UPC stelt grote update voor Horizon voor onbepaalde tijd uit

UPC stelt de grote update voor zijn Horizon-mediabox uit. De update, die volgens de kabelaar veel van de problemen met het systeem moet oplossen, komt in elk geval niet meer deze maand. Wanneer de update wel komt, wil UPC niet zeggen.

De kabelaar "heeft niet de intentie om het nog maanden te laten duren", zegt woordvoerster Maaike Scholten tegen Tweakers. "De update komt in elk geval niet in juni, maar ik durf niet uit te spreken dat het dan juli zal zijn." UPC maakte het nieuws bekend in een post op het Chelloo-forum.

De zogenoemde H2-update is belangrijk voor UPC, omdat het veel problemen die klanten hebben met de snelheid, stabiliteit en interface van Horizon op zou moeten lossen. Volgens de post zijn er nog 'technische onderdelen' van de update die verbeterd moeten worden. De kabelaar had de update beloofd voor juni en vermeldde dat onder meer in folders over Horizon.

Inmiddels heeft de kabelaar besloten om Horizon bij minder abonnementen standaard te leveren. Het Alles-In-1-Standaard-pakket, dat de kabelaar op de site als 'aanbevolen' uitlicht, bevat niet langer Horizon TV maar een oudere mediabox. Alleen klanten met het duurste pakket, Alles-In-1-Power, krijgen nog een Horizon. Volgens Scholten heeft dat te maken met een marketingcampagne die niet gericht is op Horizon. Er zijn inmiddels meer dan 155.000 mensen met een Horizon-kastje thuis, bleek tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers.

Door Arnoud Wokke

Redacteur

19-06-2013 • 10:02

122 Linkedin

Submitter: Tales

Lees meer

Reacties (122)

Wijzig sortering
Ben blij dat ik de H2 update al heb gekregen :)
https://vimeo.com/68208221
En? Is hij echt zo slecht dan? Of is het een onzin smoes van UPC?
Nee hij is stukken beter, maar er zal wel iets mee aan de hand zijn blijkbaar? (ook al zou ik niet weten wat)
Hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Kun je je ergens opgeven als tester?
Hoe kom je eraan?
De kabelaar "heeft niet de intentie om het nog maanden te laten duren", zegt woordvoerster Maaike Scholten tegen Tweakers. "De update komt in elk geval niet in juni, maar ik durf niet uit te spreken dat het dan juli zal zijn."
Als het dan in Augustus komt (misschien) heeft het toch al maanden geduurd? Vreemde redenatie :)
ze hadden ook niet de intentie om de android app jaren op zich te laten wacht maar dat gebeurt ook.
De kabelaar "heeft niet de intentie om het nog maanden te laten duren". Dus geen maanden, vanaf dit punt. Echter denk ik dat dit mondeling is gegaan, dus dan is 'maanden' door middel van intonatie ook uit te spreken als 'vele maanden', maar dit is natuurlijk niet te lezen ;)

Aan de ene kant: Beter een goede update dan een slechte update.
Aan de andere kant: Het duurt wel heel erg lang, vrienden van me hebben al maanden grote problemen met dit systeem. Een zit volgens mij al aan zijn 4e Horizon box, omdat hij ze laat vervangen als het echt mis gaat.

[Reactie gewijzigd door job_h op 19 juni 2013 10:10]

Als ze een beetje professionele omgeving hebben, hadden ze gerust een tussen versie kunnen release die de meeste fouten zou oplossen. En dat ze dan over maanden met nog een update komen die de laatste fouten oplossen.
Als ze echter niet over een professionele omgeving beschikken is dit de beste oplossing die ze kunnen geven.
Lekker makkelijk praten, om zo te stellen dat je elke twee weken kunt updaten, maar als je ziet dat het na de vorige update van Horizon al mis ging, dan begrijp ik wel dat ze liever alles in één keer goed willen doen met een komende update, dan elke keer kleine patches doorvoeren. Ook al gaat er slechts bij een klein deel van de mediaboxen wat mis, het wordt door de media altijd uitvergroot. Dat wil je niet meer hebben als UPC. Ik respecteer en begrijp hun keuze dus zeker als het gaat om het uitstellen van deze update.
Nee je begrijpt het verkeerd. Lange releasecycles (oftewel grote patches) zijn inherent onoverzichtelijker en hebben juist een grotere kans problemen met zich mee te brengen. Bovendien, als er dan een probleem ontstaat, duurt het weer langer voordat je het probleem kan oplossen.

Het feit dat er een update is brengt geen problemen met zich mee, het is wat er geupdate wordt wat problemen kan geven; de inhoud van de patch dus. Met de auto-update technieken van tegenwoordig is vaak updaten helemaal geen probleem.

Oftewel een korte (2- of 4-wekelijkse) releasecycle geniet bij steeds meer softwareontwikkelaars de voorkeur, en terecht. Je ziet dit bij de browsers bijvoorbeeld ook al een tijdje.

Dat dit allemaal zo lang duurt met die Horizon geeft mij toch het gevoel dat ze het niet fatsoenlijk aankunnen. Ik blijf voorlopig nog even bij de oude mediabox...
Precies. Wij brengen elke twee weken een release uit van onze applicatie en in de ene release zitten meer wijzigingen dan de ander, maar zo blijft er wel vooruitgang. Zoals UPC het gaat doen is er bij de grote release ook meer kans dat er wat mis kan gaan omdat een hele bulk bij elkaar gevoegd en getest moet worden.

Ik zie dus ook niet in waarom er geen 1.6, 1.7 etc kan komen voordat er een 2.0 (of H2) komt. Ik ben in ieder geval blij dat ik mijn oude box heb gehouden want die blijft staan totdat die update is uitgerold en dan ga ik kijken of ik Horizon klant blijf.
Het zal bij kabelaars wel geen prioriteit hebben blijkbaar. Bij Ziggo is voor de Humax recorder ooit één update uitgekomen die een paar van de grootste problemen oploste, maar de beloofde updates die alle andere soms even lastige problemen op moet lossen laat al jaren op zich wachten.

Dus opnames die over elkaar heen lopen, groene schermen op TV en sync problemen op HDMI is al niet genoeg voor een update. Wat dat betreft doet UPC het nog beter dan Ziggo :)
upc beter? ooit klant geweest?
Heb je de Horizon vanaf dag 1 gehad? Anders wist je wel dat er intussen al stuk of 10 updates zijn geweest. Maar achter de schermen waren ze bezig met een grote update.
Inmiddels heeft de kabelaar besloten om Horizon bij minder abonnementen standaard te leveren. Het Alles-In-1-Standaard-pakket, dat de kabelaar op de site als 'aanbevolen' uitlicht, bevat niet langer Horizon TV maar een oudere mediabox.
Gisteren belde ik met UPC om mijn Analoge Radio/TV aansluiting met DVB-C en Digitale CI+ kaart om te zetten van starter naar Royaal+HD. Toen ik vroeg of ik de CI+ kaart mogelijk kon vervangen met een DVR werd mij meteen een prijs voorgeschoteld waarbij ik vroeg welke box dit dan zou betreffen.

De vriendelijke dame moest even zuchten, kuchte even en zei vervolgens ... nou meneer het is de Horizon. Toen ik vroeg naar de oude Thomson of Philips DVR werd mij even uitgelegd dat deze allang niet meer worden uitgeleverd.

Conclusie. Voor de Horizon is niet langer een alternatief. Men krijgt de Horizon door de strot geduwd als men wilt kunnen opnemen. En dan moet je daarvoor niet alleen € 7,50 per maand extra neerleggen maar zit je ook nog eens met de ellende die je her en der voorbij ziet komen, Ik snap inmiddels dan dus ook wel waarom steeds meer kabel klanten overstappen op glasvezel, en dat het niet alleen is vanwege de hogere upload is een feit.

[Reactie gewijzigd door DarkForce op 19 juni 2013 12:42]

@ Darkforce,

Er zijn wel degelijk alternatieven echter standaard helpdesk medewerkers zijn vaak gebonden en kunnen helaas niet altijd een gerichte oplossing geven die de klant wel zoekt, het is ook als je bv op het chelloo.com forum leest vaker zo dat de helpdesk medewerkers niet goed op de hoogte zijn van regelingen of nieuwe situaties.
Je kan 2 dingen doen als je er met de helpdesk niet goed uit komt:

Webcare benaderen via bv chelloo.com of twitter en de situatie schetsen of contact op nemen met Coax.
Webcare medewerkers: http://www.chelloo.com/upc/index.php?topic=17317.0 en https://twitter.com/UPC_Webcare
Coax: http://coax.nl/

Ik zeg dit omdat in mijn omgeving diverse mensen via webcare en coax goed zijn geholpen en nu niet meer vast zitten aan de horizonbox waar hen eerst door de helpdesk keer op keer werd aan gegeven nee helaas meneer of helaas mevrouw het is echt alleen de horizon box bij dit type abonnement.
Sowieso zijn er nog steeds Cisco boxen die worden uitgegeven aan mensen die echt geen horizon meer wensen( ik ben er 1 van). Ik en minimaal 10 mensen in mijn omgeving die nu weer bv een Cisco box hebben vinden het echt een verademing ten opzichte van Horizon.

Heel veel succes, ik hoop dat ook voor jou een passende oplossing kan worden gevonden.

[Reactie gewijzigd door pino85 op 19 juni 2013 23:15]

> Er zijn wel degelijk alternatieven echter standaard helpdesk medewerkers zijn vaak gebonden en kunnen helaas niet altijd een gerichte oplossing geven die de klant wel zoekt, het is ook als je bv op het chelloo.com forum leest vaker zo dat de helpdesk medewerkers niet goed op de hoogte zijn van regelingen of nieuwe situaties.

Het betrof hier zelfs sales, en juist die partij zou beter moeten weten en daarin meer coulant moeten zijn. Ik weet dat via webcare en via Special Care vaak andere mogelijkheden zijn. Maar de gemiddelde consument weet dit niet, ik heb al vaker achter de feiten aan gelopen, en heb het maar gehouden bij de CI+ kaart i.c.m. Royaal+HD.

Thnx. anyway voor de tip ;)
"Beste followers, het officiële account van UPC is @upc, dit account is niet meer in gebruik."
Maar ze geven nog de mogelijkheid een CI+ kaart te gebruiken? Dan heb je toch alle vrijheid vwb de keuze van een decoder?
Ik weet het niet zeker maar volgens mij werkt de CI+ kaart niet zonder de module. Heb het in het begin ooit eens geprobeerd met een Digitale Ziggo ontvanger en voor zover mij bekend was dat het zelfde systeem. Mede ook omdat ik in diezelfde periode de mediabox eens meegenomen had naar Westerbork (Ziggo gebied), daarin de Ziggo kaart stak en dat gewoon probleemloos werkte.
Is er eigenlijk een mogelijkheid om je abo op te zeggen vanwege wanprestaties? Ik heb al meerdere malen bij webcare aangegeven dat die box slecht werkt maar elke keer wordt er met deze update geschermd die alles moet oplossen... :{

Ik zou ook ~60 euro terugkrijgen omdat ze een foutje hadden gemaakt met iets en zou verrekend worden met m'n volgende factuur... ook niet gebeurd. De mensen van webcare zijn vriendelijk en behulpzaam maar het compenseert het falen van de complete organisatie helaas niet.
Ja dat is mogelijk. Het is ons gelukt om na 4 maanden ellende ons contract te ontbinden. Mocht je weer problemen hebben geef dan aan bij de helpdesk dat je je contract wilt ontbinden vanwege wanprestatie. Je word daarna als het goed is met de afdeling "retentie".

Die afdeling heeft een stuk meer armslag en kan je sneller helpen. Ook met die afdeling kan je een harde deadline vaststellen voor welke datum het opgelost moet zijn.

In ons geval zou een netwerkmonteur komen na een afspraak voor 13:00. Meteen gebeld en daarna te horen gekregen dat hij vandaag toch echt zou komen. Ik heb daarna de afspraak gemaakt met die persoon dat als de netwerkmonteur niet zou komen opdagen ik mijn contract wilde ontbinden. Dat is toen zwart op wit vastgelegd.

En je raad het al, om 17:30 geen monteur, na nog een belletje kreeg ik ineens te horen dat die de dag erna zou komen. Terwijl er door 3 personen die dag zelf was bevestigd dat hij vandaag zou komen.

Om een lang verhaal kort te maken, ik heb de persoon van de afdeling retentie haar aan haar woord laten houden en heb na 4 maanden mijn contract kunnen ontbinden.

Mocht je dus weg willen dan is er dus een opening!
UPC besteed zijn reparatie aan huis uit aan de monteurs van Simac. Vriend van me heeft hier gewerkt, maar is na 2 maanden gillend weg gerent van deze prutsers.
De monteurs kunnen er niets aan doen, alles word slecht ingeplant (bijv: half uurtje per klant binnen, wat natuurlijk compleet onrealistisch is). Ze doen hun best, maar hogerop snapt er geen kont van en wil alles binnen 5 minuten geregelt hebben.

Niet dat men hierdoor sneller van zijn problemen af is, maar weet je wel hoe het komt...
Ja. Ik heb van de helpdesk al te horen gekregen dat ik mijn abbonement kon opzeggen zonder dit af te kopen toen ik aangaf helemaal klaar te zijn met die horizon rommel. Ik ga nu na dit nieuws dus mijn overstap naar glasvezel regelen.

Hoe onproffessioneel kun je als bedrijf overkomen. Folders versturen naar horizon klanten met allerlei mooie beloftes en deze aankondigen voor juni en het dan niet waarmaken. Amateurs.
Ik lees niets over de 'nieuwe' afstandsbediening. Zal ook wel niet komen.
Nieuws over software-update H2 van Horizon TV
Even een copy-paste van de mail die ik gisteren van UPC kreeg. Daarin staat dat er eerst een update komt, daarna volgt de afstandsbediening.
Beste heer XxX,

In mei hebben we u geïnformeerd over de software-update H2 voor Horizon TV. Deze update kan helaas niet plaatsvinden in juni, omdat we nog enkele technische onderdelen binnen deze software-update aan het verbeteren zijn. Dit duurt helaas wat langer dan we hadden gedacht. Onze excuses hiervoor.
Nadat de software-update op uw mediabox heeft plaatsgevonden, ontvangt u de aangekondigde nieuwe afstandsbediening. We laten u zo snel mogelijk via e-mail weten wanneer u de software-update en de nieuwe afstandsbediening ontvangt.
Met vriendelijke groet,

Namens UPC Nederland

Hans Blom
Directeur Marketing & Service
Ben ik ook wel benieuwd naar......maar of je uberhaupt een forum post moet geloven...
Jammer voor de mensen die problemen met hun box hebben, maar laten we ook niet aan het feit voorbijgaan dat er genoeg mensen zijn waar de box op zijn minst heel acceptabel werkt. Wij zijn daar 1 van . Hij ligt er nooit uit en hebben altijd signaal en internet. Het ietwat trage menu is soms vervelend, maar prima mee te leven. Enige wat echt beter zou kunnen is de indeling van bepaalde dingen, maar voor de rest is het (in ieder geval hier) een prima product.

Ik zal vast afgebrand worden voor deze post, maar ook onze ervaring met UPC als bedrijf zijn uitstekend te noemen. Goede service, klantgericht en goed bereikbaar. Wij zijn dus eigenlijk heel tevreden.

Nogmaals, ik weet heel goed dat er veel problemen zijn, maar dit is niet bij iedereen zo. Wil de problemen of het feit dat UPC deze gewilde update uitstelt niet bagatelliseren, zeker niet.

Ik hoop in ieder geval op Juli, want ook ons produkt zal er uiteindelijk beter van worden.
Ook hier werkt de HB redelijk tot goed en heb ik niet veel klachten buiten de dingen die je opnoemt.

Het gaat mij meer om het feit dat UPC _alweer_ de afspraken niet nakomt. Als je je klanten een folder stuurt waarin staat dat de 'grote, alles oplossende' update in juni komt en vervolgens in juni zegt dat het voor onbepaalde tijd is uitgesteld creëer je geen goodwill. En het is overigens niet alleen de software voor de HB, ook de Android app wordt almaar uitgesteld. We zijn straks een jaar verder en hij is er nog steeds niet, terwijl het wel één van de verkoopargumenten was.
- Klik binnen een opgenomen serie (meerdere afleveringen) eens op 'alle verwijderen' en kijk wat er over blijft ;)
- Zwengel Twonky eens aan en navigeer naar /Download/Video/Volwassenen/Actie/Film_naam/Film_naam.mkv en je zal zien dat na Volwassenen je alles op de gok moet doen omdat er lettergrootte 45 gebruikt wordt en de kantlijn van de tekst op 2/3 van links zit.
- Heb je je film/serie gevonden én speelt Twonky m af, dan heb je geen geluid via het DTS (HD) spoor...
- Kan je een keer uitslapen in het weekend, staan om half 7 de kids aan je bed dat de box _weer_ niet aan gaat als ze op power drukken

En dat waren zomaar wat voorbeeldjes...
@Allseeyingeye

Wij nemen nooit series op, dus van dit probleem heb ik geen last.

Twonky gebruik ik niet.

Heb geen kids, maar de mediabox gaat hier altijd aan als je op de power knop drukt, dit is nog nooit mislukt.

Het is vervelend voor je dat je er last van hebt, maar nogmaals, dat is niet bij iedereen zo.
Maar dat je bepaalde functies niet gebruikt houdt niet in dat ze daardoor of daarom niet meegewogen hoeven worden in het functioneren van de box. Feit is dat de box onvolkomendheden vertoont die voor een product dat op deze schaal gebruikt wordt ongehoord zijn.
Volledig eens met ManiacsHouse, dit is precies wat ik verwacht had. Ik ben nog elke dag blij dat ik weg ben bij UPC en Horizon. Van december t/m maart dit dramaproduct gehad en ik ben blij dat ik er vanaf ben.

Ik snap werkelijk waar niet dat UPC hier nog steeds mee weg komt. Ik ben benieuwd wat voor akties en eventuele schadeclaims er gaan volgen.
Ik heb sinds maart de horizonbox en totaal geen problemen gehad, met mij waarschijnlijk het grootste deel van de gebruikers neem ik aan.
Heb hem al sinds oktober ofzo, En inderdaad ook nooit problemen mee gehad. Werkt naar behoren hier. Alleen de informatie interface blijft wel lang in beeld vind ik. Denk zo'n 7 seconden. Dat mogen ze wel veranderen vind ik. Maar voor de rest ben ik er alleen content over.
Idem hier. Het mag allemaal wat sneller, maar het loopt niet vast of zo. Ik kom van Digitenne af en dan is dit toch wel een verbetering in de mogelijkheden en van TV kijken ansich.

Ik wacht dus wel rustig de update af, beter wat later dan afgeraffeld...
Op zich hier weinig problemen, echter wel eens in de zoveel tijd een echte vastloper, maar een reset is snel gedaan en het gebeurd niet elke week/maand.

Waar ik wel van baal is dat de box na het opstarten even "vastloopt", als in hij geeft een melding dat hij geen contact kan krijgen (maar dat heeft hij wel) en voor 10 sec staat de box op slot. Daarna werkt het weer. Maar dat maakt de startup (vanuit diepe standby) nog langer terwijl die startup al niet kort is...

Waar ik echter het meeste van baal was de "belofte" met een android app te komen, maar dat is op de lange baan geschoven en het zou me verbazen als die app er ooit nog komt. Het was echter wel een (kleine) reden om voor horizon te gaan..

Maar uiteindelijk hou ik 'm wel, de nadelen wegen (nog) niet op tegen het gedoe met omruilen, administratie, etc.
Ik kom van Digitenne af en dan is dit toch wel een verbetering in de mogelijkheden en van TV kijken ansich.
Misschien dat jouw standaarden wat minder hoog zijn. Maar wanneer je de originele box gewend bent van UPC, is dit toch echt een achteruitgang.
@ Glorificationer426
Ik heb sinds maart de horizonbox en totaal geen problemen gehad, met mij waarschijnlijk het grootste deel van de gebruikers neem ik aan.
Het werkt allemaal wel, maar daarmee is het ook gezegd. Hij is vooral rete traag en weerhoudt je om lekker te zappen bijvoorbeeld. Ook informatie over een programma werkt niet efficiënt en snel.

Wanneer je op een avond even de tv-gids wil doorspitten, ben je tegenwoordig langer aan het wachten en je moet vaker klikken.
Allemaal van die simpele dingen wat imho echt niet kan voor een mediabox van de "toekomst". Je verwacht dat je er op vooruit gaat niet achteruit.
Dan heb ik nog niet eens over de extra functies, zoals apps en DLNA ook ultra traag en buggy.

Edit:Werk jij voor UPC of ben leef je thuis nog met een inbelverbinding?
Laat je niet bij voorbaat gek maken door een stel perfectionisten die met stopwatch de haperingen bijhouden. Mijn box werk prima, maar ik kan ook prima leven met paar milliseconden hapering af en toe in een menu. De beeldkwaliteit is perfect en ik heb geen haast met zappen. Maar ja, voor sommigen is twee toetsen indrukken al teveel.

[Reactie gewijzigd door Bliksem B op 20 juni 2013 00:36]

De originele box was beter? Laat mij niet lachen.
De tijd dat de informatie in beeld moet blijven staan kun je zelf instellen ;)
Die heb ik gelijk zo kort mogelijk ingesteld.
En dat is nog te lang.
Glorificationer426, aan aannames hebben we niets hier. Als jij zeker weet dat het gros van de Horizon-gebruikers geen problemen hebben, vernemen we dat graag. Loze kreten laten we wel over aan UPC !
De mensen met goed nieuws hoor je over het algemeen niet en het lijkt me erg stug als meer dan 5 procent gebruikers daadwerkelijk last heeft van problemen en storingen buiten de launch periode.

Ook de manier waarop er geklaagd wordt zegt mij persoonlijk eigenlijk al genoeg, onder andere je laatste zin valt daar onder.
9 van de 10 die ik ken, hebben er wel problemen mee. Gek zeg!
Dat zegt nog helemaal niets. Lijkt mij stug dat jij een representatief deel van de totaal 155.000 gebruikers kent.
Anoniem: 519299
@mkleinman19 juni 2013 11:14
Ik ben blij dat ik UPC nooit heb vertrouwd, het komt er bij mij dan ook nooit in.

Ik heb een KPN alles-in-een abonement en daar ben ik erg over te spreken.
Ik ben blij dat ik die box na twee weken terugstuurde, wat een ellende was dat zeg. Heb weer de oude mediabox, lekker snel en doet net zo vel als wat ik wil gebruiken.
Los daarvan. Interface oude box veel beter.

Knopje TV gids in 1x ipv door een menu heen gaan.
Opgenomen programma's zie je de naam ipv een bij horizon covers dus bij geen covers gokken wat wat is.

Bij 150 mbit abbo kan je gelukkig oude box houden (weken daarvoor nieuwe 150 mbit was echt alleen horizon mogelijk, 1 aan de lijn was niet mogelijk toen).

[Reactie gewijzigd door RobbyTown op 19 juni 2013 11:57]

Ik ben ook nog zeer blij met de oude Pace HD DCR7111 mediabox die een prettige mini(beeld) EPG heeft die we dagelijks gebruiken ook om snel te zien wat ergens te zien is en vervolgens naar die zender te zappen wat je goed vind.

Echter ook aan de oude firmware op de bestaande mediaboxen zoals de mijne zou al jaren gewerkt worden en enkele maanden geleden gelanceerd worden maar al maanden niks van gehoord.

Zoals ook door 'den Tsaar' op het chelloo forum wordt gezegd: "We wachten slechts bijna drie jaar op een update voor de niet Horizon boxen en tot nu toe in geen velden of wegen te bekennen. Het halve forum alhier was vorig jaar gevraagd om te testen met die meuk maar de testers hebben ook nooit meer iets gehoord wanneer het nou eindelijk gaat gebeuren. UPC heeft door de jaren heen een zeer slechte reputatie gekregen wat betreft beloftes/toezeggingen doen..."

Helemaal mee eens den Tsaar.

Laten we het hopen dat ooit die update voor de non-Horizon boxen (zoals Pace HD DCR7111) nog de mogelijkheid krijgen om:

* zenders te sorteren
* rode knop te deactiveren (waardoor je o.a. niet automatisch meer in sommige gevallen naar on demand menu gaat bij een zender).
* een EPG gids die ten allen tijde actueel en compleet is (zonder afkappen van teksten)
* een EPG gids die meer informatie geeft zoals jaartal van film/serie en cijfer van IMDB
Ik heb ook nog een 'oude' ontvanger, maar ook die bevat bergen aan bugs. Behalve de dingen die jij al noemt:
- Vastlopen, het kastje wilt niet meer uit, of start juist niet op
- Soms valt ie spontaan uit zichzelf uit
- Als je een beetje fanatiek switched tussen radio / tv begint ie te flippen
- Af en toe zo traag als dikke *****

Ik snap echt niet dat ze hier als kabelaar meer inspringen. Je kan zo veel moois maken. De potentie van dat Horizon was echt groot en als je ziet hoeveel mensen het graag wilde hebben...
Ik heb meerdere mediaboxen gehad (pre horizon dvr's) maar die hadden toch allemaal dezelfde problemen:

1. performance problemen
2. flinke problemen met timeshifting (in alle varianten, is dus een firmware probleem)
3. vastlopers waarbij na een reset al je instellingen weg zijn
4. nog steeds niet mogelijk zendernummers aan te passen

Ik ben toch echt benieuwd hoe de horizon nog slechter kan zijn.
Belachelijk, we hebben al een folder gekregen over de as update in JUNI!!!

dit is idd ook volledig in strijd met de afspraken met de CB, maarja UPC heeft al bijna een jaar lang schijt aan de klanten....een paar maanden langer kan er nog wel bij!

Ik heb gelukkig een zeer redelijke regeling getroffen, daarom nog steeds bereid te wachten......
En zou je, behalve het alleen vermelden dàt je een regeling hebt getroffen, ook kunnen laten weten aan je mede-tweakers wat deze 'regeling' dan precies in houdt? Je meldt het tenslotte niet voor niets, toch?
Ik heb na het verlopen van het verlengde aanbiedingspakket (waarbij UPC telefonisch aan me heeft toegegeven dat ze in september 2012 verkeerde informatie aan me verstrekt hebben, er was me namelijk gegarandeerd dat ik dezelfde extra's bij mijn pakket (HD, Royaal) zou houden, een Extra Power abo genomen met een leuke korting voor het eerste jaar.

En tegen de tijd dat mijn korting afloopt zijn er al weer 3 x nieuwe pakketten gekomen, dus stappen we dan wel weer over.
Je mag mits het een "betere" pakket is gewoon overstappen maar dan zit je weer een jaar vast aan zo pakket.
Wij zijn zelf over gestapt van 120 naar 150 Mb of was het toch van 120 naar 90 terug?.
Nee op de web page wordt echt 150 Mb vermeld maar speedtest.net geeft echt 90 Mb max aan.
Wat ik daar mee wil zeggen is dat niet altijd het slim is om bij UPC over te stappen.
Oké er moet wel even worden vermeld dat we iets minder zijn gaan betalen maar ja we krijgen dus ook iets minder zo 50 Mb dus.
Anoniem: 375601
19 juni 2013 10:37
Raar. Als ik het reclamespotje zie van UPC over de Horizon box, loopt alles even soepel en snel.
Dat hebben ze met stop-motion opgenomen zeker, of ze spelen het met 4x snelheid af.... Hihi
1 2 3 ... 6

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee