Gemiddelde gebruikersscore
Nette, strakke en goed werkende afstandsbediening!
Best pittig geprijsde afstand bediening die echter wel alles wat beloofd word waar maakt
Hoge aanschafprijs. Makkelijke installatie waarbij al mijn apparaten worden herkend. Echter wel een tijdrovende configuratie van de verschillende activiteiten. De afstandsbediening ziet er mooi uit, batterij gaat lang mee en ligt lekker in de hand.
Sinds enkele weken beschik ik over de Logitech Ultimate. 1 afstandsbediening om via de Wifi alle apparaten te bedienen.
De Logitech Ultima beschikt over zeer veel mogelijkheden als het gaat om het koppelen met apparaten en bedieningsmogelijkheden daarvan. Bij het configureren word je geholpen door een duidelijk installatieprogramma.
Deze afstandsbediening belooft al jouw huidige te vervangen. Ruim maar vast een la uit voor de oude.
De afstandsbediening ligt lekker in de hand. Het is mooi vorm gegeven en na een week in huis te hebben ben ik er goed aan gewend. Het installeren ging wonderbaarlijk snel en gemakkelijk. Het is niet meer zoals vroeger dat je hem moet inleren door ab's tegenover elkaar te houden.
Een heel leuk ogend product, de (advies)prijs is naar mijn idee te hoog.
De afstandsbediening ligt fijn in de hand,
Alle apparaten in mijn huis werken op deze afstandsbediening, zelfs mijn (oude) Sony surroundset.
De vormgeving en materiaalgebruik is gewoon uitstekend,
Universele afstandsbediening is niet het juiste woord.
Deze afstandsbediening is een uitstekend product. Doet wat het moet doen en ondersteunt erg veel apparaten. De smartphone app en hub voor onzichtbare apparaten zijn leuke pluspunten. Icoontjes van de televisiezenders op het touchscreen voor snel zappen is ook een goede vinding van Logitech. Playstation 4 ondersteuning ontbreekt nog.
Leuke afstandsbediening voor een relatief hoge prijs.
Geweldig apparaat. Een echte verademing!
Zeer veelzijdige universele afstandsbediening, waarvan voor mij de absolute meerwaarde zit in de mogelijkheid voor het bedienen van bluetooth apparaten (PS3 & Wii), dit werkt uitstekend!
Verder maakt de koppeling via Wifi het mogelijk om (los van initiële configuratie) de hub te configureren zonder een kabel te gebruiken, waardoor een configuratie wijziging zonder al te veel werk te doen is. Via de Macbook Air vind ik het gebruik van Silverlight voor de configuratie software erg storend langzaam werken.
De afstandsbediening maakt gebruik van RF signaal voor de communicatie met de hub, maar kan ook zelf een IR signaal uitzenden. Hierdoor is er geen vrij zicht nodig is om een apparaat te bedienen, aangezien ook de hub met bijbehorende...
Nog geen 3 jaar oud en al stuk. Voor dit geld mag je toch verwachten dat het langer mee gaat.
mooie Afstandsbediening, ligt goed in de hand en duidelijke layout. Cradle is ook klein en effectief. Hub is super i.c.m. de blasters en setup is snel en simpel
Ik er op dit moment 4 apparaten mee. Naast functioneel ziet het apparaat er mooi uit. Ligt lekker in de hand en is volledig met je duim te bedienen. Het touchscreen werkt snel en past zich automatisch aan naar welk apparaat je gebruikt. Kortom, mooi en makkelijk
Afstandbediening voor alle apparaten. Handige menustuructuur, goede vormgeving. Te confugureren via computer op internet met eigen logitech account in hetzelfde eigen wifi netwerk.
Fijn en handig om mee te werken.
een geweldig mooie en functionele afstandsbediening
ziet er schitterend uit doet wat ze beloven
voor een uitgebreide review van mij hier over lees hier onder verder
Ik gebruik al tijden een Harmony 900 en hoewel deze functioneel nog prima voldoet is de RF functionaliteit altijd matig geweest (slecht bereik). Daarom een upgrade naar een Harmony Ultimate geprobeerd. De eerste twee dagen functioneerde deze redelijk tot zeer goed. De wifi verbinding en iphone/ipad app waren niet altijd geheel stabiel maar de hub en afstandsbediening zelf werkten meestal prima. Binnen enkele dagen echter werd de hub volkomen instabiel. Continue verlies van zowel de wifi als AB verbinding, zichzelf resetten etc. Een firmware recovery geprobeerd en die leek heel even te werken maar de problemen kwamen binnen enkele uren terug. Een defect kan natuurlijk altijd voorkomen dus unit retour leverancier voor een ruilunit. Deze...
Als je de Harmony 0ne(+) hebt moet je zeker niet overstappen naar de Ultimate (zoals ik d8 te doen). De hub valt regelmatig in storing en de AB zelf blijft in een cyclus hangen waarbij de enige mogelijkheid om'm weer aan de gang te krijgen is om'm aan de computer te hangen en opnieuw te synchroniseren.
Na 5 maanden heb ik'm nog steeds niet als boomerang gebruikt (komt toch niet terug) en dat mag een wonder heten.
Gelukkig heb ik mijn H-1 nog niet weg gedaan omdat deze regelmatig tevoorschijn wordt getoverd als back-up (en doet wel wat je er van verw8).
PS3 en BT devices werken wel ok maar het was het geld niet waard.
Mooi en erg handig, maar niet zonder problemen.
Zoals gewoonlijk is bij Logitech is de software problematisch. Eén van de functies is het bedienen van Philips Hue-lampen via de Hue Bridge.
Maar dat werkt dus (nog) niet. Er is een conflict in de firmware, waardoor de detectie en connectie met de Hue Bridge niet tot stand komt als er andere uPnP-apparaten in je netwerk zitten.
Firmware-updates blijken nog steeds niet te werken. Logitech is zich ervan bewust en "is er mee bezig", ook met een uitbreiding van de te wensen overlatende Hue-functionaliteit.
Logitech weet ervan en op hun forum staan er veel klachten over:
Prachtig product, goed te integreren in Home Automation.
Met deze prijs en de naam 'Ultimate' moet dit wel het beste zijn binnen de geweldige Harmony serie: Niet dus! Wat een dramatisch slecht apparaat.... Barstensvol met kinderziekten. En het wordt niks beter, de klantenservice van Logitech wuift alles weg
mooie afstandsbediening. ligt lekker in de hand. fraaie vormgeving. maar de levensduur van de batterij is onder de maat.
Mijn Harmony 600 was kapot en deze was in de aanbieding. Mijn vorige upgrade van oude naar nieuwe harmony verliep vlekkeloos.
Alles werkt nu weer, maar ik zou niemand dit apparaat aanraden. Touchscreen werkt niet handig, migratie werkt niet goed en hij is behoorlijk aan de prijs.
Dit apparaat nu bijna 2 jaar in bezit. Aangenaam verrast door de werking.
Het configureren is erg simpel in door de uitgebreide database van apparaten bij Logitech. De losse hub met infrarood booster is erg prettig. Ook mijn iPhone en IPad kunnen nu als afstandsbediening worden gebruikt.
Samen met de media hub is het prijzig, maar zeer de moeite waard. Hiermee kan je via de app je devices bedienen, geen IR signalen meer, ideaal!
Hele fijne afstandsbediening. Voorheen de 600 gebruikt en daarbij wou het wel eens voorkomen dat IR signalen niet goed aankwamen. Dat is hiermee verleden tijd. Ik dacht dat het touchsreen een vervelde iets zou zijn, maar mis de fysieke 0-9 toetsen niet.
Ik heb meerdere apparaten en besloot voor HU: mooie vormgeving, prettig in de hand, goed gebouwd. 5 apparaten zijn ingeschakeld, het resultaat is aangenaam. De software loopt ook op mijn smartphone. De HU is intuitief te begrijpen, precies en met krachtige signalen. Niet goedkoop maar biedt waar voor het geld.
Ik heb de vorige harmony ook gehad, in vergelijking daarmee is dit een prima apparaat. De app instellen kost even maar werkt daarna prima. In sommige gevallen is de app wel een beetje langzaam maar wel gemakkelijk.
Ik kom van een One (900). Dit ding blijkt duurkoop en biedt niks wat een goedkoper model ook al niet doet. Je koopt dit nl niet voor de app. WiFi module blijkt niks aan functionaliteit toe te voegen wat de RF module ook al niet deed. Support blijkt een drama!
Afstandsbediening gemakkelijk te configureren om je apparaten te beheren d.m.v. 1 afstandsbediening.