BoF nomineert fiscus, Facebook en Kamer van Koophandel voor Big Brother Award

De Belastingdienst, Facebook en de Kamer van Koophandel zijn genomineerd voor de publieksprijs van de Big Brother Award 2018, de verkiezing van Bits of Freedom voor de grootste privacyschender in een jaar.

Tot 26 november konden mensen kandidaten nomineren voor de Big Brother Awards Publieksprijs en Facebook, de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel zijn hierbij het vaakst genoemd, volgens Bits of Freedom. Vanaf donderdag 6 december kan er gestemd worden op een van deze drie partijen en op 22 januari 2019 maakt Bits of Freedom bij een evenement in de Rode Hoed in Amsterdam bekend wie de Publieksprijs van de Big Brother Awards in de wacht sleept.

Volgens Bits of Freedom is de Belastingdienst genomineerd omdat hij pas volgend jaar kan voldoen aan de AVG, de privacy schendt van zzp'ers en inzage eist in data over Museumkaarthouders. Bij Facebook was het Cambridge Analytica-schandaal een van meerdere privacyschendingen door het sociale netwerk die afgelopen jaar aan het licht kwam. Bits of Freedom wijst er verder op dat de Kamer van Koophandel grote hoeveelheden privégegevens van zzp’ers in het openbare Handelsregister verzamelt en data doorverkoopt voor marketingdoeleinden.

Naast de publieksprijs is er een door experts, wetenschappers en mensen uit het bedrijfsleven toegekende award. De genomineerden hiervoor zijn nog niet bekend.

Big Brother Awards 2018

Door Olaf van Miltenburg

Nieuwscoördinator

06-12-2018 • 18:00

64 Linkedin

Submitter: DeComponeur

Reacties (64)

64
60
34
8
1
9
Wijzig sortering
Volgend jaar de AIVD. Dat de KvK gegevens doorverkoopt had ik (heel naief) niet bedacht.
Wat gek, dacht dat dit algemeen bekend was. Je kan nog steeds hele lijsten met telefoonnummers bij ze kopen, geloof 2,50 voor 100+ nummers geselecteerd op branche en aantal werknemers.

https://www.kvk.nl/produc...nbestand/adressenbestand/

[Reactie gewijzigd door GoT.Typhoon op 6 december 2018 18:14]

Ik weet er helaas alles van. Geregistreerd als ZZP'er, en je krijgt dan de optie jezelf uit die lijsten te laten.
Uiteraard daarvoor gekozen + aangemeld bij https://www.bel-me-niet.nl/ (dat kan ook voor ZZP'ers!).

Nou dat was mooi vergeefse moeite, ik ben deze week alleen al 13 keer gebeld over een energiecontract, een keer of 5 voor marketing, een keer voor een website en een collectieve zorgverzekering voor mijn personeel.

Fijne club die KVK!
gesprek doorverbinden met 085 3033033
'afschepen as a service'
gesprek doorverbinden met 085 3033033
'afschepen as a service'
Dat nummer is nu het telefoonnummer van mijn bedrijf bij de KvK. Bedankt voor de tip en ik raad iedereen met een inschrijving bij de KvK aan om ook hun nummer hiernaar te wijzigen. Kijken of ze die database dan nog verkocht krijgen.

[Reactie gewijzigd door GeoBeo op 7 december 2018 09:46]

gewoon de naam van het bedrijf en hun contactnummer opnemen en doorgeven aan de APB.
En hoe had je dat in gedachten om te doen? Je zal toch eerst het gesprek moeten aannemen en niet iedereen heeft een app die automatisch bij opnemen al gesprekken opneemt of die functie simpelweg activeert.
Je kan het ook vragen en opschrijven zoals mensen dat vroeger deden met pen of potlood :o
Ik denk alleen niet dat je dan het juiste antwoord krijgt. Een partij als Ziggo huurt daar namelijk een externe partij voor in. Dat wil niet automatisch zeggen dat zij de wet overtreden, maar de derde partij waar die telefonist(e) voor werkt wel. ;)
Waarschijnlijk ben je dan gebeld door een malafide partij die zich niet aan het belmenietregister houdt. Zijn recent veel klachten over.
Ja vertel je ze vriendelijk "jongens doe eens niet" en dan zeggen ze dat ze niet mee doen... Paupers.
Het bel-me-niet register is voor consumenten, niet voor bedrijven en dus ook niet voor ZZP'ers...
Het Bel-me-niet Register richt zich op natuurlijke personen. Natuurlijke personen zijn consumenten en bedrijven zoals maatschappen, vennootschappen onder firma en eenmanszaken. Deze natuurlijke personen kunnen hun telefoonnummer laten blokkeren voor telemarketing.

Bron
Dat is dan nieuw voor mij... Ik had altijd begrepen dat het alleen voor consumenten was.
Nope. Ook zakelijk, maar met beperkingen voor "grote bedrijven" .
Het is heel simpel,
als zzp'er schrijf je jezelf in bij kvk en vanaf dat moment begint de ellende!

Je bent al jaren actief als zelfstandige en nooit heb je hier last van (waar mogelijk je prive gegevens gescheiden van de zakelijke). Op het moment dat je om wat voor reden je dan toch moet inschrijven bij de KvK en je daar je dom genoeg je prive nr achterlaat bij de inschrijving, wordt je overspoeld door die galbakken die je van alles willen aansmeren.

Deze beschuldeging is dus heel simpel, want waar anders kan jouw informatie vandaan komen???
13 keer op een dag gebeld worden door de meest irritante verkopers die je maar kan bedenken is geen uitzondering.

Ik snap niet dat je zo reageert, derhalve ga ik er maar vanuit dat je zelf dit niet hebt meegemaakt. Want man man man wat een ergenis levert de KvK je op. Het is dat het nodig is om bepaalde zakelijke activiteiten te ontplooien, maar anders had ik mij daar nooit ingeschreven. De meest waardeloze privacy schendende club die er bestaat!

N.b. ze worden niet voor niets genomineerd.

[Reactie gewijzigd door KatWeasl op 6 december 2018 19:51]

Met name energiebedrijven en Ziggo waren nietsontziend en combineerden zelfs privé en zakelijke gegevens, Bewijs? @Anoniem: 310408 Het toppunt was dat ik van Ziggo een zakelijke brief kreeg met mijn naam en de naam van het bedrijf van mijn vrouw. :? Ik gebruik al voor het internettijdperk verschillende initialen om bedrijven te kunnen tracken. Voor Ziggo is dat MZ. Ziggo gebeld en zij gaven toe dat dit gebeurde, inmiddels 2,3 jaar geleden of zo. Excuus brief geëist en gekregen ;)
Met Essent meerdere malen ruzie gehad, totdat ze iets op papier moesten zetten.
Tegenwoordig is dat niet meer nodig, bedrijven kijken wel 3 x uit... uitzonderingen daargelaten natuurlijk ;)
Hier idemdito. Smerige leugenaars zijn het.
Duidelijk iemand die niet weet dat wet en werkelijkheid niet hetzelfde is.

Mij geregistreerd bij KVK, vanaf dat moment wordt ik platgebeld. Of dat is natuurlijk toeval, dat al deze bedrijven gewacht hebben en allemaal afgesproken hebben vanaf hetzelfde moment te bellen.....

Occam's razor
Hoeft niet alleen maar vanuit KvK te komen zoals jij het nu laat overkomen. Ik had laatst ook wat gekke telefoontjes nadat ik mijn gegevens heb gechecked op bel-me-niet omdat ik spontaan gebeld werd door iemand en dacht dat het niet meer actief was. Daarna overigens niets meer gehoord.

Dus helemaal vlekkeloos werkt het bel-me-niet-register dus ook niet.
Ook de KvK loopt achter de privacy feiten aan, en het was dweilen met de kraan open maar... ik heb een aantal zaken ondernomen dat ik nu niet meer wordt lastig gevallen.
De AVG boetes kunnen behoorlijk oplopen daar zijn bedrijven die ooit iets hebben gekocht van de KvK erg gevoelig voor. Ik wordt inmiddels nooit meer lastig gevallen (was ook al een tijdje erg fanatiek)
Dreigen met aangifte bij de Autoriteit Persoonsgegevens helpt en is sowieso een kleine moeite ;)
Het bel me niet register is een wassen neus, het heeft voor mij nog nooit geholpen. Sterker nog, ik had een aantal jaren geleden zelfs de impressie dat het juist erger werd na aanmelding.
Ik ben regelmatig gewisseld van telnummer, het laatste jaar is het rustig eindelijk.
Ik weet er helaas alles van. Geregistreerd als ZZP'er, en je krijgt dan de optie jezelf uit die lijsten te laten.
Uiteraard daarvoor gekozen + aangemeld bij https://www.bel-me-niet.nl/ (dat kan ook voor ZZP'ers!).

Nou dat was mooi vergeefse moeite, ik ben deze week alleen al 13 keer gebeld over een energiecontract, een keer of 5 voor marketing, een keer voor een website en een collectieve zorgverzekering voor mijn personeel.

Fijne club die KVK!
Hier hetzelfde.

Erg leuk wanneer je op belangrijke telefoontjes wacht van het ziekenhuis (die anoniem bellen) en 5x op een dag gebeld wordt door verkopers over energie contracten (die ook anoniem bellen).

Tip voor iedereen die overweegt een bedrijf te registreren in Nederland. Geef nooit een telefoonnummer op dat je daadwerkelijk gebruikt!!!

[Reactie gewijzigd door GeoBeo op 6 december 2018 19:49]

Vroeger toen je nog 4 nummers kreeg op je ISDN lijn had ik er een speciaal voor de KvK. Ik kon aan het modem zien dat er best vaak op gebeld werd maar zolang het niet doorgeschakeld was naar de vaste lijn had je er niet zoveel last van. Wel werden we helemaal flauw van allerlei vage branch verenigingen en dito oplichters als buma stemra.
Weinig fatsoenlijk van de KVK.

Wacht maar af, je krijgt binnenkort nog een malafide incassobureau aan de lijn.

[Reactie gewijzigd door PKHS op 8 december 2018 01:44]

Ik werd steeds lastig gevallen op de vaste lijn. Bij KvK nummer laten verwijderen, moet je een nummer opgeven waar ze voor evt verificatie naartoe kunnen bellen. 3 dagen later brief van KvK: nummer verwijderd: 0513..., nummer toegevoegd 06...
En dankjewel.

Boos geworden en geëist dat ze mijn 06 ook verwijderen, na 3x herhalen zeggen ze dat het weg is, maar word nog elke week gebeld :X
Je telefonie via voip laten lopen, en in je router al dit soort spamnummers meteen blokken. Kwestie van tien seconden na elk van dit soort telefoontjes. Anonieme nummers direct naar het antwoordapparaat (een klant spreekt heus wel wat in, een callcenter niet). Ik heb er ook veel last van gehad. Na twee jaar stug nummers in de bloklijst zetten nog hooguit eens per maand; in m'n router zie ik echter dat ik zo een paar belletjes per week afvang.
Zelfde ervaring hier. Gelukkig heb ik dual sim en heb de vervelendste nummers kunnen blokkeren waardoor het vrij rustig is. Als et nog een vreemd nummer doorkomt google ik eerst. Niet heel geweldig, maar goed.

Wat ook irritant is dat er bedrijven zijn die het kvk register scrapen en online gooien. Ik wil niet dat mijn bedrijfsnaam op mijn persoonlijk adres zichtbaar is in de index van Google. Prima dat iemand het kvk register kan raadplegen maar niet dat een of ander debiel bedrijf dat puur een scraper loslaat zichtbaar is op mijn adres/bedrijfsnaam.
Maar daar ben je mee akkoord gegaan. En je kan je van die lijst laten halen als je dat achteraf wil.
Leest dan geen ondernemer meer waar hij mee akkoord gaat? Geen wonder dat zzp'ers zo snel failliet gaan.

Het staat in de taakomschrijving van de KVK om ondernemers met elkaar in contact te brengen zodat ze elkaar services kunnen aanbieden. Daar verdienen ze voor een goed deel hun geld mee. Als je dat niet snapt weet ik niet of je wel ondernemer moet worden. Dat dat nadelen heeft (meer en meer, geef ik toe) staat boven kijf. En daarom kan je je ook uitschrijven voor dat soort dingen.

Vandaag nog een nieuw bedrijf aangemeld, deze optie is absoluut niet verborgen.
De kvk is een achterhaald model. Je moet je verplicht inschrijven als bedrijf, lees verplicht. Je moet jaarlijks bijdrage betalen maar waarvoor is mij al heel veel jaren onduidelijk.
Bedrijven met elkaar in contact brengen klinkt leuk maar daar moet jij dus al jaarlijks je bijdrage voor betalen en dan verkopen ze dus al jaren alle date in hun register.

Het is nog krommer want het is een openbaar register maar wil je online kijken moet je betalen voor inzage.

In België heb je de kruispunt bank, ook register van bedrijven, dat kan iedereen inkijken, jaarrekeningen zijn gewoon openbaar zoals dat bij een openbaar register hoort.

Nee wil je diensten van de kvk dan is het gewoon een bedrijf en moet je voor allerlei zaken betalen. Ze hebben het aantal kvk's al gereduceerd maar nog steeds zijn er veel te veel, met allemaal dik betaalde directeuren. Het is zoals gezegd helaas een verplinchting en kvk heeft een staatsmonopolie op inschrijven. Dat hele systeem moet gewoon op de schop en vooral goedkoper.
Je moet jaarlijks bijdrage betalen
Nee dat hoeft niet meer, dat is een paar jaar geleden afgeschaft.
klopt, tja je betaald het al zo veel jaar, vergeet je dat het niet meer hoeft.
De belastingdienst leest mee met de KVK en wil weten waar jij je centjes verdient.
ene heeft weinig met ander te maken. als bedrijf of ondernemers eenmanszaak moet je gewoon aangifte doen bij de belastingdienst.
Het staat in de taakomschrijving van de KVK om ondernemers met elkaar in contact te brengen zodat ze elkaar services kunnen aanbieden. Daar verdienen ze voor een goed deel hun geld mee. Als je dat niet snapt weet ik niet of je wel ondernemer moet worden.
Als je niet snapt wat het verschil is tussen 10 verschillende boiler-rooms die je 10x per dag bellen om je energie-contract onzin aan te smeren en daadwerkelijke klanten... sja... Je klinkt als 1 van die telemarketing bedrijven die zo blij is met de KvK database.

Hoe laat je je van "de" lijst afhalen? Welke lijst? In Nederland is inschrijven bij de KvK als je wilt ondernemen verplicht, dus hoezo "er niet mee akkoord gaan"? Het enige dat je kunt doen is een nep telefoonnummer opgeven of een nummer van een simkaart die je nooit gebruikt o.i.d. Zelfde geldt voor je email adres.
De kvk stopt met het vermelden van (zzp?) telefoonnummers in deze goedkope lijsten maar ze moeten ze blijven vermelden in uittreksels. Kvk verwacht dat die te duur zijn om voor marketingdoeleinden te kopen.
Sterker nog, dat is hun business model.
Je zou bijna denken dat het een soort openbaar register betreft.
Lubach legt uit wat er mis is met de KvK: https://youtu.be/05hvsCiN6Dw?t=1m
(Is dan wel satire, maar hij geeft wel een leuke overview.)

Nu ik toch bezig ben, hier wat er mis is met de Belastingdienst.
Lubach: https://www.youtube.com/watch?v=qCHJRgkym64
Zembla: https://zembla.bnnvara.nl...-kunnen-we-het-niet-maken

En Facebook:
Lubach: https://www.youtube.com/watch?v=ysa-SzNepsA

[Reactie gewijzigd door Cyb op 6 december 2018 21:03]

En ondanks die BB award slaagt de fiscus er al drie jaar op rij niet in om mijn aangifte IB correct (vooraf) in te vullen. Ik moet de hele handel aangaande mijn hypotheek steeds weer aanpassen. Gaat nergens over. Geen idee waar ze die data vandaan halen, maar ik kan het niet thuisbrengen. Je zou verwachten dat ze, na één keer corrigeren door mij, het volgende jaar alles klopt. Maar nee....het blijft zo. Maar goed, je kunt van alles verwachten van die achterlijke automatisering daar. Ooit hebben ze zomaar ineens besloten mijn teruggave op een oud rekeningnummer te storten. Een rekening die ik al jaren niet meer gebruikte en ze werkten al een paar jaar met mijn nieuwe rekeningnummer. Dus waar die trigger vandaan kwam om het oude te gebruiken is mij wederom een raadsel. Zeker wat data restored uit een oud systeem oid.

Dus wees gerust: ze verzamelen data, maar ze doen er niets mee. Ze hebben geen idee wat ze hebben. Ik vraag me eigenlijk af waarom ik nog aangifte doe, want ze zouden alles al moeten weten van me.
Ik snap eigenlijk nog steeds niet waarom ze je inkomen niet maandelijks kunnen bepalen. Daar gaat nog steeds een hele tijd overheen, voordat ze eindelijk snappen dat als je maandelijks precies hetzelfde bedrag ontvangt, dat je jaarinkomen dan waarschijnlijk daarmee in lijn ligt.

ING snapt na twee maanden al dat dit een terugkerende inkomstenbron is.
Dat laatste is simpel. Verantwoording ligt bij jou. En dat willen ze zou houden. Om verschillende redenen denk ik zo. Waarvan er 1 waarschijnlijk is dat ze met het vingertje kunnen wijzen en de fout bij jou kunnen blijven leggen. En achteraf, als ze het nodig vinden, met de door hunzelf verzamelde gegevens kunnen controleren. Of die al dan niet kloppen zal ze een zorg zijn, dat mag je dan zelf weer gaan aantonen. Ondertussen wel betalen natuurlijk.

[Reactie gewijzigd door ManiacsHouse op 6 december 2018 18:45]

Het mooie vind ik dat ze achteraf blijkbaar wel kunnen bepalen dat het niet klopte.

Maar inderdaad, het doel van de belastingdienst lijkt af en toe burgers pesten want alle schuld ligt altijd bij jou ook als je niets kon doen aan fouten die bij hun liggen. Je bent blijkbaar ook verantwoordelijk voor post die zij aan jou versturen. Krijg je die om een of andere reden niet dan is het jammer voor jou.

Als het ze uit komt weten ze alles, en de bewijslast ligt ook altijd bij jou.
Prima, maar vul dan niets in. Ik weet zelf precies wat ik moet invullen en die vooraf ingevulde aangifte werkt alleen maar verwarrend.
Anoniem: 310408
@mphilipp6 december 2018 19:09
En ondanks die BB award slaagt de fiscus er al drie jaar op rij niet in om mijn aangifte IB correct (vooraf) in te vullen.
Dus jij denkt dat ze omdat ze de BB award kunnen winnen ze jou aangiften beter zouden moeten kunnen. Dat is nogal een gedachtesprong. Leg eens uit?
Als je dat moet vragen.... :+

Als je Big Brother bent, weet je toch alles? Vul dan ook mijn aangifte goed in. Vooral als je alles wat je moet weten aangereikt krijgt van alle instanties. Zo moeilijk is het niet. Dus vandaar. Lijkt me niet zo moeilijk.
Dankzij de KVK krijg ik ook nog altijd telefoontjes (dagelijks), bel me niet register werkt niet "daar doen we niet aan mee" zeggen ze dan doodleuk..
De grens van fatsoen is al lang overschreden, en wie mij lastigvalt krijgt dan ook zeker geen beleefd antwoord.
Wat mij betreft mag het bestaansrecht en het doel van de Kvk wel eens ter discussie worden gesteld. Voor het internet bestond, waren ze van meerwaarde. Enige nut nu is controleren of een partij juridisch bestaat en om jaarrekeningen op te vragen. De Kvk als veredeld telefoonboek is enorm achterhaald, en dat ze daar over de rug van ZZP'ers ook nog geld mee verdienen is compleet belachelijk.
Enige nut nu is controleren of een partij juridisch bestaat en om jaarrekeningen op te vragen. De Kvk als veredeld telefoonboek is enorm achterhaald,
Okay, wie moet dat register dan maken? Iemand moet het doen tenslotte en als het de KVK niet is moet iemand anders het doen. De belastingdienst dan maar (ooops die zijn ook in de running voor de prijs). Het ministerie van Economie? Heb je daar meer vertrouwen in?

Of het Internet nu bestaat of niet heeft hier natuurlijk niets mee te maken. Het register moet gemaakt en onderhouden worden. Hoe jij er toegang toe hebt is van geen belang. Vroeger schreef je een brief of belde je. Nu heb je een site, wat is het verschil?
Ja, dat register moet bestaan (wettelijke plicht). Maar daar heb je niet de moloch als de huidige Kvk voor nodig met al haar vestigingen en personeel. Het is echt een enorm ouderwetse, bureaucratische organisatie. Voor wijzigingen moet je notabene een (papieren!) formulier invullen en per post (!) opsturen. Hallo! Het is bijna 2019!
Maar goed, dat is nog tot daar aan toe.

Het meest maak ik bezwaar tegen de commerciële activiteiten van de Kvk. Een bedrijf dat wettelijk moet bestaan kan wmb niet beter worden van het verkopen van persoonsgegevens, zeker niet zonder expliciete toestemming.
De meeste wijzigingen kun je gewoon online indienen bij de KVK.
Ja, het formulier is nu digitaal (ook pas sinds anderhalf jaar). Aan het einde mag je hem printen, ondertekenen en voorzien van kopie ID in een enveloppe doen en met postzegel opsturen.
Man man man...
ehm nee hoor. kan via digid en 1ct betaling wijzigingen doorgeven. toevallig vandaag nog gedaan voor een stichting waar ik bestuurder in ben.
Het kan digitaal, maar daarmee voldoen ze niet aan de Europesche verordening (eIDAS). De digitale handtekening is niet rechtsgeldig. Dus binnenkort waarschijnlijk weer per post.
Waarom niet dan? Nog even nagekeken en er wordt met ondertekenen.nl een geavanceerde elektronische handtekening geplaatst. De eIDAS richtlijnen zeggen vrij weinig over een digitale handtekening (behalve dat er drie vormen zijn die elk een bepaalde mate van rechtszekerheid geven).
Dat is dan sinds kort. Want ik ben al zo'n 5 jaar secretaris van een grote vereniging, en tot ongeveer juli vorig jaar moest 't nog gewoon per papieren post.
Geldt dat voor alle wijzigingen?
Voor zo ver ik weet moeten wijzigingen voor stichtingen en verenigingen nog steeds per post. Zal wel geen prioriteit hebben om de digitaliseren. Heb overgins al 3x een wijziging in gestuurd maar er is nog nooit iets gewijzigd..
Kon vrijwel alles wijzigen wat er moest. Denk het dus wel. Kon vorig jaar december ook al kan ik me herinneren.
Hmmm. Vreemd. Ik kan me herinneren dat ik afgelopen zomer nog enorm zat op te winden dat 't niet digitaal kon. |:(
Het onderzoeken waard.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee