TP-Link LS1005G

Prijs
€ 14,95
Specificaties RJ45: 5x 1G - Bekijk alle specificaties
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
9
Score: 4
5
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
basriet 18 maart 2020 Product gekocht

TP-Link LS1005G

Lekker klein, licht en eenvoudig weg te bergen. 5x 1 gigabit poorten voor een tientje bij de action vandaag (bedankt technopeuter!)

Pluspunten

  • klein
  • 1GB
  • geen fan

Minpunten

  • plastic

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Betrouwbaarheid Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Features Score: 4

kaghy2 6 februari 2022 Product gekocht

TP-Link LS1005G

Anno 2022 wederom bij de Action verkrijgbaar, ik zag deze liggen en dacht waarom niet het is een TP-Link, ben nu ook tevreden over een duurder model dus dit is voor mij een backup of een "voor het geval dat" dongetje.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • 5 poorts
  • Gigabit capable

Minpunten

  • plastic

Eindoordeel

Score: 4
Giel1 9 december 2021 Product gekocht

TP-Link LS1005G

No-nonsense switch die doet wat hij moet doen, voor een zeer zacht prijsje. Heb er een tientje voor betaald bij de Action. Je moet er wel goed voor zoeken in het schap, want het zijn echt hele kleine doosjes.

Pluspunten

  • Goedkoop (10 euro)
  • Nog eens.. ehh goedkoop
  • 5 poorten
  • Energiezuiniger dan wat ik voorheen had

Minpunten

  • Plastic fantastic

Eindoordeel

Score: 5
attacker112 30 september 2021 Product gekocht

TP-Link LS1005G

Mooi klein netwerkswitchje voor een aanzienlijk schappelijke prijs. Heerlijk simpel plug&play. Ideaal voor een "zolderkamertje".

Pluspunten

  • Klein
  • plug&play
  • prijs

Minpunten

  • Plastic

Eindoordeel

Score: 4
Mikes-7 29 augustus 2021 Product gekocht

TP-Link LS1005G

Voor €10 bij de 'Actie' kan je geen miskoop doen om een basic thuisnetwerk uit te breiden / waar nodig te realiseren. Computers en tv's dus aan de kabel en alle mobile devices op wifi.

Pluspunten

  • Prijs
  • Laag gewicht, overal te plaatsen
  • 3 jaar garantie : )

Minpunten

  • Plastic fantastic!

Eindoordeel

Score: 4
Anoniem: 377399Newbie 20 mei 2021 Product gekocht

TP-Link LS1005G

Standaardprijs 9,95 bij Action (05-2021), werkt uitstekend. Wellicht ten overvloede, maar ondersteunt ook IPv6.

Pluspunten

  • werkt uitstekend
  • heel goedkoop
  • ondersteunt IPv6

Minpunten

  • niks

Eindoordeel

Score: 5
Osiummaster 15 oktober 2020 Product gekocht

TP-Link LS1005G

Super goedkope gigabit switch welke je bij de Action kan halen. Het is plastic dus extreem licht en compact, je kan hem ook gemakkelijk vasttapen op rare plekken zoals achterop je tv of op de muur. Voelt wel gewoon solide aan, geen rammelende onderdelen of speling.

Pluspunten

  • Gigabit
  • Goedkoop
  • Super licht

Minpunten

  • Als je echt heel graag een metalen behuizing wil is dit niet je ding

Eindoordeel

Score: 5
j-anoniem 3 oktober 2020 Product gekocht

TP-Link LS1005G

Voor slechts 10,- bij Action erg goed. Heb nu gelijktijdig Kodi, SmartTV, laptop en KPN iTV aangesloten op deze Switch. Nota bene internet via een gigabit snelheid TV Verbindingset (want geen utp-kabel in slaapkamer). Geen issues. Ding zal dus IGMP Snooping moeten ondersteunen, anders zou storing hebben. Top dus.

Pluspunten

  • Goedkoop (dus plastic bouw maakt niet uit)
  • Zowel internet als iTV werken, zal dus IGMP Snooping moeten ondersteunen
  • Muur bevestigingspunten
  • Passief gekoeld dus stil
  • Energiezuinig

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
redniels 26 september 2020 Product gekocht

TP-Link LS1005G

HAHAHAHA 10 EURO! voor een 5 poorts gigabit non blocking switch met een 10Gbps backplane die ook 16KB jumbo frames ondersteund? En 3 jaar garantie? Kom op zeg. Dit is een no brainer. Jup. Unmanaged. Jup. helemaal van plastic. Jup. 100% stabiel en zuinig.

Pluspunten

  • goedkoop
  • stabiel
  • 3 jaar garantie
  • jumbo frames. Bij de Action!
  • bij de action voor 10,-

Minpunten

  • plastic behuizing

Eindoordeel

Score: 5
ta-master 8 juli 2020 Product gekocht

TP-Link LS1005G

Doe wat het moet doen voor een erg scherpe prijs (Action). Wel erg laag gewicht, daardoor hij niet op zijn plek blijft liggen met een aantal LAN kabels aangesloten. gelukkig is dit op te lossen door hem aan de wand te bevestigen.

Pluspunten

  • erg klein
  • laag verbruik
  • prijs
  • wand montage mogelijk

Minpunten

  • licht van gewicht
  • plastic fantastic
  • Stekker aan zijkant

Eindoordeel

Score: 5
Nelis04Newbie 27 mei 2020 Product gekocht

TP-Link LS1005G

Erg fijn dat er niets geïnstalleerd hoeft te worden, aansluiten en hij werkt direct. Ik gebruik er nu circa 6 maanden 2 en alles werkt nog top, dus erg tevreden. Prijs kwaliteit verhouding is uitmuntend. Voelt wat licht aan, maar dat heeft ook voordelen. Kortom een echte aanrader!

Pluspunten

  • Plug and play
  • Licht dus vastzetten om verschuiven te voorkomen
  • Ziet er strak uit
  • Prijs

Minpunten

  • Voelt niet heel stevig aan

Eindoordeel

Score: 5
DutchBee 16 april 2020 Product gekocht

TP-Link LS1005G

Zojuist gekocht bij de action. Zit standaard in het assortiment tegenwoordig. € 9,95 Doet niet onder voor ieder andere maneged switch.

Pluspunten

  • Prijs
  • Stekker aan zijkant (voor mij dan)
  • Had ik prijs al genoemd

Minpunten

  • Plastic
  • Stekker aan zijkant (niet voor iedereen prettig)
  • Te licht, verschuift makkelijk

Eindoordeel

Score: 4
technopeuter 17 maart 2020 Product gekocht

TP-Link LS1005G

Dames en Heren, Kijk even bij de Action, dit product ligt daar voor een tientje ipv de bedragen die er in de PW staan. Voor dit geld een nobrainer om gewoon overal in mijn netwerk deze kastjes te gebruiken!

Pluspunten

  • energiezuinig

Minpunten

  • 100%plastic
  • power aan de zijkant, onhandig

Eindoordeel

Score: 5
menonv 19 februari 2020 Product gekocht

TP-Link LS1005G

Prima product in zeer kleine formfactor. Lampjes zijn oranje of groen en knipperen bij activiteit. Aan de muur te bevestigen. Stroomaansluiting aan de zijkant van de switch.

Pluspunten

  • Kleine formfactor
  • Wallmount mogelijk
  • Energiezuinig

Minpunten

  • Stroomaansluiting zijkant beetje clumsy met "uitstekende plug", had beter haaks kunnen zijn.

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een TP-Link LS1005G?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee