Titel: Teleurgesteld over de overstapactie

Ik ben helaas niet tevreden over de manier waarop de actie rondom het cadeau bij overstappen is gecommuniceerd.

Naar aanleiding van de actie per mail heb ik mijn abonnement gewijzigd via Mobiel.nl. Ik ging ervan uit dat ik hiermee in aanmerking kwam voor het aangeboden cadeau. Achteraf bleek echter dat ik geen recht had op de actie, omdat ik wel van abonnement ben veranderd, maar bij dezelfde provider ben gebleven.

Dit was voor mij vooraf niet duidelijk genoeg. Juist de actie uit de mail was voor mij een belangrijke reden om mijn abonnement te wijzigen. Daarom is het erg teleurstellend om pas achteraf te horen dat ik niet aan de voorwaarden voldoe.

Ik vind dat Mobiel.nl veel duidelijker had moeten aangeven dat het cadeau alleen geldt wanneer je daadwerkelijk overstapt naar een andere provider. Als dit vooraf duidelijk was geweest, had ik mogelijk een andere keuze gemaakt.

De bestelling zelf is verder goed verlopen, maar de communicatie rondom deze actie heeft bij mij helaas voor een negatieve ervaring gezorgd.

Er is geen verzending van toepassing op deze bestelling .

Na mijn e-mail kreeg ik dezelfde dag nog een reactie van de klantenservice. De uitleg was duidelijk en ik werd netjes te woord gestaan. Helaas kon mijn klacht niet worden opgelost, omdat ik volgens de voorwaarden geen recht had op het cadeau. Over de snelheid en communicatie van de klantenservice ben ik wel tevreden.

Scorekaart voor Mobiel.nl