Gemiddelde gebruikersscore
Na vele jaren met de G604 besloot ik mijzelf te verwennen met een nieuwe muis. Er kwamen mooie opties van Logitech, Razer en Roccat naar voren. Na veel afwegen had ik besloten de GPX 2 te kopen. Het is een muis de fijn in de hand ligt. De vorm doet mij denken aan een oude muis van de jaren 90 / begin 2000. De muiskliks zijn wat luider dan gebruikelijk maar dat stoort mij niet. De kliks reageren ook super snel zo rond de 1,5 ms. Ik merkte dat ik meteen beter was in FPS games omdat het volgen van de vijanden nu veel makkelijker gaat. Volgens mij was de oude muis qua kliks ook veel langzamer waardoor ik veel 1v1 verloor en met deze muis juist win. Ik hoop dat hij lang mee gaat want de prijs is eigenlijk belachelijk.
Het is geen bijzondere vernieuwing ten opzichte van zijn voorgangers. De USB-C is iets wat al bij de eerste versie er op had moeten zitten. De bouwkwaliteit en slechte stock skates zorgen ervoor dat het geen vijf sterren krijgt. Heb ook de Viper V3 Pro geprobeerd, maar die is retour omdat ik steeds per ongeluk de side buttons indrukte. Als de Viper V3 Pro goedkoper is en ik niet die side buttons per ongeluk zou indrukken is de Viper V3 Pro een betere keus.