Netflix geeft groen licht voor seizoen 3 The Witcher en toont nieuwe trailer

Netflix heeft nog voor het vrijgeven van het tweede seizoen van zijn serie The Witcher, groen licht gegeven voor het filmen van seizoen drie. Daarnaast komt er nog een Witcher-animefilm en een Witcher-serie 'voor kinderen en gezinnen'.

Meer informatie over het derde seizoen, de anime-film en de kindvriendelijke serie geeft Netflix op dit moment niet. Netflix maakte het nieuws over The Witcher bekend aan het einde van zijn drie uur durende digitale Tudum-evenement, waarin het allerlei aankondigingen deed. De trailer die getoond wordt, gaat nog over seizoen 2, mede omdat er nog geen beelden van seizoen 3 zijn. Dat tweede seizoen komt op 17 december uit op Netflix.

In de trailer valt te zien dat Cirilla door Geralt meegenomen wordt naar Kaer Morhen, de oude vesting waar witchers vroeger opgeleid werden en de School of the Wolf gevestigd was. Op het chronologische punt van de serie is die school al een schim van wat hij was.

De serie The Witcher is gebaseerd op de bekende videogames van CD Projekt Red en de boekenserie, geschreven door de Pool Andrzej Sapkowski. In een interview met Gizmodo, gepubliceerd in januari 2020, houdt de auteur en originele bedenker van The Witcher zich neutraal tegenover de games en de serie; de games heeft hij niet gespeeld en over de serie laat hij zich niet positief of negatief uit, omdat zijn naam in de aftiteling zit.

Video begint bij het Witcher-segment

Door Mark Hendrikman

Redacteur

26-09-2021 • 13:22

78 Linkedin

Reacties (78)

Wijzig sortering
Daarnaast komt er nog een Witcher anime-film en een Witcher-serie 'voor kinderen en gezinnen'.
Uitmelken die handel :+
Uitmelken wil ik het nog niet noemen. Dan is Marvel/Disney de koning als je het zo bekijken toch. Zolang de content goed blijft en verandering brengt ben ik voor.
Idd, ik sta er nog steeds van te kijken dat er binnenkort nog een nieuwe Spiderman film uit komt. Er komen misschien ook nog andere films uit die ook te hebben met de Avengers maar na de Avenger Endgame is het klaar.

We hebben de eerste seizoen 1 van The Witcher en die vinden we echt heel goed gemaakt! Ik heb zelf de spellen nog nooit gespeeld en hoef dat ook niet want dat is niet mijn ding. En hierbij toch zeker nice dat Netflix al 3de seizoen heeft bevestigd.
[...] maar na de Avenger Endgame is het klaar.
Misschien is het klaar met de Infinity Saga, maar het Marvel universum draait gewoon door..
Oh dat wist ik niet. Ja klopt, nu je dat zegt, Spiderman Home Coming. Maar na die Endgame is het alsof de nieuwe films die daarna komen weinig boeiends is zoals de Spiderman Home Coming maar het kan ook aan het film zelf liggen want ik heb de Black Widow nog niet gezien.
Er komt weer gewoon een hele nieuwe wave aan Marvel films voor de nieuwe "phases" zoals ze het daar noemen. Ook wordt er naar verwachting weer gewerkt naar een nieuwe big bad guy. De release kalender ziet er voor de komende tijd zo uit voor Marvel films (MCU):
- Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (al te zien)
- Eternals
- Spider-Man: No Way Home
- Doctor Strange in the Multiverse of Madness
- Thor: Love and Thunder
- Black Panther: Wakanda Forever
- The Marvels
- Ant-Man and the Wasp: Quantumania
- Guardians of the Galaxy Vol. 3
- Fantastic Four (nu binnen de MCU)
- Captain America 4
Zo zo, dat is nogal een hele waslijst.
Ja de films gaan gewoon door, er zal een nieuwe arc komen of iets dergelijks. Er is al een kleine opzet gemaakt met een aantal van de nieuwe films.
Precies mijn gedachte :P. Maargoed, voor ieder wat wils uiteindelijk. Ik heb ondanks dat ik sceptisch was over de serie wel genoten van het eerste seizoen. Ik heb de boeken verder ook niet gelezen en eigenlijk alleen TW3 gespeeld, maar de serie valt voor mij tot nu toe niet tegen. Kom maar op met seizoen 2 en daarna 3 :D
Hopen dat ze door het succes van het eerste seizoen, meer geld los krijgen voor de CGI. Die liet hier en daar nog wat te wensen over. Verder was het inderdaad zeer vermakelijk.
Ik vond vooral dat eerste gevecht in dat moeras vreselijk. Maar dan wel weer zulke vreselijk slechte cgi dat het koddig en aimabel werd.
Ben ik blij dat ik geen idee heb wat daar mis mee was. Noem me gerust onwetend. Films zijn blijkbaar toch een 95% verbeelding van de toeschouwer.

Genieten is een kunst.
Mij was ook niets opgevallen.
Corridor Crew geven juist aan dat er weinig mis is met die eerste scene. Ik zelf zie er ook niks verkeerd aan.
Ik vond dat juist de meest duidelijke CGI-scene die er was en op momenten vond ik het ook tenenkrommend duidelijk. Voor mijn gevoel zat ik in die scene naar een opgekalefaterde versie van een stukje Asylum-CGI te kijken (hoewel voor Asylum-begrippen Ape vs Monster nog niet eens zo slecht was, vooral de avond-scenes). Dat anderen dat niét zien, maakt het voor mij niet minder waar. Misschien ben ik wel een enorme purist, had ik vooraf enorm hoge verwachtingen van deze serie (gezien het budget) en viel mij de openingsscene persoonlijk enorm tegen (qua effecten). Enfin, over smaak valt niet te twisten.
Het is maar net waar je op let, als CGI voor jou de serie moet maken dan verspil je je tijd met the Witcher.
Smaak? Tja dat is voor de meeste mensen script, acteerwerk, fotografie en dan weer het spel daarvan, maar het kan natuurlijk geen kwaad dat iemand de CGI kwaliteit kan waarnemen, net zoals er mensen zijn die kritiek leveren op het geluid en de muziek in films.
Op YouTube kwam ik een hele discussie tegen over een op kinderen gerichte strip van Star Wars die bijzonder tenenkrommend geschreven was maar wel canon bleek te zijn. Nou vind ik de thema’s in Witcher een tikkeltje volwannener dan SW dus vraag mij af of zoiets gaat lukken.
Ligt er aan, het centrale thema van the Witcher is dat het maken van keuzes gevolgen heeft later (wat je nog niet kan zien/voorspellen). Evenals een stuk wel/geen compassie tonen, of de makkelijke oplossing (striga doden) of de moeilijke weg (striga vloek opheffen).

Star Wars in mijn ogen draait puur om de (duidelijke) strijd tussen goed en kwaad, de underdog tegen de overheerser.
Ik vermoed dat dit om de High Republic gaat? Zover ik weet brengen ze de verhalen op verschillende manieren uit, dus comics maar ook boeken enz, waaronder dezelfde verhalen.
Er is al een anime-film uit en daarin vertelden ze het verhaal van hoe de witchers ten onder zijn gegaan en waarom Geralt enz de laatste zijn. Iets wat dus niet echt in de tijdlijn past van de serie, en meer als extra lore.

Dat is opzich best cool van ze. Ik vond het zelf een beeeeetje moeilijk te kijken in het begin maar richting het einde werd het wel gaaf. Als iemand wie de boeken niet heeft gelezen vond ik het wel een toevoeging aan mijn "witcher kennis". Om deze reden zou ik het dus niet zo zeer uitmelken noemen. Meer... compleetheid.

Hoewel uitmelken vast vanzelf komt als het succesvol genoeg wordt.
Dat anime-film, je hebt het over die op Netflix staat?
Yep, daar heeft ie het inderdaad over :) (heb het gezien en tis idd wat hij beschreef, hoe de witchers ten onder gingen en waarom er zo weinig over zijn)
Ik heb de animatiefilm ook gezien en vond het zwaar tegenvallen. Het verhaal kon best interessant zijn maar was erg slecht uitgewerkt. Het verhaal klopt van geen kant en komt helemaal niet overeen met de boeken, de Witchers in de animefilm lijken meer superhelden dan gemuteerde mensen met speciale krachten. Daarbij zitten er zulke domme stukken in: (De manier waarop jonge Witchers zonder training of wapens in een moeras gedropt worden 8)7).

De life-action serie vond ik zeer goed en heb ik meerdere malen bekeken. Laat seizoen 2 en 3 maar komen, al ben ik wel blij dat men niet met van die time-jumps verder gaat. Maar een gezinsvriendelijke serie of nog een anime film mogen ze wat mij betreft achterwege laten. Dit maakt wat mij betreft meer kapot dan dat het goed doet voor de Witcher wereld. Maar als ze eenmaal geld ruiken....
Inderdaad, hoe ze met de kinderen of meerbepaald kanonnen voer omgaan lijkt mij maar op 1 manier te verklaren :
- Ze hebben er 'soort van teveel' , ze hebben dus geen waarde voor de witchers, geen potentieel, er is daar die ene scene waar er een witcher klaagt (en staat een stel kinderen naast)
- 2de witchers zelf lijken er zelf relatief weinig tijd in te steken, toch zeker zo vroeg in de opleiding (we zullen dat verklaren zoals bijna alles in de film met het (voor)oordeel => witchers willen enkel coin vergaren )


Terug naar de kinderen ;
ze laten ze wat aan hun lot over (bijna geen eten, omzeggen geen onderdak) en doen ze wat zwaardvechten, lijkt mij niet echt een opleiding,
En inderdaad even later droppen ze zonder enige 'monster' voorbereiding in een moeras met een hele mute monsters, en niet de soort die in uw kleine teen bijten he , maar de 1 hit 1 kill soort ....

Ik had inderdaad toch graag scenes gezien waar er toch iets meer monster progressie/opleiding inzat.
bvb: ze laten iets kleins los op het binnen plein , dan iets in de kerkers/kelders , .... en dan moeras ofzo iets.

ik had minder problemen met de mutatie , daar lijkt het mij logisch dat ze 'random' vallen as vliegen.
bvb : line arc: bvb dat visimirs , goeie vriend, die dan toch het loodje legt. In die paar scenes van opleiding kan je toch verklaren dat witchers wel 'vrienden' hebben uiteindelijk als solo killing machines aan de bak gaan.

nu lijkt het leerplan :
- uitdunnen
- nog wat uitdunnen
- mutatie beginnen
- mutatie uitdunnen
- ergens toch hier en daar een opleiding denk ik
100 jaar wachten, rond huppelen , en wat uitdunnen
- op een of andere manier (simpel weg door overleven?!! ) meester Witcher
Oke, goed dat ik dat nu weet want ik vind zelf zulke animatieseries en films eigenlijk niks maar dit animatiefilm is dus eigenlijk toch indirect een onderdeel van het verhaal.
Ik denk dat alles past in 'de tijdlijn van de serie'. Helemaal gezien hoe S01 is opgebouwd!
Dat kunnen ze bij marvel nog beter .
3 seizoenen als er een boek of 8 is? LOL tuurlijk.
8 seizoenen Game of Thrones waar 7 boeken van zijn dan?

Met 7 boeken en 3 games is er best een mooi beschreven wereld, met unieke eigenaardigheden. Tuurlijk wordt het uitgemolken, als de kwaliteit maar blijft.
"uitmelken" is een term als het gaat als iemand te ver gaat en het laatste druppeltje uit iets perst. Disney star wars films is een goed voorbeeld daarvan : geen enkele inhoud en veelal gebaseerd op wat daarvoor werkte en dezelfde personages.
Op zich vind ik dit ook nog niet eens zo vreemd. Ik heb de serie niet compleet gezien en al helemaal niet de boeken gelezen dus ik weet niet om welke rede ze het gedaan hebben. Maar ik kan me goed voorstellen dat bijvoorbeeld in de laatste boek er zoveel belangrijke situaties zijn dat dit gewoon moeilijk is in 1 seizoen te stoppen. Uiteindelijk kan je in een boek vaak meer kwijt dan dat je in een film of serie kan laten zien. De laatste Harry Potter boek is ook 2 films geworden bijvoorbeeld.
Ahem. Van 'A Song of Ice and Fire' zijn er 5 boeken.
Het is de bedoeling dat het er 7 worden maar voorlopig zijn de Winds of Winter en A Dream of Spring nog stipjes aan de horizon (als ze uberhaupt al te zien zijn.
Sommige boeken zijn echter door uitgevers her en der opgesplitst.

[Reactie gewijzigd door XTWarrior op 27 september 2021 02:03]

[...]
Uitmelken die handel :+
Ik vind het best, omdat ik gisteren naar Star Wars Visions (anime, tv serie) gekeken, ik vond het erg goed. Allemaal verschillende verhalen, gaat niet over bestaande star wars personages. Het is echt moeite waard om te kijken! Of het ook geschikt is voor jeudige kijkers, moeilijk te zeggen, omdat ze vaak over volwassen thema's hebben.

Anime aflevering "T0-B1" had wel een knipoog naar Astro Boy, leuke grap.
Goed dat ik Astro Boy had gekeken, anders had ik het niet herkend :)
Ergens kan ik het wel begrijpen; de auteur is genaaid was best onverschillig toen CDPR hem een aanbod deed om een game(serie) te maken die vervolgens een van de bestverkochte series werd, dus hij heeft daar financieel gezien niet van mee kunnen profiteren. Hij heeft een veel betere deal met de TV serie (en dus de rest) gekregen.

Alhoewel nu ik wat onderzoek doe, de schrijver heeft een nieuw contract met CDPR nadat hij dik 16 miljoen eiste.
Ik dacht in de thumb NETFLIX OFFICIAL TRAILER die characters zien er best realistisch uit.

Maar dit is gewoon een serie met acteurs? :9
Zeker, met Henry Cavill die de gamereeks zelf ook heeft gespeeld en heel bekend is met de lore :) Hij heeft zelf in interviews aangegeven dat hij Netflix nog net niet heeft gesmeekt om deze rol via zijn agent. Wat mij betreft speelt hij het ook op een goede manier, maar ongetwijfeld zal er wat op aan te merken zijn. "Fuck" :|
Eerste seizoen werd wel wat gemengd ontvangen omdat mensen het niet konden volgen. Geloof dat het in aflevering 3 duidelijk werd waarom het lastiger te volgen was, toen kwam er een duidelijke "link" tussen de verschillende karakters.
Ben nu recent het eerste seizoen nog een tweede keer aan het kijken en pas nu snap ik de "rode draad" zeg maar. Vond het inderdaad bij de eerste keer soms erg verwarrend overkomen als je de characters niet kent vanuit de games/boeken. Had de eerste keer zoiets van wat heeft deze verhaallijn nu te maken met wat ik daarstraks heb gezien :).

Kan ook aan mij liggen want ik zie de tweede keer dat ik films/series zie meestal dat ik een hele hoop onderliggende dingen gewoon gemist heb. Daarom dat ik dus zoiets twee keer bekijk :p
EN de verschillende tijdlijnen waar je soms moeilijk onderscheid tussen kan maken, maakt het er echt niet eenvoudiger op
Vond het zelf ook behoorlijk lastig te volgen, terwijl ik best veel kennis heb van de wereld dankzij de games. Ik kan me daarom ook heel goed voorstellen dat de serie absoluut niet te volgen is voor mensen die zonder voorkennis gaan kijken.

Het feit dat de witchers en de mages niet verouderen maakt het nog een stuk moeilijker om de verschillende scenes te plaatsen op de tijdlijn.
Zijn voornamelijk jonge mensen die niet bekend zijn met films als Pulp Fiction denk ik. :P
Laat die Memento maar eens kijken ;)

En Dark was ook niet heel makkelijk. Al die karakters die op elkaar lijken ook nog.

[Reactie gewijzigd door Paulus73 op 27 september 2021 09:26]

Oh haha, Memento helemaal vergeten. :)

Ach, zo zullen er wel meer zijn gok ik zo.
Ja, de The Witcher serie op Netflix is geen animatieserie. Geralt of Rivia wordt gespeeld door Henry Cavill die onder andere ook Superman/Clark Kent speelde in Man of Steel en hij speelt het karakter erg overtuigend moet ik zeggen. Hij is zelf dan ook een gamer die voorafgaande aan het maken van de serie al bekend was met de The Witcher spellen.
Vooruitgang in de techniek, met een beetje makeup lijk je al gauw op een 3D model :+

Op Behance zie ik soms ook geretoucheerde foto's van auto's dat ik denk dat het 3D is of andersom.
Henry Cavill is inderdaad een prima acteur voor de rol en heeft zowel het spel gespeeld als de boeken gelezen. Prachtig dat de hobby hier samenvalt met het beroep!
M'n vriendin is ook spontaan geinteresseert in de serie :+ Ach, het is ook een knappe vent.
Hij speelt het inderdaad erg goed. Ook de Superman rol past hij super in (see what I did there? ;) ).
Merkte heel erg dat ik de serie leuk MOEST vinden. Eerste boeken gelezen maar het weet niet de sfeer neer te zetten. Geralt en Ranonkel dikke voldoende maar de rest van de cash? Oei…
Plot is ook op diverse plekken geweld aangedaan helaas. In het bijzonder de verhaallijn van Yen. Iets met palingvissen??
De tijdlijn is te volgen, zeker voor de boeklezers maar is onnodig moeilijk gemaakt. CGI is op sommige punten abominabel.

Al met al 7/10. En eigenlijk is dat objectief gezien nog ruim. Dit had zoveel meer moeten en kunnen zijn.

[Reactie gewijzigd door Deruxian op 26 september 2021 20:45]

Plot is ook op diverse plekken geweld aangedaan helaas. In het bijzonder de verhaallijn van Yen. Iets met palingvissen??
Vergeet niet deze serie is gebaseerd op de boeken niet de game en in de boeken heeft yennifer gewoon amper een achtergrond .
Ik begrijp de aandacht voor computer graphics vanwege de computerspellen achtergrond, maar voor een groot deel van het Netflix-publiek is dit niet zo of helemaal niet opvallend. De vorm is maar een van de factoren. Hoe mooi je het ook rendert of voor mijn part met een potlood beeldje voor beeldje schetst, het blijft voor mij toch een fantasiewereld. Hier thuis samen gekeken en vooral de humor, plotwendingen en karakters maakten het wat ons betreft tot een leuke serie, niet zo zeer het niveau van de de cgi.
Hoezo nu al s3 s2 is pas in december niet n beetje te vroeg aangekondigd?
Het is vrij normaal dat er van series al bekend is dat ze x seizoen(en) verlengen. Zo is van South Park al bekend dat de serie doorloopt tot seizoen 30 in 2027 en van Game of Thrones was ook al vrij vroeg bekend wel seizoen de laatste zou worden.
“en van Game of Thrones was ook al vrij vroeg bekend wel seizoen de laatste zou worden.”

Ik wist van tevoren niet dat seizoen 6 de laatste zou zijn hoor
“en van Game of Thrones was ook al vrij vroeg bekend wel seizoen de laatste zou worden.”

Ik wist van tevoren niet dat seizoen 6 de laatste zou zijn hoor
Nee dat kan je niet weten inderdaad, want seizoen 8 is het laatste seizoen :P
Ik vermoed dat er gedoelt wordt op het feit dat seizoen 6 het laatste "goede" seizoen is in de ogen van veel fans en er gedaan wordt alsof 7/8 niet bestaat. Een leuk grapje dat u wellicht gemist heeft
Ik heb wel wat ruis rond het (echte) laatste seizoen mee gekregen idd. Kan het daar alleen niet helemaal mee eens zijn maar dat is weer een hele andere discussie :P
Idd maar sommige blijven raar maar waar zuur hierover.
Maar voor Netflix is Het vroeg. Genoeg series die half jaar na release ineens bericht krijgen dat er wel of geen nieuw seizoen krijgen.
Voor Netflix begrippen wel vroeg, je weet nooit wat ze zomaar cancellen... Dus fijn dat ze al zo vroeg de commitment geven. Ik ben net S01 weer aan het kijken zodat ik er weer een beetje inzit vanaf december.
Kom maar door met meer Witcher!
Heb TW3 gespeeld (voor mij de beste recente single player RPG) en ben nu de boeken aan het lezen.
17 december weet ik wel wat ik ga doen :D

Anime heb ik eigenlijk nooit zo interessant gevonden maar wie weet trekt een anime Geralt mij wel over de streep.
Een "familie vriendelijke" witcher lijkt me een uitdaging gezien de sfeer maar ik zie zeker mogelijkheden. Zou best vermakelijk kunnen zijn als tusssendoortje :)
Anime betekent niet automatisch dat het 'family friendly' is hoor. Attack on Titan (een hele populaire anime serie) is verre van 'family friendly'. Als ze iets kunnen neerzetten in die style, hebben ze een dikke hit te pakken. Maar op niveau van Attack on Titan even een anime eruit pompen doe je niet zomaar.
Vergeet Invincible ook niet ;) Maar volgens mij zei hij dat hem family friendly juist lastig lijkt, niet dat het dat automatisch gaat zijn.

[Reactie gewijzigd door WhatsappHack op 26 september 2021 16:43]

Ik doelde met "family friendly" op de aparte serie die in het artikel genoemd wordt ;)
De Anime variant is als ik het goed begrepen heb weer een aparte versie. Ik zal eens googlen op Attack on Titan en kijken wat het is.
Als Witcher fan (hele trilogie uitgespeeld + de boeken gelezen) vond ik de anime wel vermakelijk :-)
Nu nog seizoen 2 van Lost in Space.
Dat is er toch of ben ik nu zo verkeerd?
Sorry je heb gelijk seizoen 3.
Helaas dan ook gelijk de laatste ;(
Is s2 dan goed? S1 vond ik verschrikkelijk.
December wordt een leuke maand met deze plus tweede deel laatste seizoen La Casa De Papel.
Zeker!

En ik ben ook heel erg benieuwd naar Wheel of Time op Amazon Prime. Als ze die goed weten neer te zetten heb ik de komende jaren ook weer wat te kijken... Heb die boeken verspreid over 20 jaar uitgelezen, al was het wel weer moeilijk om er in te komen als er weer een nieuw boek uit was. Het helpt ook niet als de auteur overlijdt natuurlijk om snel de boeken te kunnen uitbrengen.

Een TV-serie om er opnieuw van te genieten om ook wat gemiste subplots te ontdekken is iets waar ik erg naar uit kijk. Misschien maar eens opnieuw lezen... Ben ik wel weer een tijd zoet mee (14 boeken, totaal over de 10.000 pagina's). Maar eerst de eigen boeken van Brandon Sanderson (de auteur die de serie heeft afgeschreven op basis van de manuscripten van Robert Jordan) uitlezen.
Seizoen 2 is niets eens uit :/ . In ieder geval een goed teken dat ze er nog vertrouwen in hebben.
In ieder geval meer dan ik :)
“Fuck”
Ik heb er zin in :P

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.
Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee