AlgemeenBetreft order: 62138916
Vorige week woensdag (28 Mei) een bestelling geplaatst bij Proshop. Zelfde dag nog een verzendbevestiging gekregen. So far so good.
Echter heeft men er voor gekozen om met DPD in zee te gaan voor de bezorging van artikelen.
DPD heeft op Zaterdag 31 Mei geprobeerd om mijn pakket af te leveren bij een pakketautomaat. Deze zat echter vol.
Vervolgens heeft het pakketje 3 dagen op een opslag depot gelegen met als gevolg dat de Track & Trace nu aangeeft dat per vandaag (3 Juni) het pakketje retour zal gaan naar de verzender.
Uiteraard zal in eerste instantie de gedachte zijn dat de fout bij DPD ligt, het is een aparte manier van zaken om na 1 mislukte bezorgpoging bij een pakketautomaat een pakket meteen retour te sturen. Helaas kan/wilt DPD mij niet met mijn probleem helpen.
Nu probeer ik als laatste poging om via jullie als Proshop zijnde om met een oplossing te komen. Jullie reageren niet op mijn mail, en aangezien dit nogal spoed heeft omdat ik probeer te voorkomen dat het pakketje al retour Denemarken is, probeer ik jullie op deze manier te bereiken. Ik zie namelijk dat jullie op Tweakers wel binnen een dag en soms zelfs binnen een paar uur reageren.
Ik hoor graag van jullie wat de oplossing is.
Pakket is vandaag na 1 mislukte bezorgpoging bij een pakketautomaat onterecht retour gestuurd door DPD.
KlantenserviceHelaas heb ik via de mail nog geen antwoord gekregen.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. Je pakket werd inderdaad geretourneerd door DPD, en wij konden niet inzien waarom, helaas. Desondanks hebben we kunnen regelen dat je pakket alsnog opnieuw is verstuurd.
Je review plaatste je 5 uur na het verzenden van je mail, en we waren daarom nog niet toegekomen aan het beantwoorden van je mail. Het spijt ons te horen als je dat te lang wachten vond.
We hopen dat we je alsnog naar tevredenheid hebben kunnen helpen.
Groet,
Proshop