Gemiddelde gebruikersscore
Recent dit moederbord aangekocht bij Megekko. Ik ben er erg tevreden mee, installatie was makkelijk en duidelijk.
Mobo ziet er mooi en kwalitatief goed uit. Verder is de toegevoegde bluetooth erg fijn voor het aansluiten van bijvoorbeeld een koptelefoon, dit scheelt weer USB poorten. Ook is de toevoeging van WIFI fijn, echter merk ik daar helaas soms wat dips in waardoor ik niet altijd de volle snelheid haal.
Al met al een super moederbord die ik iedereen gerust kan aanraden.
Mooi en stevig moederbord voor een goede prijs en kwaliteit.
super tevreden met dit moederbord voor mijn eerste build, vooral omdat de website van MSI een zeer uitgebreide handleiding heeft wat mijn leven als first-time builder een stuk makkelijker heeft gemaakt
werkt naar behoren.
De heatsinks doen hun werk goed. veel fan headers. fijne bios om te kunnen overclocken
MSI Producten laten je niet in de steek
Deftig product voor een beginner in vergelijking met zen Z-versie zus/broer die veel meer opties voorziet.
Goed moederbord voor een prima prijs, voldoet aan alle verwachtingen. De wifi verbinding is erg sterk en hij heeft alle benodigde verbindingen.
De eerste volledige maat ATX moederbord dat ik heb gebruikt en het is heel gemakkelijk te gebruiken. De gebruikershandleiding was zeer gedetailleerd en gemakkelijk te volgen En de meegeleverde MSI Utility software maakt het installatieproces van de driver eenvoudig.
Recent deze mobo aangeschaft bij Megekko samen met een MSI gpu en zeer tevreden! Het plaatsen in mijn case ging zeer soepel en de mobo voelt ook stevig aan. IO aan de achterkant is ook zeer uitgebreid. Ben specifiek ook heel blij dat de bluetooth ingebouwd zit waardoor ik geen aparte dongle meer nodig heb voor controllers, muizen en toetsenborden. Ik raad het zeker aan, vooral ivm MSI's kwaliteit!
Ik ben zeer tevreden met dit product. De handleiding is zeer duidelijk en uitgebreid. Het moederbord zelf vind ik stevig. Goede wifi antennes.
Doet wat het moet.
Een fijn no-nonsense moederbord waar veel features op zitten.
Een hele mooie en makkelijke moederboard om te installeren.
Een heel goed moederboord met alles wat je nodig hebt als gemiddelde gamer voor een goede prijs.
Dat is een van het prachitge moederboard
Zeer degelijk budget moederboard, komt met veel opties die bij de duurdere borden verkrijgbaar is
MSI heeft imo de beste BIOS op de markt, je kan alle fans instellen zoals je wilt. Deze heeft meteen ingebouwde WiFi als je dit nodig hebt. Een strakke look waardoor hij in elke build past.
Het enige minpuntje is dat hij geen ingebouwde I/O Shield heeft.
ziet er goed uit. ddr 5 en bluetooth
Dit is een goede moederbord ik heb deze vorige week gekocht en 3 dagen geleden heb ik hem gebruikt in een pc. Het heeft best wel veel usb aansluitingen, 2 aansluitingen voor de behuizing en 4 achterin dus dat is meer dan genoeg, ook heeft het genoeg ventilatoren aansluitingen, met de bijbehorende rgb aansluitingen.
dus kortom het is een prima product voor de prijs.
De B760 GAMING PLUS WIFI is een uitstekende keuze voor gamers die op zoek zijn naar een betrouwbaar, krachtig en feature-rijk moederbord. Met zijn solide prestaties, indrukwekkende connectiviteit en gamer-gerichte functies, biedt dit bord alles wat je nodig hebt om het meeste uit je gaming-pc te halen.
Dit is een zeer uitgebreide moederbord met wifi én bluetooth. Goede prijs- en kwaliteit verhouding.
Mooi compleet moederboard. Voldoende aansluitingen voor M.2 , Sata, USB en PCIe.
Bios is makkelijk te updaten. Driver ondersteuning is prima.
Ik gebruik hem in combinatie met een 14e generatie Core I7 (14700F) en DDR5. Dat werkt prima. Gewoon een prima moederbord voor een goede prijs.
Algemeen zeer tevreden over dit product. Doet precies wat het moet met intel 12th/13th gen en DDR5 RAM. Het IO-shield goed krijgen is wat prutswerk doordat dit een aparte plaatje is, maar dat is op zich geen groot probleem.
Waarschijnlijk niet het beste moederbord op de markt, maar binnen zijn prijscategorie zeker de moeite.
Dit is een prima produk vooral voor het prijs. heeft alle kwaliteiten die ik nodig heb om een goede gaming-pc te bouwen.
Prima product, Werkt goed
Zeer te vreden alles was makkelijk te installeren. De BIOS is duidelijk, De ingebouwde wifi en bluetooth werken goed. De bijgeleverde snelle installatie gids zou nuttiger zijn als hij model specifiek was voor de socket 1700 versie. De zone waar de processer installatie voor AMD varianten van het bord word uitgelegd is nutteloze papierverspilling en bovendien mogelijks verwarrend. Dezelfde oppervlakte kan beter worden gebruikt om te tonen waar de M.2_1 zich bevindt bijvoorbeeld.
Over het algemeen vindt ik dat dit bord mooie specs heeft voor een zeer goede prijs.
Je hebt veel opties om RGB aan te sluiten maar ik heb die zelf momenteel nog niet getest.
Het is een mooi sterk moederbord met DDR5 RAM toegang.
Het is niet al te duur, waardoor het zeker toegankelijk is
-Goede performance van het moederbord
-Te gebruiken met 14e generatie intel cpu
-Sterke bouwkwaliteit
-Built in wifi
-Vriendelijke bios
Zeer tevreden met mijn aankoop.
Solide, goed afgewerkt moederbord.
Niet per se goedkoop, maar wel een kwaliteitsproduct.
Het enige nadeel is dat de labels op de verschillende poorten niet altijd duidelijk zijn en erg klein.
Voor de rest niets op aan te merken.
Fijn bordje, gebruikt voor klant systeem, ruim voldoende aansluitingen.
Komt met 2x M.2 SSD sloten met 1x heatsink en een aantal pcie sloten, dit hadden er wellicht minder mogen zijn voor extra m.2 sloten imho
Maar als je meerdere pcie kaarten wilt gebruiken is dit wellicht juist een pluspunt
Zelf geen fan van MSI Center software, maar het werkt