OnLeaks toont nieuwe render Galaxy S11+ met geordend camera-eiland

OnLeaks heeft een nieuwe render gemaakt van het camera-eiland van de Samsung Galaxy S11+. Daarin zijn vier camera's te zien die netjes zijn geordend. Bij de renders die OnLeaks eerder uitbracht, leken er vijf camera's willekeurig te zijn geplaatst.

Nieuwe render Galaxy S11+

Twitter-gebruiker OnLeaks zegt dat de renders van een maand geleden gebaseerd waren op een vroeg prototype. Volgens de insider is het aannemelijk dat de nieuwe render de uiteindelijke configuratie toont. De nieuwe render toont vier in plaats van vijf camerasensoren. De indeling is ook anders en oogt netjes geordend.

Eerder claimde Twitter-gebruiker Ice Universe al dat de indeling zoals getoond op de renders van OnLeaks niet klopte. Hij stelt deze week ook dat Samsung de nieuwe serie niet Galaxy S11, maar Galaxy S20 zal noemen. Daar zijn nog geen concrete aanwijzingen voor, maar datzelfde geldt voor de S11-naamgeving.

De Galaxy S11+ of S20+ wordt het grootste en meest uitgebreide toestel. Er verschenen ook al renders van de Galaxy S11e en de reguliere Galaxy S11. Daarvan was het camera-eiland al meer geordend. De verwachting is dat de nieuwe toestellen in februari uitkomen.

Render van 26 november met 'rommelig' camera-eiland

Door Julian Huijbregts

Nieuwsredacteur

27-12-2019 • 14:32

107 Linkedin

Lees meer

Reacties (107)

107
98
43
2
0
41
Wijzig sortering
Met zo een groot eiland vraag ik me af waarom je er nog een eiland van maakt en niet gewoon heel de telefoon zo dik maakt. Geeft je eventueel ook ruimte voor een grotere batterij. Met 1 of 2 cameras kan ik nog een beetje begrip hebben voor dat eiland, maar hier?
Helemaal met je eens, 1/6 van de achterkant is hier gewoon eiland.
Ik snap niet wat er tegenwoordig mis is met een dikkere telefoon. Dit kan alleen maar voordelen bieden aangezien er dan meer plaats is voor de interne componenten zoals de batterij o.a.
Ik snap ook niet wat er mis is met een bezel. Als je daar in ruil krachtige front facing stereo speakers voor terug krijgt en een goede front camera(s) + eventueel face unlock, dan snap ik die hele hype ook niet zo voor die paar extra milimeters scherm die je zogenaamd meer nodig zou hebben. Een puist of notch vind ik zelf vrij lelijk en een zwakke oplossing voor een non-probleem. Maak telefoons inderdaad dikker voor een grotere batterij en bezel is helemaal niet verkeerd, totdat we dat achter het scherm kwijt kunnen.

[Reactie gewijzigd door UPPERKEES op 27 december 2019 16:42]

En ik ben juist (heel) blij dat de meeste mensen de speaker(s) op hun smartphone niet of nauwelijks gebruiken.
Moet er niet aan denken dat ik in de trein/metro/tram/bus zit in al die herrie, 3x hoera voor (bedraad of bluetooth) "oortjes" en koptelefoons!

Thuis kijk en luister ik via veel grotere schermen en echte speakers, of ik gebruik alsnog oortjes/koptelefoon (omdat het altijd beter klinkt dan minuscule smartphone speakers) ook daar hebben "front firing stereo speakers" op de smartphone voor mij nul meerwaarde.
Erg rare voorbeelden ;) In publieke plekken gebruik je dat natuurlijk niet...

Maar op andere momenten, wanneer je mobiel bent en je even snel geen gebruik kan maken of wil maken van "echte" speakers of een headset, dan bieden front stereo speakers wel een uitkomst.

Die situaties zijn er voor mij althans voldoende om goede front stereo speakers te willen. Helemaal als je mensen hoort praten over het aanschaffen van een Google Home. Met een Pixel 3 bijvoorbeeld is dat totaal overbodig. Het geluid is vol en luid om als Assistent te gebruiken en biedt meer features.

Even snel gamen op de bank is ook een stuk aangenamer. Laatst nog met een iPhone XS Max (of zoiets) CoD zitten spelen van een vriend, ik moest mijn hand als een kommetje houden aan de zijkant om het geluid niet te blokkeren. En dat allemaal om een paar millimeter extra scherm? 8)7
"... wanneer je mobiel bent en je even snel geen gebruik kan maken of wil maken van "echte" speakers of een headset, dan bieden front stereo speakers wel een uitkomst..."

Zoals gezegd, heb ik echt nog nooit behoefte aan gehad...
Altijd een goed bluetooth of bedraad headsetje mee wanneer mobiel (kost immers nauwelijks ruimte en je hebt ze snel in/aan of eruit/uit), dat klinkt altijd veel beter en je valt er, 100% zeker, nooit iemand mee lastig. Daar zal ik toch altijd de voorkeur aan geven.

Al waren de beste smartphone speakers nog beter dan ze nu zijn, het blijft altijd 'matig' geluid in verhouding omdat het onmogelijk is om er 'goed' geluid uit te krijgen. De speaker(s) zijn veel te klein, dus in de open lucht (belangrijk, dit i.t.t. de ook hele kleine drivers van een goede headset direct in het oor) zijn de lage tonen altijd teveel afwezig.
Bij laptops zie je tegenwoordig dat het steeds vaker wel lukt om er acceptabel geluid uit te krijgen, met MacBook Pro 2019 16" (ook al ben ik alles behalve een Apple fan ;) maar eerlijk is eerlijk...) als beste voorbeeld tot nu toe.

Voor mij hoort onder iedere omstandigheid minimaal 'een redelijk laag' bij een acceptabel geluid, een smartphone kan dit onmogelijk produceren dus is 'front firing stereo speakers' voor mij ongeveer net zo iets als een notch of gat in mijn scherm voor de selfie-cam, ik gebruik het niet dus zit het alleen maar in de weg, daarom heb ik nu een smartphone met pop up selfie-cam, een 'normaal' (matig) speakertje onderop en (naast uiteraard bluetooth) ook een 3,5mm jack.
Ik snap ook niet wat er mis is met een notch.
Een puist of notch vind ik zelf vrij lelijk
en notch is helemaal niet verkeerd
Wie snapt het nog? 8)7
Klopt, moet zijn bezel. Aangepast.
Pr@est#$, daar ging zojuist toch minimaal 20µg/l over mijn toetsenbord. ;)

1 keer in de zoveel tijd moet ik toch beamen dat de "grappig" moderatie weer terug moet komen op tweakers..:)
Ik heb nog een redelijke kin op mijn toestel in vergelijking met de toestellen van nu (LG G7), en toch continu ongewenste aanrakingen omdat ik dan net onderaan mijn scherm aanraak. Ik ben hier niet de enige in ook, ook vrienden van me hebben hier last van als ze mijn telefoon gebruiken.

En notches zijn ook heel erg lelijk, mee eens.

Een camera-eiland is ook niet praktisch. Je zit er zo per ongeluk op met je vinger(s) en dan is of je lens smerig, of eromheen maar dat weet je op dat momebt niet. Plaats ze lekker onder elkaar in plaats van vanaf dr hoek tot het midden in 1 bulk. Doet ook af van het uiterlijk van de telefoon, vind de telefoons van samsung ook steeds lelijker worden. En totaal niet handig, als je een camera'eiland wil plaatsen, zorg dan 1 dat deze niet zoveel uotsteekt (dikkerr axhterkant en meer accu is ♥ en lost het probleem al op) of 2 plaats deze lekker in het midden om de instabiliteit zonder hoesje nog te beperken.

En is een eiland ook noet fragieler? De oneplus 7t boog extreem makkelujk door tov de modellen zonder eiland, om mqqr een voorbeeld te noemen
we moeten het juist stimuleren, zodat R&D het zo ontwikkeld, dat het in veel compactere formaten gemaakt kan worden hardware. Anders blijf je bij die ouderwetse hardware hangen.
Een nieuwe standaard omwille van een standaard is nutteloos, want niemand wil daar extra voor betalen. Ik vind het bijvoorbeeld absurd dat er nog geen standaard is voor de netadapter. Usb-c was goed op weg, maar Apple doet nu de lightning connector en dus toch weer iets anders, zonder dat het echt andere functionaliteit lijkt te zijn.
Ik hoop dat die gekkigheid met zoveel mogelijk camera's snel verleden tijd is. Eerst hadden we de megapixelrace en nu de hoeveel camera's kun je in een smartphone stouwen race. Bovendien worden de ontwerpen er niet mooier op. :|
Als het werkelijk iets toe voegt aan de kwaliteit van foto's die een telefoon kan maken vind ik het geen probleem dat er meerdere opzitten. Ik snap het probleem niet zolang het normaal is weggewerkt in het toestel...
Kijk maar eens naar de Nokia 9, daarbij zitten de 5 camera's, TOF sensor en flitser heel netjes weggewerkt zonder dat er een eiland nodig is.
Meerdere camera's hebben een doel. Als je ruimte genoeg hebt zoals bij een "echte" camera maakt je gewoon een zoomlens. Maar dat gaat niet passen op een telefoon dus gebruik je een aantal discrete lenzen die digitaal als zoomlens werken.

Maar misschien heb jij een beter idee om het probleem op te lossen?
Ja, gewoon een zeer goede lens en sensor en voor de rest je voetjes gebruiken. ;)
Omdat het eiland niet zit op de locaties waar jij het toestel vastpakt.
Dat hangt er maar net van af met welke hand en in welke orientatie je het toestel vastneemt in landschapsmodus.
Mee eens, maar ik denk dat ze hiervoor met een case komen die flush loopt met dat eiland, zodat de telefoon + Case niet zo dik zal zijn.

[Reactie gewijzigd door xoleum op 27 december 2019 15:43]

omdat een dikke telefoon minder fijn vasthoudt dan een dunne. en ga je de dikte dan vullen met batterij? dan wordt het een zware telefoon.

groot voordeel van de samsung s reeks is het gewicht. Elke keer als een iphone gebruiker mn s10 vast heeft verbazen ze zich over het lichte gewicht.,
Het was even scrollen, maar ik ben blij dat er iemand is die de design filosofie van Samsung wel begrijpt. Telefoons van 190gr of hoger worden al gauw te zwaar voor de gemiddelde pols/vingers. Voor mij persoonlijk is maximaal 160gr met 70mm breedte ideaal. Er zitten nou eenmaal limieten aan de afmetingen en gewicht (en gewichtsverdeling) die kunnen worden toegepast zonder de ervaring op te offeren. Elke gram telt dus ze gaan echt niet dubbele usb c poorten erop zetten 8)7
En een hoofdtelefoon aansluiting...
19e eeuwse technologie....
Headphone jack is dood, dat moeten we gewoon accepteren en USB-C moet de standaard worden voor alle aansluitingen.
De standaard koptelefoons komen nog steeds met een mini jack aansluiting, dat duidt er volgens mij op dat het niet dood is. Misschien dat de telefoon fabrikanten dat vinden maar als de fabrikanten van allemaal andere devices dat niet vinden lijkt het er alleen maar op dat ze het doen om meer omzet te krijgen.

Voor mij is een device zonder mini jack een no go.

Als daarnaast maar genoeg potentiële klanten vinden dat minijack niet dood is lijkt me dat het niet dood is.

[Reactie gewijzigd door jerheij op 27 december 2019 17:06]

Ik denk dat men tegenwoordig toch vooral beweegt van jack naar draadloos (bluetooth) en niet naar usb-c adapter.
Zolang de meeste bluetooth headsets nog veel storing hebben, laat ik het maar voor wat het is. Ik heb verschillende high end true wireless headsets geprobeerd maar vaak valt de verbinding weg in een drukke stad op weg van/naar het werk.
Op zich in een drukke tram of zo niet onlogisch, maar ik heb het zelf nog nooit meegemaakt.
Zelf heb ik een B&W PX en ik ben daar erg tevreden mee.
On topic: de race voor meer camera's lijkt steeds meer een gimmic te worden. Laatste bericht van Sony dat er onvoldoende capaciteit is voor alle camera modules. Zijn er eigenlijk nog concurrenten voor de chippies of krijgen we straks een trend dat in meer telefoons voor India en Afrika geen cameramodule meer zit? Dat laatste zou natuurlijk niet zo mooi zijn.
Met mijn 1000xm2 werkelijk nog nooit last gehad van een dergelijke storing (en kom regelmatig op Utrecht CS)
Ik luister zelf altijd via een Bluetooth headset als ik onderweg ben (zo'n 2 uur per dag) op de fiets en in de trein. Mijn eigen ervaring is dat de keren dat er iets haperde op één hand te tellen is, en in de trein is het vaak genoeg drukker dan me lief is.
Wellicht is het specifiek voor Wenen.

Ik heb verschillende high end true wireless headsets geprobeerd. Jabra was de meest stabiele qua verbinding. (Zeg 1 keer per van/naar werk korte onderbreking). Echter had ik het probleem met Jabra Sport Elite dat na een maand of twee het geluid van het linker oortje erg zacht werd en dit maar tijdelijk met een totale factory reset gefixed kon worden. (3 vervangende headsets gehad maar elke kreeg dit probleem).

Tot nu heb ik nog niet kunnen uitvinden wat nou de reden is van dat probleem met het erg zacht worden van het geluid van het linker oortje is. Of wat de reden is van al die storingen, goed er rijden veel auto's die wellicht bluetooth aan hebben. Ook zijn er sommige trams die storen door wireless tv schermen. Maar dit lijkt me niet specifiek voor Wenen, dit zou ook in andere steden moeten zijn.
Hmm, interessant. Heb je het al eens met een andere "verzender" (telefoon, laptop, etc) geprobeerd? Het kan ook daar aan liggen, de bluetooth kwaliteit kan nogal verschillen per device.
Ook zou het inderdaad door dingen als de vele trams en bijbehorende bovenleidingen kunnen komen. Als ik het me goed herinner ging het bij mij meestal fout als ik in de trein onder de pantograaf zit. Meestal zit ik echter onderin en heb ik dat probleem dus niet.
Je ziet inmiddels andere site-effects. Hoofdtelefoon fabrikanten maken louter nieuwe hoofdtelefoons. Traditionele hoofdtelefoon fabrikanten moeten het business model aanpassen. Kijk voor de grap naar Sennheiser HD-650 (>300 euro) en zoek eens op een HD-58X (150 euro). De laatste wordt voornamelijk gereviewed door gamers en is haast identiek aan de HD-650 (zowel materiaal en geluid).
Voorlopig gaat de 3.5 jack er niet uit. Bv alle nieuwe vliegtuigen hebben deze aansluiting nog. Ik zou willen dat koptelefoons op de computer ze gebruiken veel beter en stabieler dan dat stomme USB.

Dood willen ze proberen. Maar voorlopig nog levend. Ze kunnen ook een 3.5 mini jack maken die anders in elkaar zit . Maar nee ze willen graag extra geld verdienen. In mijn ogen over de rug van klanten.
0.5" inch jack. mogelijk zelfs de mogelijkheid om een verloopje te maken die je in de bestaande jack kan doen zodat je deze kan "vervangen" door de nieuwe. (en ja ik snap dat eruit halend an bijna onmogelijk wordt maar toch).

Op die manier kan je de oude (beter werkende) techniek gebruiken en kan je bv ook vliegtuigen makkelijk upgraden. eenhalf uurtje adapers erin doen voor 50 cent en je bent klaar.
Voorlopig gaat de 3.5 jack er niet uit. Bv alle nieuwe vliegtuigen hebben deze aansluiting nog.
Het lijkt me ook niet verstandig om alle honderden jacks van de passagiers stoelen te vervangen met honderden bluetooth headsets...
Uiteraard haalt Apple de mini jack weg om meer airpods te verkopen. Het volgde elkaar immers precies op. Aan de andere kant, ik hoor er echt niemand over klagen en zie steeds meer van die draadloze oordopjes, vooral airpods. En iedereen vindt ze fantastisch.
Het is niet dood nee. Maar ik denk dat hij het genuanceerd bedoeld, dat ze op telefoons dood zijn.
Vergeet ook niet dat er zelfs verschillende soorten dongles zijn, de ene heeft wel ingebouwde dac, en de andere niet. Heb nu 1 apparaat zonder jack, en aangezien die dongle geen dac heeft waatschijnlijk, moet ik dat ding continu van mijn oortjes af halen en weer ze erin pluggen.

Daarnaast lijkt usb-c me ook geen goede oplossing als nieuwe ingang. We hebben ook nog de ingangen van lightjng en micro-usb. Dat gaat niet passen. Moet je daar weer verloopstukjes vooe gaan kopen.

Bluetooth wordt nu steeds vaker gebeuikt, maar is ook niet ideaal. Moet je opladen. Dat vergeet ik (telefoon vergeet ik ook vaak te laden)
De standaard aansluiting is als eerste weggelaten door een fabrikant met als enig doel meer van de eigen (peperdure) accessoires zoals oordopjes en dongles te verkopen. Het had niets te maken met de dikte van de telefoon of eenvoudiger gebruik.

Het overgaan op een nieuwe standaard (VHS > DVD > Blu-Ray > Streaming) moet altijd organisch gebeuren. Je introduceert een nieuwe techniek en pas als de markt de oude techniek laat vallen ga je volledig over.

Ik gebruik mijn favo-headset op mijn telefoon, laptop, tablet, mengpaneel en synthesizer. Iets wat met draadloze dopjes vrijwel onmogelijk is.
Een beschermhoes met een uitsparing voor dat eiland zorgt er dan weer voor dat de telefoon achteraan mooi vlak is en tegelijk de telefoon beschermd. Ook valt dat eiland minder dan niet meer op.

Telefoons die te dik zijn en volgepakt met batterijen zjn ronduit zwaar. Doe daar nog een hoesje rond en je hebt echt een serieuze baksteen mee.
Maar het lijkt dat dun en licht hoog scoren in de punt matrix van de ontwikkelaar maar dat er en groep gebruikers is die daar anders over denkt. Ergens wel jammer dat die groep slecht gehoord wordt in de klantwensen.
Lijkt wel inductie kookplaat :)
Hij kan waarschijnlijk, net als de huidige high-end Android toestellen, reverse wireless chargen. Kwestie van het vermogen van de coils opvoeren en je kunt je eitje bakken.
Is het niet gewoon vier? Want één van ze lijkt behoorlijk op een flitser, ik kan me vergissen.
Verrek, je hebt gelijk :) Aangepast.
is dat niet voor ultra wide lenzen? ik tel 5 camera's
Het witte rondje is geen lens. Ook geen ultrawidelens.
Zie onderschrift. Dat is de oude render, inderdaad met vijf camera's. De nieuwe (rechts, zwart) heeft er dus vier.
Het witte rondje is de flitser. Te herkennen aan de fresnelringen. ;)
* Excuus, keek naar de verkeerde render

[Reactie gewijzigd door Niet Henk op 27 december 2019 14:48]

Jammer.. Nog steeds punchholes aan de voorkant. Ik hoopte dat ze die nu wel achterwege konden laten (met pop-up cam zoals Xiaomi en OnePlus doen, of eentje die door het oled panel heen kijkt).
Achter het scherm zal nog wel niet goed genoeg zijn, en een pop-up camera brengt weer extra risico's met zich mee, met name water en stof bestendig. Kan (sneller) kapot gaan etc.
De One Plus 7 pro en Xiaomi mi9T pro hebben water seals rondom he tuitschuifbare gedeelte.
En beide geen ip-rating :)
En in alle 3 de gevallen valt waterschade niet onder de garantie. Zoveel vertrouwen hebben ze in die ip-rating ;) Dus tenzij jij je telefoon regelmatig 30 minuten lang in een meter diepe bak met water legt zal je er hoogstwaarschijnlijk niets van merken.
Samsung heeft beperkte garantie bij waterschade, maar het is inderdaad niet volledige garantie nee.
ik vind dat beter, dan een zichtbare eiland >_>
Ik was erg sceptisch over mijn s10e (ook cut-out in het scherm maar dan in de hoek), maar ik moet zeggen dat het in de praktijk helemaal niet in de weg zit, en je kan het scherm ook bijvoorbeeld in 16-9 gebruiken waardoor je hem helemaal niet meer ziet.

Daarnaast is het gemak van een iris scanner die gewoon goed werkt preferabel over bijvoorbeeld een uitklap systeem o.i.d. wat snel kapot kan. Wat mij betreft heeft @Blokker_1999 gelijk, maak dan - als je toch veel camera's wilt - dan gelijk de hele telefoon iets dikker, veel mooier en minder mogelijkheid tot het ophopen van stof etc.

De trend van afgebogen steeds grotere schermen en de connectiviteit's minimalisatie (geen headphones en wellicht later ook geen oplaad porten) zijn wat mij betreft erger.
De trend van 2020? Hoeveel camera's kan de beste smartphone bevatten?
500 mp over 7 -8 cameras ?
Hoeveel camera's ze achterop kwakken maakt me werkelijk geen hol uit als het ook nut heeft maar maak AUB die telefoon gewoon een MM dikker en de achterkant glad en gebruik die ruimte voor een grotere accu.

Die uitstekende bobbels op de achterkant vind ik maar niks.
Nokia 9 met 5 camera's en een vlakke achterkant dus?
Zoveel mensen zoveel wensen! Ik ben wel blij met de cameras. Vooral de diversiteit van de lensen. Ach anders kan je altijd nog voor de Nokia 3210 gaan :P
Wordt er niet veel beter op... Maak die hele telefoon gewoon een millimeter dikker dan heb je ook niet zo'n lelijk uitstekend deel. Daarnaast kan de batterij dan ook iets dikker.
Er zit nog een bijkomend voordeel aan een uitstekend deel voor de lenzen: als je de telefoon met die kant op tafel legt zitten er niet meteen krassen op de lenzen als er per ongeluk zandkorrels liggen. Dat heb je wel als het een mooie vlakke achterkant is (ik spreek uit ervaring).
Gaat er mooi uit zien voor de hoesjes/covers. Die hebben een flink gat :Y)
mja een hoesje krijgen woord nog eens moeiloijk als dit zijn eigen uitbreid , dan hebben we alleen nog maar bumper bescerming over
zoveel camera's vind ik persoonlijk niet eens meer mooi.. dalijk leven we in 2050 en is heel de achterkant een camera
Hoesje kopen/printen dat de cameras covered die je niet mooi vindt 👌
Maakt het heel erg veel uit? Zonder dollen, maar laten we wel wezen. Hoe vaak kijk jij oprecht naar de achterkant van je telefoon om te bewonderen hoe deze eruit ziet? Vaak verdwijnt de achterkant sowieso al grotendeels binnen een hoesje. Zal je de achterkant bij het gebruik van de telefoon in de hand hebben liggen of op tafel. En zodra je de telefoon eventueel ondersteboven op tafel hebt liggen, ga je er dan nog echt wakker van liggen?

Daar tegenover staat echter dat je er een functionele toepassing voor terug krijgt waar vele mensen met hun smartphone toch veelvuldig gebruik van zullen maken. De hoeveelheid beeldmateriaal die tegenwoordig met de smartphone wordt vastgelegd is gigantisch. En dit zal natuurlijk alleen nog maar toenemen met de toenemende adoptie van smartphones op mondiaal niveau. De vraag naar betere camera's binnen deze toestellen blijft dan ook alsmaar toenemen en er worden hierin mooie vorderingen gemaakt.

En Samsung kennende zullen ze sowieso met een serie aan cases komen waarbij dit eiland flush valt met de case, mogelijk zwart aan de achterkant, waarbij ik mij dan ook bovendien zal afvragen hoe zeer je dit überhaupt nog vlot terug gaat zien.
"niet eens meer mooi"

dus ooit ooit vond je het wel mooi, what happend?
dat is het doel van de telefoon makers, en dit is waar mesnen om vragen, meer en betere cameras op een telefoon, maar waarom, warom koopen ze niet gewoon een smart camera i.p.v smart phone, ik begrijp het hele doel niet met al die cameras,
Die camera's zitten er ook niet voor het mooi maar hebben een functie. Zo'n USB connector is ook niet echt mooi, maar die laten we toch ook zitten?

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee