CD Projekt Red start begin 2021 met uitbrengen van gratis Cyberpunk 2077-dlc

CD Projekt Red gaat vanaf begin 2021 gratis dlc uitbrengen voor Cyberpunk 2077. Dat laat het bedrijf weten in een verborgen bericht in een trailer van de game. Ook bevestigt de studio opnieuw dat er betaalde uitbreidingspakketten komen met extra verhaalcontent.

Het verborgen bericht zit verstopt in de launch trailer van de game, die CD Projekt Red deze week publiceerde. Het verborgen bericht is één frame zichtbaar, rond 2:09 minuten, zo merkten verschillende gamers op. De ontwikkelaar gaat onder andere kort in op het ontwikkeltraject van Cyberpunk 2077 en noemt ook enkele toekomstplannen voor de game.

Zo bevestigt CD Projekt Red opnieuw dat het begin 2021 start met het uitbrengen van gratis dlc voor Cyberpunk, die 'nog meer leven' aan de gamewereld moeten toevoegen. De studio meldde eerder al op Twitter dat men na release gratis content mag verwachten. De ontwikkelaar voegde na release ook gratis dlc toe aan The Witcher 3. Dat ging toen om nieuwe quests, outfits, en andere items. Vermoedelijk krijgt Cyberpunk 2077 soortgelijke gratis content. De game krijgt na 2021 ook een multiplayermodus.

Ook gaat de ontwikkelaar in op de komst van betaalde uitbreidingspakketten, die nieuwe verhaalcontent aan de game zullen toevoegen. "We hebben eerder bevestigd dat uitbreidingspakketten eraan komen. Hoewel we nog geen specifieke details kunnen geven, zullen we zeggen dat we veel hebben geleerd van ons werk aan The Witcher 3-uitbreidingen Hearts of Stone en Blood and Wine", zo meldt het de studio.

Cyberpunk 2077 komt 10 december uit voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Google Stadia. Bij release werkt de game ook op de Playstation 5- en Xbox Series X en S, hoewel een volwaardige next-genpatch in 2021 volgt. De digitale versie van de game is donderdag vanaf 01:00 uur Nederlandse tijd speelbaar. AMD en Nvidia hebben inmiddels beide nieuwe gpu-drivers met ondersteuning voor de game uitgebracht.

Het verborgen bericht uit de launch trailer van Cyberpunk 2077

Door Daan van Monsjou

Redacteur

09-12-2020 • 19:10

111 Linkedin

Submitter: SunnieNL

Lees meer

Reacties (111)

Wijzig sortering
dan ga ik maar niet de "fout" maken (zoals ik met witcher 3 heb gedaan) hem nu te kopen en maar gewoon te wachten op een GOTY editie, wat ik persoonlijk iedereen zou aanraden dan


gratis content is goed hoor, maar al die dlc..

[Reactie gewijzigd door mschol op 9 december 2020 19:17]

De DLC van CDPR is uitzonderlijk goed, zoals een paar al hieronder hebben verteld. Witcher 3 had ik op m`n eerste playthrough 80 uur inzitten, genoeg eintertainment voor die 6 tientjes.

Daarna 2 tientjes betaald voor beide DLC's in een aanbieding via gog.com (als je W3 gekocht had)

Heart & Stone 50 uur inzitten, Blood & Wine 120 uur .. en jeetje, vooral Blood & Wine was bizar groot.
Je had gewoon een gehele continent erbij gewoon , en de graphics waren ook nog eens flink verbeterd, erg prachtig. En wederom top verhaal. Dus voor 8 tientjes zit ik aan 250 uur speelplezier, dat is mij al meer als dubbel-en-dwars waard.

Daarnaast; als iedereen zoals jij zou wachten tot iets 2 jaar later in de ultimate edition uit is ... dan zouden er geen games meer worden gemaakt want dan zijn die studio`s al failliet.
Het lijkt me eerlijk gezegd het soort spel waar al zo ontzettend veel in zit dat je die DLC helemaal niet nodig hebt. Ik heb al bij meerdere CRPGs de fout gemaakt dat ik mezelf verloor in de extra content en daardoor de hoofdverhaallijn helemaal kwijt raakte.
Hmm, dat leek Witcher 3 ook. Nodig is de DLC niet. Maar ik heb me er vele uren mee vermaakt en absoluut geen spijt gehad van de aanschaf.
Ik ben er bij The Witcher nog steeds niet aan toe gekomen. En bij Fallout New Vegas maakte ik de fout om een of andere side-quest naar Big Mountain te doen die briljant was, maar me ook zo erg afleidde van het hoofd verhaal, dat ik die nooit meer af heb gemaakt.
Dat is heel persoonlijk. Ook al zit er in een spel ontzettend veel dan kan het ontbreken van DLC toch aanvoelen alsof je het spel niet compleet speelt. Bij spellen met enorm veel content is de hoofdverhaallijn voor veel gamers eerder bijzaak dan noodzaak. Het is iets waar je pas echt aan begint als je er een einde aan wilt breien of als je door de optionele content heen bent,

Nou snap ik de charme van een game spelen op de launchdag, maar een jaar later de GOTY voor een paar tientjes oppikken waar je al snel dubbel zoveel content krijgt als bij de launch is ook prettig gamen,
Ik had hetzelfde met meerdere playthroughs, al komt dit meer door de geniale en uitgebreide side-quests.

In The Witcher 3 was de verhaallijn lineair door de DLC heen. Je kon netjes de main game uitspelen en dan de DLC erachteraan. Perfect geregeld!
Klopt, maar niet iedereen is hetzelfde, heeft hetzelfde budget, kent dezelfde waarde en importantie aan gaming.
Heart of Stone en Blood and wine zijn geen DLC's dat waren expansion packs
de dlc van the witcher 3 waren nieuwe quest en altenatieve kleding voor bepaalde karakters, extra gwent packs en new game plus.
Wel belangrijk om te weten anders verwacht iedereen nu soortgelijke gratis expansions terwijl dat geen dlc was

[Reactie gewijzigd door Desta op 9 december 2020 23:37]

Daarnaast; als iedereen zoals jij zou wachten tot iets 2 jaar later in de ultimate edition uit is ... dan zouden er geen games meer worden gemaakt want dan zijn die studio`s al failliet.

Deze studio´s verdienen enorm veel geld en hebben een buffer om dingen op te vangen.
Er gaat enorm veel geld om in de pc game wereld. Netflix wordt beschouwd als groot owv 15 euro per maand aan abbo kosten... dat is 180 euro op jaarbasis.

Hoeveel geld spendeer je aan je pc en of console games... ik denk meer dan 200 euro per jaar.
In BE kun je voor 350 euro wekelijks naar de bioskoop. Dat doet niet iedereen.
De distributiekosten zijn laag. Meeste kan rechtstreeks via internet, geen kosten meer voor de verspreiding via shops.. Het is een goudmijn... en natuurlijk gaan er ook studios over de kop. Maar een of twee hits en je kunt een heleboel aanboren...

Bijvoorbeeld - de hit Half Life van Valve. en kijk waar valve nu staat met steam.

[Reactie gewijzigd door Dragonheart-03 op 10 december 2020 07:22]

Alhoewel ik het met je eens ben dat de DLC van tw3 van hoogwaardige kwaliteit is, en de vraagprijs waardig, vind ik je uren aantallen best botsen met mijn ervaring. Volgens mij heb ik de hele game met beide DLC uitgespeeld in zo'n 80 uur. Ik heb redelijk veel sidequests gedaan. 120 uur voor b&w alleen al? Dat lijkt me eerlijk gezegd erg onwaarschijnlijk. Totaal zit je dus op 250 uur?
Ik had ongeveer 100 nodig voor de base game. Hearts of stone was 10 uur, en blood & wine 30 uur. Samen 140 uur puur genieten, het was elk euro waard.
Dan heb ik je verkeerd begrepen, dat klinkt als geheel mogelijk als je meer side quests en exploratie hebt gedaan. Verder zoals eerder vermeld helemaal eens.
Ik voel al stress als ik die 250u lees. Ik ga die game dus nooit uit spelen :(
Ja, same, ik las bij de IGN review, dat je cyberpunk in 20 uur normaal kan uitspelen. Toen ik dat las werd ik wel geinteresseerd in het spel. Ik koop hem wel als ie in de aanbieding is, ik heb geen haast. :)
Blood & Wine was eigenlijk een Witcher 3.5 qua diversiteit van verhaal en gameplay. Dat wil niet zeggen dat het voor iedereen het beste was, het moet je net liggen, maar alleen al die boss-encounters waren unieker. Deze DLC had minder herhaling.
Die 2 van Witcher 3 waren elke cent waard. Enorm veel content dat je er bij kreeg. Meer dan ik ooit eerder heb gezien in DLC.
Heart of Stone en vooral Blood and Wine zouden 'normale' games zijn voor andere developers. Echt extreem veel value for money.
De DLC's waren zelfs zo groot. Dat ze elk een losstaand deel van de serie hadden kunnen zijn.
Hearts of stone was 1 questline met een kleine uitbreiding van de map (wat ze niet beloofd hadden maar wel leverde)
Wel fantastisch geschreven persoonlijk vond ik het de best geschreven questlijn van elke RPG die ik ooit gespeeld hebt.

Echter 10-15 uur is niet genoeg voor een losstaande RPG. Blood and Wine wel. Al vond ik die op een aantal missies na iets minder geslaagd.

Desal niettemin. Witcher 3 is de meeste bang for buck die ik ooit voor een game heb gekregen. En alles gekocht voor de volledige prijs toen.
Helemaal correct, dat liggen andere developers wel eens een voorbeeld aan nemen. Naar mijn mening kreeg je echt wel veel content en game-uurtjes voor het bedrag dat je beide keren betaalde.
Blood and wine had ik al meer playtime in zitten dan in de meeste games die ik heb gekocht. Als ze bij CP2077 ook weer met dat soort DLC komen dan zit het wel goed
dan ga ik maar niet de "fout" maken (zoals ik met witcher 3 heb gedaan) hem nu te kopen en maar gewoon te wachten op een GOTY editie, wat ik persoonlijk iedereen zou aanraden dan


gratis content is goed hoor, maar al die dlc..
Precies heb ik ook gedaan, met The Witcher 3 - Wild Hunt - Game of the Year Edition, gekocht voor €25,- het doosje met 6 dvd's en GOG code, en een week later of zo was hij maar €15,- op Steam, maar ach zo blijft het, maar ja met de Game of the Year Edition heb je meteen een berg DLC's er bij, wat erg lekker is.

Ik koop zo goed als nooit me spellen op de dag of maand wanneer ze uitkwamen, en het mooie is als je een tijd wacht met het kopen van het spel, dat hij een stuk goedkoper is.

Maar wow wat enorm groot is The Witcher 3 - Wild Hunt - Game of the Year Edition, heb hem al 60 uur gespeeld, en heb hem nog lang niet uitgespeeld, sta versteld hoed groot hij is, en hoe mooi de omgeving is, de omgevingen zijn adembenemend, sta elke keer er versteld van.

[Reactie gewijzigd door AmigaWolf op 9 december 2020 20:00]

staat bij veel liefhebbers van RPG games ook eenzaam aan de top qua kwaliteit van content. Wereld is echt nergens saai, alle side quests zijn gewoon zo interessant dat ik iig mezelf soms moet dwingen om main quests te gaan doen. zit op ruim 300 uur in dat spel
Ja begrijp precies wat je bedoeld, kost me veel moeite om me computer uit te doen, en naar bed te gaan, het blijft goed.
Ik game al een tijdje en voor mij is the Witcher 3 de beste game die ik heb gespeeld sinds Final Fantasy VII en ik verwacht ook niet dat dat snel gaat veranderen (helaas...)
Ik was laatst nog een keer begonnen aan spelen (5de keer) en ik kom nog steeds nieuwe kleine quests en bijzondere plekken tegen. :)
Dat maakt deze spel extra bijzonder, leuk om te horen.
niet iedereen heeft zoveel geduld :+
Ik heb de koffieapparaat al naast me klaar staan en helemaal gereed om rond 01:00 de eerste start met Cyberpunk te maken! }:O
Autoupdate maar uitzetten, want er komt een dayonepatch. Of deze reeds op 0.00 komt weet ik niet.
Cyberpunk downloaden duurde maar 20 minuten, dus een patch van 3gb lijkt mij geen groot probleem }:O
ahhh Glasvezel, een fenomeen waar nog niemand mee bekend is hier in the middle of nowhere.
Deze game is te pre downloaden en volledig offline
Die 42gb day 1 patch is ook te preloaden dan? :P
‼️ #Cyberpunk2077 preload on consoles includes Day 0 update & the game should unlock at midnight (respective time zone) without additional downloads.

On PC, (1AM CET) GOG players will have to download a few hundreds mb while for Steam/Epic gamers it will be around 2-3 gigs. ‼️
— Marcin Momot (@Marcin360)
Dat is toch nog preload, het is nog geen 01:00 ;)
ik had om 01:05u een update van 256mb :-)
Ik heb Cyberpunk op maandag gedownload via GOG en er is nu een update van 10gb aan het downloaden en installeren. Dus ja?
Dat moet binnen 20min klaar zijn 8-)
Ja ik las het verkeerd, had 40gb gelezen... Day1patch was idd hier ook zo binnen :)

Vette game, voldoet aan de hype maar wel erg veel bugs hoor, dat is wel onder de maat
Yes, die is aan het downloaden as we speak :) (op pc dan)
Sowieso alles preloaden, ik heb gisteren al bijna 60 GB zitten downloaden bij Steam... is het verder dan afhankelijk van netwerk?
Later is altijd goedkoper, leef je nu of in het verleden? Voor iedereen de keuze hoe leuk / belangrijk hij of zij dat vind voor deze game.
Maar idd, over een jaar of 2 zal je goedkoper uit zijn, en hoef je ook geen high end grafische kaart meer te hebben om hem op Ultra te spelen, haha.

Voor mij is in deze tijd “samen” CB2077 spelen / beleven toch wel een paar tientjes waard.
Twee betaalde DLC pakketten, 'al die DLC' valt dan wel echt enorm mee. Het is geen Crusader Kings ofzo waar je door de lifecycle een stuk of 40 betaalde DLC krijgt. Het meeste is hier gewoon gratis. Je mag rustig afwachten maar gezien hoelang mensen al wachten op Cyberpunk en het feit dat je voor redelijke prijzen hele nieuwe verhalen gaat krijgen als uitbreiding raad ik juist iedereen aan hem wel gewoon te kopen.

Praktisch elke andere game is erger als het gaat om gebruikers na het origineel uitmelken, en het algemene beleid van CDPR met dingen als DRM mag juist beloond worden.
De 16 gratis DLC pakketjes stelden voor The Witcher 3 echt niet zoveel voor hoor. De expansie Heart Of Stone kon je wel spelen tijdens de mainquest, maar stond echt wel op zichzelf en Blood and Wine was een ode aan Geralt en mooie afsluiting van de game. Juist toffe expansies om deze na de main game te spelen.

Ik vind het bijna genant om CDPR zo te horen pochen over de gratis content. Het is geen 2015 meer. Het is heel normaal en wordt bijna verwacht dat er post release gratis content komt. Zeker als het slechts een pakje of voertuig is.

[Reactie gewijzigd door Maulwurfje op 10 december 2020 18:01]

De uitbreidingen van The Witcher 3 waren anders hun geld wel dubbel en dik waard. Hearts of Stone had een heel goed verhaal terwijl Blood and Wine een heel nieuwe spelwereld kreeg. Ik koop doorgaans nooit DLC maar ik ben blij dat ik deze keer een uitzondering heb gemaakt.
Als je het spel maar 1x speelt kan het goed zijn. Maar voor meerdere playthroughs, is zo'n DLC wel een toegevoegde waarde.
Ik heb de witcher en de dlc allemaal day 1 gekocht, is op gog galaxy later gratis omgezet naar de goty editie.
Deze reactie wou ik ook plaatsen. Witcher + Season pas gekocht op GoG. Die pas was een hele €24,- Voor 1 'kleine' uitbreiding en 1 'GROTE' uitbreiding. :P

En toen de GOTY uitkwam verscheen deze gratis in de lijst. Super geregeld.
Ik wacht vaker op games en nu ga ik lekker wachten op een next gen patch, zonde om dit op PS4 of Xbox One te spelen.

Als ik alleen al zie wat voor een verbetering de Destiny 2 next gen patch heeft gebracht (ok, totaal andere game, maar gaat om het principe), dan wil je echt niet meer terug naar de oude generatie.

Plus dat wachten ook veel bugs eruit haalt en de game goedkoper wordt.
Mja, kan je inderdaad stellen.
Aan de andere kant ben ik van mening dat de DLC's van the witcher 3 erg goedkoop waren als je kijkt naar de hoeveelheid content die je daarvoor terug krijgt... :)

In mijn ervaring een stuk acceptabeler dan dat we zien bij veel andere ontwikkelaars.

Blijft uiteraard ieders perspectief of je je daarin kan vinden of niet :)
Nouja goedkoop is natuurlijk relatief. Maar de DLC voor de Witcher 3 was wel waar voor je geld naar mijn mening.

Als CD Projekt Red dat met Cyberpunk ook zo aanpakt dan betaal ik daar graag voor. We zitten tenslotte in een industrie waar je zo 20 euro kan betalen voor een nieuw outfit voor je character.
Ik blijf het gek vinden: DLC - oké, wel gratis natuurlijk - voor een nieuwe game die nog zoveel bugs bevat... 🙄
Zoals ik al eerder commente, de "DLC"waar je aan moet denken zijn hele kleine zaken; dat was bij W3 namelijk ook het geval. Een paar extra costumes hier, een kleine quest daar voor een leuke bonus item.

Die mensen die 3D modellers zijn bij CDPR zijn niet de coders die alle bugs moeten squashen dus die kunnen prima dit doen en niet op straat zitten ;-) Daarnaast had CDPR verteld dat in de grote day 1 patch veel v.d zaken die reviewers tegenkomen al oplossen dus mja. Tot zover (W2 en 3) vind ik CDPR goed bezig zijn met tech pushen, en beloftes nakomen dus ik ben absoluut niet bezorgd.
Het is helemaal niet gek dat dit gewoon in de planning staat, desondanks "bugs" en dan nog. Iedereen zegt "zoveel", waar is de hoeveelheid gedefinieerd? Op dit moment download ik een patch op GoG van 9,7Gb, als je nagaat hoeveel volume de spellen tegenwoord hebben, is dit zo gek niet.

"ja, maar vroegâh", precies hetzelfde verhaal met de "grootte" van een patch. Spel op diskettes, geïnstalleerd op de HDD en wel, 5Mb groot. Van een BBS of website kon je ook nog wel eens een patch downloaden van bijv. 120Kb. Denk nu eens verhoudingsgewijs?
DLC zat al in de planning. Bugs (al hoewel die wel verwacht waren) niet.
Het is overigens helemaal niet niets dat games van dit soort orde van grootte bugs hebben.
Als jij zo'n game zou kunnen maken zonder bugs, dan kan je rijk worden
Weer sneaky verstopt indd.
Ik ben redelijk hyped voor de launch om 1 uur vannacht.
Ik heb een vrije dag op genomen voor morgen dus dat komt goed.
Ben wel benieuwd naar wat ze allemaal voor extras uitbrengen als DLC.
Wel weet ik dat het Online aspect later komt.
En ik hoop dat ze de bugs er nog een beetje uit gaan krijgen in de day-one patch.
Als ik naar Witcher 3 zijn extra's kijk na de launch dan waren dat veelal simpele dingen.
Een paar andere outfits, een extra kleine quest met een leuke item als reward. Dat soort dingetjes.

Dus ik zou er geen grote dingen van verwachten.
Ik hoop dat het een mooie nacht zo voor je worden gaat. Persoonlijk wacht ik op de next gen patch voordat ik het koop. Veel plezier.
Free content yay
Hoewel, ik hoop dat ze bedoelen met "'zullen we zeggen dat we veel hebben geleerd van ons werk aan The Witcher 3-uitbreidingen Hearts of Stone en Blood and Wine"'.
Dat ze evenveel content zo niet, meer toevoegen aan CP77.
Als goedmakertje voor de 'pre-order content'?
Je mag blij zijn dat ze content gaan uitbrengen, genoeg grote studios die hun spel na max 2 jaar al afschrijven (lezen we mee EA?)
Ja of een Rockstar die 0,0 extra content voor de GTA 5 Story heeft uitgebracht na 7 jaar :(
Helaas bewuste keuze, veel van de "expansions" die je in online hebt gekregen was al bedoeld voor de story mode, met de Chiliad mystery als hoogtepunt. Helaas maar waar..
Wat huh wat :?

Echt?? Maar puur vanwege t geld is t naar online gegaan? :(
Ja tuurlijk. Dat zouden de meeste mensen doen als ze een goudmijn aangeboden kregen.
Lullige is alleen dat ze zeiden dat er single player DLC kan komen.

Dat je niets brengt is mogelijk, maar belofte maakt schuld
Ja dat is idd zeer vervelend. Ik kan het weten laatst nog maar weer eens het spel gespeeld.

Mja wat voor een belofte was dit? En hoe sterk was die qua platform.

Mja blijft rot.
Was bij release, Xbox 360/PS3 dus. En het was erg stellig.

Maar toen wisten ze nog niet hoe lelijk veel ze gingen verdienen met shark cards
Ah oke top ik volg niet alles dus bedankt.

Nja een statement over, van, voor de koerswijziging was leuk geweest maar ik neem het ze niet kwalijk. Miljarden via GTA online is super voor ze. Minder voor sp gamers maar ja zodra je een nieuwe geldbron ziet is het natuurlijk verstandig om daaropin te springen.
Ja maar wat denk je dat de Story DLCs hadden opgeleverd, als die er ook nog eens bij hadden gedaan?

Ik had iig daar wel veel geld aan uitgegeven, aan online 0,0 :/
Nja minder denk ik. Ik verwacht dat rockstar het beraamd heeft. Mja we zullen het nooit weten.
Hoop dat de next gen update snel komt... kan niet wachten om deze game te spelen maar wel met de ps5 update!!
PS4 uurtje geleden aangezet om te downloaden. Game is een kleine 102GB en daarna nog een patch van een kleine 50 GB geloof ik. Pfffft, ben blij als ik het om 01:00 vannacht binnen heb.
Heel gaaf natuurlijk om te lezen over extra content, maar beter om eerst het spel af te maken en dan pas naar andere dingen te kijken zoals uitbreidingen. Neem alleen al de optimalisatie van het spel.
Cool, maar laat ze nou maar eerst met de echte 'next-gen' patch voor consoles komen dan -O-
Ik wacht wel tot ik een ps5 heb voor ik deze game koop. Kijk er wel naar uit.

Herinner mij nog al te goed dat ik "the last of us" gekocht had voor de PS3 en baalde dat ik hem nog eens moest kopen voor de ps4..

Wil deze wel zo maximaal mogelijk draaien op een console. Geduld nog even dus.
Zijn de meeste bugs er waarschijnlijk ook wel uit.
Zin an!
Heb een preorder bij kinguin geplaatst, daar stond bij dat de codes verzonden werden in de loop van de ochtend.

Dat word in de pauze even RDPen naar huis om de download aan te zetten :+
Hoe komt Kinguin aan zo'n grote korting waar de anderen geen promoties hebben lopen?
Games kosten niet in elke regio hetzelfde, in wat minder ontwikkelde gebieden om het maar zo te noemen; zijn games goedkoper. Die kopen dus keys in in andere regio's en verkopen die globaal door op hun site.

Genoeg info over te vinden hoe dat werkt als je googled.
Ik ken de regio's, maar dacht dat je Steam games uit prijsregio regio A niet kon activeren in regio B, maar ben blijkbaar verkeerd.

[Reactie gewijzigd door LxxFxx op 9 december 2020 20:23]

Nee dat dat klopt wel, mijn key is alleen te activeren in Europa.
Voor zover ik kan zien betreft het een GOG key.

Ik heb wel vaker gekke dingen gehad hoor dat je automatisch word toegevoegd door een vreemd account en die gift je de game, of dat je inlog krijgt van een random ander account met alleen die key erop en je family library Sharing moet activeren en het mooiste: ingescande codes van boekjes of achterkanten van doosjes.
Heb ik ook een preorder staan dus ben benieuwd haha
Ik mag morgen gewoon werken.... ik zal morgen wel moe zijn i.v.m. maar 2uurtjes slapen }> 8)7

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ.

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.
Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee