpakking geleverd.
KlantenserviceDe reactie was vriendelijk en snel. Ik wens hen veel geluk voor hun vriendelijkheid.
AlgemeenIk wilde alleen maar kijken of er een leuke aanbieding was om over te stappen met internet thuis. de actie die ik zag was nog maar een kwartier geldig op dat moment. gelukkig was alles heel snel geregeld. het proces was super makkelijk.
VerzendingLevering is nog niet gedaan omdat mijn oude abonnement nog loopt bij de andere provider. Maar ik ga er van uit dat het uitstekend zal zijn.
AlgemeenVerlengen van mijn mobiele abonnement was snel geregeld, de fout die ik zelf gemaakt had is snel opgelost en de prijs van de telefoon was super!
VerzendingIdeaal om het pakketje bij een parcellocker te kunnen laten afleveren, zelfs met de feestdagen ertussen was de levertijd erg kort.
KlantenserviceVia WhatsApp contact gezocht voor mijn niet correcte aanvraag, was snel opgelost.
AlgemeenHet proces waar ik doorheen geleid werd was duidelijk. Vervolgens kwamen de opvolgmails met de status en de sms van de partij waar ik vertrok. samenvattend: goed verhaal, lekker duidelijk.
Verzendinglevering was op tijd/als verwacht. kortom een afhandeling zoals je zou verwachten.
AlgemeenTevreden over hoe snel alles geregeld was.
Ook het verlengen van het abonnement was mogelijk via mobiel.nl, waarbij de deal en toestel nog goedkoper was dan als ik het geregeld had via de provider zelf.
Eerste keer dat DHL langs kwam waren ze al weer weg voordat ik bij de voordeur stond.
Briefje door brievenbus met de mededeling dat ze de volgende dag zouden langs komen. Deze toen wel kunnen ontvangen en verder prima.
Het was allemaal dus zeer snel geregeld. Verder geen klachten en opmerkingen.
AlgemeenUitstekend service, Ik had een abonnement afgesloten en kreeg korting op een galaxy s26 ultra. Voor 777 euro inplaats van 1035 bij odido of Vodafone.
En om het beter te maken boden ze mij een Samsung korting code van 150 euro.
Dus kocht ik het voor 631 euro all inclusief!
Nergens goedkoper!
Uitstekend.
Binnen 2 dagen geleverd zoals beloofd.
Heel adequaat en transparant
Kon niet beter.
Snelle reactie op elke vragen.
En leuk dat ze een kantoor hebben om te bezoeken
AlgemeenHet is een fijn en overzichtelijke site.
Heb de Xaiomi Redmi A5 gekozen.
Ben er ontzettend blij mee!!
Dankjewel Mobiel.nl 🤗 !
Levering was snel... Erg fijn.
Niks beschadigd en alles was goed verpakt.
Geen klachten dus 😉
Klantenservice is vriendelijk en helpen je goed.
Kortom: perfecte klantenservice ☺️
AlgemeenIk ben al lang een klant bij Mobiel.nl , ik ben teverden over Mobiel.nl , ze hebben vaak mooie aanbiedingen .
VerzendingIk heb een sim only abonnement besteld , ik ben overgestapt van 50plusmobiel naar Lebara , ik heb de simkaart snel ontvangen
KlantenserviceIk heb via WhatsApp contact gehad met Mobiel.nl , het personeel was lief en hij heeft mijn vragen allemaal beantwoord.
AlgemeenIk was op zoek naar een nieuwe telefoon en kwam hier terecht. De website is heel duidelijk, waardoor ik alles makkelijk kon vinden. Mobiel.nl was ook veruit de goedkoopste.
VerzendingIk kon de telefoon dezelfde dag nog ophalen bij het servicepunt. Ik ben snel en vriendelijk geholpen.
Klantenservicein de winkel werd ik prima geholpen en al mijn vragen werden heel duidelijk beantwoord.
AlgemeenIk heb onlangs mijn smartphone bij Mobiel.nl gekocht en de ervaring was soepel en probleemloos. De website is gebruiksvriendelijk, met duidelijke vergelijkingen waardoor ik snel de juiste telefoon en het juiste abonnement kon kiezen.
Ik was ook erg blij met de lopende aanbiedingen en kortingen, waardoor ik een goede deal kon sluiten. Een ander groot voordeel is dat ze de overstap van je oude abonnement naar een nieuwe provider voor je regelen, wat tijd en moeite bespaart.
De levering was snel en de updates waren duidelijk. Al met al ben ik zeer tevreden en zou ik Mobiel.nl zeker aanbevelen voor een gemakkelijke en voordelige aankoop.
Ik was tevreden over de verzending van het product. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de verzendstatus.
KlantenserviceIk heb voor deze specifieke bestelling geen contact opgenomen met de klantenservice, omdat alles soepel en duidelijk verliep.
AlgemeenEenvoudig zoeken naar het juiste abonnement voor mijn persoonlijke situatie. Ik bleef bij mijn huidige provider omdat daarmee de deal met een nieuwe mobiel het goedkoopste uitkwam. Wat ik bijzonder vind is dat Mobiel.nl een veel betere aanbieding kan doen dan mijn eigen provider en/of een andere provider.
VerzendingOverzichtelijke verzend instructies. Makkelijke ontvangst door middel van een toegestuurde identificatiecode.
KlantenserviceNiet echt gebruik gemaakt van de klanten/klachtenservice maar dat is een goed teken denk ik.
AlgemeenDuidelijke en overzichtelijke site. Het proces van de aanvraag is ook duidelijk en laat weinig ruimte voor fouten. Vlot doorlopen, aanvraag was ook snel verwerkt en doorgegeven aan de provider!
VerzendingNatuurlijk niet echt een verzending, maar de verwerking was vlot en goed gecommuniceerd
AlgemeenMeermaals gebruik gemaakt van mobiel.nl om zowel sim-only als met mobiele telefoon af te sluiten. Daarbij gebruik gemaakt van acties zoals geen aansluitkosten en cashbacks. Altijd vrijwel direct de eSIM geleverd gekregen zonder problemen.
AlgemeenIk kreeg van mobiel.nl een email dat ik mijn abonnement weer kon verlengen. Op hun site kreeg ik een goed overzicht van abonnementen die te vergelijken zijn met mijn huidige abonnement
KlantenserviceDe email waarin je erop wordt geattendeerd dat je je abonnement kan verlengen wordt ruim op tijd verstuurd
AlgemeenIk heb via mobiel.nl een nieuwe telefoon (OnePlus 15) bij mijn abonnement afgesloten en dat verliep echt vlekkeloos. De bestelling was snel geregeld en ik had de volgende dag al mijn nieuwe toestel in huis, wat natuurlijk top is.
Het enige wat nog even afwachten is, is de activatie van de nieuwe simkaart. Het is mij niet helemaal duidelijk wanneer die precies actief wordt, maar ik ga ervan uit dat dit rond de 21e gebeurt, aangezien dat waarschijnlijk samenhangt met de startdatum van het contract.
Al met al tot nu toe een zeer positieve ervaring!
De verzending was bijzonder snel: ik had mijn nieuwe telefoon al de volgende dag in huis.
KlantenserviceDe klantenservice heb ik ook als erg prettig en behulpzaam ervaren.
AlgemeenIk kreeg een mailtje van mobiel.nl dat ik kon verlengen bij 50+ mobiel. Op de pagina waar ik heen werd geleid met een linkje in die mail kon ik ook andere aanbieders kiezen, en daar kwam hollandsnieuwe beter uit de bus. Dus daar een nieuw sim only abonnement afgesloten met nummerbehoud, wordt dat afgeketst omdat dit blijkbaar toch nog niet mag...
Beste gerbend,
Bedankt voor het plaatsen van je review.
Het is jammer om te lezen dat je niet tevreden bent. We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen.
We hebben zojuist via Tweakers een privé bericht verstuurd, zodat we meer informatie kunnen ontvangen m.b.t. de bestelling. Zodra we deze informatie hebben ontvangen zullen we een e-mail sturen om je verder te helpen en samen tot een oplossing te komen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, kan je uiteraard reageren op de e-mail.
Met vriendelijke groeten,
Team Mobiel.nl
AlgemeenHad een super leuke aanbieding bieding gekregen van mobiel. Nl
Aangeklikt en huppekee alles geregeld 👍
Een nieuwe goedkoper abonnement plus een prachtige koptelefoon,
Erg blij met mobiel.Nl
💯% 😍
De andere dag al geleverd, keurig en op tijd,en was er erg blij mee
KlantenserviceIk had 1 vraagje, maar
Werd snel en zeer vriendelijk geholpen 👌
AlgemeenElk jaar zoek ik de goedkoopste abonnementen af voor mijn mobiele telefoon. Elk jaar kom ik elke keer weer bij mobiel.nl uit. Het is zelfs een keer verkeerd gegaan en kwam niet het gewenste binnen. De service was goed ik ben erg tevreden over hun. Ze leveren snel en zijn ook nóg goedkoop wat wil je nog meer. Daarom zeer tevreden.
VerzendingSamsung s26 ultra. Geen klachten. Vind wel dat ze er een lader bij mogen doen zoals vroeger. Blijft belachelijk. Je betaald genoeg.
KlantenserviceZe doen wat ze zeggen. Geen problemen met hun gehad. Ik heb er een keer mee te maken gehad. Service waar goed.
AlgemeenBestellen ging vlot en makkelijk. De levering was ook snel. Ik zou er zeker nogmaals een bestelling plaatsen
VerzendingNiets aan te merken. Gewoon lekker op tijd bezorgd. Geen centje pijn, zou ik zeggen
AlgemeenIk ben al jarenlang klant bij mobiel.nl en altijd zeer tevreden. Het bestellen ging snel en eenvoudig, alles was duidelijk weergegeven en de betaling verliep zonder problemen. Mijn telefoon werd de volgende dag al geleverd. Topservice!
VerzendingDe levering was super snel, al de volgende dag in huis. Het product was netjes en goed verpakt en is in perfecte staat aangekomen. Zeer tevreden over de verzending!
KlantenserviceIk heb een goede ervaring met de klantenservice. Vragen worden snel en vriendelijk beantwoord en je wordt netjes geholpen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en eventuele vragen worden goed opgelost. Zeer tevreden!