Gebruikers over webshop Proshop.nl
Review toevoegenUit eigen beweging
AlgemeenBestelling geplaatst tijdens black friday door de aantrekkelijke prijzen. 1 van de producten (APNX C1 case) is geleverd en daarna mee terug genomen door de bezorger volgens de klantenservice van Proshop. Deze is vervolgens verkocht aan een andere klant.
Aan mijn kant heb ik een bezorgbevestiging voor de case gekregen van DPD. Een dag later krijg ik een creditnota vanuit Proshop voor de case. Hierna heb ik contact opgenomen met Proshop om te horen dat de case inderdaad terug is gegaan naar hun en vervolgens aan een andere klant is verkocht.
Waarom is hier geen contact voor opgenomen met mij of een alternatieve case aangeboden (APNX C1 wit of chromaflair). Vervolgens zit ik zonder case en kan ik geen vervanger meer bestellen met een black friday deal. Erg slechte zaak.
Verzending via DPD duurde lang. Ik heb het bij een pickup point laten bezorgen. Kreeg een melding dat het bezorgd was maar daar zat geen QR code bij. Toen ik het op kwam halen bleek 1 product (APNX C1) te missen. De overige producten heb ik mee gekregen. 2 dagen later kreeg ik pas de ophaalbevestiging met QR code, ook voor de case.
Overige producten zaten redelijk verpakt. Hier en daar scheuren in de doos en de doosjes van de producten. Het lijkt alsof de spullen erin zijn gegooid.
Contact opgenomen met de klantenservice na het ontvangen van de creditnota voor de case. Er werd mij verteld dat de case weer is opgehaald door de bezorger en dat deze vervolgens verkocht is aan een andere klant. Ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt. Ik heb hierover niets gehoord vanuit Proshop behalve dat ik ineens een creditnota in mijn mail kreeg. Hier onder een deel uit de chatlog.
>> 2024-12-03 11:22:17 Susanna: Okay, dus in principe alle artikelen behalve de case
>> 2024-12-03 11:22:28 Susanna: Dat klopt dan, want deze is weer bij ons teruggekomen.
<< 2024-12-03 11:22:43 Lars van de Vrede: Alles behalve de case inderdaad. Deze zou ook in een aparte zending zitten waar ik een bezorgbevestiging heb gekregen
<< 2024-12-03 11:23:02 Lars van de Vrede: Oké, zou de case alsnog opgestuurd kunnen worden? Dankzij de black friday korting was het namelijk erg aantrekkelijk!
>> 2024-12-03 11:23:02 Susanna: Ja, deze is weer opgehaald door de bezorger.
<< 2024-12-03 11:24:36 Lars van de Vrede: En zou de case opnieuw kunnen worden verstuurd?
>> 2024-12-03 11:25:07 Susanna: De case kan helaas niet opnieuw worden verstuurd, omdat deze niet meer beschikbaar is.
<< 2024-12-03 11:25:29 Lars van de Vrede: Maar de case die voor mij was verstuurd is weer terug gekomen toch? Is deze dan alweer verkocht?
>> 2024-12-03 11:25:52 Susanna: Ja, deze is inmiddels weer verstuurd naar een andere klant.
Beste Lars,
Bedankt voor je review. Je case was helaas geretourneerd door DPD zonder reden, waardoor je een creditnota ontving. Omdat het voor ons logistiek onmogelijk is om iedereen in dergelijke situaties persoonlijk op de hoogte te stellen, heb je hier geen bericht van ontvangen. We raden dan altijd aan contact op te nemen met onze klantenservice voor opheldering en een mogelijke oplossing. Vaak nemen klanten al contact op vóór het pakket hier weer terug is, zodat we één en ander nog kunnen onderscheppen.
Je had inderdaad een alternatieve case voorgesteld, maar deze was zelfs als Black Friday deal nog een stuk duurder dan die je oorspronkelijk had besteld, waardoor we dit niet als oplossing konden aanbieden.
Dat de case is verkocht aan een andere klant, komt omdat het pakket als normale retour is behandeld en weer in het magazijn is geplaatst. Daarom was het helaas niet mogelijk om het opnieuw te versturen naar jou.
Als laatste willen we je vragen om geen persoonlijke gegevens van onze medewerkers, zoals namen, in reviews achter te laten. Zij vertegenwoordigen ons bedrijf, dus persoonlijke informatie in reviews achten wij niet nodig. Zou je deze informatie willen verwijderen?
Proshop
Algemeenzag via Tweakers dat de Samsung 990 EVO Plus SSD bij Proshop het goedkoopst was, en dus daar besteld.
Als Belg heb ik geen IDEAL bank, dus met Paypal betaald.
Pakketje wel in NL laten aankomen. Alles verliep vlot en goed
via DPD geleverd.. Netjes via Mail op de hoogte gebracht.
Had wel door dat het pakket niet de dag erna al aan zou komen zoals DPD aangaf, want als ik checkte moest het pakket nog naar het Depot gaan
Maar meteen na weekend was het pakket wel geleverd
Beste Dinny,
Bedankt voor je positieve review, en we hopen dat je tevreden bent met je bestelling.
Proshop
AlgemeenDeense webshop met behoorlijke NL website, betaling met ideal en af en toe prima aanbiedingen. Wat iets minder is: de wijze van verpakken.
VerzendingLevering uit DK duurt uiteraard wat langer. Na 4 dagen was het product (telefoon) in huis (stond 1-3 dagen op de site maar vooruit, black friday enzo). Het doosje zat wel te ruim in de omdoos, met te weinig opvulmateriaal om schuiven/botsen te voorkomen. Ook miste ik de pakbon, voor wie dat op prijs stelt.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. Het klopt dat wij inderdaad uit Denemarken verzenden, en dat de levering daarom iets langer duurt dan je misschien gewend bent. Wij geven daarom altijd minimaal 2-3 werkdagen voor verzending aan.
Desondanks hopen we dat je tevreden bent met je bestelling.
Proshop
AlgemeenWebsite werkt naar behoren tijdens de black Friday hadden ze een mooie deal voor een voeding.
Verdere prijzen concurreren redelijk met de andere webshops.
Verzending via DPD en kan tegen €0,- tarief worden bezorgt bij een DPD pickup shop in de buurt.
Normale verzending naar huis €8,99
Wordt verstuurd vanuit Denemarken; gemiddelde bezorgtijd vanuit het moment aannemen DPD is 1-3 dagen.
AlgemeenLet op: ondanks de .nl website is dit geen Nederlandse webshop. De levertijd doet dit al vermoeden, maar het is toch verwarrend gezien het .nl domein.
SSD besteld voor een goede prijs. Bestelproces gaat vlekkeloos, betaling ook. Bestelbevestiging met factuur duurt wat langer. Vrijdagavond besteld om ongeveer 19:30 en betaald. Bestelbevestiging en factuur op zondag. Niet zo heel erg, maar daarover meer in het stukje verzending. SSD is goed verpakt geleverd.
Zie verzending voor een suggestie aan de webshop hoe de klantervaring verbeterd kan worden (gezien de reacties worden de reviews goed gelezen waarvoor hulde).
Hoewel het gezien de levertijden bekend was dat het even kon duren, duurt het echt te lang in mijn optiek. De SSD zou binnen 1-3 werkdagen geleverd worden. De SSD is vrijdagavond besteld en pakketten worden ma t/m vrij aangeboden aan de pakketdienst.
Ik heb de SSD donderdag aan het einde van de middag kunnen ophalen. Dat zijn 4 dagen. Dat is natuurlijk niet het einde van de wereld, maar 1-3 dagen wordt simpelweg niet waargemaakt. Tel daarbij op dat ongeveer elke webshop anno 2024 ook op zaterdag dingen verstuurt en de ervaring is niet meer dan voldoende. Slecht is het zeker niet maar hier is nog winst te halen.
Het zou de webshop sieren als er op het .nl domein wat via een .nl IP-adres wordt benaderd een meer realistischere levertijd wordt genoemd: minimaal 3 werkdagen. Als er voor een benadering via een .nl website 1-3 werkdagen wordt gesteld, zorg dan dat er hier ook voorraad ligt op een verdwaald bedrijventerrein ergens in een hoekje van Nederland.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. Wij versturen inderdaad vanuit Denemarken, en zijn in meerdere Europese landen actief.
Wij geven altijd een indicatie van de leverdatum (altijd ten minste 2-3 werkdagen), en deze wordt in veel gevallen ook waargemaakt. Soms treedt er echter vertraging op, en dat is ook waarom wij geen leverdata beloven).
We hopen dat je tevreden bent met je bestelling.
Proshop
AlgemeenNu 2 keer iets besteld bij ProShop. De Arctic P14 PWM PST (5 pcs Value pack) en een telefoonhoesje plus screenprotector.
Beide bestellingen kwamen snel aan. 1 bij een pakketpunt, 1 in de pakketautomaat van PostNL.
Een defect product werd direct vervangen.
Verzending ging zonder problemen. Ik had ook de keuze om ze bij een pakketpunt te laten afleveren en dat heeft mijn voorkeur.
Klantenservice1 van de ventilatoren had een kapot hoekje, dit was ook te zien aan de buitenkant van de doos. De fan is tijdens transport waarschijnlijk op die hoek terecht gekomen. Ik heb een foto gestuurd naar ProShop en kreeg zonder vragen direct een nieuwe opgestuurd.
AlgemeenEigenlijk geen verbeterpunten. Was eerst wat huiverig na het lezen van de reviews over dpd, maar alles is keurig op tijd en met goede communicatie bezorgt.
VerzendingKreeg het pakketje zonder omdoos, toch altijd wel een verademing dat zo'n pakket dan toch thuis aankomt. Verder zoals gezegd: op tijd en heel aangekomen.
AlgemeenLet op: dit is geen nederlandse webshop, maar een deens bedrijf. Op het eerste gezicht is dit amper herkenbaar, want alles ziet eruit als een gewone nederlandse webshop. Telefoonnummer en emailadres zijn nederlands. Als je beter oplet ontdek je inderdaad een deens adres. Je bestelling wordt dan ook vanuit Denemarken verstuurd met de bijbehorende vertraging.
De garantie afhandeling gaat uiteraard ook via Denemarken. Voor consumenten geen probleem, want die mogen gratis retour zenden. Maar een bedrijf mag extra in het buideltje tasten voor een track&trace naar Denemarken. Je krijgt dan wel keurig je geld terug in plaats van een nieuw product. Waardoor je nog een keer verzendkosten mag betalen als je het product alsnog wilt ontvangen.
Vlak na het plaatsen van deze review ontving ik een email dat er, totaal onverwacht, een levering onderweg was. Slechts verpakt in een noppen envelop, zat een beschadigde en defecte USB-dock. In ieder geval niets uit mijn bestelling. Vreemde manier van ontzorgen.
Paket wordt verstuurd vanuit Denemarken met aldus de nodige vertraging.
KlantenserviceAlles verloopt via Denemarken. Met de gebruikelijk nadelen hiervan. Je krijgt geen vervangend nieuw artikel opgestuurd, maar mag opnieuw bestellen met extra verzendkosten.
Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Het klopt dat wij in Denemarken zijn gevestigd. Wij baseren onze verwachte levertijd dan ook op de reis die het pakket aflegt.
Voor zakelijke klanten geldt inderdaad dat zij zelf voor een retourlabel zorgen bij een garantieclaim. Indien je een nieuw product wenst in plaats van een terugbetaling, mag je altijd even contact met ons opnemen, zodat we naar de mogelijkheden kunnen kijken, zoals gratis verzending.
Proshop
AlgemeenBestelling geplaatst nadat Proshop deze als snelste kon leveren (back order). De site is overzichtelijk en eenvoudig te navigeren, het plaatsen van een bestelling is zo gepiept en alle functionaliteit is op logische plekken terug te vinden.
Voor het plaatsen van een bestelling las ik de reviews, op eerste gezicht wordt niet duidelijk dat het een buitenlandse webshop betreft die zich richt op de Nederlandse markt. Dat vind ik niet bezwaarlijk, maar goed om rekening mee te houden dat een evt retourzending voor garantie of omruil dus ook terug naar Denemarken moet.
Al met al een goede ervaring en ik kom graag nog eens terug.
Zoals genoemd staat het magazijn van Proshop in Denemarken en is het alleen mogelijk om middels DPD pakketten te laten verzenden (levertijd van 2-3 werkdagen).
Dat is beide keren goed gegaan, maar man wat is de dienstverlening van DPD een verschrikking. Het duurde dagen voordat de T&T code actief werd, en de communicatie vanuit DPD over bezorgtijden kwam pas laat op gang.
Het is goed afgelopen, maar PostNL zou voor mij meerwaarde bieden als bezorgdienst.
Na het annuleren van een deel van mijn verzending (wat ik zelf kon doen via de site) merkte ik op dat daarbij de dubbel gerekende verzendkosten voor 2 grote pakketten niet mee geannuleerd werden.
Ik zocht daarop contact met de klantenservice en kreeg nog dezelfde dag antwoord (beide kanten op in het nederlands) dat dit een foutje betrof. 2 werkdagen later waren zowel het deel- als het verzendbedrag teruggeboekt. Top en voorbeeldig.
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review, en we zijn blij te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad. We zien je graag weer in onze webshop.
Proshop
AlgemeenWebsite is ok, niet overdreven duidelijk, maar ook niet heel slecht. De site heeft wat problemen met FireFox en Ad blockers, vooral mbt de reset password functionaliteit.
VerzendingVersturen met DPD. DPD is met afstand de slechtste bezorger die ik ken, alleen maar negatieve ervaringen mee.
In dit geval waren ze traag, en het pakket is kwijtgeraakt. Uiteindelijk heeft het bijna 3 weken geduurd voordat ik mijn spullen had.
Mijn pakket is kwijt geraakt maar na contact heeft de winkel een nieuw pakket opgestuurd. Ze reageerde snel en vriendelijk op mijn mailtjes.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. Indien je problemen ervaart met de levering van je bestelling, kan je altijd contact met ons opnemen. We kunnen dan op zoek gaan naar een geschikte oplossing.
We hopen desondanks dat je alsnog tevreden bent met je bestelling.
Proshop
AlgemeenBestelling plaatsen was erg makkelijk. De website is echt gemaakt voor Nederlandse consumenten, had eerst niet eens door dat het een Deens bedrijf is.
Bestelling was er ruim binnen de aangegeven bezorgtijd, zeker aangezien het uit Denemarken naar Nederland moest komen.
De controllers waren goed verpakt en de verzending was goed op tijd.
Proshop
AlgemeenHet is voor mij de eerste keer dat ik bij Proshop.nl iets besteld heb.
Het werkt lekker soepel op Proshop.nl
Je zoekt wat je in gedachte of nodig hebt en besteld en na een niet al te lange tijd staat de bezorger aan de deur die een pakketje brengt
Ik zou willen dat andere bedrijven net zo snel en zorgvuldig werkten.
Van begin tot eind eigenlijk alles vlekkeloos verlopen.
Dus een pluim van mij voor deze webwinkel
Ik kreeg een link van dit bezorg bedrijf maar die werkte niet na het zelf opzoeken bij de Nederlandse versie kon ik na het opzoeken van het pakket nummer alsnog de juiste inormatie achterhalen.
En stond de bezorger de volgende dag al voor de deur terwijl de site nog aangaf is onderweg
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. We zijn blij te horen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad, en hopen je weer te zien in onze webshop.
Proshop
AlgemeenGoede prijzen en een gevarieerd aanbod. De site is niet altijd super overzichtelijk, maar dat kan ook gewoon een kwestie van smaak zijn.
VerzendingDe verzending was goed: het product was goed verpakt, en de levertijd was wat toegezegd was ten tijde van de bestelling.
KlantenserviceMijn ASRock GPU (in een nieuw gebouwde PC) werkte na ca. 1 maand niet meer. Op 25 sept. naar ze verstuurd (op hun kosten - dat is wel mooi van ze), en sinds 4 okt. bij een reparatieservice, maar nog geen zicht op wanneer ik de kaart weer terugkrijg.
Het kan natuurlijk dat deze werkwijze door ASRock 'afgedwongen' wordt (vroeger werd zo'n defecte kaart door winkels volgens mij altijd meteen doorgestuurd naar de producent).
[update 29-10:] N.a.v. reactie Proshop op deze review ze gemaild, maar geen reactie daarop ontvangen. Zelf maar met ze gebeld, en toen werd gezegd dat reparatie gemiddeld 14 dagen duurt. Inmiddels staat die teller op 25 dagen, en ligt de kaart voor alles wat ik kan zien nog steeds bij een reparatieservice.
De kaart moet daarna nog naar Proshop teruggestuurd worden, en dan weer naar mij...
Al met al, een flinke wachttijd, een een flinke tijd zonder een werkende PC (want geen videokaart).
[update 3-11:] Nog maar eens gebeld wanneer de de kaart gerepareerd was. Toen kwam er terug dat ik een nieuwe kon krijgen, of mijn geld terug. Het leek er daarbij wel sterk op dat als ik niet zelf gebeld had, ik nog een hele tijd had kunnen wachten. Maar goed, nu dus soort van opgelost, en elders een andere videokaart gekocht.
Beste Xaviar,
Bedankt voor je review.
Wat de status van je garantieclaim betreft, zou ik je willen vragen contact met ons op te nemen via support@proshop.nl of 085 301 55 55.
Dan kunnen wij de zaak voor je onderzoeken.
Mvg
Proshop
AlgemeenBestelproces ging prima, prijs was in orde en product is ook geleverd zoals beloofd. Niets op aan te merken.
De site is wel erg druk qua design
Bedrijf gevestigd in Denemarken, het doet er dus 1-2 dagen langer over om te arriveren (DPD) dan van een meer lokaal bedrijf. Dat maakt het ook lastiger anticiperen wanneer een levering aan je deur staat ivm aannemen. Product is verder keurig afgeleverd. Zelf shipping betalen voor retouren (9,99) maar ik heb dat niet nodig gehad gelukkig.
KlantenserviceGeen directe interactie gehad, maar ze reageren hier op reviews, dat vond ik een goed teken.
Beste Duinsel,
Bedankt voor je review.
Het klopt inderdaad dat wij in Denemarken liggen, en daarom kunnen we voor onze Nederlandse klantenhelaas geen "vandaag besteld, morgen in huis" aanbieden.
Bij herroeping zijn de retourkosten inderdaad voor rekening van de klant, maar als klant kun je altijd contact met ons opnemen o we daar een uitzondering op kunnen maken Bijvoorbeeld wanneer je om 10:15 besteld hebt, en deze tien minuten later wilt annuleren.
Omdat ons magazijn vrijwel volledig geautomatiseerd is, worden bestellingen (bij producten die op voorraad zijn) vaak al binnen vijf minuten verpakt voor de verzending en gesorteerd in een van de tientsllen kooien met pakketten die we dagelijks versturen.
Mvg
Proshop
AlgemeenWebsite is makkelijk benaderbaar en werkt naar behoren.
Het is meer een shop dat alles verkoopt dan eentje gespecialiseerd in PC onderdelen.
Accepteert PayPal, om zo toch met AMEX te kunnen betalen.
Hoewel de naam laat denken dat zij in NL zitten, zijn ze in Denemarken.
Dit was de enige winkel die het product verkocht dat ik zocht. En zo zie ik meer artikelen die zij alleen aanbieden, maar die minder populair zijn bij de NL shops.
De CPU koeler was verpakt in een doos om de originele heen. Geen extra bescherming.
Pakker wordt verstuurd met DPD. Zij bezorgen alleen in ma t/m vr.
De tracking code werkte pas na 2 dagen. Dat is wanneer het pakketje al in NL is. Het duurt dus 3 werkdagen voordat je het pakketje hebt.
Na een paar dagen bleek de splitter niet meer te werken. Contact opgezocht. Eerste contract ging een dag reactie over heen, maar de tweede dag was er snel een terugkoppeling. En werd er een gratis alternatief aangeboden om een splitter op te sturen.
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Het klopt dat de levering soms wat langer duurt, omdat we vanuit Denemarken verzenden.
Desondanks hopen we dat je nieuwe splitter naar behoren werkt.
Proshop
AlgemeenMonitor besteld, echter nooit ontvangen.
Na de aangegeven termijn van 3 werkdagen maar eens naar track en trace gekeken en wat blijkt, retour afzender. De monitor zou afgeleverd worden bij een parcelshop echter is daar nooit aangekomen maar direct weer teruggestuurd naar proshop.
Ik krijg nu een creditnota voor een lager bedrag, met aftrek van retour kosten.
Ik acht dit bijzonder onredelijk gezien ze mij een service in rekening brengen die niet geleverd is.
een dag na deze review is het bedrag alsnog volledig gestort.
Het bestelde product is nooit aangekomen, slechter kan echt niet.
KlantenserviceContact mee gehad, mails an sich vriendelijk echter geen inhoud. Tot nog toe geen mail gehad waarin iemand zich in mijn casus verdiept had.
Een dag na deze review heb ik een mail gehad waarin alles correct verwerkt was.
Beste Joris,
Bedankt voor je review. Je hebt gistermiddag voor het eerst contact opgenomen over je casus, en we waren er nog niet toegekomen om hierop te reageren. Dat hebben we inmiddels al gedaan.
Soms komt het helaas voor dat DPD een pakket retourneert in plaats van omleidt, als levering in eerste instantie niet lukt. Je krijgt dan een creditnota.
In dit geval is er door een menselijke fout een retourlabel in rekening gebracht, wat natuurlijk niet had moeten gebeuren. Het bedrag is inmiddels weer naar je teruggestort.
Proshop
AlgemeenFijne en correcte communicatie over de bestelling en leveringen. Garmin Fenix 7 horloge snel en op de afgesproken tijd geleverd. En dat alles voor een goede prijs. Geen klantenservice nodig gehad, dat is ook weleens lekker.
VerzendingDe laatste tijd merk ik dat de pakketbezorgers pakketten gewoon voor de deur zetten, zonder te bellen of af te wachten dat de deur open gedaan word. Dat voelt bij een product als een Garmin horloge toch minder fijn.
Het pakket is wel op de afgesproken tijd afgeleverd.
Proshop
AlgemeenProducten besteld via de site, per mobiele telefoon. Sowieso door lijsten met producten heen scrollen is niet ideaal op een klein scherm, wel miste ik was sorteer/filter opties om verschillende producten van elkaar te scheiden dus de lijst was iets langer.
Interessant detail wat ik tegenkwam met de slimme lampjes is dat de enkelverpakte lampjes goedkoper waren dan de dubbelverpakte lampjes (1+1 goedkoper dan 2). Mijn inziens zal naar die pricing even gekeken moeten worden.
Uiteindelijk in de winkelwagen, besteld en geen problemen!
Communicatie vanuit Proshop over hoe wanneer de bestelling overgedragen is/wordt aan DPD is niets op aan te merken. DPD neemt daar z'n lieve tijd voor.
Proshop heeft op tijd de bestelling overgedragen (precies naar verwachte levering) maar DPD heeft daar een paar dagen langer over gedaan voordat de bestelling daadwerkelijk verzonden werd.
Proshop levert dus goed af, DPD moet je geduld mee hebben.
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review. Onze prijzen worden door prijsrobots berekend, dus het kan soms voorkomen dat je wat aparts tegenkomt.
Daarnaast komt het soms voor dat DPD wat vertraging heeft, wat wij uiteraard betreuren. We hopen dat je uiteindelijk tevreden bent met je bestelling.
Proshop
AlgemeenPlaatsen bestelling geen enkel probleem.
Betalen ook probleemloos.
De opzet van de Proshop website en navigeren hier over zou m.i. echt beter kunnen.
De verzending gebeurde met DPD.
Pakket was niet te volgen, maar is uiteindelijk wel op de aangegeven dag bezorgd bij de DPD Parcelshop.
Goedemorgen,
Bedankt voor je review. Wij zijn continu bezig met verbetering, dus we zullen de feedback meenemen.
We hopen dat je tevreden bent met je bestelling.
Proshop
AlgemeenMotorola Edge 40 Neo gekocht bij Proshop, vanwege laagste prijs op Tweakers. Bestellen ging soepel en probleemloos.
VerzendingOp zondag besteld. Bezorging was verwacht in 2-3 werkdagen. Verzending was via DPD. Dat is ronduit slecht. Pakket was niet te volgen, link werkte niet. Contact gehad met klantenservice, reageerde vlot en vriendelijk met een manier om het wél te volgen.
In plaats van de verwachte bezorging op dinsdag of woensdag, werd het aangekondigd op donderdag. Helaas had DPD geen tijd om te bezorgen (!), dus het werd vrijdag, na 17:00.
Zolang proshop via DPD blijft bezorgen, ga ik er niet meer kopen.
Pakket was niet te volgen. Link werkte niet. Contact via e-mail, in het Nederlands, was vriendelijk en snel.
Goedemorgen,
Bedankt voor je positieve review. Helaas komt er soms wat vertraging voor bij de levering van een bestelling. Hoe dan ook zijn we blij te horen dat je bestelling alsnog is aangekomen.
Wat betreft de track&trace: door technische problemen werken de links die wij versturen momenteel niet. Je kan altijd de tracking invullen op de website van DPD zelf, dan werkt het wel.