Prijs | |
Productuitvoering |
1TB
prijs volgen | |
![]() |
Review - Samsung 870 EVO - Waarom en voor wie? Samsung heeft na zijn 870 QVO-serie SATA-drives nu de 870 EVO-drives geïntroduceerd. Deze drives zouden voor de mainstreammarkt geschikt zijn als standaard-ssd. |
![]() |
Best Buy Guide - Ssd Best Buy Guide - Oktober 2020 Het heeft een tijd geduurd, maar we hebben na een hiaat van enkele maanden een nieuwe ssd-BBG voor je samengesteld. |
![]() |
Round-up - 40 SATA-ssd's - Heeft de SATA-ssd nog bestaansrecht? De goedkoopste NVMe-ssd’s zijn amper nog duurder dan SATA-modellen. Heeft de SATA-ssd nog bestaansrecht? Wij testten er 40. |
![]() |
Review - Samsung 870 QVO - Massaopslag op herhaling In november 2018 introduceerde Samsung zijn 860 QVO-serie ssd's. De nieuwe 870 QVO zal een maximale opslagcapaciteit van 8TB bieden. We vergelijken de 870 QVO met de 860 QVO. |
Deze 870 QVO leek me een goede 2e ssd voor mijn laptop. Welke met een 1TB WD m.2 toch krap werd in de ruimte. Tegen beter weten in deze SSD gekocht en hij valt erg tegen. Bespaar je de miskoop en geef ietsjes meer uit aan een fatsoenlijke SSD.
Prestaties | Score: 1 |
Prijs | Score: 1 |
Betrouwbaarheid | Score: 5 |
Ondersteuning | Score: 5 |
Compatibiliteit | Score: 5 |
prima ssd voor een notebook of pc. Niet d esnelste en qlc geheugen blijft wat mij betreft toch minder dan TLC. Maar verder een prima SSD
is een goede SSD voor vergelijkbaar weinig geld. Snel en simpel
Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,