Proshop.nl

Ik heb een monitor (Samsung ViewFinity 8 32") en een muis (Logitech MX Master 3S) besteld. Nou viel het mij gelijk al op dat ik twee keer verzendkosten moest betalen. De pakketjes werden dan ook los van elkaar verzonden. Bij aankomst bleek de monitor in de originele Samsung verpakking verzonden te zijn, was deze doos van de monitor zwaar beschadigd, en jahoor, het scherm zelf ook met een dikke barst in de hoek. Proshop had geen enkele moeite gedaan om het scherm beter te verpakken en DPD had hun favoriete sport, pakketjesrugby, er mee uitgeoefend.

Langzame levering vanuit Denemarken, product zwaar onvoldoende verpakt (breekbaar scherm zonder enige extra verpakking erom heen).

Reageerde langzaam en raakte mails kwijt, maar uiteindelijk vriendelijk en correct. Na een paar weken hebben ze een nieuwe opgestuurd zonder dat ik het beschadigde scherm heb moeten terugsturen. Dus uiteindelijk wel tevreden.

Beste d4r4h4n,

Uit je review kunnen wij niet opmaken om welke bestelling het gaat en of we al met je in dialoog zijn, maar bij transportschade is het zo dat wij bepaalde fotodocumentatie nodig hebben om dit soort gevallen te kunnen behandelen.

Aan de hand van deze fotos kunnen wij een schadeclaim indienen bij de vervoerder en beoordelen of het zin heeft voor de klant om een product terug te sturen naar ons in verband met een omruil of vergoeding van het aankoopbedrag.

Bij dit soort zaken sturen we via email altijd een voorbeeld van het soort fotos dat we nodig hebben, en zodra we die hebben ontvangen, kunnen we de zaak afsluiten; omruil met retourlabel voor het beschadigde product (of afhaling bij de klant thuis), het sturen van een nieuw exemplaar zonder dat het beschadigde product hoeft te worden teruggestuurd of vergoeding van het volledige aankoopbedrag.

Mvg,

Proshop