Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Gigabyte B550 Gaming X V2

Prijs
Specificaties Socket AM4 • ATX • AMD B550 chipset - Bekijk alle specificaties
prijs volgen
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
6
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
Owen1307 9 maart 2021 Product gekocht

Gigabyte B550 Gaming X V2

Prima moederbord voor de prijs, mooi zwart en een klassieke layout. Genoeg aansluitingen en na mijn mening het beste moederbord van zijn prijsklasse.

Pluspunten

  • mooi zwart
  • goede layout
  • veel aansluitingen
  • toekomstbestendig

Minpunten

  • geen verlichting
  • iets te weinig 4pin connectors

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Compatibiliteit Score: 4
Overklokbaarheid Score: 4
Featureset Score: 3
Ondersteuning Score: 3
Layout Score: 4

didiervandorenNewbie 30 april 2021 Product gekocht

Gigabyte B550 Gaming X V2

Top product!

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit

Minpunten

  • Geen extra verlichting

Eindoordeel

Score: 5
Andylejizm 30 april 2021 Product gekocht

Gigabyte B550 Gaming X V2

Zeer goed b550 moederbord met alle features die je nodig hebt op een modern moederbord! Prijs is ook zeer gunstig. Een absolute aanrader!

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Features
  • Poorten op Mobo

Minpunten

  • Geen RGB op moederbord

Eindoordeel

Score: 5
AquaFX 29 april 2021 Product gekocht

Gigabyte B550 Gaming X V2

Het heeft een zeer strak design (geen RGB). Het was echt gewoon even de componenten overzetten van het X370 moederbord naar het B550 moederbord, windows installeren en klaar. Het enige minpuntje waar ik kan aan denken is dat het iets minder USB-poorten heeft dan het X370 moederbord dat ik had.

Pluspunten

  • Design

Minpunten

  • Weinig USB poorten i/o shield

Eindoordeel

Score: 5
KyxkoNewbie 29 april 2021 Product gekocht

Gigabyte B550 Gaming X V2

Het is een goed product, aanrader voor de mensen die nog een moederbord zoeken.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • De prijs

Eindoordeel

Score: 5
wimm5Newbie 28 april 2021 Product gekocht

Gigabyte B550 Gaming X V2

Prima moederbord voor deze prijs. Ik was op zoek naar een B550 moederbord, en via tweakers deze gevonden. Gigabyte levert steeds degelijke hardware af. Wel opletten dat je CPU ondersteund wordt. Mijn BIOS versie ondersteunt de oudste Ryzen 5 niet, hoewel die de correcte AM4 socket hebben.

Pluspunten

  • Prijs/Kwaliteit
  • B550 chipset
  • Ontwerp

Minpunten

  • CPU support

Eindoordeel

Score: 4
statsiestaNewbie 26 april 2021 Product gekocht

Gigabyte B550 Gaming X V2

Prima en degelijk moederbord voor een redelijke prijs. Voldoende aansluitmogelijkheden, ikzelf heb er een AMD Ryzen 5 3600 bijgekocht: gewoon opschroeven en alles werkt perfect, voelde robuust aan. Ziet er ook goed uit, wat altijd mooi is meegenomen natuurlijk.

Pluspunten

  • Robuust
  • Look

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 4
Br00dj3BapaoNewbie 26 april 2021 Product gekocht

Gigabyte B550 Gaming X V2

Ik heb dit moederbord gekocht om mijn eerste gaming pc te bouwen en ben hier zeer tevreden van. Het coole design en strakke zwarte kleur zorgen voor een mooi plaatje in de case. De kwaliteit is ook zeer goed waardoor het product niet snel lijkt kapot te gaan.

Pluspunten

  • design
  • kwaliteit
  • aansluitingen

Minpunten

  • niets

Eindoordeel

Score: 4
TheOnlyTruth 25 april 2021 Product gekocht

Gigabyte B550 Gaming X V2

Prima moederbord voor zijn prijsklasse, overclock mogelijkheden prima voor dagelijks intensief gebruik en incidenteel wat zwaardere games. Door de dubbele slots kan je eenvoudig een m2 plaatsen in het goedkope segment zonder dat dit ten koste gaat van het OS

Pluspunten

  • strakke layout
  • Pci4
  • Q-flash
  • 2x m.2 (1x gen3 en 1x gen4)

Minpunten

  • geen verlichting
  • weinig 4pin fan connectors

Eindoordeel

Score: 5
kris08Newbie 24 april 2021 Product gekocht

Gigabyte B550 Gaming X V2

Dit moederbord is heel fijn het werkt goed en is heel mooi. Een goed gaming moederbord, die van mij kwam wel met de F2 bios maar met de q-flash optie kon ik het in een keer naar de nieuwste bios updaten: F13G.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • q-flash
  • mooi
  • b550 chipset
  • ingebouwde IO shield
  • support voor M.2 gen4 SSD

Minpunten

  • geen lichtjes
  • geen heatsink voor een m.2 ssd
  • geen wifi (niet perse nodig met netwerkkabel)

Eindoordeel

Score: 4
zubejrNewbie 7 april 2021 Product gekocht

Gigabyte B550 Gaming X V2

Goeie moederbord heeft snel bios update gedaan binnen 5 minuten en snel in kast geplaatst zonder enige problemen

Pluspunten

  • goeie kwaliteit
  • clean look
  • waard voor je geld

Minpunten

  • geen minpunt

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Gigabyte B550 Gaming X V2?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True