Gebruikers

Score: 3
11 reviews

Logitech G560

Prijs
€ 208,90
Specificaties 2.1-set met een totaal vermogen van 120 Watt RMS - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3
Score: 5
3
Score: 4
2
Score: 3
0
Score: 2
4
Score: 1
1
+2
Boosmeneer 21 maart 2018 Product gekocht

Logitech G560

Geweldige speakers, goede bass, goed uiterlijk! Vanuit Logitech iets mis gegaan met de levering, 1 april zouden ze beschikbaar zijn in nederland, 21 maart stonden ze op mijn bureau, hierdoor is er nog geen software beschikbaar want die komt wel 1 april.

Pluspunten

  • Prachtig uiterlijk
  • geweldige geluidskwaliteit
  • diepe bass
  • RGB!
  • Mooie grote subwoofer
  • makkelijk te vinden knoppen op de speakers
  • Bluetooth + USB + 3.5 mm jack
  • Hele flexibele (dikke) kabels

Minpunten

  • Sticker op de subwoofer laat lijm achter?! Kom op Logitech...
  • Ietwat prijzig
  • Leds gaan niet automatisch uit als je je computer afsluit. (Mierenneuken, ik weet het)
  • De screen-sampling functie voelt wat aan de trage kant
  • Geen knop om de bass te regelen, moet via de software.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5
Muziekweergave Score: 4
Film/gameweergave Score: 4
Basweergave Score: 5
Mid- en hoogweergave Score: 4

0
AltTabKeys 9 april 2019 Hands-on

Logitech G560

Heb deze mogen testen. Ikzelf de wel bekende Logitech Z-906 speakerset. De nieuwwaarde van de Z-906 is +/- 240. Voor 250 koop je de G506. Alleen is die G506 de volle 250,- niet waard. Helemaal niet in verhouding betreft prijs/kwaliteit.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • RGB mogelijkheid
  • Kabelafwerking is goed

Minpunten

  • Niet geschikt voor hoog volume
  • ^ Of gamen...
  • Subwoofer enigszins in verhouding groot
  • Prijs/Kwaliteit verhouding is zuur...

Carreb 29 oktober 2022 Product gekocht

Logitech G560

Halleluja wat zijn dit ongelooflijk fijne speakers. Komt een waanzinnig geluid uit dat gebalanceerd en intens is. Voor elke game, serie, muziekstuk enz. is dit fantastisch. Het licht is mooi en maakt je gamestation helemaal af. Nadeel is dat stof op je bureau nu wel extra goed te zien is.

Pluspunten

  • geluid
  • erg goed geluid
  • diepe volle bas
  • het licht maakt je setup compleet
  • prettige software
  • tegelijk bluetooth en pc geluid afspelen
  • passen goed op het bureau

Minpunten

  • geen goede relatie meer met de buren
  • stof is goed te zien achter je bureau
  • aan de binnenkant van de speakers is stof moeilijk weg te halen

Eindoordeel

Score: 5
Ramon KitsNewbie 6 mei 2021 Product gekocht

Logitech G560

Na_alle_negatieve_reviews_hier_te_hebben_gelezen_vind_ik_toch_dat_dit_product_wel_wat_positieve_reviews_verdient._Het_kan_zijn_dat_Logitech_de_speakers/software_later_aangepast_hebben_want_ik_ben_er_super_blij_mee!_Geluid_is_gewoon_erg_goed,_instellingen_worden_opgeslagen_i.t.t._wat_anderen_aangegeven_hadden_en_de_bass_kan_zeker_aanwezig_zijn_maar_in_mijn_ogen_is_het_exact_op_de_juiste_mate_voor_gaming,_waar_deze_speakers_voor_gemaakt_zijn._(sorry_voor_de_underscores_maar_anders_paste_mijn_review_niet)

Pluspunten

  • geluid
  • bass
  • bijbehorende software

Minpunten

  • dikke kabels met speciale aansluiting

Eindoordeel

Score: 5
gimli_theone 24 december 2019 Product gekocht

Logitech G560

Gekocht met fikse korting. Mooi design, maar vorm gaat duidelijk boven functie bij Logitech. Slaat qua geluidskwaliteit de plank mis, zonder fikse EQ veranderingen. Vooral de Dolby is vreselijk, deze staat dus uit.

Pluspunten

  • Mooi design
  • LED verlichting voegt wel iets tofs toe
  • in combinatie met software goed te tweaken
  • Bluetooth!

Minpunten

  • Bas overheerst HEEL erg
  • Speakers zelf zijn erg schel.
  • Dolby is alsof je in een grot zit. Hol en koud dus.

Eindoordeel

Score: 2
stikz 20 maart 2019 Product gekocht

Logitech G560

Ben niet echt te spreken over het product, daarom retour gestuurd. Moet helaas door een zeer lang money-back proces, zo blijkt dat deze zo omslachtig in elkaar zit dat dit bijna niet normaal te doen is. Erg jammer. Geen Logitech meer voor mij door deze ervaring.

Pluspunten

  • ziet er leuk uit
  • verlichting is grappig

Minpunten

  • geluidskwaliteit
  • screen sampling werkt slecht
  • overpriced

Eindoordeel

Score: 1
lowmonster 18 november 2018 Product gekocht

Logitech G560

Prima audio al is de bass veels te veel aanwezig. LGS (logitech software) crasht vaak bij het herkennen van RGB enabled games. De RGB reageert okay op de games, al vind ik deze trager en minder mooi dan bijv. de Philips hue icm. met de dekstop app.

Pluspunten

  • design
  • Geluid
  • RGB

Minpunten

  • Prijs
  • Zware bass
  • Logitech gaming software
  • RGB

Eindoordeel

Score: 2
muja 4 november 2018 Product gekocht

Logitech G560

Op reviews gekozen omdat mijn Creative Gigaworks T3 overleden is. Zeer teleurgesteld over de geluidskwaliteit. Worden alle reviewers op Youtube gesponsord door Logitech? Klinkt als Chinese rommel. De geluidskwaliteit is die van een doffe jaren 80 handradio. Hoge tonen zijn non-existent. Update: Klipsch promedia gekocht van Marktplaats... Wat een genot.

Pluspunten

  • Goed geluid uit de koptelefoonuitgang
  • Verlichting aardige gimmick
  • Goede kwaliteit kabels en stekkers

Minpunten

  • Ronduit slechte kwaliteit geluid uit speakers in vergelijking met Creative Gigaworks T3 en al helemaal met de Klipsch Promedia
  • Lastig bereikbare knoppen op luidsprekers
  • De sticker van 15 bij 20 CM op de sub laat alle kleefmateriaal achter op de sub
  • Iemand een 1 keer gebruikte Logitech G560 kopen?

Eindoordeel

Score: 2
Eppe90 28 oktober 2018 Product gekocht

Logitech G560

Zien er mooi uit, het geluid is prima. De bass overheerst wel, maar dit is (helaas alleen) softwarematig aan te passen. RGB licht is goed in te stellen met de Logitech Gaming Software, de software biedt veel mogelijkheden. Prima aankoop, wel redelijk prijzig.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Bluetooth
  • Software biedt veel functies
  • Sync met andere Logitech randappartuur
  • Uiterlijk
  • RGB ziet er erg mooi uit

Minpunten

  • Erg veel bass (out of the box)
  • Bass niveau is alleen software matig aan te passen
  • Kabels zijn erg dik
  • Hoge prijs

Eindoordeel

Score: 4
nikipompert 4 oktober 2018 Product gekocht

Logitech G560

Prima gaming speakers met een goede look. Deze kleine RGB speakers klinken gewoon heel erg goed. De bass is lekker hard en alles is verstelbaar natuurlijk. Ze klinken bijna even goed als mijn 1000 euro Samsung soundbar voor de tv, en hebben daarop nog een heel goed design.

Pluspunten

  • Zien er heel mooi uit; zeker een goede toevoeging voor een gaming setup
  • Geweldig geluid, al helemaal voor de prijs
  • Lekker sterke bass
  • Mooie RGB lichten, met een leuke extra functie (die ik zelf niet gebruik)
  • Makkelijk aan te sluiten
  • Niet té groot

Minpunten

  • Sticker laat lijm achter op bass
  • Kabels zijn voor mij net iets te kort, ze staan nu helemaal strak
  • Ze mochten van mij wel bezuinigen op de light sync functie (als nog gewoon een hele goede speaker voor de 250 euro)
  • Gaan niet automatisch aan na afsluiten pc, maarja, 1 seconden werk extra maakt ook niet zo veel uit

Eindoordeel

Score: 5
QuerijnNewbie 11 mei 2018 Product gekocht

Logitech G560

Mooi dingetje. Leuk design, compact. Verschrikkelijke software.

Pluspunten

  • Lichtjes!
  • Goed geluid

Minpunten

  • Software reset settings elke boot
  • Software crasht
  • Software vergeet custom bass instellingen (Leuk voor de buren!)

Eindoordeel

Score: 2
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech G560?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee