Multiplayer Cyberpunk 2077 verschijnt waarschijnlijk pas na 2021

CD Projekt RED acht het onwaarschijnlijk dat de multiplayer van Cyberpunk 2077 nog in 2021 verschijnt, gezien het uitstel van de release van de singleplayer van april naar september van dit jaar.

De mededeling werd gedaan door Michał Nowakowski, bestuurslid van CD Projekt RED en vice-president business development bij het bedrijf. Hij noemde het onwaarschijnlijk dat de multiplayer van Cyberpunk 2077 in 2021 zal verschijnen.

"Gezien de verwachte release van Cyberpunk 2077 in september, en eerlijk gezegd de serie evenementen die we daarna verwachten, lijkt 2021 onwaarschijnlijk als releasedatum voor de multiplayer", zei Nowakowski volgens Polygon in een vraag-antwoord-sessie met investeerders. Opvallend daarbij is dat hij ook een slag om de arm houdt wat betreft de singleplayer, door van een 'verwachte release in september' te spreken.

Donderdag maakte CD Projekt RED bekend dat het Cyberpunk 2077 uitstelt van 16 april naar 17 september. Het spel zou 'compleet en speelbaar zijn', maar de studio heeft meer tijd nodig om het te testen en te polijsten. In september vorig jaar bevestigde het bedrijf dat er een multiplayer van Cyberpunk 2077 komt.

Door Olaf van Miltenburg

Nieuwscoördinator

17-01-2020 • 10:24

71 Linkedin

Reacties (71)

Wijzig sortering
Er is inmiddels zoveel hype om deze game heen, terwijl-ie nog niet eens uit is. Ik snap niet helemaal waarom.
Je word gedownvote, maar in zekere zin zit er wel iets van logica achter. Al deze hype kan onbedoeld in een "No-man's sky fiasco" komen waarbij de hype train gewoon te groot word. Spelers hebben nu al zoveel verwachtingen en dat zal niet minder worden wanneer een bedrijf dit soort statements maakt. Kijk maar rond bij het laatste bericht van Cyberpunk 2077, iedereen reageert in de comments sectie met "Geef ze die extra paar maanden maar, ik heb liever een perfect spel dan een buggy mess". Maar wat nou als het "gewoon goed" en niet "perfect" is?

De verwachtingen schieten nu al de pan uit voor dit spel. Erg krachtig voor de day-1 sales. Maar ook gevaarlijk mocht het spel toch nog wat extra werk nodig hebben na launch.
CD Projekt Red: Heeft zich meer dan voldoende bewezen met vorige games en staat bekend als een van de meeste "nette" studios die zich gewoon aan beloftes houdt en nota bene bergen gratis DLC uitbrengt en expansions maakt die praktisch weer een hele game op zich zijn.

Hello Games: Nieuwe studio die nog niks bewezen had en alleen een mobile-like game heeft uitgebracht welke opeens de meest uitgebreide en waanzinnige game beloofd.
---
Ik denk dat je die twee echt niet moet vergelijken.
Ik vergelijk ze ook niet, ik pak het scenario van Hello games erbij zodat je snapt waar ik op doel.

Vergeet niet dat Bethesda tot kort geleden ook aan die top stond met CD Projekt Red. Tot dat Bethesda het roer omgooide en een compleet nieuw concept op de markt bracht (Fallout 76, een multiplayer-only fallout game) waar enorme beloftes werden gemaakt over hoe goed het spel wel niet zou zijn.

Vervang nu is Bethesda met CDPR en Fallout met Cyberpunk, opeens klinkt het niet zo gek meer.
Natuurlijk verwacht ik dat het spel gewoon prima in orde is. Maar het argument "ze hebben het in het verleden zo goed gedaan, dit zal ook wel goed zijn" staat gewoon op losse schroeven.

Een slecht spel is vaak, maar niet altijd, de schuld van de studio in kwestie. Zoals ik beschrijf, een hype train die je niet meer kan stoppen is genoeg om een top spel alsnog in de grond te boren.

[Reactie gewijzigd door Yariva op 17 januari 2020 13:11]

Vergeet niet dat Bethesda tot kort geleden ook aan die top stond met CD Projekt Red.
Sorry hoor maar Bethesda heeft echt niet op de zelfde hoogte gestaan, hun games hebben altijd al vol gezeten met Bugs die de community moest oplossen, het was meer dat het gedoogd werd van hun, tot dat de maat vol was en mensen het niet meer pikte

Ondertussen denkt Bethesda nog steeds dat ze kunnen flikken wat ze voorheen altijd deden

[Reactie gewijzigd door Sinester op 17 januari 2020 14:59]

Ik zou juist het omgekeerde beweren. Gezien de verkoopaantallen, de pers converenties, de hoeveelheid actieve spelers op Steam en de hype die iedere keer ontstaat wanneer Bethesda ook maar een scheet laat zou ik ze (2 jaar geleden) hoger hebben geplaatst dan CDPR.

En het klopt dat de spellen vol zaten met bugs. Echter zeggen die verkoop aantallen dan juist heel veel, ondanks dat de spellen vol met bugs zaten. Het maakte spelers geen reet uit of het een incompleet spel was. Zolang er Bethesda op de doos stond kochten spelers het product toch wel.

Wanneer je zo'n status als uitgever heb bereikt zegt dat wel erg veel over je (sterke) positie op de markt.

Mag ik je er ook op attenderen dat The Witcher 3 nou ook niet bepaald bug vrij is? En het spel was al helemaal niet bug-vrij op launch day.

Overigens hoop ik wel voor Bethesda dat ze het roer flink omgooien. Zoals je zegt: als ze op deze manier doorgaan gaat het schip ten onder. Een grootendeels bug vrije ervaring is een must voor hun volgende product.
Het was gedoogd bij bethesda omdat ze met morrowind een wereld hadden neergezet die zijn gelijk niet kende. Met een immens aantal NPC's die ook daadwerkelijk wat in de open wereld deden of waar je iets mee kon doen.

Die schaal was ongekend en daar lag dan ook de focus op van de spelers. Niet op al die kleine dingen die toen niet lekker werkte en nu in de laatste Fallout nog steeds niet. De jump animatie en de idioot werkende zwaartekracht in bethesda games is nooit opgelost.

Nu in 2020 zien we meer studio's die dit soort grote speelwerelden kunnen maken met RPG elementen.
En dan ook met dik betere graphics en animaties.Even wat bekende voorbeelden

Assasins creed origins en Odyssey (zijn nu gewoon RPG's)
Horizon Zero Dawn
Zelda Breath of the wild
Witcher 3
Red dead Redemption.(minder RPG elementen)

Al deze games hebben een polish en presentatie waar Bethesda niet bij in de buurt komt. En leveren een vaak een beter verhaal met meer diepgang en betere voice acting. Zeker in het geval van Red Dead Horizon en The Witcher 3.

Dan vallen bij Bugthesda vooral de Bugs op ipv. de grote wereld waar ze om bekend stonden.
Anoniem: 599181
@lepel17 januari 2020 11:00
Het is wel ook de eerste shooter en de eerste witcher game was ook niet direct de beste game in mijn ogen. The witcher 2 & 3 zijn top games.

Ik volg niet echt de hype en ga het ook niet pre-orderen. Die heel hoge verwachtingen kunnen je zwaar teleurstellen als je dan niet al he, wildste verwachtingen krijgt, terwijl het wel best een top game kan zijn.

Elke game beginnen zonder hoge verwachtingen en gewoon genieten.
Wat je zegt, Witcher 2+3 topgames. Ze hebben dus nu de ervaringen opgedaan waar we van gaan profiteren hopelijk. Maar zal ook eerst recensies afwachten. Vond Just Cause 2 ook helemaal top, maar Just Cause 3 (het enige pre-order spel ooit voor me) afschuwelijk.
Op zich hebben ze ervaring opgedaan binnen het RPG-genre, maar zoals SyntaxError hierboven al zegt, dat dit hun eerste shooter wordt.
Ze zijn van plan Cyberpunk 2077 een RGP-Shooter te maken, dus van 1 kant hebben ze al wind mee, maar nu hoop ik dat ze de gunplay goed kunnen krijgen, en ook interessant maken.
maar nu hoop ik dat ze de gunplay goed kunnen krijgen, en ook interessant maken.
Hier gaan mensen over vallen, dit is geen FPS, (zoals ze zelf ook al meerdere malen hebben aangegeven) het is een RPG met FPS mogelijkheden

Beetje zelfde als toen met Fallout 3, daar was de gunplay ook niet al te best... voor een shooter
Voor een RPG zat het prima en logisch in elkaar
"hopelijk" is een gevaarlijk woord om te gebruiken. Als de hype door het woord "hopelijk" gedragen wordt dan kan je beter voorbereiden op een teleurstelling.
Grappig, ik vond JC2 mwah, JC3 erg vermakelijk en JC4 kompleet ruk. In dat laatste deel doet Rico namelijk niks anders dan schakelaars omzetten en gebiedjes verdedigen. En zo'n dingen, da's niks voor Rico. Die wil dingen opblazen.

[Reactie gewijzigd door dezwarteziel op 17 januari 2020 19:33]

The Witcher heeft de tand des tijds misschien niet goed overleefd.
Maar bij de release was dit zeker een absolute topper...
Daar er geen fysieke limiet is is pre-orderen voor een digitaal product sowieso onzin in mijn beleving. Je creëert er luie developers mee die half afgemaakt werk afleveren. Als ik iets pre-order dan is het een dag voor release om te pre-loaden. En ook een vervolg op een goed spel kan trouwens ruk zijn, kijk maar eens naar Wolfenstein Young blood en Just Cause4 en vergelijk de metacritic score met de voorgangers.
klopt Witcher 1 was interessant nieuwe studio en qua verhaal lijn ijzersterk maar de gameplay was matig tot net een voldoende.

Witcher 2 in mijn ogen beter dan Skyrim. Combat en de bossfights waren voor mij beter dan in the witcher 3. The Kraken bijvoorbeel in flotsam was geweldig. De game is echter ook een stuk kleiner. je had immers 3 aparte speel werelden. Flotsam, Vergen en Loc Muinne. Allemaal ongeveer zo groot als Kaer morhen in de Witcher 3.

Al kon je door de opbouw van het spel makkelijk de game 2 keer uitspelen zonder verveeld te raken door andere keuzes te maken die je hele andere quests en uitkomsten geeft. In 50 uur heb je alles wel gehad in 2 playthroughs. Dan ben je met Skyrim hoogstends op de helft en The witcher 3 op pak en beet een derde. Eventuele uitbreidingen kunnen nog meer bieden.
Sorry ik kan de Witcher 2 geen top game noemen. De besturing haalt voor mij heel veel uit de verder goede ervaring. Er mag daar echt kritischer naar gekeken worden.
Natuurlijk heb je gelijk wat betreft de reputatie van de studio's in kwestie betreft. Dat maakt echter het punt dat een game aan zijn eigen hype ten onder kan gaan niet minder valide. Dat kan namelijk de beste overkomen, dus het is niet onmogelijk dat dit ook bij CD Project RED/Cyberpunk 2077 kan gebeuren.
Meh, de gameplay die ik gezien heb zag er absoluut vet uit. Dingen die ik nog niet eerder in games gezien of gedaan heb. Natuurlijk kan een game altijd tegenvallen na een hype, maar da's een kwestie van niet te gehypt raken. Gewoon rustig blijven en nuchter Hollands blijven denken.
Offtopic.

Hello Games: Nieuwe studio die nog niks bewezen had en alleen een mobile-like game heeft uitgebracht welke opeens de meest uitgebreide en waanzinnige game beloofd.

Ik moet hier even op reageren, want ik heb namelijk veel respect gekregen voor de game studio Hello Games. Ja, ze hebben beloftes gemaakt en niet waar gemaakt en dat is niet goed, maar dit doorzettingsvermogen wat deze game studio heeft laten zien is geweldig.

Mijn mening is dat ze geleerd hebben van hun fout en ook goed hebben gemaakt met hun patches die ze hebben uitgebracht. Het was een prut game, maar na alle veranderen is het verrassende game geworden.
CD Projekt Red: Heeft zich meer dan voldoende bewezen met vorige games
In het verleden behaalde resultaten geven geen garanties voor de toekomst...

Ik hoop er veel goeds van, maar ik ga niet preorderen en ik wacht netjes reviews af.
De hype is mede door de goede kwaliteit van voorgaande spellen van deze spelmaker.
De verwachtingen zijn daardoor ook er hoog - wat waarschijnlijk tot gevolg heeft dat het spel voor velen zal tegen vallen.

Ik heb ook hoge verwachtingen, maar heb niet ge-pre-ordered, ik wacht wel even tot de meeste bugs er uit zijn :)
CDPR heeft een goed track record weten op te bouwen over de jaren heen en als zo'n hypetrain begint te rollen, dondert ie door tot ze het goed verkloten.

Ik gun CDPR de hypetrain wel. Ze hebben ook een goede bedrijfsethiek dat beloont mag worden. Nu nog hopen dat ze de hype weten waar te maken.
Zelfs de beste kunnen fouten maken, of dingen verkeerd inschatten hoop voor ze dat de Hypetrain hun niet overdonderd als een op hol geslagen Hypetrain.

En er hoef maar een ding fout te gaan, en die goede reputatie van CDPR loopt een deuk op, al kan die van hun wel wat hebben, maar weet niet of als Cyperpunk echt flopt, en bagger blijkt te zijn ze zo'n enorme klap kunnen dragen, gamers zijn soms vreemde wezens. :)
Omdat het een GTA like game is, maar dan in een toekomstige dystopia gemaakt door een van de meest gerespecteerde aaa studio die nog een "echte" game dev is.

En CDPR is een van de laatste "echte" aaa studio die zich niet laat verleiden tot lackluster quality, microtransacties en niet bezig is om politieke statements te maken.

CDPR heeft een creative visie (icl naaktheid, gore en grove taal die niet terughoudend is) en dat is wat er komt, punt klaar uit geen grenzen en geen gezeik. Heerlijk, dat is creativiteit.

En natuurlijk het feit dat CDPR kwalitatief hoogwaardige games uitbrengen. Niet een half afgemaakte games die vol zit met bugs en waar je een dozijn DLC voor mag kopen om de game "compleet" te maken. De game is met liefde gemaakt en gezien de Witcher 3 ook zo'n goede game was verwacht ik dat bij Cyberpunk ook.

[Reactie gewijzigd door rickboy333 op 17 januari 2020 11:14]

Omdat het een GTA like game is, maar
En net dat zou wel eens de teleurstelling kunnen zijn. Volgens de mensen die al eens een hands-on hebben gehad, zou de wereld héél klein zijn en niet te vergelijken met die van Witcher 3 (of GTA). Ik heb ook veel vertrouwen dat het een goede game zal zijn, maar ik ga zeker geen vergelijkingen doen met andere games.
Misschien niet gameplay wise. Maar je speelt toch een (soort van) crimineel in Cyberpunk?

En mapsize hoeft ook niet alles te zeggen helè. GTA-V had een hele grote wereld. Maar hoeveel van die wereld werd er nu daadwerkelijk gebruikt? Hetzelfde met Assasins Creed. 1/3 van de map was ook daadwerkelijk bebouwd. De rest was woestijn/bos.

Quality over quantity.
CDPR is helemaal geen AAA studio. Het is een Indie studio. Ze zijn hun eigen uitgever en worden gefund door onder andere de poolse regering.

Ik weet dat mijn mening niet populair is, maar ik vond The Witcher 3 helemaal ruk. Het voelde te clunky/sloom aan voor mij. Ik heb het toch een uur of 50 gespeeld, maar ben er op een gegeven moment maar mee gestopt.

De tijd zal laten zien of Cyberpunk de game wordt wat iedereen denkt, of dat het teleur gaat stellen omdat de visie van de hype-train niet gerealizeerd wordt.
Dus omdat CDPR zelfstandig is zijn ze een indie studio?!
Overigens staat er bij mij op de doos van The Witcher 3 bandai games die het uitgaf voor de consoles.
Ze geven het wel zelf uit op GoG. Aangezien het 1 bedrijf is met dat platform.

Dan is bijv. Insomniac volgens jou interpretatie ook een indie studio. Die zijn immers ook zelfstandig en zoeken uitgevers die hun product aan de man willen brengen.

Of toch niet omdat die wel games maken die je misschien kan waarderen.

AAA studio is niet veel meer dan benaming voor een game ontwikkeld met groot budget met de beste productie kwaliteit.

Daar voldoet de Witcher 3 gewoon aan. Het is immers 1 van de grootste open wereld games ooit gemaakt en is ook 1 van de rijkste in content. Het budget voor de game is ook in lijn met andere AAA games al was het marketing budget aanzienlijk lager.

Dat was ook niet nodig aangezien deze game zichzelf verkocht.
The Witcher 2 en 3 zijn gemaakt en uitgegeven door CDPR. The Witcher 1 is daarintegen uitgegeven door CDPR en Atari.

Insomniac games is tegenwoordig onderdeel van Sony Interactive Entertainment. Sony was overigens ook de uitgever van: Spyro: The dragon, De Ratchet and clank games, De Resistance games en de nieuwe spiderman.
Microsoft was de uitgever van Sunset Overdrive. Insomniac is dus niet zelfstandig en ook geen Indie developer.

Het budget voor The Witcher 3 kwam ook nog eens gedeeltelijk van externe investeerders en de poolse regering.

Mijn waardering heeft hier niets mee te maken. Blijkbaar bij jou wel als ik het goed lees.

[Reactie gewijzigd door Bear312 op 18 januari 2020 21:33]

clunky/sloom gevoel heb ik heel erg met de Witcher 2 verhaal is wel leuk en probeer het echt af te maken voor dat ik aan 3 begin.
The Witcher 2 vond ik persoonlijk juist wat soepeler spelen. Heb de game niet helemaal uitgespeeld maar ik heb me er wel meer in vermaakt dan de 3e.
Je bent er niet alleen in hoor.
De beelden zien er best tof uit qua sfeer/setting en grafisch, maar meer kon ik er toen nog niet uithalen. Alle hype zorgt er bijna voor dat ik ook hyped wordt terwijl ik nog steeds niet echt begrijp waarom mensen zo hyped zijn.

Zo'n grote hype en verwachting creëren kan toch bijna alleen maar een teleurstellend resultaat geven?
Hype heeft geen 'waarom', hype is het doel op zich: aandacht genereren voor iets.. ;)

(de aandacht komt in dit geval doordat het spel een voor velen interessante setting heeft - sci-fi RPG - en van een studie is wiens vorige product ook erg goed geslaagd en ontvangen is: Witcher 3)
Hype heeft geen 'waarom', hype is het doel op zich: aandacht genereren voor iets.. ;)
Dan heb je het vooral over het werkwoord. Een hype kan best een aanleiding hebben zonder dat dat bewust is gecreëerd.
Die hype komt dan wel van de fans en niet van CDPR. Ze doen de marketing en media exposure vrij gedoseerd, vind ik. Het zijn de fans die het hele internet volplempen met countdown timers en elk flintertje info uitvergroten.

Moeten ze zelf weten... het is hun feestje. CDPR gaat er niet zoveel last van hebben. Je zag dat ook bij TW3. Ze brengen gewoon de content uit en laten die het verhaal vertellen. Zoals het hoort.

Vwb CBP2077... ik wacht lekker tot dit een poosje in de schappen ligt. Bij TW3 was dat achteraf gezien ook de beste keuze met alle post launch DLC en patches die er nog kwamen. Bij launch speelde het niet zo lekker als nu, en dat lag echt niet alleen aan een verschil in GPUs. Als ik nu al lees dat Multiplayer pas later komt dan weet je ook dat er nog genoeg werk aan de SP te doen is... dus je weet ook dat dit uitstel naar september nog steeds niet genoeg is. Ze weten nu echt nog niet of ze dat halen, ze kunnen een 'educated guess' doen. Kans is groot dat dit met een day one patch komt en dan zal het ook niet perfect zijn.

Dus... u bent gewaarschuwd ;) Er is gelukkig zat content te spelen... alleen al de freebies van Epic bieden genoeg te doen totdat CDPR zover is :) Het gaat lekker met gaming, vind ik. Al moet je wel weten waar je zoekt en naar kijkt.

[Reactie gewijzigd door Vayra op 17 januari 2020 12:06]

De studio heeft door met name The Witcher 3 een erg goede naam. Dat spel was namelijk zo uitgebreid en doordacht, dat je aan alles merkte dat er met enthousiasme aan was gewerkt. Als ze deze elementen qua gameplay en verhaal een beetje weten te vertalen naar Cyberpunk, moet het eigenlijk wel een klassieker worden.

Als ik de beelden zie en de previews mag geloven gaat het ook daadwerkelijk die kant op.
Kun je zien in de gameplay video's die er van zijn.
Een openworld Cyberpunk game is voor sci-fi fanaten een natte droom.

Kijk naar het succes van Blade Runner, Ghost in the Shell, The Matrix, Firefly, Terminator, Mad Max, Deus EX, Metal Gear Solid...ect

De eerste ontwikkelaar die een "GTA kwaliteit" open world scifi-cyberpunk game op markt brengt heeft goud in zijn handen.
Je bent ook nog een kind.
1 hint miss iets te maken met dat de witcher zo perfect was
Je bent ook nog een kind.
wtf?
1 hint miss iets te maken met dat de witcher zo perfect was
Witcher was leuk ja. So what? Succes in het verleden is geen garantie voor succes in de toekomst

[Reactie gewijzigd door Gamebuster op 18 januari 2020 16:57]

Vrij logisch gezien het uitstellen van de singleplayer release. Ik snap alleen niet helemaal waarom er aan multiplayer componenten voor Cyberpunk gewerkt wordt. Dat heeft deze game toch helemaal niet nodig?
De game kan gerust zonder multiplayer, maar waarom zou je als ontwikkelaar een potentieel enorme berg geld laten liggen ? GTA had ook geen multiplayer nodig, maar de online component is daar ondertussen wel een belangrijke inkomstenbron geworden voor Rockstar
Sterker nog Voor GTA3 & Vice City waren al mods gemaakt voor multiplayer die immens populair waren het is dan ook geen wonder dat Rockstar daarop is ingesprongen.
Als de multiplayer die ze toevoegen de weg veiligstelt voor méér singleplayer content dan ben ik voor. Mij zul je er niet gauw vinden, maar dat doet niet ter zake. Live and let live, one hand feeds the other, enzovoort
Tja, wacht er al zo lang op wat zijn die extra maandjes hé |:( |:( |:( |:(

Snap het punt, en zeker als CDPR zegt dat het voor polijsten is geloof ik daar (bijna) heilig in.
Ach, The Witcher 3 was ook 3 maanden uitgesteld voordat het uitkwam en je ziet het resultaat van CDPR.

Ik vind het prima om nog even te wachten!
Zoals in de comments ook al te lezen is, lijkt het alsof mensen soms vergeten dat het CDPR is. Ze hebben gewoon een (verdiende) solide reputatie en kennen en begrijpen hun doelgroep. Nog 5 maanden extra polish en fixes is alleen maar goed, dat ze daarna ook verder willen bouwen met een multiplayer (en daar dus ook hun tijd voor willen nemen) zie ik ook alleen als iets goeds.
Inderdaad. Laten we alsjeblieft developers gewoon tijd geven en gunnen. Als ik afgeraffelde rotzooi wil hebben wat eigenlijk nog niet gereleased had moeten worden dan koop ik wel een game van EA.
ars technica heeft het over september 2020
Dat klopt ook en dat staat ook in het artikel van Tweakers, maar dat is alleen de singleplayer. De multiplayer komt later pas.
Dikke prima, laat de focus maar zijn op de singleplayer!
Multiplayer?

Wat moet ik me daar bij voorstellen?

Cyber Royale?
Ik heb respect voor de uitgever dat ze liever het uitstellen in plaats van uitbrengen als niet on par is.
Das best knap want er is hier geen sprake van een uitgever:D. Ze zijn een zelfstandige studio
Wachten ik alvast tot dan wanneer het spel echt af is... 8)7

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee